Valborg

Skön dag, har inte gjort mycket alls utan mest förberett inför kvällen.
Kvällen kommer nog blir riktgit trevlig. Jag och Freja har fixat ihop grill/drick kväll hemma hos henne med massa bra folk. Lagom många och bara sånna man känner. Perfekt. Vi ska grilla lite och dricka lite vin :) blir nog super trevligt. SÅ jag ska väl ta mig dit lite innan alla kommer så ska jag och freja duka och göra det fint :) Ser fram emot kvällen riktigt mycket. inte ofta man har bra planer på valborg, men i år är det bra ;)

Imorgon är man ledig också, skönt!
Nu ska jag fixa lite, ha en bra kväll.
PUSS

Tisdag

tisdag idag då. snart onsdag, fyfan vad dagarna rinner iväg.
Fick en chock på praktiken igår när Ingrid sa att det är 6 veckor kvar till sommarlovet. 6 veckor (!) det är ingenting med tnke på hur det här året har gått sjukt fort. Men ändå, fyfan vad skönt, kunde inte längta mer efter lovet. Hoppas fortfarande på jobb såklart har försökt söka hur mycket som helst men det finns ju knappt några jobb. suck. skulle sitta fint med ett jobb så att man iaf kunde röra sig i sommar :P
menmen, idag slutade vi runt 11 och då gick jag och madde hem till elli och pluggade lite till vårt arbete. Det blir ganska mycket i skolan (som alltid) när det närmar sig lov. Vi pratade om studenten idag i skolan och jag längtar sjukt mycket till sista året när man kan känna att det äntligen är vår tur :D långt kvar men va fan, tiden går ju ;P

Nu ska jag kolla runt lite efter några jobb sen ska jag bara slappa, som vanligt. Är och har varit sjukt seg senaste dagarna, antingen börjar jag bli sjuk eller så är jag bara i en sån svacka. man märker väl.
Jonas hör man inte mycket av, antar att dom inte har tid eller kanske inte får använda sina mobiler. Hoppas att han lver iaf :P spännande det där, man märker väl ;P han kommer iaf hem på fredag om 2 veckor. Då blir det att ta vara på tiden för han drar igen på lördagen . Haha, ljuva lumpenlivet. Men det känns bra ändå :)

Ha det bra
Puss


en bra söndag :)

Kom hem från stan för ett tag sen :) riktigt trevligt var det att umgås med Freja. Massa snack och sen inhandlade vi matchande solbrillor också ;) måste tillägga att vi även åt vår sista glass i solen tillsammans, haha. freja vet vad jag menar ;) sköntskönt att bara komma hemifrån lite och släppa tankarna och umgås med bästa.

Nu ska jag sega en stund innan vi drar iväg till bror min. Efter vi har varit där ska jag köra bil, jag ska köra hem från mormor, hjälp(!) ;P har aldrig kört den vägen så det känns spännande . Haha. men det är bra att köra så mycket som möjligt. I veckan blir det förbi körskolan och försöka få tag på några körlektioner.

Hejdå till Jonas som åker in i lumpen imorgon som sagt.
Du är mitt hjärta och jag hoppas att du får det bäst!


PUSS

söndag

Igår blev en lugn dag och kväll. Orkade inte göra så mycket men tyckte att det var grymt skönt med en slappdag. Och så var det så underbart väder och det är ju aldrig fel heller.

Idag ska jag åka ner en stund med freja på stan, vi åker 11.55 bussen så det är om inte allt för långt tid. Sen blir det hem och iväg igen, ska åka hem till bror min eftersom han fyllde år i veckan så kommer det lite folk till honom och så. Sen efter det så hade jag tänkt köra lite bil för det behövs verkligen.

Tror att söndagen rinner iväg idag, tänkte ringa min pojke också eftersom han åker in i lumpen imorgon. spännande. men shit vad jag saknar honom redan.

