måndag

Underbar helg har det varit, jag och jonas har verkligen hunnit med hur mycket som helst. Vi har varit på julmarknaden på liseberg, fick sjukt mycket julkänsla och det var superfint :) sen efter det gick vi på nattbio och såg new moon, den va riktigt bra faktiskt, men kan inte säga vilken av filmerna som är bäst. Efter bion blev det att möta upp alla andra som redan hade varit ute och festat ett par timmar. Det var tänkt att vi bara skulle förbi och säga hej men så blev det inte :P vi stannade till stängning klockan 5, hade shotrace och drack alldeles för mycket. Vi hade efterfest hos Beata där jag och Jonas däckade typ 8 på morgonen, och kan inte påstå att vi mådde direkt bra ;P Sen igår blev det att ligga döda i sängen hela dagen, köpte en pizza och kramades massor. Och sen var det bara att sätta sig på tåget hem mot Västerås, skittråkigt. Ville inte hem igår och Jonas ville inte tillbaka till lumpen så det var inte direkt en rolig tågresa hem.

Idag har jag inte gjort mycket, städat mitt rum och pyntat ordentligt, gått en långpromenad med hunden och nu ska jag fixa med lite smågrejer. Den här veckan måste jag göra några skolgrejer, gå på risk1:an, träna och handla julklappar.

Men först blir det att kolla runt på lite bloggar och bara ta det lugnt.
Puss

onsdag

Ligger i sängen och skriver ner lite till mitt svenska tal jag ska ha nästa vecka. Inte så svårt att skriva, det är nämligen ett tal till min underbara klass. Vi ska hålla "sociala tal" vilket kommer bli känslosamt då jag är typ världens mes. Har iaf valt att hålla ett litet "student" tal till mina tjejer så det kommer bli lätt att skriva ner men absolut ett av de svåraste talen jag har gjort som ska framföras, eftersom personerna kommer sitta där i klassrummet. Det positiva är iaf att man får ner mycket på pappret och det blir väldigt lätt att få det från hjärtat och inte så stelt, men det kommer ändå bli lite läskigt när tjejerna får lyssna på det. De kanske inte blir berörda för fem öre ;P haha. Det blir kul iaf, jag blir väl den enda som bölar i så fall ;) Det är fan till och med jobbigt att skriva ett sånt här tal, man tänker tillbaka på minnen, inser hur sjukt jävla fort tiden har gått och att det snart är studenten och ja... det är fan sjukt. Menmen.

Jag ska upp tidigt imorgon, för tidigt. Så jag ska alldeles strax sussa, har körlektion imorgon också som jag faktiskt inte har ett dugg lust med. Vill bara vara färdig med allt övningskörande nu, krockar så mycket med skolan och det bidrar till att jag blir stressad.

Nej nu är det sova.
Nighty.

22/11

Tjohoo!
Jag är lagom trött och seg idag och skolan var inte direkt någon höjdare heller :P låter kanske ganska negtiv men det är den värsta månaden på året och då får man vara det. November är verkligen inget annat än grått, mörkt, ruggigt och deppigt. Haha. Snart är det iaf december och då blir det lite mer ljus, kanske lite snö om man har tur och sen det bästa av allt, alla julgrejer! Mys!

Jag ligger i min säng och försöker undvika att jag har samhällsprov imorgon. Kollar runt på olika bloggar och annat, allt för at undvika mitt samhällshäfte ;P köpte med mig en påse godis från ica påväg hem från bussen iaf, det hjälper en att orka lite mer iaf , :)

Annars så är den här veckan också ganska fullbokad, jag har ett prov, en inlämning, körlektion, praktik och lite smågrejer som måste fixas. Sen drar jag till gbg på fredag, skönt!

Nej om man ska ta tag i det där häftet nu kanske.
Puss

Måndag

Shit va jag vill åka bort till värmen, komma bort från allt regn och mörker. Jag vill åka efter jul och bara vara borta ett tag, vore inte det underbart?

Men å andra sidan längtar jag till jul. Jag och Jonas hade supermysigt igår! Vi bakade pepparkakor, lyssnade på julmusik, drack julmust och kollade på en julfilm. Lite tidigt men jag ska fan börja tidigt med julen i år för förra året kändes det inte ens som att det var någon jul för att jag glömde bort att längta liite ;)

 

Nej nu börjar kundmottagningen.

