24e januari 2012

Nu är födelsedagen snart över. Den har varit väldigt lugn och skön och har hunnit med allt från mat inne i stan, shopping på indiska till besök av Jonas familj och fika på kvällen. Har dessutom hunnit med att städa bort det sista av julen här hemma (på tiden!) men annars tycker jag verkligen att dagen har sprungit iväg! Nu är det bara att ställa in sig på jobb och full rulle imorgon! Känns konstigt nu när man haft långledigt och knappt ens varit hemma och så ska man jobba imorgon liksom... Känns som om man inte har nå jobb längre när man inte varit där på några dagar, haha! Men ska bli kul ändå att komma tillbaka och träffa gänget på salongen! Kommer berätta om min underbara helg i ett eget inlägg, imorgon kanske? Nu måste jag verkligen ta och försöka sova trots myror i huvudet! Jag är ju trots allt ett år äldre nu och då behöver man sin skönhetssömn extra mycket ;)


Idag är det min dag!

Jag fyller hela 21 år idag och dessutom är jag ledig! Det känns bra att fylla år, samtidigt som det inte riktigt känns som min födelsedag, men man får så mycket uppskattning från fina människor så man kan ju inte annat än att gå med ett leende på läpparna!

Jag har varit ute och gått lång promenad i solen nu på förmiddagen och nu har jag bara sminkat mig lite, satt håret i en tofs för vi ska åka in till sta och äta lite lunch och sen ska jag kolla på lite grejer till lägenheten!



Vart är vi påväg...?

Jag tror jag vet vart vi är påväg 80% säker i varje fall! Sitter på ett tåg , har åkt i några timmar. Berättar mer sen om det är det jag tror ;) (läs tidigare inlägg om ni undrar vad jag babblar om) vi har spelat vårt resemig spel, tittat på youtube klipp och skrattat! Så spännande det här alltså! Dock så vill jag ge ett fett minus till sj som inte har restuarangvagn på denna resa, jag menar reser man 4-5 timmar så räknar man med det juh! Vi börjar bli hungriga här nu! Haha, därför vi både sitter tysta och ser allmänt uttråkade ut ;p


I väntan på Jonas...

Han städar det sista, diskar lite, packar lite och jag sitter mest och väntar på att vi ska gå hemifrån ;P haha, jag städade ju igår så jag orkar inte idag och då sitter man bara och stirrar... Nu har jag kollat runt på varenda blogg jag vantligtvis läser och några där till, kollat aftonbladet, fb och massa onödiga saker för att underhålla mig. Nu ska vi snart gå hemifrån i alla fall, orkar nämligen inte laga någon lunvh så vi tänkte att vi äter någonstanns ute så slipper vi försöka klura ut vad vi ska äta ;p

Jag har underhållit mig själv med att stirra in i webcamen, haha!








Vackert va?

Happyface







Bara att byta om och sen ser man mänsklig ut! Skönt när man är ledig då kan man vara lite mer noggrann med att göra allt i lugn och ro , då blir det oftast bättre. Nu ska jag packa ner det sista byta kläder och göra vanliga rundan på datorn, bloggar osv .

Fredag!

Ni anar inte hur skönt det kändes att få vakna och veta att man är ledig idag! Kvällen igår så hade jag fullt med energi så städade hela lägenheten samtidigt som jag lagade mat och la färginpackning i håret, snacka om effektiv. Det är tydligen någon som Jonas känner som skulle låna lägenheten en dag i helgen nu när vi kommer vara borta så jag tänkte att det kunde ju vara trevligt om denna person fick låna en ren lägenhet och inte ett bombnedslag. Tyckte faktiskt att det var ganska snällt tänkt plus att det känns ju så jäkla skönt när man har fått ordning på lägenheten, känns skönare bara att vara hemma. Slippa känna att man sover bland allt bråte, haha! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, förbereda det sista inför dagen, som sagt så kommer Jonas ta mig till destination okänd i eftermiddag, har bara fått order om att packa en väska med några ombyten. Får de vad detta kan bli, jag är lite pirrig!

Helg!