Nu ska man kanske klä på sig lite .
Ha det bra.
Puss

Fredag

Fredag igen då. Riktigt skönt men känns skumt att det är fredag så fort igen :P
sitter hemma nu iaf ska snart ta mig till bussen och åka in till skolan igen :) Hade nationela engelska imorse och det gick väl inte så bra som det borde, men så är det ibland. Jag hade hjärnsläpp. Totalt.
Efter det var det iaf fixa teater frisyrerna igen, blev klara till kvart i 12 så då var det bara att ta bussen hem. Sen dess har jag käkat, bytt kläder, gått med hunden osv. Fick lova att byta om eftersom vi ska hem til madde efter skolfixandet nu 16-17 och där ska vi förfesta. Så vi får åka till skolan i kläderna vi ska ha på oss på krogen, men men det är ingen större fara, smink och sånt fixar man ändå senare ikväll. Sen blir det iaf utgång med Sanna, Madde, Anna, Madde och troligen några fler :) Blir nog en brakväll :)

PussOCHKram.

onsdag

Fullt upp kan man säga att den här dagen har innehållit. bortsett från att skolan var ovärd as hell. blev klar med min frisyr på en kvart och sen var det bara att vänta några timmar tills man fick lov att gå på genrepet av estetgrejen. Var bara på första delen för sen hade jag slutat så då drog jag hem. vilade en kvart och sen kom mor min hem och drog med mig ut på en joggingtur ;) haha, men det var riktigt skönt måste jag säga, vi sprang i 40 minuter och sen fick jag köra hem :) gick brabra att köra idag, blir att ta sig till körskolan nästa vecka och boka in lite lektioner sen kanske kolla upp en uppkörning till sommaren ;) måste köra ganska mycket nu känner jag för att kunna allt, men det ska gå och det ska gå bäst. för jag ska ha mitt jävla körkort så det så ;) haha.

efter spring och körning blev det iaf plugg. läste allt i boken och kollat på papprena mer kan man inte göra. Hatar att plugga tgill prov när dom bara säger, läs det här och det här för då brukar man oftast kunna det som det inte kommer några frågor på ;P haha. men det blir att läsa igenom en gång till innan sömn. sen får det va.
Imorgon blir iaf första vanliga skoldagen på länge pga jobb med teatern. ska bli skönt (!) att ha lite vanliga lektioner. blir prov och idrott med spinning :) good. Sen fyller min bror 22 imorgon så efter skolan drar jag direkt ner på stan och sen ska vi ut och käka, blir nog trevligt :)

Nu ska jag inte skriva mer för då blir det en hel bok.
Pusshej

hemma från götet

Har inte skrivit på länge men så är det. ville tillbringa mina dagar med älskling utan bloggande eftersom det var sista gången vi sågs innan lumpen. Kom hem idag runt 8 till västerås. Underbart bra har vi haft det och jag har en riktigt mumsig pojkvän måste jag säga! ;) dagarna ranniväg i götet men hann med mycket kul ändå, grillning med trevligt folk, myspromenad, äta jordgubbar, kramas, gå på fotboll och massa mer! :) men nu är man tillbaka i verkligheten igen då. skola imorgon och upp olagligt tidigt. menmen, det gör ingenting. Skolan är ändå en sysselsättning som får dagarna att gå ;P kommer inte träffa min pojke på en m¨nad eller mer nu, men det känns bra ändå, vet ju att han finns nånstanns :P han åker ju in i lumpen nästa vecka sen tror jag faktiskt att tiden kommer rinna på för oss båda. skolan tar upp mycket tid, jag måste fixa med körkort och han gör sitt i sthlm. brabra :)

Förresten så måste jag tillägga att fredagen med firande av madde var grym. Riktigt kul hade vi och jag och joi fick lite huvudvärk ;) haha. grymt kul!

>Nu har jag duschat och fixat och nu blir det snart sängen.
ha det.
PUSS

utgång och en grym fredag.

