slappt

Sitter i min säng nu, segar och kollar på tv. Ganska jätteskönt faktiskt ^^ Blev erbjuden att följa med ut, var på först och började fixa mig men sen insåg jag att jag inte packat eller något alls tills imorgon och jag åker hemifrån 8 imorgonbitti så kanske lika bra att jag tackade nej och stannade hemma för en lugn kväll :P Jag får nöja med mig imorgon kväll helt enkelt, hoppas på att det blir Köping med folket :)

Nu ska jag fortsätta med att slöa ^^

Puuuuss

helg

Helg nu, massa skönt! Skoldagen gick skit fort verkligen, vi hade styling hela dagen så inget ansträngande alls ^^ Kulkul. :)
Ser fram emot helgen massa, speciellt att festa med Freja imorgon, det var verkligen sjukt längesen vi festade ihop. På tiden nu! ^^ Så det ska bli hur kul som helst och jag vet att det kommer bli lyckat hur det än blir för på något sätt lyckas vi alltid ^^ Åker i alla fall med tåget från sthlm runt 5 sen får vi väl se om folket kliver på i V-ås och vi åker till Köping direkt eller om jag väntar på dom på stationen. I vilket fall som helst får jag fixa mig på tåget från sthlm :P haha, det måste jag eftersom jag inte hinner hem emellan, men det blir nog bra ^^

Idag blir en riktigt lugn kväll. Bara slappa. Tar tåget 9 imorgon så känner att jag inte vill vara helt död, speciellt inte eftersom jag kommer ha fullt upp hela dagen.

PUSS sålänge-

J

Den här skoldagen avslutades väl lite annorlunda kan man väl säga. Hade kultur&stilhistoria, va helt död verkligen och visste att jag hade 3 jobbiga lektioner kvar efter det. Sen precis när lektionen ska sluta ropar dom ut i högtalarna att hela skolan måste utrymmas, att dom typ hade fått två allvarligare hot. Fatta lättnad, skulle gått till 15.30 men fick gå hem 11.00, mycketmycket skönt. ^^ Men samtidigt vet man ju inte viket pucko det är som roar sig med det där, aja får väl se om dom får tag på någon tills imorgon annars blir det nog ingen skola då heller.

Jag kom hem runt 12 någon gång, helt död verkligen, slappade lite sen somnade jag runt 1 och vaknade för 40 minuter sen ^^ haha, men det behövdes lite sovande faktiskt. :P




25/9

Goooodmorgon.
Imorse var en riktigt seg morgon, ville verkligen bara ligga kvar under täcket och stanna där hela dagen. Men så blev det inte, istället upp 06.20  -.- Men får tänka på att det är fredag imorgon i alla fall.

I helgen blir det nog bara slappa och ta det lugnt på fredagen. Upp tidigt sen på lördagen för att åka till Sthlm och gå på dop, så det ska bli trevligt. Sen åker jag hem igen på lördag kvällen för att umgås med bästa Freja och troligtvis dra till Köping för lite festande. :D Så det ska bli skitkul! Sköntskönt med helg helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta hänga med på lektionen, men först en kort rast ^^

PUSS-

JJ

Jag har världens bästa pojkvän. Ville bara säga det.

För nu ska jag sova, ska upp om 6 timmar igen, så lite sömn kanske inte skadar.

Jag älskar dig <3

Ledig, skönt eller vad?

Ledig idag och det är så otroligt sjukt skönt! ^^ Sovmorgon och bara slappat massor, hur skönt som helst verkligen och det behövdes också. Men lite duktig har jag varit idag i alla fall, har sökt jobb och sånt så et är ju bra det. :P Borde typ vara lite mer duktig sen och städa eller något men vet inte om jag vill förstöra min lediga dag med det. haha ^^ Nu ska jag ut och promenixa lite, värsta soligt och allt ute ju. Massa skööönt :)

Känns skönt att det är torsdag imorgon, veckan går fort och snart helg. underbaaaart eller vad?

Det var skönt att prata av sig lite idag också, vänner är otroligt bra.




