Godmorgon måndag

Väntar på bussen i ensamheten, typ 80% av Sveriges befolkning är väl lediga idag i guess. Klämdag it is vilket betyder att vi som jobbar inom service oftast har som mest att göra. Idag blir det jobb för mig till klockan 18, sen ska jag och Jonas ha en liten dejt, haha. Vi ska äta på restaurang ikväll och efter det blir det sen bio på bergakungen. Ska se avengers och som jag ser fram emot den filmen! Ska bli mysigt att göra något ihop tycker jag, eftersom vi är lediga imorgon också så blir det ännu bättre. Blir ju lätt så när man hängt ihop i ett par år att man slappar i soffan och kollar tv (vilket vi gjort typ hela helgen, haha) så känns skönt att köra en riktig helkväll inne i stan! Hoppas att ni får en bra Valborg! Antar att det blir mycket fest runt om i lilla landet idag?


Söndag, typisk söndag,

Från att ha legat i sängen och kollar senaste gossip girl, känt mig äcklig och i behov av dusch. Till att på ca 20 min ta på mig något helt okej, sminka iordning mig och försöka dölja mitt feta hår (omöjligt)... Har inte känt mig såhär äcklig på länge, usch har en riktig fuldag och skulle för omgivningens skull behövt hålla mig inne. Men fick sms av Jonas att vi ska äta hos hans mamma så då var man tvungen att göra något med ansiktet. Det värsta va att det nästan blev värre, har en sån dag när inget blir bra och kläderna sitter lite för obekvämt och allmänt dåligt, haha. Aja, är väl bara att ta mig iväg och möta upp Jonas för familjemiddag. Får försöka undvika mig själv litegrann och tänka på annat. Men ni fattar känslan? Åh i know you do. En riktigt jävla dålig dag utseendemässigt har vi alla någon gång ibland. Jag har haft två på raken, skitsegt, får ta en dusch när jag kommer hem så kanske jag blir människa igen ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/425121/images/2012/pic_200447358.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/425121/images/2012/pic_200447414.jpg" class="image">


Queen och allsång

Nybadad, insmord med bodylotion, kläder framlagda till morgondagens arbetsdag och träningsväskan packad. Det vill säga att allt är klappat och klart inför morgondagens fredag! Nu ligger jag här och spelar rumble, lyssnar på Queen dessutom. Ligger och sjunger allsång med Jonas som sitter i köket och står för musiken samtidigt som han betalar räkningar. Perfekt avslutning på en annars hektisk dag med full rulle. Nu välkomnar vi fredag med öppna armar, jobb från 9-18 och efter det träning och sen placerar jag mig i soffan med god mat och en massa lugn och ro. Nu ska jag fortsätta sjunga med i låtarna, hahaha. Sen släcker jag väl lampan om nån halvtimme :)


Must have-

Jag har kärat ner mig, åhåhåh!


Torsdag

Väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Har hunnit med att fylla på mitt Västtrafikkort så här på förmiddagen också, känns skönt att ha det gjort. Jobbar 11-20 med lika fullbokat schema som under gårdagen så antar att det går fort idag. Imorgon är det fredag och det känns för jäkla skönt ska ni veta! Har en ledig helg med lite som behövs fixas, blir perfekt. Har känt mig som en zombie hela veckan, kan bero på att jag haft någon typ av förkylning som har gjort nig ännu mer hängig. Ska försöka vara pigg idag och printa in ett leende på läpparna, man mår ju alltid bättre när man är glad och jag är trött på att vara trött och nedstämd. Ska se till att den här dagen blir alldeles jättebra!


Nattis!