Har hoppat lite med bloggandet men så blir det när man knappt har tid till ett skit :P veckan har gått jättefort iaf och det är äntligen fredag idag ju! ;D mer om veckan senare men idag är det fokus på madde som gäller.
18 jävla år blir hon imorgon så idag blir det att åka hem till henne runt 6 och sen blir det ut efter 12 ikväll, kommer blir grymt kul. utgång med underbara klasstjejerna och mer folk :) kommer nog bli en riktigt lyckad kväll.
Nu ska jag fortsätta fixa mig.


                    Grattis i förskott gumman! :D

Och förresten har jag färgat håret idag, supernöjd och snyggt blev det! Men hemligt om det för Jonas får inte veta nått förrän imorgon, men riktigt snygg färg ;D

PUSSHEJ

Veckan går fort, onsdag.

Godmorgon.
Sitter här och käkar lite frulle och kom på att jag inte skrev igår.
Första skoldagen var det igår och jag har inte varit så trött på länge, gick 8-17, hela dagen jobbade vi med teatern, frisyrer,frisyrer,frisyrer ;P det gick väl hyfsat fort men man va helt död sen när man kom hem. Jag var när på att somna runt 6 redan . om det inte var för att jag skulle gå ut med hunden sista rundan så hade jag lätt somnat ;P

Idag fick man iaf lite sovmorgon, vi börjar 10, så det är sköntskönt :) sen vet jag inte riktigt när vi slutar. men det märker man väl :P Imorgon och fredag blir if vanliga skoldagar och sen nästa vecka går vi vissa dagar från 8-18 , jag kommer dö.

Roligare saker då; om 3 dagar fyller bästa Madde 18 jävla år, så det blir utgång på fredag med klasstjejer och massa mer folk. Grymt kul!
Och sen på lördag drar jag till gbg igen, underbart. Sista gången vi ses innan lumpen så det blir mys till max.

Orkar inte skriva mer nu. ska klä på mig lite mer kläder och dra iväg till bussen om 40 min typ.

PUSShej

Sista lediga dagen

Jaha då är det dags för skola imorgon igen då. Ska bli helt okej faktiskt. Lovet har varit sjukt bra och händelserikt ;) så känner att skolan blir okej, komma tillbaka till rutiner igen helt enkelt :) Sen är det ju skönt att vi börjar på en tisdag för veckan kommer bara flyta på känner jag. Ska bara ta reda på vad som måste göras den här veckan känner mig lite borta när det gäller det :P man märker väl helt enkelt. Det enda jag har koll på är färglära provet på fredag sen får man väl se vad som dyker upp. Har inte ens koll på om vi går som vanligt eller om vi jobbar med frisyrgrejen till teatern den här veckan. får se får se.
Nu ska jag iaf ut och röra på mig lite, känns vettigt att göra något sånt faktiskt. tror att kroppen skulle bli glad ;P sen består nog dagen av lite plugg. måste skriva en rapport till svenskan och sen kanske lite mer plugg ändå. får se hur mycket tid av dagen det tar upp. Tänkte hinna med en städning av mitt rum också, skulle väl behövas om man säger så. Kanske någon film också om man hamnar i någon "jag orkar inte göra ett skit" svacka så passar ju det bra :P men tror nog att det blir en fullt upp dag med smågrejer. Är bara jag ensam hemma hela dagen så det känns lite tomt, inte ens hunden är hemma. Mamma och Sven drog iväg till laxå imorse för att hälsa på hans mamma så då tog dom hunden med sig. så här sitter jag all alone ;P men ganska skönt faktiskt :)

Så ska jag titta på fotboll ikväll såklart, kalmar-AIK . AIK vinner förhoppningsvis ;) får se om jag drar hem till bror min och kollar på matchen, beror helt på tid och sånt. :) menmen.

