Trött tjej...

Jag är något så sjukligt trött, ni vet sådär att det verkligen svider i ögonen och locken är typ halvvägs till att stängas. Tror snart jag ska släcka lampan (?!) i know, trots att jag faktiskt börjar klockan 11 imorgon och har sovmorgon så känner jag mig helt mör! Har försökt mig på matten ordentligt ikväll men jag fick huvudvärk och blev bara förbannad på mig själv för att min hjärna stängde av inlärningsförmågan och snurrade iväg åt andra håll. Lagade i alla fall mat, diskade och gjorde matlådor så något vettigt har jag ju gjort. Haha ni skulle sett mig förut, jag hade ett sånt här blondin moment när jag var hemma själv, slogs av tanken att om folk hade filmat mig i smyg så hade jag blivit dumförklarad inför hela jäkla världen! Jag skulle skriva ut lite övningsprov från mailen men skrivaren hade inga papper (det går inte att beskriva hur dumt det såg ut) men jag höll på i 30 minuter (skämtar inte) och försökte trycka in papper i skrivaren men kunde omöjligt få dit dem. Jag låg ner på mage på golvet och försökte trycka in ett papper itaget, ja tusen olika sätt och ett antal svordomar! Försökte skriva ut men papprerna sögs in åt fel håll och trasslade in sig i skrivaren osvosv... Sen när jag precis ska ge upp och reser mig från golvet så ser jag på ovansidan ett stort fack med en STOR bild på att här stoppar man in papper! Där har jag legat platt på golvet i en halvtimme och försökt kilat in papper åt fel håll! Inte konstigt att den fick spel och motarbetade mig, jag matade den ju från fel håll! Efteråt fnissade jag lite åt mig själv och skämdes litegrann (trots att ingen såg) jag fattar ju själv hur jäkla tom i skallen jag var... Hahah, så trött är jag idag! Tur att jag inte hade sönder den, då hade jag fått förklara för Jonas när han kom hem och så hade man ju blivit totalt dumförklarad och dessutom så hade jag varit tvungen att berätta. Nu kan jag hålla detta för mig själv så slipper jag bli hånad ;) ja ni får ju veta, men det är bara för att ni ska fatta hur jäkla tom i huvudet jag är idag. Huvudvärken sitter kvar och matten och jag är långt ifrån vänner så inte blev det mycket bra som kom från denna kvällen. Kanske dags att släcka lampan? Det är ju trots allt en ny dag imorgon!

Jag är hungrig

Och bara 25 min kvar till lunch! Min mage ekar tom, stressig morgon resulterade i noll frukost och så lite kaffe och jobb på det. Är en sån här riktig zombie idag, har drömt mardrömmar inatt och då menar jag riktigt obehagliga sådanna! Så idag hänger jag inte med nånstanns! Längtar tills på fredag, bara 2 dagar kvar ju!


Förresten...

Såg ju breaking dawn igår och jag älskade den! Kan förstå varför många som inte läst boken tycker att den är tråkig och seg, men jäklar va bra de hade gjort den i förhållande till boken! Det är första gången på länge som jag ser en film som är riktigt lik boken som den baseras på, så jag tycker verkligen att den var helt underbar! Nu är det bara ett år kvar till sista delen ;) fast finns många filmer att se fram emot nu, redan nu i december kommer ju efterlängtade sherlock Holmes 2, den är ett måste från min sida! Aja, många fler som väntar men tänkte bara dela med mig av gårdagens biobesök :) godnatt på er!

Tisdag

Har bäddat ner mig i sängen och gjort mig redo för nattens sömn. Dagen har varit slapp&skön, har inte gjort mer vettigt än att kolla på serier, lagat mat, handlat lite julklappar och fikat. Låter som om jag gjort mer än vad det känns som ;p har även bokat tågbiljett till helgen, så på fredag efter jobbet åker jag mot Västerås! Ska bli så skönt att komma hem lite, längtar massor! Först närmast väntar några dagar med jobb, ska försöka plugga lite matte också och fixa lite här hemma, det ser verkligen ut som om någon släppt en bomb här! Inte konstigt att man inte får så mycket julkänsla mitt i all röra. Menmen det är inte alltid man orkar städa och idag var en sån dag så får ta det imorgon kväll eller nått . Nu ska jag kolla några grejer innan jag släcker lampan.

Biooo

Jag pallrar mig från soffan byter om och tar mig in till stan mötet upp Jonas och kollar lite breaking dawn! Nu slutar vi peta näsa och gör oss anständiga ;)


Kan inte låta bli...

Är väl jag och alla 14 åriga tjejer men come on! Han är ju lite lätt dreamy, eller?


Lönch

Har fått i mig en kycklingsallad och lite cola. Man kan ju inte vara bara nyttig , måste ju blanda lite ;) nu sitter jag med min kopp kaffe och är i lite lätt matkoma... Har iaf plockat mina ögonbryn över lunchen så slipper jag störa mig på det varje gång jag ser mig själv i spegeln, haha. Är lite piggare nu i alla fall och ser fram emot kvällen då det blir bio! Ska se breaking dawn ( jag vet, jag är efter) men har ju läst böckerna så känner att jag måste se den! Ska bli kul med bio och skönt att vara ledig imorgon :) hoppas att ni har det bra!


Gomorgon måndag

Vad ska man säga? Jag är en zombie tack vare att jag inte kunde somna inatt... Bara att bita ihop och hoppas på att kaffet i vanlig ordning slår in lite liv i mig. Är ju ledig imorgon så egentligen är det inte en så jobbig dag och ikväll blir det nog bio!


Gokväll

Fortfarande mätt sen den helt underbart goda brunchen på incontro! Sitter i soffan och är så sjukt seg, slökollar lite på Beck på 4an. Det blåser som bara den här! Det rasade ett träd alldeles utanför oss för ett tag sen! Lite läskigt faktiskt. Ska dö i soffan ett tag till sen krypa ner i sängen, imorgon väntar ju jobb igen.


I väntan på vagnen...

Jonas drömmer sig bort med blicken fäst på... Ja manliga rumpor?


Första advent!