Har kämpat med att inte somna klockan 20 idag, helt sjukt hur trött jag varit och är! Kanske för att hjärnan snurrar tusen varv just nu och jag känner att kroppen inte alls hänger med. Ser fram emot en ledig helg med lugn och ro! Ska först arbeta klart denna veckas torsdag och fredag först. Har legat i soffan med Jonas och kollat på fotboll. Trots en jäkligt bra och spännande match kände jag att nu la kroppen och ögonen av. Orkade inte med att slumra till i soffan då blir man bara seg och orkar inte göra ordning sig för sängen sen. Så nu ligger jag här och lyssnar på förlängningen av matchen som står på i vardagsrummet. Jonas kollar fortfarande så jag kan ligga här och lyssna lite. Skriva lite här, spela lite rumble (beroende) och bara rensa skallen innan man snart släcker lampan. Jag är i alla fall extra glad att jag har min fina Jonas idag, han är allt bra den där mannen! Så lyckligt lottas känner jag mig idag att jag får vara med någon så underbart fin människa! Ibland så fylls man av såhär extra mycket kärlek. Då passar jag på att njuta extra mycket av att jag faktiskt har ett ganska bra liv ändå. Hoppas att ni får en riktig god natts sömn!


FIFA spelarn.


Onsdag

Jag har fått lite gjort såhär på kvällen. Hoppade över träningen och åkte hem och tog tag i räkningar och andra spännande saker vid datorn. Har lite grejer på g så känns skönt att ha fått mer koll på saker och ting! Tur att inte prinsen är uttråkad av det i alla fall. Man hittar honom här, i divanen med kontrollen i högsta hugg och helt klistrad i FIFA. Tur att man kan underhålla de här männen genom att hålla sig undan ibland, slipper man känna sig tråkig som kommer hem och gör massa ärenden, haha!


-

Trött.? Mjo


Frukost

Fan glömde handla frukost igår efter träningen . Som tur är hade vi lite havregryn så kunde slänga ihop en gröt. Anledningen till varför jag är uppe själv såhär på morgonen är för att jag alldeles strax ska ta mig iväg till um. Fick panik ringa igår när jag kom på att mina p-piller tar slut om två dagar. De hade egentligen inga tider förrän fredag men hon var snäll och klämde in mig i schemat! Så det är morgonens to-do, ska bara käka upp gröten och hälla i mig kaffet. Efter um blir det sportlife och träning, sen måste jag klippa Jonas, det börjar likna en hockeyfrilla i hans nacke! Vad är det man säger, skomakarns barn? Haha , Jonas är den jag klipper minst av alla, det är för att han aldrig säger till och när han väl gör det så är det de dagar som man har som mest att göra eller när man är helt slut. Prickar av det idag i alla fall, för nu är det inte okej längre, haha. Sen ska jag sätta mig och plugga lite matte och kolla upp lite grejer. Det är det som är planerat denna dag, känns skönt att man tar tag i lite saker, utan att känna sig stressad.


Style by-

Bläddrar i Style by på jobbet och känner hur jag vill ha allt och lite till. Snacka om inspiration.


-

Hjälper inte att jag jobbar själv fram till 11 för då sover man nästa i sin ensamhet , haha! Ska se till att träna efter jobbet, blev en vilodag igår så tänkte att jag ska väcka lite liv i kroppen igen! Ni anar inte hur mycket träningsvärk jag hade förra veckan, i muskler jag inte ens visste fanns! Så går det när man kör igång ordentligt. Skönt visserligen men lite begränsad i rörelserna, haha. Måste se till att hålla det här med träningen nu, både för att det går jäkligt bra och för att jag börjar känna av mitt jobb väldigt mycket i kroppen, axlar rygg och framför allt knän och fötter. Så det är verkligen i ett må bra syfte som jag tränar och det går väldigt bra! Dessutom är det de bästa mot stressen, får bort precis alla de här luriga/påfrestande tankarna, skönt att kunna släppa allt!


Måndagsmorgon

Och jag är så trött! Fick verkligen tvinga mig upp och trots att jag sitter på jobbet och dricker kaffe så har jag ändå inte vaknat till liv än. Hjälpte inte att jag drömde sjuka drömmar hela natten, att jag frusit som en gris och att Jonas fick ligga kvar i sängen (han är ledig idag). Ska se till att slå mig till liv här för det här funkar inte... Dags att be happy be strong, eller något liknande? Är ledig imorgon i alla fall så bara att köra på för imorgon kan jag göra vad jag vill!