Slut för dagen med jobb och sånna saker, nu väntar jag på bussen och njuter av att jag går på helg nu (?!) dessutom jobbat jag först igen på onsdag, en riktig långhelg med 5 hela dagar att bara vara ledig! Åh så skönt, blir en liten in your face på er som jobbar, men jag förtjänar det tycker jag! Har dessutom bara haft sånna här må bra kunder idag så det har varit så lätt att jobba. Nu ska jag hem, laga lite mat, äta lite mat och småstäda lite. Är sugen på att träna, trots att jag tränade igår. Får se vad man känner för när man kommer hem helt enkelt!


Det positiva inlägget nr1

Åh den här veckan blir bara bättre! Jag har kommit in i en sån här positiv period och är glad ofta och mycket, snacka om att man mår bättre av det än att vara så surmulen (som jag varit under en lång period) hela tiden. Dessutom blev den här dagen just ännu bättre då jag går på helg efter idag! Blev nyss frågad om jag inte ville ta hela dagen ledigt imorgon istället för att komma hit för att jobba 3 timmar och sen åka. Ibland så är livet allt bra ni! Att små saker som att få helg kan vara sånt glädjepiller! Dessutom ännu mer denna helg eftersom jag har noll ide om vad Jonas har planerat för hemligheter! Spännande va? Har kommit in i en ny fas känner jag, de negativa saker man får höra ibland har jag lärt mig att skjuta iväg lika fort som stunden man får höra dem, och det är stort för att vara mig! Är annars känd som ältar personen nummer 1, en riktig lång grubblare! Tror ni detta har att göra med att jag blir ett år äldre nästa vecka? Känns nästan som det va! Tror jag måste odla skägg så är jag gammal och vis sen!


I väntan på bussen!

Sitter och väntar på min buss som ska ta mig mot jobbet, har verkligen tagit en riktig lång frukost idag, läst tidning och njutit! Vet med mig att det nog kommer vara ganska så lungt på jobbet idag så sket i att fixa håret hemma, gör det där istället. Idag jobbar jag i alla fall till 20 så blir en lång dag, men det känns helt okej. Får ju ändå jobba så lite imorgon eftersom jag tagit ledigt så känns faktiskt som en mini fredag idag! Hoppas att ni får en bra dag!


London i bilder del 2


Efter fyverkerierna och en ungefärlig promenad på 2 timmar, då vi aldrig sett
så mycket folk i hela våra liv, haha. Det var kaos på gatorna, men en riktig folkfest!
Vi hamnade i alla fall på en Pub, runt 3 halv 4 på morgonen.

Dagen efter nyårsafton var vi pigga och glada och åkte till madame tussauds
för att  kolla in vaxdockorna!

Vi stod i kö i minst två timmar och där inne var det kaos. Mycket människor
så man fick köa ganska mycket så vi tog inte så mycket bilder.
Första gången som jag var där och folk frågar om det är värt?
Jättehäftigt att ha sett absolut! Men inte värt kön, pengar och att man
knappt kom fram där inne.

.

Haha!

.

.

Fullt normala...



HAHA! (det var kö för att ta kort med Jack Sparrow, Jonas köade, och
alla som tagit kort innan stod fint bredvid och log medan en forograf tog
kort) Jonas å andra sidan drog värsta posen, så fotografen vände sig
mot mig med höjda ögonbryn och sa "ehh...nice....man" haha! De tog inget
kort på honom ens!

Sista bilden för idag!
Del 3 kommer upp snart, men nu måste jag kila mot jobbet!

Godmorgon!

Jag har världens bästa morgon! Det är första morgonen på väldigt väldigt länge som jag går upp ett bra tag innan jag ska börja jobba, bara sitter i lugn och ro, äter frukost och dricker kaffe, så skönt! Frukoststunden är ju typ den skönaste på dagen, men jag har alltid varit så seg på mornarna att jag prioriterar sömn när jag ska jobba och sen tar jag kaffe och någon liten frukost på jobbet. Men dagen till ära (eftersom jag måste gå hemifrån först 10 idag) så tänkte jag att det kan vara skönt och det är det!

Dessutom insåg jag nyss att det är fredag imorgon och att jag jobbar 9-12,30 imorgon bara! Veckorna går så jäkla fort! Men imorgon kommer bli spännande, ikväll ska jag packa min väska och sen imorgon när jag slutar ska jag möta Jonas för att se vart han tar mig :) Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra hel i varje fall, dessutom får vi långhelg båda två så det känns ju ännu lyxigare!