                            Så här kul ser jag ut idag. ^^
                                        Strike a pose.

PUSS-

23/9

Sjuuukt trött nu, verkligen. Sitter på småföretagande (som vanligt) :P och väntar på att klockan ska bli 5, suck. Är så otroligt seg idag, vill bara hem NU typ. Men jag får bita ihop för imorgon är jag i alla fall ledig, otroligt skönt!
Aja ska försöka orka lyssna nu. :P

PUSS

22/9

Nu ska jag snart ta mig iväg till praktiken. Är ganska seg idag, eller är på allmänt konstigt humör bara. Jobbigt. Menmen kanske blir bättre under dagen. Ska i alla fall på ett spinningpass direkt efter praktiken idag så det känns skönt, träna bort lite konstigt humör kanske :P Nej men ska bli otroligt skönt att träna, det behövs också känner jag.

Nu ska jag fixa det sista sen ska jag kila iväg till bussen.
Ha en bra dag.
PUSS


Hemma igen

Då var man hemma från världens bästa älskling då. Känns alltid jobbigt att åka därifrån och nu sitter jag här utan någon att mysa med. Saknar honom redan. Men får träffa honom snart igen. :) Hade i alla fall en super bra helg med massa mys och kul saker. Kunde inte varit bättre faktiskt. :)
Det enda som var segt var tåget hem, usch vad jag blir uttråkad lätt. Alltid på tåget hem också, men det är bara för att man vet att man är påväg hem också. Bittert det lät men så är det. ^^ Haha, skönt att vara hemma på ett sätt men skulle ju inte tacka nej till att vara kvar hos Jonas istället för en ny skolvecka :P
I vilket fall som helst så är han bäst och det finns ingen bättre.
18/6-2008 <3

Nu måste jag sova om jag ska orka med praktiken imorgon. Känns tungt nu, men förhoppningsvis är man pigg imorgon. Bara att hålla ut nu, veckorna kommer gå fort och snart är det lov.

PUSSgonatt.


18/9

Sov ungefär 2 ½ timme inatt. Men konstigt nog är jag pigg ändå, än sålänge i alla fall. :P Kanske beror på att jag är överlycklig eftersom jag är hemma nu, ska snart åka in till stan och ta tåget till Göteborg och världens bästa! :) Har längtat massor verkligen och idag åker jag, finally. Så sitter och fördriver lite tid nu, har nyss käkat lite lunch och sånt. Ska ta mig till bussen om ett tag. Har faktiskt inget intressant att skriva :P haha. As tråkigt inlägg typ menmen. ^^

Var i alla fall i skolan på förmiddan, det gick snabbt och ingen större ansträgning behövdes.

Aja, nu ska jag fixa lite sen drar jag.
Hadetbra.
PUSS

sömnlös, ja.

Dumtdumtdumt av mig att somna en timme där runt halv 8 :P Det ger ganska härliga konsekvenser, typ att jag sitter här pigg och att klockan ringer 05.30 imorgon. Det känns väldigt kul . Inte .
Aja jag ska väl snart göra ett nytt försök med sömnen ^^ Jag kommer vara härligt trött imorgon känner jag, men tur att jag har 4 timmar på mig att sova på tåget till älskling :P Fast kommer iofs säkert inte lyckas med det heller ^^, aja man får väl se om man är död eller pigg imorgon. Nu ska jag i alla fall försöka bli trött.

PUSS

17/9

Riktig slappdag idag, ledig och allt. ^^ Har bara slöat, kollat på massa film med syster och typ inte gjort någonting alls. Ganska jätteskönt faktiskt. :) Och imorgon åååker jag! Det ska bli bästbästbäst!

Min bror hörde nyss av sig och GRATTIS till han och Carro som har förlovat sig!
Jätteglad för deras skull. PUSS på dom. :)

Nu ska jag fixa massa saker.

Ha det bäst för det ska jag ha.

hemma

Kom hem från praktiken för en halvtimme sen och nu sitter jag i köket och har gjort varma mackor. :) Bara jag och cindybus hemma, hon är jättegosig mot mig så hon har fått massa skinka ^^ Haha jag skämmer bort henne när alla andra är borta, men hon är min lilla bebis ju!