Puss


nighty

Jaha då ärmåndagen över då. De blev inte lika dåliga som jag trodde den skulle bli imorse. Det var min underbara klass förtjänst faktiskt. Glömde helt bort att jag var på dåligt humör när jag väl va i skolan :)
Körlektionen hade kunnat gå bättre, va inte dirkekt fokuserad men det gick. Annars har det varit en ganska ovärd skoldag. Fick tillbaka religionsprovet, fick VG :O stört ju. Så jag va fett nöjd. Sen nu på kvällen har jag gjort klart lite uppgifter som måste in, duktigt av mig.

NU ska jag snart sova, ska hjälpa till med wellas visning imorgon hela dagen, från 09.00-21.00 kommer bli lagom slut, men det blir kul :)

Sov gott.

måndag

Godmorgon måndag!
Usch vad jag har vaknat på fel sida. Och så har jag sovit riktigt jävla dåligt inatt, tror att jag lyckades sova kanske 4 timmar max. great.

Nu ska jag snart ta bussen in till stan för att ha körlektion, känner att jag kommer vara jätteofokuserad idag. Sen blir det iaf skola efter det och det ska bli skönt, jag har lite grejer som jag måste ta tag i så det behövs.
Usch vad jag känner mig konstig riktigt pmshumör.

Nej nu ska jag fixa det sista och hoppas på att humöret förändras under dagen.
PUSS


Jag lever iaf men det betyder inte att man är pigg.

puss

Det finns ingenting, vad än folk säger som kan få en att må som man mår när man är lyckligt kär.




söndag

Jag anser mig frisk nu, jag orkar helt enkelt inte ligga på samma ställe en enda dag till för då går jag under. Är fortfarande lite småsjuk i hals och så men skitsamma. Igår följde jag med min syster till hennes gamla klasskompis för att ha en chillkväll med lite alkohol. Orkade inte ligga hemma en kväll till så jag sket totalt i hur jag mådde. Blev trevligt iaf, och hann med en sväng på pitchers också innan vi tog nattbussen hem, lagomkväll :)

Imorgon ser jag faktiskt fram emot skolan, haha. Vill bara inte ligga hemma mer just nu. Plus att jag måste få lite saker gjort så att jag slipper ha ångest över det :P sen har jag körlektion imorgon på morgonen och jag fick i läxa av henne sist att läsa på riktigt mycket teori tills imorgon för vi skulle tydligen ha en ganska så teoretisk lektion så min kväll kommer spenderas med teoriböcker.

Har inget vettigt att skriva, den här veckan kommer bli minst sagt fullt upp.

Puss

världens längsta fredag.

Mina bästa vänner när jag är sjuk är den absolut mest underbara filten i världen. Nyköpt från chili. Jag lovar er att den är himmelriket, man blir varm på en sekund. Ett minus när febern går ner och man svettas då är den inte lika gosig längre ;P Min andra vän de här dagarna är min harry potter mugg, jag lovar er att den rymmer hur mycket som helst, och vätska är det som jag behöver konstant och i princip det ända jag får i mig. Så det känns lagom kul. Medan mina vänner och alla andra går ut ikväll och har en skitkul kväll, med dans, alkohol och skratt så ligger jag hemma. Säkerligen på samma ställe som jag har gjort hela dagen, med harrykoppen och filten och tvn. Tragiskt. Jag är så neggo nu men det får man vara. Jag får ångest över saker som måste göras som jag inte kan göra, och vissa saker orkar jag helt enkelt inte med, hjärnan har nog också tagit en paus dom här dagarna. Och nästa vecka är full med saker som ska göras och hinnas med. Det här får elt enkelt bli sista dagen som jag ligger död nu sen ska jag fan vara lite effektiv och göra allt som måste göras.

Tillochmed hunden har tröttnat på mig, hon glor bara och kastar elaka blickar på mig ibland. Tror hon tycker att jag är skittråkig.