Godmorgon, eller vad man nu ska kalla det? Jag sitter i soffan, sisådär pigg sen gårdagen men mår ändå förvånadsvärt bra! Om en sådär 5 minuter ska vi åka mot stan och incontro för lite söndagsbrunch med Jonas mamma, robin och Clara :) därför har jag ändå tagit på mig ansiktet och någorlunda anständiga kläder. Annars hade jag nog bara bott kvar under täcket hela dagen, dessutom lyser det igenom ändå att jag ser ganska så trött ut. Menmen, det ska bli gott och trevligt, kanske får man lite adventsstämning? :)


Läggdags

För pensionären som gav upp sådär 03.15... Ligger i sängen och hatar att de bygger om i huset så att de har varit tvingade att stänga av fjärrvärmen, dvs noll varmvatten förrän imorgon. Så får vakna med kvällens smink imorgonbitti! Bara att acceptera, vill faktiskt inte skölja ansiktet med kallvatten just nu, det räcker att nyss kommit undan storm och kyla... Jag och jönas hann med donken efter krogen. Dock längtar jag redan till brunch 14.30 imorgon med massa människor på incontro! Gott värre juh! Nämen hallå, nu är jag både för onykter för att ens skriva här och alldeles för trött, pics kanske kommer upp imorgon om ni har tur ;)


@ trägårn!

Blev utekväll, j lirar black Jack!


Lördag

Lets go lets go lets go ner på stan!


Hola!

Dubidubidubidubdubdub! Jag lyssnar på 90-talets musik ikväll och får så fruktansvärt mycket flashbacks, man kommer på sig själv när man sitter och dansar och ler! Väntar på att j ska höra av sig om jag ska möta upp dem inne i stan kanske, svänga liten runda på avenyn kanske? (hjälp inser nu att jag faktiskt mer och mer för varje dag som går blir en Göteborgare) ibland slår tanken mig att jag har ju faktiskt bott här i snart över 1 1/2 år! Saknar dock mina fina i Västerås, ganska ofta dessutom. Men ikväll gör vi Gbg och nästa helg åker jag till Västerås och leker!


Frågan är vad kvällen i slutändan bjuder på?

Ja, vad tror ni? Blir man kvar hemma med ett glas vin eller ska man snubbla över Göteborgs gator?
Det återstår att se...Klockan är ju bara barnet och jag underhåller mig med sån här härlig nostalgisk musik som bara roar så som musik faktiskt kan!

Puss på er.




Nu är det dags för...

Lördagsmys! Har varit och handlat massa gottit, bunkrat upp med filmer och en flaska rött! Hoppas att ni får en bra lördagskväll! :)


Helg!

Nu ni går jag på helg efter dagens arbetspass! Och dessutom börjar det gå upp för mig att jag faktiskt kommer fira in det nya året i London baby! Alltså jag är lyrisk! Finns inga ord så som jag tjatat om att åka tillbaka till London någon gång och så plötsligt händer det ;) ja ni fattar, jag trippar på tå fram till 31a dec! Åååh!


Jag borde sova...

Men fastnade såklart i klänningsdjungeln! Nu vill man ju ha något fint på nyår, dessutom så skulle jag för omväxlingsskull tycka att det var kul om man inte hade något svart. Hittade några lite roligare klänningar som jag tror skulle vara extra fina till rätt skor :) dessa tre är från Nelly.se


Nu ni är det dags för att bli avis...

Har precis såhär på fredagskvällen bokat en resa till London över nyår!!! Alltså fatta nyårsafton i London!! Jag tror inte att jag förstår det själv än riktigt? Men fyfan, kan nog bli en av de bättre resorna på länge!


Friday night

Sitter i soffan, ska snart springa in i sovrummet och byta om till mjuka, varma kläder sen ska jag återgå till divanen och tvn. Har nyss betalat alla räkningar som alltid är lika roligt ;p haha nej men kan faktiskt tycka att det är skönt bara att få de ur vägen så slipper man. Har pratat med mamma i telefon också, disskuterat allt från mitt pluggande till julklappar (!) snart dags att ge sig ut i folkmassorna för att kriga om klapparna. Tycker dock att det är otroligt kul att köpa saker och ge bort till andra men jag är lite allergisk mot julstressen och långa köer. Har i alla fall klart för mig vad jag ska köpa till de flesta, det är ganska lätt i år faktiskt.
Jonas och jag kommer nog inte köpa julklappar till varandra i år utan har disskuterat att ta en resa istället, eventuellt om jag får ledigt så kommer det att bli typ världens bästa nyår om allt går enligt planerna... Ska fråga chefen imorgon!

Annars så har jag nyss bokat tågbiljetter hem till Västerås över julhelgen. Känns helt sjukt att julen hamnar så sjukt dåligt i år så att man faktiskt kommer stå och jobba den 23e! Suck... Jag missar julstöket hemma med familjen i år men jag antar väl att det är så det är att vara vuxen, kan bara inte tänka mig att någonsin faktiskt fira julen utan min familj. Bara att inse att någon gång kommer man ju börja fira jul tillsammans och då får man kompromissa :p aja, räkningar betalda, tåg bokat, pratat med mamsen och nu återstår det bara att inta en lite bekvämare position och ligga där resten av kvällen. Jag har ju inte samma tur som er för jag jobbar ju faktiskt imorgon. Ha det bra!

.


Hola amigos!

Det är fredag och det betyder med andra ord... Pizzafredag! Pizza till lunch, fyfasen va gott det ska bli! ;D


Fredag

Jag somnade sent och tro det eller ej med ekvationer i huvudet (ja riktiga sådanna) tänk att jag har en natt hjärna. Allting genom alla år har alltid gått att lösa på kvälls/nattid. Så jag blev ett snäpp smartare inatt, börjar förstå mig på lite av matteb:s klurigheter. Men man ska väl aldrig ta den saken säker, men god väg är jag på :)


.


En bit av hjärnan.

Tusen tankar när huvudet slår mot kudden, i vanlig ordning med andra ord. Man försöker gå igenom dagen i huvudet men slås av att man inte riktigt kan sätta fingret på den. Att inte kunna släppa taget om saker är något som jag har fått gåvan att liksom alltid ha med mig, sådär i bagaget. Att grubbla och gå igenom huvudet gång på gång på gång bara för att leta rätt på de där små felen.

Jag somnar aldrig på en gång, inte ens om kroppen skriker av trötthet för jag måste liksom grubbla. Jag tror att jag vet vad jag vill och det jag vill tror jag kommer bli bra. Men ibland undrar jag varför allt alltid ska vara så svårt och varför jag ska vara så svår? Kvällens tankar är många och jag tror att det är bra, bra att jag tänker och att jag ens reflekterar över saker för då kommer jag nog mer och mer hitta tillbaka.

tänk att så mycket kan cirkulera i lilla huvudet, men vad vore livet om det var enkelt? På något sätt söker man utmaningen ändå. Ibland önskar man väl bara att det hade gått lite snabbare...