Nu ska jag snart börja göra i ordning mig för dagen, får se om det är lika lungt idag på jobbet som igår...? Det återstår att se, känner ändå att jag kommer vara på bra humör idag så det är bara att dela med sig av det istället! ;P



@ work

Sitter på jobbet med Malin och ska ta och äta lite lunch snart, är pigg idag som vanligt de senaste dagarna! Inte direkt mycket att göra idag dock så funderar på om man ska tigga till sig en klippning av mina mindre härliga toppar. Skulle om inte annat behövas då det är fullkomligt omöjligt att få ordning på den här kalufsen för tillfället :p får se om Malin orkar ta tag i mitt hår, först kanske vi ska se till att äta lite lunch?


Haloba

Nyss hemkommen från stan, har finally hittat lite fina kläder till helgen. Allvarligt så har jag sprungit i varenda jäkla butik men inte hittat något! Men tillslut så, antar att det är så jämt när man är ute efter något speciellt att handla så hittar man ingenting, men när man inte ska handla något så hittar man massor av saker som man vill ha! I-lands problem or what? Nu har jag nyss fått i mig lite lunch, gottgott! Ska se om nya Gossip har släppts, i så fall så stänger jag ut Jonas och kollar för det är ju så spännande nu juh! Antar att man får gråta i vanlig ordning vilket jag förövrigt finner mig göra till nästan varenda serie those days! Haha, kanske ett tecken på att man börjar bli gammal och emotionell...? Annars har vi väl uträttat de viktigaste ärendena idag så det är väl bara att göra vad man vill nu då, Härligt! Ska nog inte röra mig så mycket mer idag, ligger faktiskt ganska bra där jag är!

Nattis!

Vi är lediga imorgon, så skönt!!! Ska ta tag i lite saker som ska göras så blir bland annat en sväng in till stan. Nu blir det däremot att lägga huvudet mot kudden, både jag och Jonas är trötta efter arbetsdagen och Jonas har sjukt mycket träningsvärk efter gårdagens pass så han är allmänt låg, haha! Så kan det gå när man går på body pump ;) lika bra att släcka lampan och somna i någorlunda tid så är man inte så trött imorgon :) godnatt på er!


Dagens middag

Lite efter träning mat a la LCHF, lite fett (eller ganska mycket,haha) och lite protein. Ägg och bacon med andra ord, perfekt efter ett träningspass och när klockan ändå är ganska mycket. Jag vill verkligen att bacon ska vara så knaprigt som det går, gott!








Känner så mycket energi efter första veckan, har inte känt något sötsug alls den här gången (vilket jag gjorde sist) Första två veckorna sist jag körde LCHF var en mardröm, dålig humör och huvudvärk dessutom ett konstant sug efter sötsaker. Den här gången faller det sig mer naturligt och det har bara blivit en del i vardagen, ser till att alltid ha lite turkisk yoghurt och bär både på jobbet och hemma så att jag har något att äta de dagar som jag känner mig extra hungrig! Träningen har varit ganska tuff däremot men det vänder nog snart, kan ju bero på att jag inte hade tränat på dryga 2 månader när jag började förra veckan.

Idag körde jag ett pass på gymmet, blev 25 min kondition och sen körde jag ben, mage och rygg. Lite jobbigt dock såhär efter nyår då alla helt plötsligt ska träna (Inklusive jag såklart, men har inget nyårslöfte ;P) men det blir lite begränsat på gymmet, man kan inte riktigt träna det man har tänkt sig om det inte finns lediga maskiner. Körde mest med fria vikter och ett litet medelpass. Blev 50 minuter sammanlagt och det är alltid något! Känner att man inte får köra för hårt såhär i början med träning och kost då kommer det bara bli för mycket på en gång sen kör det ihop sig!

Den första veckan har jag ätit sånt vi har haft hemma, mest bacon, ägg, lax i ugn, kycklingsallad och lite basgrejer sådär. Imorgon är tanken att vi ska handla hem lite till kyl och frys så dåska jag testa lite nya recept som jag kanske delar med mig av om det blir bra ;)

Hoppas att ni har haft en bra måndag!

Nytränad och svettig...

Här står jag och steker bacon! Känn peppen, haha!

(lägg även märke till den trasiga kökslådan i bakgrunden som jag var alldeles för stark för...Säger vi)


.