Pink


-

Jag ger upp med dagens matteplugg och lämnar det tills imorgon. Fastnade i en uppgift och då blir det inte lika kul som när det går bra, haha! Har varit och tränat efter jobbet så är helt slut! Ska stänga matteboken, spara det och städning tills imorgon, slänga mig i soffan, ta ett glas rött och bara njuuuta!


Svartsvart

Kaffe räddar nattens sömnsvårigheter och förhoppningsvis sprudlar jag snart av energi här, haha.


L

Lördagmorgon och inte en enda person som rör sig ute runt 07.30 kan man väl säga. Solen lyser i alla fall så hoppas på en kanon dag med fint väder så att man kan njuta lite efter jobbet! Känns så skönt har verkligen känslan av att det snart är helg för mig i hela kroppen. 4 timmar jobb går väldigt fort och sen så ska jag verkligen vila till max i helgen, bara ta det lugnt. Däremot måste jag städa hemma vilket är mindre kul men det måste göras i vilket fall som helst, funderar på att ta lite idag och resten imorgon så delar man upp det lite...ska passa på att träna också efter jobbet när man ändå har hela dagen kvar när man slutar.


Godmorgon lördag-


Stuck in the world of instagram.

Leker på lunchen, snacka om trött i huvudet när man letar efter saker att ta kort på i brist på annat .


Fredag

Dagen består av jobb fram till 18 i vanlig ordning sen blir det sportlife och träning och sen hinns det inte med så mycket mer innan läggdags, haha. Jobbar imorgon men bara kort dag så det stör inte direkt, ska ändå ha en lugn helg hemma för mig själv. Jonas jobbar sent hela helgen så får passa på att njuta av lite egentid! Dagen kommer troligtvis gå väldigt fort då schemat är bokat och då brukar man inte hinna med att ens reflektera över vad klockan visar. Nu ska jag återgå till jobbet och fortsätta med fredagen!


God morgon fredag-


Torsdag

Arbetsdagen avklarad och jäklar va fort den gått! Har haft hur mycket som helst att göra kan man väl lugnt säga. Kändes som att tiden efter lunch inte ens existerade! Nu ska jag hem och troligtvis träna litegrann innan sängdags och sen är det bara att sova och samla energi inför morgondagen som också består av mycket jobb. En sån period nu när man börjar närma sig studenten(!) sjukt, och även många som gifter sig nu i maj så telefonen går på högvarv på jobbet och många som ska bli snygga i håret nu. Kul , men man blir helt slut... Känner i mina fötter och ben att det varit mycket att göra nu för det ilar så här härligt i dem. Ska kurera dem i helgen och boa in mig i soffan efter jobbet på lördag. Min helg kommer verkligen bara bestå av slappslapp, matteboken och något eller några träningspass! Ha en bra kväll!


En liten bit bättre

Har kommit en bit på vägen med dagens humör och efter lite lunch och kaffe är jag mer redo för eftermiddagen än vad jag var för förmiddagen i alla fall. Ett kliv i rätt riktning som kan behövas då jag har en ordentlig behandling nu 15.00. Blir full rulle i schemat sen fram tills klockan 20 då jag slutar för dagen. Sen väntar ett träningspass hemma idag och imorgon kör vi på fredag och en helt vanlig arbetsdag, lördagen består också av jobb så inga direkta roligheter inplanterat. Hoppas att ni har en bra torsdag, nu är det dags för mig att jobba!


-

Jag är dödens död idag, whats up with that? Känns som om jag är trött på allt och alla... Utom Jonas och la familia såklart! :)


Off to work


Äckeldag

Har en riktig äckeldag! Känner mig som en svullen hamster och äcklig i håret känner jag också att jag är! Börjar väl närma mig de här härliga dagarna i månaden när man spyr lite extra på sig själv... Har i alla fall snart jobbat färdigt för idag och då ska jag ta mig till gymmet och få lite träning gjord så kanske jag blir lite gladare? Är helt död idag, vet inte vad det är med mig. Sen så har jag sån jäkla träningsvärk sen benpasset igår så jag kan knappt gå, sitta och resa sig upp ska vi inte ens tala om, haha! Skönt att man väckt liv i musklerna igen i alla fall. Är väl ett tecken på att de behövde få sig en omgång på gymmet när det känns såhär idag. Nu ska jag packa ihop mig, göra kassan och plocka lite sen drar jag hemåt.