Godnatt mina vänner.


Innanför dörren

Finally! Helt sjukt... Jag nämner ofta att jag är stressad men idag tar fan priset! Kan inte ens riktigt sätta fingret på vad jag har gjort de senaste två timmarna. Hade så många bollar i luften samtidigt att jag tror nog att jag sover gott inatt! Jobbet var lugnt fram till eftermiddagen då det körde igång ordentligt, jag och Anki har fått svettats lite, dessutom kom vi från jobbet en halvtimme senare än vad vi skulle... Fick i alla fall skjuts hem så blev inte så farligt sen. Nu sitter jag med hjärnan i spinn, fötter som värker och slänger i mig lite lax och pasta. Har nog inte riktigt landat än men det kommer nog förhoppningsvis snart :p imorgon är en ny dag med nya tag helt enkelt, sen är det bara lördagens arbete kvar sen får jag helg! Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall!

Alltså...jag tror jag hittat min förebild...


Påväg mot jobbet

Sovmorgon till klockan 9 är aldrig fel. Nu är jag fixad och klar, redo att jobba till 20.00 :) är påväg mot pendeln för att möta upp Anki, torsdagar är det vi som jobbar sent så då kan man tima in och åka tillsammans.

Random bilder

Hittade några bilder i kameran som aldrig kom upp här i bloggen. Det är när jag fortfarande var kort och rödhårig(urtvättad färg dessutom) men för några veckor sen i alla fall, när jag och Jonas lyxade med färska räkor, avokados och olika röror och sånt ifrån saluhallen. En lunch med ett glas vin och gott, mysigt var det!








Hallo!

Hallå!
Hoppas att ni har haft en bra dag!

Min dag har varit alldeles okej och varken mer eller mindre än så. En helt vanlig dag på jobbet där inget direkt extra spännande har hänt.

Nu är jag hemma i alla fall och har nyss fått i mig lite mat i magen och så har jag även hunnit med en välbehövd dusch! Kände mig så fruktansvärt äcklig idag som man bara kan göra vissa dagar. När det känns som om man nästan skäms för att se sig själv i spegeln och framför allt att visa sig för kunderna har känts ännu värre. Nu är jag i alla fall nysanerad, inpackade mitt hår lite sådär lyxigt (försöker väl att göra det sisådär en två gåner i veckan) Speciellt jag som har löshår måste se till att det håller sig fräscht då löshår oftast har en mattare ton än det egna håret.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska bjuda er på kvällen till ära? Jag trampar ganska mycket på samma ställe just nu så det händer faktiskt inget mer än vad min vardag har att erbjuda, dvs äta, jobba, sova, dö(haha inte det sista såklart men kom bara lite spontant att tänka på gyllene tider?) Ja ni märker ju, jag bara babblar om nada!

Imorgon börjar jag jobba klockan 11 så då har man sovmorgon vilket gör att man inte direkt känner för att gå och lägga sig än. Jag ska fortsätta med mitt mattepluggande, ja ni hörde rätt. Jag tog igår upp kontakten med matteboken igen. Har ju som sagt inte matteB eftersom jag inte läste det på gymnasiet så nu har jag hittat tillbaka då jag på senare tid börjat känna lite sug efter just skolan (?!) Började igår i alla fall med lite uppgifter som min kära mor mailat till mig, mest repetion på A-kursen men I tell you att det behövdes... Jäklar va fort man har glömt allt alltså! Men nu har jag börjat komma igång och ska in i B-kursen och gräva, inte det lättaste än så länge men det är första gången i mitt liv som jag är peppad på att läsa matte så det kommer nog något bra från det här med.



Godmorgon!

Sitter och äter frukost på jobbet och försöker vakna till liv. Det var så sjukt svårt att ta sig upp ur sängen imorse, hjälpte inte att det var kolsvart ute heller. Nu är jag här i alla fall och har sakta men säkert börja vakna till liv ;p hoppas ni har en bra onsdagsmorgon!


Ibland så..

Tror jag att jag är en bra sambo, haha. Se här vad frun i huset slängde ihop på två röda! Nu är mannen glad, och jag har haft roligt med bakandet, jag menar hur länge sen var det inte som man gjorde sånna här kalla-det-vad-ni-vill bollar:D det är såhär man fjäskar för mannen i hemmet, då glömmer han kanske för en stund bort det lilla monstret som bor i mig ibland ;)


Dagens middag

Då ska man se hur maten smakar. Gjorde lax i ugn med soltorkade tomater och halloumi överdrag, till det lite pasta. Hoppas det smakar!


Sådär ja!

Nu har vi fått upp en del grejer men är långt ifrån färdiga, men det vi har fått fram nu räcker för idag. Kom på att vi behöver lite förlägningssladdar och sånt till vardagsrumsfönstret. Annars har vi väl lyckat få in lite adventsstämmning i lägenheten! :)

Vi gjorde en spellista och lyssnade på årets första dos av julmusik.


Jag plockade fram julgardiner och dukar


När man är hemma och städar så får man vara
såhär härligt osminkad och stökig själv.
(Lägg dock märke till hur sjukt äcklig min hand ser ut! En riktig manshand, haha!)


Jonas hade lånat min rosa Onepiece, och jag hittade honom då
och då spelandes i sängen.


Mysigt! Fattas bara att det är liiite vitt ute, nu är det ju
bara en enda grå sörja när man tittar ut genom fönstret...


Mysfaktor 1000! Vi har en julstad(!)
den är mycket finare IRL så attt säga, den glittrar fint
och innehåller massa fina nissar som bara jular sig ordentligt!



Här städas det och advents myser plockas fram!

Så mysigt! Har börjar hänga upp gardinerna och städat lite. Nu blir det ner i källaren och hämta upp alla ljusstakar och pynt! I år känns det inte som om julen ska komma, men det ska vi ändra på idag. Julmusiken är på och här ska göras fint!


Nattis!

Kvällen har varit mysig till 1000 och nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan. Har varit uppe såhär busigt sent som man bara kan när man är ledig dagen efter, men måste erkänna att det känns att man har jobbar för nu är man trött! Vi har tittar både på the notebook (en av mina favoritfilmer) och eclipse delen i twilight för att fräscha upp nu när vi ska se breaking dawn på lördag :) men nu ska vi sova, mätta på godis och med lite pirr i magen inför imorgon när vi ska börja plocka fram julen :D god natt på er!