Jag är pigg idag, har massa energi! Härligt och nog mycket tack vare att jag både äter bättre och rör på mig mer än vad jag gjorde under julveckorna. Klarade i alla fall att jobba morgonen ensam, lite tomt utan Anki men jag överlevde. Malin kom till halv 11 och gjorde mig sällskap, skönt det, så hann vi prata av oss litegrann. Jag menar det är ju mycket som kan hända på en helg ;) haha! Jag jobbar bara 3 1/2 dag denna vecka, vilken lyx va? Detta på grund av att Jonas har massa hemlisar och har beordrat mig att bara jobba till 13 på fredag och sen ska jag möta honom vid Centralstationen , spännande! Jag fyller ju år nästa tisdag, så antar att det kan ha med min födelsedag att göra ;) roligt i alla fall och så får vi dessutom långhelg! Nu ska jag äta upp min mat, fick en kund som jag bokade in nu på lunchen så ska se till att hjälpa henne. Ibland är man snäll, ser till att hjälpa kunderna trots lunch, men som sagt jag är ju på bra humör idag!


Måndag

Skrev nyss ett långt måndags inlägg men när jag skulle publicera fanns det inte där! Snacka om onödig tid! Aja ni får en update på lunchen, nu är det dags att börja arbetsdagen!


Lite gullig faktiskt


.

Nu är Jonas hemma från jobb och träning så vi har precis fått i oss lite mat i magen. Har haft en sån här riktig sakna Jonas dag så nu ska vi mysa ner oss och kolla på någon bra film! Allt är färdig fixat inför morgondagens jobb så bara att ligga här i sängen tills man somnar, skönt en dag som denna!

Hoppas att ni har haft en bra söndag? Jag har njutit av att göra absolut ingenting och det hade jag tänkt fortsätta med! Nu ska jag umgås med den fina mannen.

PUSS


True story


kaffedags!

Som ni märker har jag inte kommit så långt sen föregående inlägg. Kom på att jag glömt mitt morgonkaffe och det är inte okej! Nu har jag slängt iordning en lyxig söndags latte, gooott! Kom på att jag måste dela med mig av det för fick faktiskt mjölkskummare av syster i julklapp! Jag gör så gott kaffe nu och jag kan säga att mjölkskummaren knappt varit orörd en enda dag sen jag fick den!




God morgon!

Jag mår prima skinka! Känner inte av en endaste öl idag från gårdagens utgång, fan va skönt! Men varken jag eller Anki var väl direkt fulla, vi kände oss mest som om vi skiljde osss så mycket från mängden när alla människor blev såhär äckligt fulla ;P Haha vi granskade nog mest andra människor, dansade såklart och hade jättekul, men kände nog båda två att det var skönt med en lugn kväll :)

Nu sitter jag och käkar bacon och stekt ägg till frukost, gott! Ska nog ta på mig träningskläderna och åtminstonde ta en promenad idag, röra på mig lite så kan jag ligga i soffan sen och inte behöva röra en muskel

Haha en fråga, varför såg alla killar ut såhär igår;


Alltså seriöst! Varenda kille gick omkring, dansade, you name it och såg ut såhär!
Putandes med läpparna och ett ihop tryckt ansikte, kom igen tjejer
ni kan ju inte tycka att det är attraktivt? HAHA. Jag och Anki skrattade så mycket
för helt plötsligt kändes det som om alla putade med läpparna!






Ska fortsätta med min bacon nu! Gårdagens lockar borde sköljas ur också,
men det efter eventuell träning.


PUSS

Lördagskväll

Jag smsade Anki och vi styrde upp en spontan utgång! Blir bara hon och jag, ruuuligt! Fattar inte men kan verkligen inte sitta still ensam en lördagskväll, har bara blivit att jag känner att jag vill umgås med vänner! Absolut så är jag mer än gärna hemma med Jonas men nu ska han jobba 06 imorgon så han sover redan, då känns det segt att sitta uppe för jag kom inte på något spec som jag ville titta på!

Jag har blandat en läskig grogg med det vi hade hemma och det smakar bokstavligt taat kryddor (orientaliska sådanna) haha spännande! Får se om peppen byggs på, ska möta Anki i stan om dryga timmen eller 2 så hoppas att hon är taggad! Kryddgroggen kanske gör sitt, speciellt med tanke på att jag kör LCHF nu så får man vara försiktig!