Nu ska jag ta tag i mig själv och gå ut en stund.
Hörs säkert.
PUSS

söndag

Inte skrivit något idag. Kan bero på att jag varit ute i det underbara vädret större delen av dagen :) riktigt skönt har det varit!
Har faktiskt gjort lite vettigt idag, jag körde lite bil bland annat och det gick betydligt bättre idag än sist, kan bero på att jag var både piggare och mer peppad ;P efter körningen så har jag pluggat teori ett tag och spnt. inte gjort så mycket mer dagen har mest flytit iväg. usch snart dags för skolan igen, men samtidigt när skolan börjar så är det ännu närmare ett sommarlov! härligt värre. Men ångest att jag inte hittat något sommarjobb försöker jag förtränga :P

nu ska jag fortsätta sega.
pussochej

långlördag

Brabra dag men är helt slut av någon anledning. man blir väl seg av att äta och slöa :P
Blev iaf en promenad med älsklingsfreja. massa snack och så fick man röra lite på sig i det fina vädret :)
Nu har jag nyss kollat på robinson och degat i soffan. nu blir det sega framför datorn och inte göra ett skit tills man somnar ;P värd dag och värt inlägg va? ;)
snart dags för skolan igen och jag insåg idag att jag kanske borde plugga lite grejer. men det tar jag sen ;)
Nästa helg blir det iaf, fira madde som fyller 18! och sen på lördagen drar jag till älskling och leker :)

pusshej

lördag

hallå där.
underbart väder? Ohja!
har nyss ätit massa påskmat och nu umgås jag med bror min :) trevligt värre.
har inte mycket att skriva alls, ingenting faktiskt.
ska njuta av det fina vädret faktiskt.'
ha en bra dag
puss

-

                       Jag har hittat mitt hjärta .





händelseriknatt.

Jaha då var det fredag då, med en touch av söndagsfeeling. Fast det har varit en bra dag.
Igår så blev det lite drickande för min och frejas del, träffade folk som man känner och vissa som man aldrig sett i hela ens liv ;P det blev en liten kaotisk kväll, men dom stunder vi hade kul så hade vi mer än kul :) allt kan inte bli perfekt jämt heller. Kaos kommer och går ;P var iaf helt död idag eftersom vi kom hem vid 9 imorse, jag och freja tog första morgonbussen, skönt att vi tog oss iväg då eftersom bussarna går cp idag. annars hade vi inte kommit hem förrän eftermiddagen. menmen, döda var vi iaf. lagom bakis och lagom slitna .
Däckade i sängen när jag kom hem och vaknade runt 3, blev en liten skogsprommis med hunden och mamma. sen har jag övningskört också, gick väl helt okej. men inte bra som det brukar, tror min trötthet tog över det mesta idag. :P

Nej nu ska jag äta lite grillat. mums.
blir ingen utgång idag pågrundav min sömnlösa natt, och allt som har med energi och lust att göra.
men det blir filmmys för min del. slapptslappt.

Pusshej-

I´ve got soul but I'm not a soldier.

humor

Haha fyfan vad jag kan skratta åt sånt här. hahaha, ligger och skrattar för mig själv.



:D
Nu ska jag snart kila iväg och möta freja .

långpromenad

Hallo.
Har hunnit med ganska så mycket hitills idag faktiskt. gick väl upp runt halv 11, käka lite frukost och sen gick jag ut med hunden. tänkte först bara gå en liten bit men sen fick jag ryck och så gick vi en mil :P va ute i skogen i nästan 2 timmar, men det var superskönt att bara gå värsta långpromenaden faktiskt. Och sen tror jag att hunden blev glad av att få springa av sig massa energi.
Nu ligger vi, både cindy och jag i sängen och degar. både blev nog ganska sega men det är skönt att man blir det av att man har gjort något iaf, annars hade man bara legat här hela förmiddagen. så det känns bra. Nyss ätit lite lunch och nu ligger jag bara här med datorn och gör ingenting. Funderar på att kanske ta en dusch och sen höra av sig till freja och fråga om hon kanske vill ta en liten promenix :) haha i så fall blir det mycket gående idag men det är skönt.