Update

Jonas kom med ett till förslag till min systers fest:

* Klassikern ; Gissa tiden tävlingen! I Robinson finns ju en tävling där deltagarna ska sätta ner en flagga för varje gång de tror att det har gått en timme. Detta kan ju givetvis kortas ner att man kortar tiden till att varje person ska lägga en markering på bordet när de tror att det har gått ex 5 minuter. Ingen gäst får ju såklart inte titta på någon klocka/mobil/tv osv. Men annars en riktigt rolig tävling!

Lite tips till min syster!

Min syster ska till helgen ha en fest med tema Robinson. Jag kommer tyvärr inte kunna ta mig till Västerås och vara med eftersom jag ska jobba. Däremot har hon bett om lite tips och idéer för olika tävlingar/utmaningar a la Robinson som hon ska ha så jag tänkte ge henne en liten inspirationslista där hon kanske kan hitta något intressant och användbart i. So here it comes;

1. Tändstickskluringar, finns flera olika alternativ och mönster som du ska skapa med hjälp av ett visst antal tändstickor som från början ligger i en speciell form. Finns olika mallar att hämta på internet! (lite passande inför robinson-tema) och framför allt roligare desto onyktrare folk blir efter som det är riktig hjärngympa så gäller att ha huvudet med i utmaningen ;) Finns många olika nivåer så kan i princip göras hur svårt som helst!
exempel: du ska flytta en av de fyra tändstickorna så att en kvadrat bildas, hur gör du?

2. Intro tävling med musik (kanske inte Robinson passande) men kan göras till att man tar intron från djungel-filmer/äventyr, typ Indiana Jones, Crocodile dundee osv osv. Man kan även ha en introtävling med musik efter eget val. Kan avancera genom att göra följdfrågor till varje intro ex: Till vilken äventyrsfilm kan du höra denna melodi?, eller "Detta är introt till en känd film, vem hade huvudrollen?/Vilket år kom den? osv. Kanske inte så passandet till temat men en rolig frågetävling som ofta får igång gästerna! Deltagarna behöver papper och penna och hur man lägger upp tävlingen dvs. om snabbast svar räknas eller om man får ta ett steg fram för varje rätt svar och ett steg tillbaka för varje fel avgör man själv hur reglerna ska gå till. Kan göras på många sätt!

3. Fysiska tävlingar så som balanstävlingar kan vara roligt (speciellt om det är en fest med alkohol vilket detta kommer vara) I Robinson finns ju alltid olika typer av balanstävlingar bara plankan är ju ett exempel. Balanstävlingar basic som att stå på ett ben eller klura till det med att alla måste täcka för ögonen samtidigt som de ska hålla balansen, eller att man ska balansera på något föremål.

4. Den som kan bygga högst torn (av något föremål) inom en viss tid jutan att det rasar. Rasar det blir man automatiskt ute ur tävlingen, Också detta en koncentrationstävling.


Det är de förslagen som jag har just nu syster! Haha du fick tillochmed ett eget inlägg med förslag! Det är ganska svårt det där med tävlingar, speciellt när man ska anpassa sig till att vara i en lägenhet, får ju tänka lite på riskerna så att allt går att utföra ;P Good luck i alla fall!

Vi kom på idén...

att köpa godis så här på måndagskvällen! Jätte längesen som jag köpte lösgodis faktiskt! Gott!
Nu sitter vi här och funderar på om det kvällen till ära blir en film, serie eller något spännande på tv?

Såhär lyckliga blev vi när vi kom på idén att gå och handla oss en påse godis:



Sen spårade jag ur! (och Jonas lider)



Och så frestar vi er lite...

Äntligen hemma!

Så nu är jag innanför dörren. Vad vill ni veta, vad vill ni läsa? Har inget spännande att bjuda på för tillfället, så kom gärna med förslag ;) ska bara njuta av att man är ledig imorgon, vara uppe extra länge bara för att man får liksom. Lite busigt sådär. Imorgon ska vi plocka fram lite inför advent här hemma så då får ni nog massa bilder att gotta er i, för är det något jag älskar så. Är det julen! Synd bara att jag typ har noll känsla för att det faktiskt är jul snart igen, ser mest fram emot att komma hem till Västerås och stockholm för att träffa familjen. Men hoppas på att få lite känsla imorgon när man börjar göra fint här hemma:) hoppas ni har haft en bra måndag! Puss

Måndag

Hallå! Hade ett inlägg redo imorse men min blogg app har inte samarbetat idag så det blev inget av det! Sitter och väntar på spårvagnen som ska ta mig hem. Har haft en helt ok dag men nu känns det riktigt bra när man är ledig imorgon. Tacktacktack till bästa syster som gjort denna fina bloggdesign åt mig, kände som om det var på tiden sådär 3-4 år har den sett likadan ut. Så förändring är alltid bra!


I think I ate too much...



Godnatt på er!

Bloggar som jag följer

I have drinked too much coffee my friendzzzah! Middagen var trevlig och det var gott, väldigt gott faktiskt, Jonas mamma knows her cooking helt enkelt! Är lite speedad på kaffe eller annat, mycket energi har jag i alla fall, dansade nyss i köket och är så här allmänt dryg som vi från familjen Hansson har en gåva att kunna vara;)

Härmar min kära syster kvällen till ära och bjuder er på mina favoritbloggar, så här är de;

Cimon Lundberg - En av mina absoluta favoriter, om du inte läser den så läs! Han är så sjukt duktig på att skriva tänkvärda inlägg, samtidigt som det är en härlig blandning med inslag av humor, mode och helt enkelt en kille som ser jävligt bra ut!

Blondinbella
- En tjej som är smart, inspirationsgivande och helt enkelt rolig att följa, hela Sverige vet ju vem hon är så behöver intedirekt beskriva mer...

Kenza - Älskar henne! Hon är snygg, har en garderob som man kan dö liteför och sen är hon så jäkla skön.

Tyra - En blogg med mycket inspiration både för karriär, garderoben och sminkväskan. Dessutom driver hon Style by Tyra som gör sjukt fina smycken, skor och som även ska lansera en klädkollektion.

Camilla - Min syster dårå! Följer nog henne mest av alla bloggar för att hålla koll på vad hon gör om dagarna då vi bor en bit ifrån varandra. Dessutom så vet man att man alltid får skratta när man läser hennes blogg! <3

Katrin Zytomierska - Kan inte låta bli att tycka att hon är jäkligt härlig, gillar människor som inte är rädda för att dela sina åsikter. Samtidigt som man inte behöver hålla med varje gång så kan man inte blunda för att hon är underhållande!