Appropå det så har det aldrig gått bättre! Har gjort en vecka nu, inte känt ett ända sug utan snarare mer energi och kunnat träna ännu bättre! Good work!

Ha en fortsatt bra lördag!

London i bilder del 1


Första bilden utanför Säve flygplats tidigt på morgonen, haha, känn peppen
i lilla Jonas!

Jag var trött och Jonas var övertrött! (LÄS, dryg) haha ;)

Framme i London @ stansted express.



Jonas är en riktig IKEA tönt som är såhär löjligt stolt
(att han tillochmed zoomade in på en skylt när vi satt på tåget)

Vi lämnade väskor på rummet och gav oss ut på promenad!
Vi bodde precis vid Kensington gardens och Hyde Park!

Ett litet glädjeryck!

HAHA, roligaste bilden då Jonas diskret ville ta kort på bobbysarna,
så han sa "ställ dig så att det ser ut som om jag tar kort på dig"

Jag är kär i Oxford street!

Vi hamnade på en Pub där vi käkade god lunch, dessutom premiär ölen
för denna London resa!

Jag åt sviiingod nachotallrik och Jonas var tvungen att testa fish&chips!

PRIMARK är verkligen en grym butik men vem orkar kriga på deras mellandagsrea?
Vi gick in men gav upp då det tillochmed var kö utanför! Synd då jag verkligen såg
många grejer som jag ville ha, dessutom kostar det ju ingenting där!

Alltså, åhhh! Det var så julfint så att ingen bild gör rättvisa!
MysLondon!

Iordning gjord och klar inför nyårsfirande!

Det normala paret.

Halv 10 var vi nere vid Themsen och smet igen precis innan de började stänga av alla
gator. För er som inte firat nyår i London och planerar att se fyverkerierna,
rekomenderat att vara där 3 timmar innan för att få bra plats. Vid 22-tiden
börjar de stänga av alla vägar ner till vattnet och det är så sjukt mycket folk!
Vi stog längst fram vid vattnet, drack öl och hade kul! det är verkligen en folkfest,
massa människor, och mycket bra musik!

Massa människor!



Det va så jäkla fint upplyst, men det gick knappt att få med på bild!



Mer bilder kommer, detta är del 1 och det lär bli ett par till!

Äntligen!

Kommer jag åt blogg.se från nya datorn, problemet var så lätt som att det faktiskt satt en spärr på deras hemsida så kom inte åt den. Tryckte på några flikar så var det klappat och klart och här är jag nu!

Jag har varit jäkligt duktig idag om jag får säga det själv, jobbat först och främst till klockan 13, sen har jag tvättat alla dessa högar med tvätt som legat i en evigheeet! Dessutom fick jag ett sånt här härligt städryck som man bara kan få ibland så nu är lägenheten skinande ren och så är det massa ljus tända! Mysigt att kunna njuta av denna lediga kväll i ett rent hem, känns ju faktiskt mycket bättre då! Dessutom slipper man vakna imorgon och se disken, dammet och allt annat mindre trevligt utan man kan helt enkelt bara slappna av och göra det man vill göra, skönt!

Idag ska jag slänga mig i soffan, ta ett glas vin och kolla på någon bra film, tar gärna emot tips om det är någon med förslag? Sen ska jag bara njuta av kvällen och ta en liten sovmorgon imorgon innan jag ger mig ut på äventyr.
Ska försöka ta mig in till stan imorgon, dessutom tänkte jag pricka av gymmet!

Nu ska jag förberedalite bilder från London resan som ni kan gotta er i!
Ha en bra lördagskväll!

Fredag

Jag sitter på jobbet, har precis fyllt koppen med kaffe och bara tar det lugnt innan vi öppnar om 20. Hoppas på att dagen går fort, men det tror jag nog! Har lite träningsvärk idag men det hjälpte att träna igår för att få bort det. Riktigt skönt att jag fick träningen gjord trots att jag kom hem så sent! Ett litet plus i kanten faktiskt! Jaha, vad ska ni hitta på en fredag som denna? Själv blir det att ladda om när man kommer hem för imorgon jobbar man igen, så än blir det inte helg för mig. Hoppas att ni får en bra fredag!


Sad!