Tisdag

Dags för morgonpromenaden. Har suttit uppe och ätit långfrukost sen 07.45 och pluggat matte, duktigt! Nu är det promenad dags och sen är det laga lunch dags, haha. Efter det blir det tidig eftermiddags bio med Jonas, vi ska se hunger games är tanken. Har knappt sett något om den så har inga förväntningar alls, mysigt med bio ju! Eftermiddagen/kvällen bjuder nog på träning/mattebok och annat smått och gott. Hoppas ni får en bra dag!


Måndag

Dagen har bestått av en helt vanlig dag på jobbet och efter det blev det hem och byta om för att gå ut på en långpromenad med hörlurarna inpluggade. Rensade hjärnan ordentligt och kom innanför dörren med massa nyenergi! Deklarerade, fixade så att syster kommer och hälsar på kristihimmelfärdshelgen och planerade för morgondagens to-do-liSt och lite annat! Pluggade även matte vilket gick förvånansvärt bra så ser fram emot nästa omgång med matteboken , kul när det går bra ju! Får njuta av det, kommer bli apsvårt snart, men det löser jag med min envishet, haha! Nu ska lampan släckas, imorgon väntar bio med Jonas och lite grejer som ska fixas. Nattis på er!


Söndag

Helgen har varit lugn och skön, promenerat litegrann, spelat Wii, spelat andra tv-spel med Jonas som jag var kung på och så har vi kollat på bra film och bara slappat! Idag består av långpromenad nu på förmiddagen, sen blir det lite Wii-fit. Jonas ska iväg och kolla på fotboll i eftermiddag så då får jag chansen att kolla ikapp de senaste gossip avsnitten! Sen blir det bara en liten lätt putsning av lägenheten, disk och dammsugning står på schemat och vika undan tvätten som tog tags i igår. En typisk söndag med andra ord. Imorgon väntar måndag med jobb och förhoppningsvis har jag lite mer energi denna kommande vecka än den som varit. Behövde ha en ledig helg hemma i lugn och ro och det har jag haft nu så dags att ta tag i lite saker som står på listan och vara lite duktig. Men nu är det promenaddags med hörlurar i öronen och en liten rensning av hjärnan!


Påskhelgen i Västerås


Inte mycket till uppdatering

Har inte haft en tanke på att skriva här senaste tiden, har full rulle just nu! Hoppas att ni har det bra i alla fall.


Härligt väder


Klockan är 04.49

Och här sitter jag redo, svalt den sista koppen kaffe innan man ska ge sig ut i regnet och ta sig mot tåget. Känns jättekonstigt att vara uppe såhär tidigt, gick ändå upp 04.20 så inte direkt vad jag brukar göra. Är i alla fall jätte peppad på att åka till Västerås, ska bli så skönt! Hoppas att det inte är något strul med tåget bara, och heller inte min buss nu på morgonen. Det är ju långfredagen och då vågar jag inte riktigt lita på tabellerna, haha. Lika bra att gå ut i tid! Det är väl bara jag som är uppe den här tiden idag känns det som, i alla fall i vårt område. Ska ta på mig lite jacka och så nu och ta mig iväg på äventyr!


Matkoma

Alltid efter denna lunch går man in i en vägg, jäklar alltså vad tröttheten tar över fort! Nu har jag fyllt kaffekoppen i alla fall och är redo om 20 minuter att fortsätta med dagens kunder! Förmiddagen gick jättefort så känns otroligt skönt, humöret på topp dessutom! Bara 5 timmar kvar sen är det påskledigt! :D