Dagen har i alla fall varit superbra och gått fort. Hanna  kom förbi salongen och klippte sig, hon tyckte att det var ett plus att prata av sig lite också ^^ Så det blev massa prat om allt möjligt och Hanna blev jättenöjd med håret så det känns också jättebra :)

Imorgon är det skola igen då, långdag -.- men bara att bita ihop det är trots allt den enda hela skoldagen jag har den här veckan. Onsdagen blir "ledig" och sen går jag bara halva torsdagen för sen åker jag till Göteborg! :D

Nej nu kommer hunden vandrades hon har legat och kollat på mig när jag har ätit, hon kommer bara närmre och närmre nu ligger hon här brevid :P Undra om jag ska vara ännu mer snäll. Klart hunden ska ha skinka! ^^

PUSS


14/9

Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla på någon bra film, äta något onyttigt och bara njuta. Jag kommer somna tidigt känner jag.

Inte har det blivit mycket städning, men lite plugg och så har jag tvättat lite. Så lite duktig har man varit i alla fall. ^^

PUSS

Söndag

Helgen spenderades hos pappa, riktigt bra helg faktiskt! Skönt att komma iväg och bara ta det lugnt och ha kul :) Det blev filmtittande och mys på fredagen och på lördagen blev det såklart fotboll. Riktigt kul faktiskt, bra match och bra folk. Så helgen har varit allmänt brabra ^^ Bilder kanske dyker upp lite senare. :)

Idag är det segsöndag, men ändå ganska skön dag. Tänkte passa på att vara lite duktig, typ städa lite kanske. Göra litte plugg grejer så att jag har det klart, ja bara vara lite duktig helt enkelt. :P Känner att det kanske är lika bra att jag gör klart lite saker innan jag åker till Jonas på torsdag :) Så slipper jag ha saker ogjorda när jag kommer hem ^^ Det kommer nog gå fort fram tills torsdag. Imorgon är det praktik, tisdagen tänkte jag lämna in lite uppgifter som dom andra har tills på torsdagen och sen onsdagen blir "ledig". Haha skoljoggen är inget vi i min klass är intresserade av att spendera vår lediga tid på :P Sen blir torsdagen bara förmiddagen i skolan och sen åka till älskling! Massa bra, längtar hur mycket som helst!

Är ganska så trött nu men ska försöka att ta tag i lite saker senare, haha.

Och jag åker om 4 daaagar! <3

11/9

Sitter på småföretagande...Igen :P Den här gången har vi lite mer att göra i alla fall och trots att jag, Madde och Sanna är helt döda idag så har vi ändå gjort det man ska så cred till oss fan. ^^
Det va omöjligt att komma upp imorse, lite småkyligt sådär och att ligga kvar under mitt varma täcke var så sjukt lockande men jag bet ihop och tog mig upp tillslut. Blev dusch i sista sekund innan bussen, håret i en tofs och sköna kläder, mer orkar jag inte. Jag är här och det är väl det som är huvudsaken :P Man kan inte ha ork till allt jämt. ^^
En lång dag full med lektioner fram till 15.30, suck -.-  Men jag kan sova när jag kommer hem. Sen imorgon när man vaknar är det freeeedag. Usch va skönt!

Nu ska jag fortsätta med pluggeriet. Slutar snart den här lektionen i alla fall.


Pics och sånt

Slapp och skön dag, inte hänt mycket men ändå har den gått as fort. Kom hem runt efter skolan runt 2 och då blev det film med syster, Walk the line. Grymt bra :)
Sen ut i skogen med brudarna (mamma, syster och cindybus) ^^ Myspys, blev liten promenix, syster fotade lite och sen blev det lite bilkörande för min del ^^ Nu kollar jag på Filip&Fredrik såklart, sen blir det sova efter det. Blir att gå upp strax efter 6 imorgon -.-
Orkar inte skriva för tillfället så bjuder på några bilder från dagen.