Blir att man ibland kollar runt på fler bloggar när man har lite extra tråkigt och bara behöver slå ihjäl lite tid Men jag tror nog att jag har summerat de jag kollar in mest. En salig blandning helt enkelt :)

Påväg mot...

Jonas mamma för att äta middag, är bortbjudna dit så då slipper man laga mat :) är ganska trött nu efter min produktiva dag! Men blir nog piggare när man måste vara social ett tag! Ha en bra kväll!


4 koppar kaffe senare...

Jag sitter fortfarande på samma stol, men har gått ifrån några gånger, bland annat hann jag med att göra massa mat till veckans matlådor, och dessutom ringt mamma och kollat upp lite grejer. Jag är en power woman idag! Eller är det kanske kaffet som gör det? Jag är on fire! ;D


Köffe


Effektiv dag!

Eftermiddags fikar för mig själv med en kaffe och kalkonsmörgås, lite mys! Jag känner att jag är på gång idag! Har hunnit med att städa det viktiga, dammsugit, torkat golv och till och med duschat mig själv. Så allt känns helt och rent, jag kollar upp massa som jag borde gjort för längesen! En liten hemlighet vad ipaden har fått slita sig varm med idag, börjar väl bli lite mer klar i huvudet nu i alla fall. Måste bara hamna på ruta ett och se hur, när och var jag ska börja! Spännande tycker jag, kan nog få mitt liv att bli lite mer spännande än vad det är nu? ;) behöver en lite knuff, lite mer jävlaranama sen kan jag vara på god väg! dags att inse att det finns ingenting som är omöjligt, har läst så många inspirerande bloggar på förmiddagen att jag i många av fallen känner igen mig i texten och jag blir arg. Arg för att jag trampat på samma ställe för länge, arg för att jag blivit för bekväm och kanske mest arg för att jag låtit mig själv ge upp? Jag är 20 år men ibland känner jag mig som 30! Dags lite att hitta tillbaka till mig själv och believe me jag känner sån lycka mitt all frustration för jag känner att nu kommer det bli så bra!


Helg!

Hemma från jobbet och ska nu slänga mig i soffan och titta på ett avsnitt av true blood. Har en varm macka i ugnen som snart är färdig, det blir min frukost! :p kom på att jag bara druckit kaffe idag, var inte riktigt med i huvudet imorse så frukosten glömdes bort. Inte konstigt att det ekade lite tomt där i lilla magen. Dagen har gått fort, skönt, nu har jag helg!

Lördag

Det är allvarligt bara jag ute. Väntar på bussen och det är verkligen öde... Kanske beror på att det är lördag? Ni andra njuter väl av sovmorgon? Jag var inte pigg imorse, sjukt svårt att ta sig upp när det är så mörkt. Nu är jag i alla fall påväg mot jobbet så snart är det helg för mig med:)


Titta...

Vilken gobit jag hittade på sängen! Han kommer från världsnaturfonden och sitter just nu i köket och chillar! Anledningen till denna fina överraskning är för att jag och Jonas har blivit djungelfaddrar! Då mår man lite extra bra i kroppen! Min plånbok bryr sig inte om att en 50 lapp försvinner varje månad, så värt att hjälpa de fina djuren! På något sätt (kommer låta dumt) så blir jag mer berörd av djur som far illa än människor, för det känns lite som att det är vi som förstör deras liv utan att de ens kan säga sitt! Att bidra till WWF är bra! Hade jag haft tid och bott stort och allt vad som behövs så hade jag haft en hel gård med all världens godbitar som behöver hjälp! Nu ska jag och apan kolla idol! Pöss


Jobbdagen överstökad and time to go home då...

I väntan på bussen som ska ta mig hem. Har haft en helt ok dag, vaknade till ordentligt så här lagom tills man ska hem :p typiskt att det känns som om man ska vara ledig imorgon fast man ska ju egentligen jobba (dessutom fullbokat) kul! Men samtidigt jobbigt att huvudet är inställd på ledighet... Ska unna mig ett glas vin i soffan framför idol bara för att känna av lyxen lite! Så det är min plan inför kvällen, Jonas är på personalfest så blir en liten ensam kväll. Ganska skönt, blir nog att titta på några avsnitt av true blood, har ju fastnat lite i det träsket (några år senare än er andra) imorgon är det jobb 9-13 så inget avancerat direkt, jag ta min helg imorgon och herregud va skönt det ska bli! Ha en rolig fredagskväll vare sig ni spenderar den som mig eller ute i vimmlet! Pöss


Fingerfakta

Så kan det gå när man är lite trött... Då klipper man fingrar istället för hår. Lägg dessutom märke till hur mitt pekfinger har en charmig form, typ som en banan. Det är så snett på riktigt, fråga mig inte varför. Ni får skratta åt det för det gör jag. Typ om någon undrar om vägen och jag pekar rakt fram så tror de att dem ska köra vänster. Hahaha har aldrig hänt men tanken har slagit mig, därför pekar jag aldrig! Haha!


@ work

Lunch och jag äter pannkakor! Så längesen man åt det, gottit! Har varit full rulle på förmiddagen och eftermiddagen blir lika, skönt. Hamnar alltid i matkoma efter lunchen, brukar ta ett tag innan man vaknar till liv ;) då är det skönt att man blir så illa tvungen. Haha. Hoppas att ni har en bra dag!


Godmorgon fredag!

Det är mörkt ute och jag står och väntar på bussen. Idag ska jag vara glad mot er, för sovit bra det har jag :) idag är en fullbokad dag, kul tycker jag så får man känna att man lever! Jag och Malin jobbar imorgon med så inga direkta planer denna fredag. Vad ska ni göra idag? :)


Bara så ni vet

Min mamma är fin hon!


Ni trodde det var allt men här kom en spya till ;)

Antar att ni som läser min blogg idag tycker att det är hysteriskt kul att läsa om min pissdag? Jag antar också att ni fylls med positivenergi när ni läser dagens inlägg. Så varför sluta där? För när jag Trodde stormen var över så fick man en till spark i magen! Kul va? Förlåt för min pissiga dag, men tillochmed jag är värd lite mer just idag. Däremot känner jag mig tom, känslokall och ja inte som jag brukar helt enkelt. Jag har bara stängt av mig själv idag, varit där jag är, gjort det jag gjort av ren rutin och inget annat. Och nej dessa inlägg handlar inte om Jonas . Det handlar mest om mig faktiskt, blir arg på att jag är så lätt att trampa på. Blir arg på att man faktiskt inte tjänar på att vara glad, trevlig, snäll och bry sig i allmänhet om folk. Jag har tjatat klart för idag, det ska vända till det bättre! Så nu ska jag vara en solstråle ;) stackars Jonas bara, haha men tur att han åker samma buss som mig hem. I could need a hug liksom! :)


Avundsjuk

På Freja som får sova!