Jag är så äcklig just nu så det finns inte, ögonen ska vi inte
ens visa för då kan ni inte sova inatt.


ovärt inlägg

Hemma idag igen- Var helt hundra på att jag skulle gå till praktiken idag men jag blir bara sjukare och sjukare, otroligt tröttsamt! Orkar inte göra någonting, har så ont i hals och bröst att jag får andningssvårigheter ibland och febern ligger väl oftast på 38.5
SUCK.

Och förresten så är det fredag den 13:e idag, men det lär ju inte hända mig nått eftersom jag ändå bara ligger på samma ställe hela tiden ;P + att fredag den 13:e har aldrig riktigt varit en otursdag för mig.

Shit va jag inte har ett skit att  skriva om. Kan bero på att jag gör samma sak 24/7.

aja, ska knarka lite tabletter och försöka läsa lite teori.
puss

tänk om man blir svinsjuk.

Jag känner mig så sjukt äcklig! Om jag inte är en isbit ena minuten, vilket jag är nu så svettas jag som en gris nästa minut! Jag lovar, jag vill inte ens beskriva det för er för jag känner mig så jävla äcklig. Jag känner mig skitpigg ibland och nästa sekund håller jag på att hosta ur allt vad min kropp innehåller och jag har även ständiga ilningar i kroppen. Sjukt obehaglig känsla, typ i svanken och benen, vilket gör att jag går som en gammal kärring ibland. Oj ni skulle ser mig nu, jag är så snygg som man kan vara!
Vem vet jag kanske håller på att bli svinsjuk? who knows? jag har iaf stannat hemma från skolan idag, tänkte gå först, kände att jag behövde det men sen tänkte jag faktiskt på mina stackars klasstjejer, jag vet själv hur irreterad jag är när någon är riktigt sjuk och är i skolan. Smittar på en sekund typ.

aja. Hur kul är det här då? 0
Imorgon är det fredag och jag vill verkligen gå till praktiken eftersom jag har massor som jag har lovat mina nära ;P bland annat ska jag slinga och klippa mamma imorgon och hon har sagt att jag inte borde åka dit om jag inte orkar, men jag har vilat idag, det märks inte direkt att jag är sjuk och jag vill bara göra något annat än att ligga svettig/iskall framför tvn i ett helt dygn. Sen blir det helg imorgon också, jag som har väntat på en fredag med mina vänner och gå ut, för nu var det ett tag sen. Så jag ska se till att jag är frisk tills imorgon, om inte annat får man väl hoppas på lördagen.

Apptiten är inte direkt min vän när jag är sjuk på det här sättet, jag har lite svårt för vissa eller de mesta saker man kan stoppa i munnen. Däremot har jag gått hela kvällen/natten igår och morgonen idag med att sukta efter julbord! Stört men jag lovar ett tag kunde jag omöjligt få bort det från huvudet, men inte blev det något gjort åt det. Däremot är cola min bästa vän just nu, inte direkt bra men det är det bästa för min hals ;) inge te drickande här heller, det blir kall cola istället!

Nu ska jag återgå till ingenting, min syster kanske vill vara snäll och hitta på något.
Pussohej

söndag

Hemma från götet. Underbart att vara där under helgen, men fyfan va snabbt tiden har gått. Har knappt haft kontakt med en dator så har struntat totalt i att skriva. Jag och jonas har iaf haft en jättebra helg med massa mys. Va inne i stan i lördags och shoppade lite sen åkte vi hem till lägenheten och lagade mat, drack lite vin och kollade på fotbollen och sen en film. Hur skönt som helst att bara vara ensamma och slöa. :) slappt men skönt. det behövs nu när skolan börjar fyllas på med prov och andra måsten. Appropå prov så har jag religiosprov imorgon som jag läst till och pluggat, men inte ett skit har fastnat. Fråga mig vilken simpel fråga som helst och jag kan det inte :P Jag är så oförbered som man kan vara. No good at all.
men det löser sig, jag har iaf försökt ;)

Nu ska jag snart sussa hade jag tänkt och imorgon är det ännu en skolvecka. Tiden går fort, men jag mår så sjukt bra just nu. Kunde faktiskt inte begära något mer för tillfället :)

Sovsågott.

dagens på önskelistan.

Jag är tidigt ute men det skadar aldrig. ;)
Jag tänker dela med mig lite då och då av saker jag önskar mig i julklapp, som kanske även är ett bra tips till er andra, både att ge bort och köpa själv :)

På önskelistan idag:

Underkläder från Victoria secret.