Haha glömde förresten skriva igår att det var en jätteskum medelålderskvinna på tåget igår. Sån här dryg som snackar med sig själv. Det första hon sa när hon satt sig ner va "nu måste man kissa också, fan, men det får väl vänta som allt annat" sen suckade hon massor. Sen typ 10 sekunder efter så säger hon "Nu luktar det hundprutt också, fyfan"
haha kunde inte hjälpa mig själv från att tycka synd om tjejen som satt brevid mig och åt sin äggsallad för det var  troligen den som luktade. Haha. Som tur var satt inte den skumma kvinnan kvar sålänge eftersom hon satt på fel plats då klagade hon på att det var numrerade platser och sen gick hon iväg. Hon fortsatte väl klaga någonannanstans :P

Nu ska jag slappa lite till, sen dusch och sen ringa freja :)
Puss


8/4

Jaha. Kvällen har spenderats framför datorn sittandes och gjort ingenting. kollat genom alla bilder. minnen. sommar. bästa vänner. pojkvän. mitt liv är bevisat underbart. och ingen kan säga annat. punkt.

Imorgon ska jag se om freja kanske vill promenixa en sväng med mig, snacka skit och umgås lite.
Joi sms:ade nyss iaf och bestämde att jag ska gå ut med henne på fredag, så där dök fredagsplanen upp. Det blir nog grymt kul!
Och nu, ska jag sätta på någon film som jag kan somna till. konstigt att sova själv. men så är det.

Godnatt
J är mitt allt


hemma igen då

Då sitter man här i sin egna säng igen. tomt måste jag säga.
Tågresan gick fort iaf så det var skönt, på centralen mötte jag mamma och sötcindy. sen åkte vi ut till bauhaus och handlade lite kakel till nya badrummet och sen blev det hem äta och nu ligger jag här.
regnar gör det för fullt, helt okej så länge som man sitter inne, men resten av veckan får det gärna bli fint väder.
förhoppningsvis blir det leka med freja någon dag snart, känns som ett för långt tag sen som vi träffades. så det blir nog av :) helgen får man se när den kommer vad den bjuder på .

nu ska jag glida runt på datorn, kanske kolla på något kul.

puss.

hejdå göteborg

Godmorgon.
Sitter ensam hemma hos jonas nu. ensamt värre måste jag säga.  Drar mig iväg om lite mer en en timme och sen blir det 12.42 tåget hem. usch. tåg i 4 timmar känns inte lockande alls. menmen.
Jonas sa hejdå imorse han jobbar idag så det känns lite skumt att åka hem utan att säga hejdå på riktigt men vi ses snart igen + att det dröjer nog inte många timmar tills jag ringer honom.
Har iaf haft det undertbart här med min älskling. kan inte påstå att jag vill hem alls. saknar mina vänner såklart men dom har dagarna har varit så sjukt bra! Jag älskar min underbara pojkvän!

Nu ska jag sega lite framför datorn, kolla om jag missat packat något och så.
ses hemma i västerås.

tisdag

Hallå.
Underbart väder återigen. och imorgon åker jag hem :( känns lite tråkigt, har gått sjukt fort tiden här verkligen. men så är det alltid, har iaf haft sjukt kul och mys här. vi har gjort massa bra saker.
Igår var vi på fotboll drack lite, åt lite och hade trevligt.
Nu har vi nyss varit ute och promenerat i det fina vädret och så har vi ätit glass också. mums!
Nu ska vi fixa fram en fotboll och leka lite. Vädret gör en på så sjukt bra humör!