Busstime


Torsdag

Har haft problem med blogg.se senaste dagarna så det har inte blivit några onödiga inlägg från min sida, så tänkte att nu när det funkar kan jag bjuda på ett. Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet där jag idag jobbar min sista dag innan långhelgen, så skönt! Som en fredag idag med andra ord. Jobbar till 20, så väskan inför morgondagen är i princip färdigpackad! Imorgon 06.04 går mitt tåg till Västerås och där kommer jag vara fram tills tisdag morgon då jag tar mig tillbaka till göteborg. Ska bli så skönt att komma hem och träffa familj och vänner!
Imorgon har jag planerat att det blir en Madde dag så att vi kan umgås ordentligt då resten av helgen kommer spenderad med familjen! Känner att jag kommer vara helt slut när jag kommer tillbaka på tisdag, när man är hemma vill man hinna med så mycket som möjligt så brukar inte bli överdrivet med sömn, haha! Hoppas ni får en bra dag idag, har bestämt mig för att vara på svinbra humör hela dagen, oavsett vad! Det blir ju trots allt helg idag!


Måndag

Dagen har verkligen gått i slow motion, typ längsta dagen på länge känns det som! Har slutat för dagen nu och väntar på bussen som tar mig till träningen. Min mage är uppsvälld i vanlig ordning så får hoppas att den håller, får se till att träna ganska lugnt tror jag. Hatar att ha ballongmage, så jäkla obehagligt. Är ganska van ändå då jag i princip hela mitt liv haft en väldigt känslig mage och då hjälper det inte när man kommer i perioder med stress då blir det bara värre. Nu ska jag fokusera på att träna och sen njuta av att vara ledig imorgon!


Måndag

Då var det måndag morgon och jag måste säga att jag inte direkt är pigg som en lärka idag. Det ordnar nog säkert upp sig under dagen, det är ju trots allt påskveckan nu så brukar vara ganska så rejält att göra då. Väntar på min buss nu och måste säga att det är riktigt kallt idag! Ska se till att piggna till i alla fall, är ju trots allt bara tre arbetsdagar denna vecka!


Sleepy times

Jonas åkte iväg och kollade på fotboll runt 17-tiden och vad har jag gjort under tiden? Jag vaknade precis så antar att jag behövde sova ikapp lite efter nattens bravader... Skönt i alla fall måste jag säga, fattar inte varför det är så mycket skönare att sova på dagen än på natten? Haha. Nu har jag flyttat mig till soffan, tog med mig ipaden så att jag kan fortsätta med min monopol omgång som jag somnade till, haha. Antar att Jonas kommer hem vilken minut som helst, tror dock att han kommer vara ganska grinig, Göteborg förlorade ju den allsvenska premiären. Det är sånna tillfällen Jonas blir en sån här riktig sportsman som verkligen går och är bitter över resultatet, haha. Lika bra att hålla mig här på min plats, kanske föreslå att se någon serie innan vi packar iordning grejer för morgondagens arbetsdag.


helgen

Hallå på er!
Har haft en riktigt bra helg, den är ju inte riktigt slut än men idag blir det inte att göra många knop. Fick så mycket gjort igår här hemma, hann med berget av tvätt, städning av lägenheten, earth hour och sällskapsspel och sen även en utgång med Anna och Caroline, väldigt bra dag! Dessutom han jag med ett svettigt pass på gymmet på morgonen så det kändes riktigt bra måste jag säga!

Det bästa är väl att jag inte mår som en säck potatis idag utan faktiskt är väldigt pigg och det gillas. Känner knappt av gårdagen och det är alltid väldigt skönt, slippa den här typiska bakisångesten är alltid ett plus i kanten! Hade riktigt kul igår och kom hem tidigt imorse så det borde kännas men samtidigt skötte jag mig och drack inget efter halv 2 så hann väl med att bränna bort alkoholen innan jag la huvudet mot kudden inatt, haha.

Idag blir en slapp dag hemma, ska fixa med lite grejer, men inget avancerat. Hade gärna tränat men vet att oavsett om jag känner mig pigg så är det bäst att låta kroppen vila såhär dagen efter. Jonas är på gymmet och sen ska han iväg och kolla på fotboll då allsvenskan kör igång idag.

Har väl inte så mycket mer att skriva , har haft en riktigt bra helg helt enkelt! Imorgon väntar arbetsvecka med bara 3(!) arbetsdagar sen tar jag ledigt för påsken och åker hem till Västerås!

RSS 2.0