Blöö

Jobbar till 20 idag och som ni ser på tidigare inlägg så är jag inte på topp direkt. Skulle gärna gå hem nu och dra täcket över huvudet! En riktig skit dag om jag får säga det själv! Från och med idag ska jag tänka om, göra det som är bäst för mig, sluta tänka på andra i några minuter så kanske jag också hittar rätt?


Suckysucky

Vad får man för att vara alla till lags jämt, göra alla nöjda? Ställa upp och vara den som alltid säger ja? Inte ett jäkla skit I can tell!


Godmorgon

Sitter med kaffe från pressbyrån i handen och väntar på pendeln som tar mig till jobbet. Trött idag trots sovmorgon, kanske för att jag vet att jag har stängning själv idag och är ensam 2 sista timmarna på jobbet, aldrig kul! Måste vakna till liv, veckorna går sjukt fort men känns som om jag lever i en egen bubbla där tiden står still. Nu kommer tåget, ha en bra dag!


Mumma!

Såg senaste av gossip! Alltså, to die for!


Tisdag- Universeum bildbomb

Idag var jag och Jonas lediga tillsammans så vi åkte till Universeum, tittade på djuren och lekte med Christer Fuglesang! ;D Så jäkla skönt för vi var typ helt ensamma på hela Universeum! Här kommer lite bilder från dagen!


Jonas började dagen med lite donkenmat!

I hissen upp mot spännande fjällområdet ;)

Stackars Jonas försöker med seriösa bilder!

Jag ser bajsnödig ut på väg in i isgrottan, tur att vi senare hittade rymdtoaletten(!)

Varför ska jag utsätta mig för denna stormbur varje gång? det är svajnkallt juh!

HAHA! Jonas försökte också få vind i håret!

Stora krabban!

Nemosar

Vid hajtanken, jag vågade inte stå för nära! (Vadå glaset kan ju gå sönder?)

Jönas

Smyger mig på fågeln, tänkte hela tiden att den skulle attackera mig! Hade
blivit en rolig bild visserligen?

Frogsen!

Vi var typ ensamma på hela universeum, annars får man jämt kriga med alla andra
men vi kunde gör allt roligt utan att det ens var nå folk i närheten!

Det var sånt roligt målvaktsspel, svårt att få bild på men ni fattar nog!

In i rymdavdelningen...

Jag träffade på en gammal flamma...Kära Christer!

HAHAHA det bästa på hela dagen!!! Rymdtoaletten!

Haha!

Efter toalettbesöket vilade vi lite...

Jonas vilade också!

leveransen från H&M

Fullkomligt ääälskar väskan, bilden gör absolut ingen rättvisa! Snygg och stilren! Annars blev det mest lite baskläder, kofta, stickade tröjor, jeansskjorta, skor och fina örhängen, supernöjd med allt verkligen!


image description

image description

image description

image description

Sorry!

För dålig uppdatering har bara haft så sjukt lite motivering till att göra ett inlägg då senaste dagarna varit fullt av annat! Helgen var så sjukt lyckad och innehöll både det ena och det andra. I fredags var jag ensam hemma och gottade mig i min h&m leverans, tog ett glas vin, köpte hem favorit chokladen och kollade på true blood! Så mysigt! Lördagen spenderades med Jonas på stan, lite besök på systemet och annat inför kvällen. Lördagskvällen var så sjukt lyckad!!! Har inte haft så kul på länge och det helt tack vare Anna, oksana, Malin, Ida och Markus! Så jäkla lyckad kväll med en lång förfest på Anna och oksanas salong och efter det hamnade vi på sticky fingers som var grymt! Haha enda nackdelen med kvällen innefattar en kund som jag träffade på ute och som var lite väl "trevlig" synd tycker jag då han är en stammis som är sjukt trevlig! Han trodde nog att han hade något mer med mig än bara kundrelationen då han inte fattade vinkeln för fem öre när jag hela tiden undvek han och sa nej flera gånger om när han bad om mitt nummer! Stackars kille, då det kommer kännas fett akward nästa gång han klipper sig! Orkar inte berätta hela historien men trots det en lyckad kväll"! Nu ska jag kika till maten för snart kommer Jonas hem. Bilder från helgen kommer! Puss

Helg!

Väntar på bussen nu, jäklar vilken eftermiddag det blev! Stressigt och kunder som kom sent den kombinationen är aldrig kul! Tur nu att man har helg vilket jag inte riktigt fattat än, blir väl när man slänger sig i soffan och kan slappna av som det känns. Ska försöka hinna hämta ut mitt paket också innan de stänger. Spännande när det var över 2 veckor sen som man beställde för då kommer man inte riktigt ihåg allt ;) skönt också med lite nytt, kanske har beställt något snyggt att ha på mig imorgon när jag ska träffa tjejerna för en utgång! Perfekt ju! Kanske slänger upp en bild på vad jag fått hem sen, om jag hinner hämta ut det innan de stänger.


Inväntar...

Sista kunderna på dagen, 4 stycken kvar sen är det heeelg! Ska ha en egen ensamkväll ikväll! Ska bli så skönt, bara ta ett glas vin, plöja igenom favoritserirna, kanske kolla på idol? Ja men bara en lugn kväll i soffan! Ska hämta ut mitt efterlängtade paket från hm efter jobbet! Lite nya gobitar till garderoben, alltid ruuligt! Nu ska jag jobba lite så ingen hatar mig för att jag bara sitter här ;) pöss!


Och såhär...

Såg jag ut efter jobbet! Snälla Anki satt i mitt löshår igen som vi även färgade in så det skulle passa min nya mörkare färg. Har förlängt det med tapevarianten, klarade inte av att ha "mellanlängden" längre då jag försöker spara ut håret. Så vi förlängde håret med ca 1 dm vilket gör att det fortfarande ser naturligt ut. Jag har inte haft mitt egna hår långt på över 3 år då jag alltid tröttnar på sparandet och klipper av det efter ett tag, smart sätt att göra på då är ju faktiskt att sätta i lite extensions! Får se hur länge jag orkar med det för det är ju trots allt lite mer jobb med det nu. Ett smart tips är i alla fall att förlänga håret med ca 1 dm längre en ditt egna annars ser det lätt fejk ut ju mer längden skiljer! Nu stör Jonas mig som fa-an! Han sjunger högt i mitt öra, tjatar om massa saker och är allmänt flummig så jag får avsluta detta inlägg och slå honom lite! Haha! Här är iaf två bilder på resultatet :) nattinatti!