Dem har verkligen hur mycket snyggt som helst och det är underkläder som ingen skulle säga nej till. Finns massor att välja mellan på deras hemsida: www.victoriasecret.com
Visar några exempel av miljontals snygga underkläder nedanför. (klicka på bilderna för att få dem större)
Enligt mig ett sjukt bra julklappstips till flickvännen ;)

      

snö!

Nu har snön börjat lägga sig på marken! Det börjar bli vitt ute och jag tycker att det är sjukt mysigt! Kanske inte när man är ute och går i stormen själv, det var inte lika mysigt att vara ute med hunden. Fötterna förfrös typ och jag insåg att vinterskor kanske bör handlas?
Men det är mysigt så länge man sitter inne och kan värma sig. Nu fattas bara julmust och pepparkakor typ.

torsdag

Jaha då var det torsdag. Och det snöar fortfarande, men det märks inte på marken. Och så är det storm också. Inte härligt alls. Jag är hemma idag, mår fortfarande inge bra sen igår, huvudet gör ont och kroppen känner sig sjuk så det var rätt av mig att stanna hemma. Då kan man få lite saker gjort också. Har nämligen bestämt mig för att ta tag i allt idag som man har lagt åt sidan. Så det blir att plugga massa till religionsprovet, skriva ut papper som innehåller allt man måste kunna, så har jag lite att plugga på när jag sitter på tåget imorgon och på söndag. Man har några timmar då så bara att försöka vara lite duktig. Har även hunnit fixa lite småsaker redan, beställt tågbiljetter, betalat en mobilräkning(KUL -.-) sen så blir det att börja plugga nu, ta en paus och dra ut hunden, packa och kolla med kunder tills imorgon och vilka tider alla ska komma. Känner att jag har peppen att vara lite effektiv idag trots att jag är halvt död. Men bättre att göra saker än att ligga och glo på tv hela dagen ;P

Ha en bra dag.

godnatt...

tidigt kanske men jag är så sjukt trött och så har jag en sprängande huvudvärk som vägrar att gå bort. Jag hade behövt lovet nu istället känns det som ;P
En annan sak idag är förresten att det har "snöat" här. Vet inte om jag kan kalla det snö, har inte direkt fastnat på marken och så har det mest blåst omkring, men det kom lite vitt från luften iaf. Skumt, det va ju nyss sommar.
Jag måste börja tänka på vad jag ska önska mig i julklapp, det brukar vara ganska lätt men i år har jag inte en aning, men det kommer väl snart och då vill man ha allt helt plötsligt. Ska göra en liten önskelista i bloggen när december kommer så kan jag dela med mig av mina drömjulklappar ;)

Nej nu ska jag ta och försöka sova. Har inte rört någonting med skolan idag heller, trots att jag borde ha gjort det. Typiskt mig just nu, gör ingenting som ska göras :P

En annan äcklig grej innan jag somnar. Märkte en stund efter förra inlägget att jag hade ett litet hårstrå på näsan. Det som var äckligt var att det var i skinnet på näsan så jag fick operera ut det genom att skrapa upp huden lite och plocka ut det med en pincett. ÄCKLIGT. nackdelen med frisör och kunder. Har fått hårstrån innanför huden i handen förut men aldrig i ansiktet, vem vet vems hårstrå det är liksom? inte så fräscht iaf.

Godnatt

onsdag

Hemma från ännu en skoldag. Fick lov att gå ut i kylan det första jag gjorde igen när jag kom hem då det va en kissnödig hund hemma som väntade.
Idag har vi haft kunder hela dagen, ganska skönt bortsett från att jag mådde riktigt dåligt ett tag, känns lite som att jag är påväg att bli sjuk kanske? Vore inte så konstigt, jag har klarat mig som superman mot baciller sen skolan började, trots att alla runt omkring mig har varit sjuka flera gånger. Menmen, har man tur så klarar man sig.
Annars har det inte hänt så mycket intressant idag och imorgon är det skola som vanligt, har lite eget hår på eftermiddagen också så det blir skönt att slänga i lite mer färg i håret.
Snart helg men nu väntar plugg. Måste skriva min dryga loggbok till projektarbetet och sen ska jag göra min bildanalys i svenskan. yaay! sjukt tråkigt. Först ska jag nog titta på några avsnitt av hom i met your mother, bäst som alltid.