                             Buuuus!


                 Haha mamma och jag tar sats...


                       Yaaaay! Haha galen bild!


                                              Cindybuuus!


              Jag, mamma och min bebis <3



8 dagar

Gårdagen var helt full med saker att göra, ställen att vara på, pluggande och allmänt småstress. Så jag skriver om det senare.

För nu är det enda jag vill skriva att jag längtar, fan vad jag längtar, sjukt vad jag längtar.
<3
Och jag älskar dig.

Suck

Jag bara skämta, jag slutar om 2 timmar -.-

-.-

Sitter och dör på småföretagande nu -.- Är så sjukt trött, känns som att man bara går omkring och ser helt död ut . :P Jag får hålla ut i en timme till sen slutar vi. Då blir det ner på stan för jobbintervju, jag har noll ork. Men man får väl anstränga sig. :P
Aja, nu ska jag försöka mig på att göra den här tråkuppgiften.

Helt slut

Kom innanför dörren för en kvart sen och nu sitter jag här med kaffe och myskläder. Helt sjukt hur trött jag är. Mina fötter gör ondare än någonsin idag och min kropp hänger inte riktigt med som den brukar. Praktiken var i alla fall lika kul och bra som alltid. Lär mig mer och mer för varje gång. Var kvar en halvtimme längre idag också eftersom Lars kom förbi efter jobbet och klippte sig. Blev riktigt bra och nöjd blev han också så det är ju bra. På förmiddagen klippte jag syster min som också blev nöjd och glad, sen var hon super gullig och bjöd mig på lunch som tack. :)
Brabra dag men inte det märks att jag behöver lite sömn.

Imorgon börjar jag 09.50 om jag inte har helt fel. Sen är det skola till 17 och 17.30 är det jobbintervju, så imorgon får jag ligga i . :P haha sen måste jag skriva engelskan till onsdagen också, så får ta det när jag kommer hem imorgon. haha, det blir säkert bra tillslut.

Nästa vecka åker jag till älskling, så tänker jag på det så orkar jag med den här veckan också. :)<3

lyckad kväll och fullbokad vecka .

Igår vart riktigt lyckat, har alltid kul med mina vänner och dom är verkligen dom bästa! Mycket skratt, alkohol, dans och annat kul. Kändes skönt att umgås med alla igen och speciellt att bara få ha kul och sånt. Träffade Ida också, kände verkligen att jag saknat henne och att det va evigheter sen vi pratade och bara umgicks. Så det gjorde kvällen ännu bättre! Freja och jag hade lika kul som vi alltid har det tillsammans, usch vad vi är bra! Du är bäst gumman och du ska veta att jag alltid kommer vara vid din sida "Jag dansar aldrig nykter" eller vad säger du? ;)
Ja kvällen var riktigt nice. ^^

Idag har gått hur fort som helst, ovanligt. Söndagar som brukar vara sega och otroooligt långa. Men idag har varit en skön slapp dag, bara tagit det lugnt. Kollat på lite film och bara allmänt inte gjort någonting alls :P Fick mail från donken också så på tisdag blir det jobbintervju. :) Känns riktigt bra men man vet väl aldrig hur det går, men jag hoppas på det bästa. I need it.

Imorgon är det praktik igen. looove it. Ska klippa syster min och sen gör hon mig lite trevligt lunchsällskap sådär :) Annars tror jag att den här veckan kommer gå hur fort som helst. Har lite plugg jag måste ta itu med -.- sen är det praktik, skola, jobbintervju, Sthlm på fredagen och lördagen. Blir att åka till pappa, umgås och kolla på fotboll. Så den här veckan ser ut att bli myyycket bra :) Bortsett från pluggandet förstås ;P

11 dagar kvar . <3

lördag

Sådär färdigfixad och klar. Nu ska vi åka iväg till mormor som fyller år idag, typ äta lite och sånt. Så det blir trevligt :) Sen efter det blir det bara hem fräscha upp sig och dra vidare igen. Ut på landet ^^ Kommer bli riktigt kul faktiskt. Umgås med massa bra folk är aldrig fel. :)

Nu ska vi åka iväg.
puss-

Dom ska få fetaste blingbling på alla fyra syyyrran-

"hahah, jafan bryshan, fett kefft å pilla med kor å grejer.. hänger du?"


