Godmorgon

Hallo.
Torsdag norgon och jag är pigg för en gångs skull, det är verkligen ovanligt :P haha. Sällan man är pigg när man gick upp halv 7. Men idag är jag allmänt på bra humör och istället för att tänka att det är en lång torsdag så tänker jag att imorgon är det fredag. Imorgon är det en ny skön helg. :)
Och istället för att sitta på halv 8 bussen idag så åker jag med mamma. Betydligt skönare att åka bil, kunde man sova lite längre än vanligt också :P haha.
Blir en lång dag idag men den blir nog bra, skola till halv 4 och sen ner på stan för att möta syster och så ska vi gå och kolla med tid för tatuering! Är ganska jätte fullbokat men ändå man kan gå dit och kolla när dem har någon tid :) Efter det ska jag iaf åka hem.

NU ska jag fixa sista och sen blir det åka till skolan.
Ha en bra dag!
Puss!


det verkar bli ett bra 2009 .

Fyfan vilka boooring inlägg jag har skrivit på senaste tiden. Haha. Inte coolt! Fast iofs så har jag nog aldrig haft någon direkt handling i mina inlägg. Men jag ser bloggen som ett sätt att skriva av sig lite tankar, tomma som fulla. Haha. Bara kom på mig själv riktigt ordentligt att det är på gränsen till nästan inte okej att skriva om helt totalt ovärda grejer som inte intresserar någon ;P haha jag ska försöka bättra mig. Men det är skönt att bara skriva tomma tankar ibland. Som just nu exempelvis ;) Äh skit samma. Vem vet det kanske dyker upp lite mer spänning i min vardag som blir rolig att skriva om men just nu. Mörker, kyla och framför allt skola. Haha jaa det både låter och är sjukt enformigt.

Aja anyway, idag har jag fått vårkänslor. underbaaart. Typ varmare bara så hade allt varit på topp. Men ändå, blir glad att slippa gå i slaskig snö eller storm och minusgrader. Soligt har det varit också. Usch vad jag längtar till sommaren verkligen, värme, mindre kläder, bli lite brun och jag SKA ha ett körkort då så att jag, freja, marre och kim kan dra vår Sverige roadtrip ^^ Fett kul. Och jag älskar att drömma mig bort, typ tänka på saker man kan göra och sånt. Även om det inte blir exakt som man har tänkt när det kommer dit så har man iaf haft saker att se fram emot och man gör oftast något ännu bättre än vad man tänkt från början.
Typ som förra året, hade jag någon tanke på att jag skulle åka till Turkiet? Haha neeej. Det var något vi skämtade om på en lektion i januari. Helt oseriöst, och efter en stunds skämtande så blev det istället, "men fan vi följer med"  Så hade man helt plötsligt en resa planerad. En sjukt bra sådan också! Fyfan vilket bra år 2008 va, men jag känner ändå att 2009 blir ännu bättre! :) Fast jag tror inte att det finns mycket som kan slå vår resa i sommras. Seriöst bästa någonsin, och trots kaos någon gång så var det så sjukt mycket skratt, skämt, festande, dansande och allmänt bäst! Och fatta hur chockade alla hemma blev när man kom hem och berättade att man träffat en kille. Haha, inte inräknat, men det är sånt som gör allt så bäst. Jag fick med mig de bästa delarna till det här året och jag vet att det kommer bli så sjukt bra!
Jag vet för att jag vill så mycket, att jag kommer ta mitt körkort det här året. Jag och Jonas ska resa till värmen innan han åker in i lumpen i april. Jag har bästa klassen som kommer göra att skolan trots allt kommer flyta på fort. Och så har jag såklart bästa vännerna som jag vet att jag alltid har kul med!
Och förresten en sjukt bra sak till som händer är... tatueriiiiing! Finally!
Haha sjukt långt och konstigt inlägg. Men så är det.

Allt underlättar ganska så mycket när man fyller 18. Nästa veeeecka fan.
Ha en bra kväll goingar.
Puuss

Onsdag

Halva skolveckan avklarad och snart helg igen sköntskönt!
Inte så mycket att skriva om. Har haft en kort skoldag och sen åkte jag ner på stan och bokade handledarkurs på körskolan så att man får det avklarat också, sen är det snart dags att börja ligga i för körkortet ;P haha. Det blir nog bra tillslut. Började inse idag att jag fyller 18 nästa vecka! Helt sjukt, längtar massor. Kan jag tatuera mig och gå på krogen med mina kompisar som också fyller dom kommande veckorna :D riktigt kul ska det bli!