Hejsvejs!

Såhär svullen och vacker såg jag ut imorse, trots sovmorgon! ;) tur att man hade tid till sig själv idag på jobbet!


Onsdag

Hallå! Har haft en lugn dag på jobbet, det har som vanligt inte direkt hänt något spännande. En vanlig vardag med andra ord. Kom precis innanför dörren här hemma, tänkte ta mig ett bad och bara slappna av! Har känt mig så sjukt äcklig idag, haha! Fel dag i månaden och då är inte alltid sinnet på topp. Har känt mig som en korv, kändes som om jag valde helt fel kläder imorse vilket gör att man är sjukt obekväm hela dagen. Håret har känts äckligt, har verkligen haft en bad hairday vilket inte är en höjdare i mitt yrke då det är meningen att vi frisörer faktiskt ska ge ifrån oss någon slags typ av inspiration. Haha idag skämdes jag nästan över mig själv, en riktig äckeldag på det så blir det bara bättre eller? Har i alla fall haft en bra dag trots detta, skrattat mycket och druckit alldeles för mycket kaffe! Nu är badkaret fyllt till bredden så dags för mig att studsa i. Struntar i det här med matlagning och sånt som har med middag att göra ikväll. Ibland blir det så och det är faktiskt okej! ;)

Tisdag

Hallo! Har verkligen haft en riktig slödag! Har knappt lyft rumpisen från soffan idag, vi har kollat på två filmer, senaste avsnitten av himym, walking dead och så har jag såklart äntligen sett det senaste avsnittet av gossip girl! Jonas är inte så intresserad av det sistnämnda så det såg jag alldeles själv medan han lagade middag. Haha rättvist? Ibland så har man tur och få bli lite omhändertagen. Vi har med andra ord haft en riktig slapp ledig tisdag, men ibland behöver man det med! Har haft sån sjuk huvudvärk hela dagen så struntade i att träna, hatar mitt huvud just nu. Är inne i en huvudvärksperiod, hoppas verkligen att jag inte har något mer på g i kroppen! Har känt mig allmänt hängig och med tanke på att jag bara varit sjuk EN gång i år så skulle det ju inte vara helt konstigt om det slog till nu. Hoppas inte på det för har ganska så många roliga saker inplanerat framöver. Aja i vilket fall som helst så blev dagen riktigt bra, vi köpte gott fika på eftermiddagen! Lyxade med lite julmust som är så sjukt gott och som får en att få massor med julkänslor! Förresten så rekommenderar jag er att se crazy, stupid love så bra film! Både rolig och fin. Riktigt bra! Nu ska jag snart släcka lampan och säga godnatt. Imorgon väntar en jobbdag och sen träning om kropp och huvud är med. Ps. Så blir det inga stycken när jag skriver från mobilen, så inläggen kan nog ibland uppfattas som en enda sörja :p sov gott på er i alla fall! Nattis!


Haha

Haha titta vad jag hittade i mobilen! Camilla som brummar iväg med shoppingkassarna!


Damdamdam!

Det blev något så spännande som...kycklingsallad! ;) haha, snabbt, lätt, gott! Nu ska jag håva i mig maaat!


Vad blir det för mat...

Ikväll? Vad ska jag laga? Hatar när hjärnan står helt still när man vill ha maten färdig tills mannen kommer! :p


Onödigt, tråkigt inlägg

Fick en avbokning på näst sista kunden, segt... Så står och väntar på dagens sista kund innan jag kan bege mig hemåt. Känns som om jag inte gjort många knop idag, trots det så går dagen så sjukt fort ändå! Hoppas att ni har det brauu!


Lunch

Lunchtime på jobbet! Har ganska lugnt med kunder idag så får hoppas att dagen går fort trots det! Har en ny praktikant som jag har visat runt, som jag annars kan lägga min tid på. Visa henne lite extra, kanske få håret tvättat eller så? Haha, ljuva livet för mig stackars praktikanten bara ;) imorgon är min lediga dag så kan njuta av kvällen ordentligt utan att behöva tänka på att jag ska gå upp tidigt eller så! Är sugen på att se någon bra film, tar mer än gärna emot tips om någon har nån ide! Nu ska jag återgå till min lunch, ta en kaffe på maten kanske?


Godnatt


True blood

Blev inget gossip girl förut. Kämpade som en dåre men gick fan inte att få tag i avsnittet någonstans?! Blev true blood istället som jag förövrigt aldrig tidigare har sett, så började på första säsongen hann fram tills nu att se 5 avsnitt, sen kom jag på att snart kommer Jonas och jag har inte rört en muskel. Slängde nyss in lite lax i ugnen, improviserade med lite champinjoner och cream cheese över så det borde bli något bra av det... Nu ringde Jonas på porten! Ska vara lite social! Saknar mamma, känns verkligen tomt här hemma :( dags för att umgås med mannen! Puss på er

Rooosa

Jag fick förresten en alldeles jätte gosig onepiece från mamma! Kommer bo i den här, aldrig någonsin kommer jag krypa ur mitt rosa skal!


Alldeles nyss...

Vinkade jag av mamma på centralen efter en god lunch och fika i nordstan. Tack för en sån sjukt bra helg, har inte lyxat såhär på länge! Saknar mamma redan! Hatar när folk åker hem även om man vill vara glad får man alltid en klump i magen och nu när jag kom hem till lägenheten känns det så tyst och lugnt! Bara jag hemma eftersom Jonas jobbar idag, ska slå på senaste avsnittet av gossip girl. Har inte sett det än och något som man vet med gossip är att det alltid är sjukt spännande och bra! Ska plocka fram täcket och ligga här i soffan hela dagen! Tänka lite över jobb och framtid, resor och annat smått och gott så att man kan börja med en liten plan! Har nämligen tänkt oss att fira nyår i en helt annan stad i år och även i ett helt annat land. Mer info när jag frågat om ledighet ;) går allt som det ska så tror jag att det blir nyår 2011 som man alltid kommer komma ihåg! Nej nu blir det lite gg! Puss på er!