Pusshej

igen och lika osammanhängande..?

Jag skrev typ för en kvart sen? haha, jag har bara inget bättre för mig.

Nu har det iaf inhandlats lite mat, blir lax med pasta och sånt, för er som vill veta? :P Jag måste faktiskt, tro det eller ej. Plugga lite ikväll, ta tag i lite grejer som man helt och hållet har skitit i. Bajstråkigt, jag vet. Men det måste göras.

Och sen saknar jag göteborg lite. Jag har inte varit där på kanske 2 månader. Det är så skönt att komma dit, och därför är det inte mindre än rätt att åka dit i helgen. Ska bli skönt att komma bort lite och skönt att träffa vänner som jag inte träffat på ett tag. Så det blir tyvärr ingen utklädnadsfest för min del i helgen. Synd, men samtidigt så vet jag att jag kommer vara hemma ett par helger på rad efter det så får ta igen det då. :) + att vi har en inplanerad klassfest om typ 3 veckor, det var på tiden! Var ett tag sen senaste och nu är det fan dags att börja träffas lite oftare. För tiden går fort och snart är det studenten, haha nästan snaart iaf ;)

Det blir att boka tågbiljetter ikväll också. Sen går veckan fort som alltid, snart fredag, snart praktik. Snart julafton. Typ i alla fall.
Okej jag är alldeles för snurrig för att skriva mer nu. Blir en enda gröt att läsa.
Ha det bra.
PUSS




Långt och...osammanhängande?

Ännu ett par dagar sen jag skrev något. Faller gärna tillbaka till att inte skriva så mycket, man skriver när man känner för det helt enkelt. Och idag är en sån dag.
Jag kan inte riktigt sätta ord på allt just nu. Men jag behöver bara vara ett tag. Jag är en sån person och jag menar inget illa mot någon, absolut inte. Det jag vill är att alla i min närhet ska ha det så bra som möjligt, vem vill inte det? Men ibland glömmer man bort sig själv. När man får skuldkänslor för att man är dålig på att höra av sig, när det känns fel att vara hemma fast det är det som man vill. Då har man glömt bort att det är okej att göra det man själv vill och det behöver inte betyda att man inte bryr sig. Jag är bara en sån person. Och det viktigaste för mig är min familj, mina underbara vänner och min pojkvän.
Och nu skriver jag bara rakt av det jag tänker på, ingen fattar någonting, I guess. Men det behöver vi inte, för det här är ingen pik till någon, det är handlar heller inte om någon speciell. Jag kan inte sätta fingret på det men det är bara sånt som hjärnan måste lämna här, skriftligt. :)

Men nog om det jag tänker på just nu. Senaste dagarna har varit riktigt bra. Hade göteborgs besök i helgen, lika bra som alltid. Blev en riktigt lugn helg, då jonas knappt kunde gå (han hade haft någon övning i lumpen) :P så det var inte direkt en idé att dra med honom ut på krogen när han knappt kunde gå upp ur sängen ;P så vi stannade inne, kollade på film, åkte iväg och handlade massa och sånna grejer. Sen ska vi inte missa kampen mellan man och kvinne, haha. Det går ju inte att undvika att AIK tog SM-GULD! Och det blev förstås jag överlycklig av, eftersom matchen till en början va en riktig nagelbitare. Däremot så blev Gbg sidan i form av Jonas nästan tårögd, (killar och sport) haha. Han som hade kaxat så mycket innan, och att guldet redan va göteborgs osvosv. Så det va inte någon direkt kärlek mellan oss under den matchen. När göteborg gjorde första målet och Jonas ville krama mig så slog jag honom och visade att han minsann skulle ligga på rätt sida av sängen. Haha. Sen när AIK vände och jag ville ha lyckokramar så fick jag smaka på samma grej. Det var nog lite hat i luften. Men vi överlevde ;P

Ojdå, märker ni att jag verkligen skriver av mig eller? och en väldig mix av allt. Haha, men så är det när man har för mycket tankar. Men nu ska jag följa med mamma till affären och handla lite kvällsmat!

PUSS

RSS 2.0