pusshej

måndag

Hallå där!
Underbart väder idag igen. Helgen har varit great verkligen.
grillpremiär i lördags och mys! igår blev en riktig slapp dag, med godis och filmer.
Idag blir det fotboll till kvällen med jonas och lite alkohol :) man blir medtvingad på sånt nu när allsvenskan drar igång.

nu ska jag underhålla mig med alnn,t
puss

Soligt värre

Underbart väder idag! Och en sjukt bra dag!
Jag och jonas tog en prommis i det fina vädret och sen åkte vi ut till hans sommarställe, grilladekorv, gick lite vid vattnet och hade det allmänt skönt. Nu väntar jag på att vi ska gå iväg till lite folk där vi ska ha en grillkväll, trevligt värre. Vädret ärmerän underbart idag alltså.

Ha det bra.
PUSS

jag har det bäst

Tjohoo.
Sitter hos jonas och ska snart dra ut i det finfina vädret. Soligt och varmt! :)
Igår var brabättrebäst. Vi åkte in till stan på eftermiddagen och åt god mat på jensen. sen drog vi hemåt senare och sen blev det utgång. Riktigt bra kväll! Kom väl hem till 4 någongång, men ändå vaknar jag alltid så tidigt när jag är med jonas ;P men det måstevara det fina vädret som gör det ;)

Nu ska vi dra iväg , promenixa lite och kanske äta en glass!

PUSS

torsdag

Hallo igen.
Blev kortkort skoldag för min del, 2 ynka lektioner. skönt det, för jag var hur trött som helst i skolan.
Åkte iaf hem med 11 bussen och sen dess har jag packat lite smått, ätit lite, slöat framför tvn och ja allmänt slappt. :)
Åker 14.20 bussen in till stan för att träffa mamma och äta något gott :) sen blir det köpa ett nytt navelsmycke eftrsom alla mina kulor är borta :P och efter det är det bara att sätta sig på ett tåg i 4 timmar -.- segt värre. men får iaf mysa med jonas sen så det är så värt!

Nu blir det att kolla runt lite på datorn och sen dra sigf iväg.
Pussochhej.

Jag drar till gbg.

Godmorgon!
Idag får jag påsklov, härligt värre. men bättre än det, jag drar till jonas idag! Känns brabättrebäst.
Är i skolan 2 lektioner idag bara och sen åker jag hem, hämtar grejer, fixar och sen blir det tåget 16.08 :)
Annars händer det inte något speciellt idag, hände inget kul igår heller :P
Jag kollade på fråga olle och sen somnade jag. Det var min kväll ^^

Har inget kul att skriva, ville bara dela med mig av att idag försvinner jag till göteborg.
PUSS

solsolsol

mättmättmätt.
Har nyss ätit en sallad och är galet mätt :P
Kom hem i tid idag, lämnade bara nyckeln efter skolan och sen hämtade jag ut min tågbiljett tills imorgon :)
Sen jag har kommit hem har jag segat framför tvn , duschat och sovit ^^ slött och bra :)

Nu blir det smälta maten och sen packa lite grejer.
Imorgon halv skoldag för min del, sen hem hämta grejer och sen blir det mat med mor min på stan :)

Och ett sjukt stort + till skönaste vädret på länge. Den här dagen har varit underbaaar!

PUSS på vädret

onsdag

Godmorgon.
Solen lyser och det är minst lika fint väder som igår, underbart. Man blir på sånt sjukt bra humör när vädret är på ens sida. Det gör liksom inget att man måste gå upp tidigt och sånt där, känns ju betydligt bättre att gå upp när det är ljust och soligt än när det r äckligt och snöigt ;P

Idag blir iaf en kort skoldag, vi går bara till 2 på onsdagar, riktigt sköbt. en slapp vecka är det här känner jag :) imorgon blir det skolan på förmiddagen och sen på eftermiddagen drar jag till jonas! sjukt bra :)

Nu ska jag klä på mig lite och sen blir det att gå mot bussen om en halvtimme.

PUSS

RSS 2.0