Söndag

Hola hombreros! Vi har nyss ätit god frukost och ska snart göra oss iordning för en sväng på stan innan mamma ska åka hem mot Västerås igen. Gårdagen var UNDERBAR! Herreguuud va skönt det var med aromamassagen på hagabadet, alltså jag tror aldrig jag varit med om något så skönt! Och att bara leva i morgonrock och tofflor inne i den mysiga miljön gjorde att man kände sig som om man typ va på rehab, haha! Det var så skönt! Man är dålig på att vara lugn och avslappnad, men igår lyckades vi verkligen! Avslutade kvällen med en god middag på jalla jalla, en medelhavsrestaurang. Så gott! Hade verkligen en bäst dag igår, vi fick lite nytt shoppat dessutom! Nu ska jag sätta på mig ett ansikte, ha det bra!


Lördag

Vaken, pigg och glad trots att klockan är 8 på en lördagsmorgon. Vi ska strax fixa iordning lite go frukost! I eftermiddag ska ju vi till hagabadet och få massage, bubbla bubbelpool och annat sånt som man aldrig unnar sig! Ska bli sååå skönt! Först ska vi ta en sväng på stan, jag måste köpa en vinterjacka och lite annat smått och gott! Ha en bra lördag!


Just nu...

Har jag min mamma här, dricker rödvin och kollar Johan glans :)


Sängdags!

Färdig klippt, matlådor lagade, snabbstädat lägenheten inför helgbesök av mamsen. Så allt klappat och klart, sminket borttvättat och gaddarna nypolerade! Alltså redo för att släcka lampan! Och trots den tidigare stressen så slutade kvällen riktigt bra! Ny välkomnar jag fredag med öppna armar och jag måste också säga att jag längtar massor efter min fina mamma! Ska bli så kul att få ha henne här under helgen! Måste även passa på att säga grattis till syster och daniel som idag blivit med ny lägenhet! Är så stolt över min fina familj! Sov så gott mina vänner, nästa gång vi öppnar ögonen är det freeedag! Nattis!


Hata stress!

Sen från jobbet, buss som kör fel, måste hinna hem i tid för att klippa robin! Åh klumpen i magen är full ut i kanten av stress, dessutom dör min mobil nu! Hej vad allt går bra!


Just nu...

Är jag inne i världens matkoma!! Hur ska jag hitta ny energi till att jobba till klockan 8? Det får nog kaffemaskinen hjälpa till med! Förresten så finns det nyare inlägg längre ner, de hamnade i helt fel ordning, bajsigt va? Orkar inte ordna heller, så är ni intresserade får ni använda energin i fingret och faktiskt scrolla ner ;p


Bara så ni vet...

Fyran vad god mat jag gjorde! Jag är ju kuuung!

Torsdag

Är inne i en trött period, ganska så lugnt på jobbet vilket man tycker borde betyda att man blir piggare. Men det finns inget segare än att vara på jobbet och inte ha något att göra! Tur att jag har så bra arbetskompisar att jag klarar mig alldeles utmärkt ändå! Det känns extra bra också att mamma kommer till Göteborg imorgon, då ska vi bara umgås och ta det lugnt. Saknar min familj så mycket! Kommer bli så himla skönt att hon kommer hit och på lördag ska vi lyxa på hagabadet med bubbelbad, helkroppsmassasge och mousserande vin och lite annat gottit för både kroppen och magen ;) så underbart att äntligen unna sig en dag med lite lyx! Bästa mamma kom med idéen, det är min mamma det! Dessutom ska hon komma till mig på salongen på fredagen och bli fixad i håret både med klipp och färg! Roligt! Sen ska vi nig ha traditionellt idolmys och dela på en flaska vin, längtar! Nu ska jag jobba den här dagen 11-20, sen dag idag, men man får se det som att man i alla fall får sovmorgon. Ha en bra dag! Pösspårey!

Vill ni skratta llite?

Jag och Jonas är lite kända för att ta så extremt dåliga bilder med undervattenskameror på våra semestrar och för några veckor sen kom resultatet från greklandssemestern.
Haha, de här bilderna var faktiskt riktigt bra och seriösa om man jämför med våra bilder från Egypten!
Här kommer lite smakprov;



Mina favoriter...

image description

image description

image description

image description

image description

image description

Är fullkomligt kär i dessa bilder, stilar, helhet.
Ett perfekt exempel att det inte behöver vara stor kontraster i färg, hud och hår!
Jag älskar färger av alla dess slag, men om du ska vara blond just nu så var riktigt pastellig,
gärna mot det violetta/silvriga så att du får en effekt utav det!

Frisyrinspiration

Som sagt så är det riktigt svårt att sätta fingret på vad som är trend just nu, för vi har mer och mer glidit ifrån fasta trender. Så allt är egentligen helt och hållet personligt men det man ser mycket på salong är just mycket korta frisyrer på tjejer vilket jag tycker är hel rätt och sjukt snyggt!

Min första inspirationsdel kommer vara just korta frisyrer för er som redan är eller tänkt bli korthåriga. Detta är vad jag tycker är snyggt just nu, men något som jag tycker om lite extra är att det har blivit mer "klassiska" frisyrer på både dam och herr sidan! Mycket 20-tal på alla frisyrvisningar och det är ju så snyggt! Jag gillar skarpa benor, sidkammat och vågor, sjukt snyggt på rätt person! Därför tycker jag att alla frisyrer (korta främst) ska kunna stylas både klassiskt som ruffsigt/busigt eller vad man nu vill kalla det ;P

Här kommer olika varianter på många någorlunda liknande frisyrer fast med olika styling!




Lugn dag...

På jobbet idag vilket har resulterat i alldeles för många kaffe latte! Haha snart ramlar mina sista kunder in i alla fall! Hoppas att ni har en bra dag!


.

Till kvällen lägger jag upp lite inspiration för era hår såhär i höst/vintertider! :)


Off to work

Sitter på bussen påväg mot jobbet. Var så sjukt svårt att gå upp imorse, kan ju bero på att det känns som om det är mitt i natten. I vilket fall som helst så hade jag en sjukt skön ledig dag igår! Så då känns det ändå bra att jobba lite idag! Har fått lite extra inspiration sen måndagkvällen då vi var på hårologis visning, riktigt bra var det! Väldigt fina färger och frisyrer, skönt med lite nytt såhär till hösten/vintern! Ska försöka komma ihåg att göra ett inlägg med lite frisyrinspirationer!


Just nu...

Spelar jag och Jonas idiotkunskap! Så sjukt kul spel om man gillar frågesporter, om inte annat lär man sig ganska mycket udda men intressanta saker! Vilken skön ledig dag vi har haft idag!


Lyxade till det...

Med färska räkor, avokados, goda röror och fräsch frukt! Allt detta från saluhallen blev en riktig Lyxlunch en tisdag som denna, vi unnade oss till och med ett glas vitt till!


RSS 2.0