"Haha, ejj fan, mamma mu piercar juvret bryshan, 3tums nål rätt igenom jao"



Haha diggar msn konversationen. Så jävla schööön asså ;D haha jag vet, vi är inte normala nånstanns .


Typ såhär

Riktig myspys fredag blev det :) Först massa prat med älskling på msn sen blev det mysa ner sig framför tv:n och Skenbart. Haha kan se den filmen hur många gånger som helst, skrattar alltid lika mycket ^^ Så lyckad kväll blev det fast jag inte gjort något annat än att lata mig :P Nu är jag i alla fall skönt trött, ligger i sängen och lyssnar på massa bra musik.

Kom i en svacka under ett tag här, blev på värsta partyhumöret ^^ men ser fram emot imorgon, lite alkohol med Freja är aldrig fel. Vi behöver det, skolan tar ju död på oss så lite kul måste vi få ha ;D

Ser fram emot en braaa helg med mina perfekta vänner :)

Helg

Hemma från skolan nu, helt slut verkligen! Ska bli så otroligt jävla skönt med helg :P Behövs mer än någonsin känner jag. Har varit helt slut hela dagen idag så ikväll blir det nog en riktig slapp myskväll för min del. Gosa ner sig med sköna kläder och bra film :) myspys.
Imorgon blir det lantisfest med Freja och folket, ska bli riktigt kul faktiskt ^^ Så det ser jag fram emot :)

Har nyss bokat massa biljetter också, tågbiljetter till Göteborg och biljetter till fotbollen nästa helg. Så då har man allt sånt avklarat också :) Skönt det!

Jag är på sånt här riiiktigt fredagshumör! ^^
Pusspådet.

Äntligen fredag typ.

Äntligen freeedag! Riktigt sköntskönt, fast det var tungt att gå upp imorse. Man vet ju ändå att det är en kort skoldag och sen är det efterlängtad helg!
Vad hände igår? Typ ingenting, försöker tänka efter men gjorde nog inget intressantare än att "städa" haha blev inte så noggrannt om jag säger så. Men inga kläder på golvet längre i alla fall. Det är alltid ett plus i kanten ^^

Nu ska jag ta mig mot bussen, troligen sitter Freja på den också så då får man en bra start på dagen med massa snack ^^

Hadetbraau.

Bästa kortet ever!



HAHA finner inga ord för den här bilden. Jag och syster satt och skrattade åt den hela natten :D
Alltså man kunde inte vara fulare än vad vi är!
Haha Camilla ser ut som 50+ fast hon bara går i 4:an där och jag ser ut som Herr Nilsson ^^

Jag bjuder på den!

16.28

Kom nyss hem, sköntskönt. Dagen va inte lika jobbig som jag trodde, jag va massa trött ett tag och höll på att somna på sista lektionen, men annars var det en helt okej dag. :P Nu är torsdagen över i alla fall, skönt att veta att imorgon blir det helg och så har man kort dag också :)

Nu ska jag ta och göra något vettigt. STÄDA mitt rum, alltså jag lovar det behövs mer än någonsin. Jag mår nästan lite dåligt av att vara på mitt rum för tillfället :P Tack vare hur det ser ut ^^ Men det fixar jag. Lite städning och plock så kan jag nog sova lugnt inatt ^^

Så nu ska jag gå och vara lite duktig med städning. Sen efter det blir det duuusch.