Åh vilken jobbig dag det blev nu då! Min favorit Anki har sagt upp sig så nu ser man inte henne på jobbet mer, tomt! Vem ska jag nu ha crazy thursdays med!? Fan va tomt det kommer bli! Tur är att hon bor nära, så att vi kan fortsätta med våra vinkvällar ibland, men ändå! Vi har ju kul på jobbet! Samtidigt är jag glad för hennes skull då hon verkligen velat det här länge. Jaja, det blir lite annorlunda, men blir nog bra ändå? Nu sitter jag i alla fall på bussen hem, slängde i lite krubb i magen på jobbet för nu vankas träning! Idag blir det boxning igen, asbra ju! Känner att jag verkligen kommer komma igång nu och så peppar jag och Jonas varandra så att vi verkligen tränar när vi ska! Bra va? Hoppas på att jag kan hålla 2 ggr i veckan nu, alldeles lagom mål då man kan hitta tiden och på så sätt undvika att hamna i svacka. Jag svamlar bara på märker jag, men mitt huvud är fyllt till bredden med tankar! Fullt förstående med tanke på dagens händelser! Hoppas att ni har haft en bra dag?


Torsdag

Jag hade helt missat att det både regnade och blåste härligt i sidled när jag satt inne i lugn och ro och åt frukost. Nu sitter jag på spårvagnen som en dränkt katt och är glad att jag inte direkt har lagt ner tid på att göra mig iordning! Det är tur att det finns saker på jobbet som kan fräscha upp mig lite, kanske? Hoppas på att denna dagen blir bra, som sagt min efterhängsna kund är det som allt hänger på idag! Haha! Ha en bra dag!


Upd. Preview

Hittade en mobil bild från London! Bara för att ni ska få känslan ;) så underbart bra resa alltså!


Sovdags!

Godnattis då! Vanliga datorn krånglar fortfarande med blogg.se hemsida så kan inte bjuda på några vettiga bilder ikväll, tyvärr! Imorgon jobbar jag i vanlig torsdags ordning 11-20, sovmorgon med andra ord! Däremot har jag min stalker kund imorgon... Alltså come on! Vad är det han inte förstår med orden "jag är INTE intresserad" suck! Aja, så länge jag blir färdig med han så blir nog resten av dagen bra! På kvällen imorgon ska jag och Jonas köra boxning igen, nu har musklerna fått sin vila en dag så bara att köra igen! Dessutom kanske det kan hjälpa mig med att få bort träningsvärken? Det återstår att se. Jag kom i alla fall upp ur badkaret efter lite om och men och några skrik sisådär, haha! Hoppas att ni har haft en bra dag? Jag ska fixa med det här blogg problemet så fort det hinns med, men under morgondagen får ni nog nöja er med tråkiga mobilinlägg som detta. Sov gott!


Long time no see.

Alltså blogg.se har inte samarbetat en sekund med mig senaste dagarna, därför noll uppdatering här i blöggen! Men nu ska det bli bättring! Har så mycket att dela med mig av, London bland annat och allt sånt här vardagligt som hänt. Jag får mobilblogga nu så bilder får komma i ett annat inlägg! Just nu har jag precis vridit på kranen till badkaret, dags att bli lite varm och ren? Har sån sjuklig träningsvärk från gårdagen i hela kroppen! Verkligen HELA! Jag kan knappt röra mig, vad jag har gjort? Jag och Jonas handlade upp halva stadium igår så nu har vi boxningsäck och massa redskap hemma. Igår körde jag en timmes boxningspass med Jonas som tränare. Han var inte snäll... Min kropp, eller det lilla jag känner av den idag har inte fått så mycket träning på månader!! Men fan så bra köp, nu är här jävlar, vi orkar inte med alla nyårslöftare på gymmet så vi tar träningen hem till oss, och den är grym! Jag har haft svårt att ens klä på mig mina egna kläder idag, eller för den delen sätta sig på toaletten, än värre ta sig därifrån! Alla på jobbet måste trott att jag va dålig i magen eller något i den stilen, haha! Nej ni jag måste hoppa i badet nu, det slog mig nyss att det höll på att svämma över. Och nu till nästa fråga... Tror ni att jag kommer komma upp från badet när jag väl ligger där? Jonas kommer hitta mig som ett russin när han kommer från jobbet!


RSS 2.0