15

Bara en lektion idag så väldigt skönt för min del :) Men imorgon däremot är det bara att gå upp någon gång efter 6 , fyfan va hemskt! Börjar 8 så blir att ta 07.30 bussen imorgon då, äckligt tidigt känns det som för tillfället :P Känner att det är imorgon som all trötthet kommer. Är inte speciellt trött nu heller eftersom jag var dum nog och lyckades somna efter skolan i nästan 2 timmar :P Men ska ta mig mot sängen snart, lyckas säkert somna ganska fort (förhoppningsvis) ^^

Annars helt okej dag, förkylningen har väl inte varit så mycket bättre, men jag har undvikit att tänka på den. 
Men bara att tänka positivt. Imorgon är det 2 veckor kvar sen får jag träffa bästabästa! <3
Saknar och längtar maaaassa.
Och seriöst han är så jävla bäst!

Nu ska jag försöka mig på lite sömn tror jag, plugg till 15.30 imorgon.

Ännu mer film .

Blev en riktig tjejfilm. It's a boy girl thing. Den va faktiskt bra, lättsam och bra att slökolla på ^^
Nu ska jag nog försöka sova i alla fall.
GODNATT .


What happens in Vegas

Har nyss kollat på What happens in Vegas, älskar den filmen verkligen. Passar perfekt om man är sjuk och inte kan sova ^^ Myspys med film faktiskt. Sov 4 timmar på dagen så känner mig inte så speciellt trött men det kanske ändras när man lägger sig ner.

Börjar i alla fall 12.30 imorgon så det gör inte så mycket om jag inte somnar förrän senare :P

Något som  i alla fall gör mig glad är att jag åker till min älskling om 16 dagar :D <3
Tänker man på sånt blir man massa pigg och glad. Längtar maaaassa!

Nu blir det kanske mer filmtittande eller så blir det sängen. Får se hur jag känner mig.
Puss-


Ofräscht.

Jag som sa igår att jag skulle tänka bort förkylningen och att sjuk kunde jag vara när jag kom hem från skolan. Ja bita ihop helt enkelt.

Det funkade inte länge kan jag säga. Vaknade halvt utan röst, svettig och helt täppt i näsan imorse. Försökte tänka bort det och fixade mig till skolfotot för vill verkligen inte vara hemma nu, orkar inte missa skola för tillfället.
Tog mig till skolan i alla fall, blank och fin i ögonen :P haha skolfotot måste blivit jättebra. eller INTE jag kan tänka mig hur äcklig jag såg ut. Kände mig i alla fall sjukt ofräsch.

Efter fotot kände jag att jag verkligen inte pallade mer. Pratade med några lärare så missade förhoppningsvis inget annat än planering idag.
Tog bussen hem från skolan 11, massa ungar på den så stå upp hela vägen hem fick man också .

Hatar verkligen att vara sjuk, man kan inte känna sig ofräschare. 
Men skiter i hur sjuk jag än är imorgon, jag ska till skolan, har ändå bara engelska och mentortid. Så bryr mig inte om jag är bättre eller sämre, jag ska dit vilket fall som helst. :P

Nu ska jag plugga lite engelska läxa tills imorgon.
 

Sjuk och sånt kul .

Måndag igen då.
Helgen spenderades i Sthlm hos pappa, riktigt kul och skönt att vara där faktiskt, trevligttrevligt :) Massa skratt och trevligt folk.

Idag var det första dagen på praktiken. Riktigt kul faktiskt, ska bli skönt att ha praktik både terminerna nu i 2:an. :)
Så idag har jag varit på praktiken från 10-18.30, helt slut nu, har gått och försökt tänka bort min förkylning under dagen men vissa stunder var det svårt :P
Jag har verkligen tur som åker på en härlig förkylning så här direkt när skolan börjar,:P Hosta och snorig, trevligt att komma hem med feber idag också. Haha men jag biter ihop, vila kan jag göra på kvällarna efter skolan liksom, har varken tid eller lust att bli sjuk så ska tänka bort den här förkylningen ;P

Nog om det, blev så trött på min hårfärg imorse. Såg risigt och allmänt fult ut. Så kände att jag ville fräscha upp det nu när hösten är här ^^ Så det blev en skitsnygg brunfärg med lite nyanser av koppar. Skitsnyggt verkligen, passar bra nu när sommaren är över :P

Nu ska jag snyta mig faktiskt.
PUSS-


RSS 2.0