Nu ska jag slappa kolla på något kul och snacka med lite folk.
Har hunnit med lite skvaller med Freja också, träffade henne på bussen sen gick vi av lite tidigare tog en liten prommis och snackade massa :) brabra <3

Ha en bra kväll.
Puss

Söndag

Jonas kom i fredags vilket har gjort att jag inte haft en tanke på varken dator eller blogg hela helgen. ^^ Riktigt bra att han kom, det behövdes för nu är jag på mycket bättre humör. Veckan har bara känts allmänt jobbig , vet inte varför. SÅ blev otroligt glad när jag bara fick mysa med min pojkvän den här helgen :) Vi har bara slappat framför tv:n lagat mat och haft allmänt mys. Brabra helg :)

Imorgon börjar en ny skolvecka, första hela skolveckan efter lovet. Får väl se hur tungt det blir att orka med :P haha, jag ska nog överleva. :P
Imorgon är det iaf praktik. Kommer bli kulkul :) sen får vi se vad som händer resten av veckan :)

Och om 13 dagar fyller jag 18! Det är ganska sjukt nice ^^ haha.
Nu ska jag slöa framför tv:n lite.

Pusshej

En lång torsdag

Jag är så jävla kär!
Mer behövs liksom inte sägas.

Förövrigt har dagarna flytit på, men fatta ovanligt att gå upp 6 när man legat till 2 och latat sig.
Man kommer väl in i det men jag har lyckats intala mig själv. Dumt nog, att jag är sjukt omotiverad med allt som har med ordet s k o l a att göra. Det som räddar mina dagar är iaf mina klassisar. Det är sånna människor man vill träffa när man inte orkar något annat runt omkring. Dem som inte vet allt som händer hela tiden, de personer som man om man känner för det bara kan prata med allt om utan att dem ändå kanske förstår allt. Sånt är skönt, man kommer bort lite från allt annat. Ett säkert kort med tjejerna i klassen är att dem lyckas få mig att vilja gå till skolan. :)

Träffade förresten Marre och Kim på bussen! Riktigt bra är ni, skönt att höra lite skvaller om bra saker som har hänt, sånt blir man glad av :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa igenom färgläran för imorgon har vi prov. Orkar inte lägga ner tid men... Imorgon är det fredag, helg, ledigt! Och en sak som är bättre än ledigheten är att det imorgon kommer det nog hit en Jonas. Helt oplanerat. Vad ska man säga, jag tror att vi börjar bli lite beroende av varandra. Har liksom bara gått en vecka sen vi sågs sist och det är lite för oss, vi brukar få vänta längre :P Men som sagt har jag tur så kanske jag slipper sova själv imorgon och kan slappna av framför en film och veta att jag har någon att pussa på! Lycka! ^^ haha.
We'll see helt enkelt om han dyker upp ^^

Godnatt :*


Tisdag

Sista lediga dagen idag då.
Sov till 11 och sen blev det en promenix idag igen, bara att bita ihop i kylan :P Skönt sen när man kom hem igen iaf.
HAr verkligen bara slappat idag. Läst lite och bara legat under täcket :)
Just nu kollar jag på filmen The Wackness, helt okej film hittills, får väl se vad den utvecklas till :P ska fortsätta kolla nu iaf :) Sen ikväll blir det självklart sitta framför tv:n och kolla Top model. Ny säsong börjar idag ju! Haha, love it! ^^

Nej nu ska jag återgå till sängen och filmen :)
Puss-


Träning :)

Mätt och belåten och hemma från ett sjukt skönt spinningpass :)
Har nyss ätit varma mackor, riktigt mums var det ^^ kan säga att det kändes att jag inte varit på spinningen på ett tag, jobbigt värre var det, men som sagt riktigt skönt. Speciellt efteråt.
Ganska skönt också att få bli lite varm för en stund istället för att gå och frysa som jag har gjort sen jag vaknade imorse :P

Jag lyckas nog somna skönt ikväll tror jag, hoppas jag. Längesen jag somnade i tid :P Egentligen har jag ju lov så borde inte tänka på sånt, men jag blir verkligen en otrevlig och irreterad människa när jag vänder på dygnet. För många dagar i rad med konstig dygnsrytm och jag blir inte din bästa vän direkt :P menmen jag är glad nu när jag har rört på mig och haft saker att göra hela dagen :)

Imorgon är sista lediga dagen innan det börjar igen. Back to reality verkligen. Men känner att den här terminen kommer flyta på i snabb takt så det blir nog inga större problem. Blir bara mitt nya schema som blir en mardröm har tur att det inte börjar förrän nästa vecka iaf. Börjar skolan på onsdag 12.30 härligt va? :)
Träffade Madde på stan och hon sa att vi följer schemat vi har nu från första dagen så jag litar på henne :P

Nu ska jag kolla runt en stund och sen blir det mysa ner mig i sängen. Känner för att läsa någon bra bok, men jag har ingen :P haha.

Sovgott för inatt lovar jag att jag sover som en guuuud ;)
Puss-

-11 grader och jag njuter inte alls.

Kom upp i hyfsad tid imorse trots att jag somnade runt 3. Upptäckte iaf att min syster också var vaken inatt så då blev det roligare när man var två om att inte kunna sova :P

Idag tog jag en promenix på morgonen och shit va kallt det är ute. Jag gillar det inte alls. Hatar att ständigt gå och frysa, tillochmed när man kommer in så fryser man fortfarande för man tinar liksom aldrig haha.
Efter promenaden blev det bussen in till stan med syster. Sen träffade vi mamma. Kollade runt lite, åt på favorit Vivaldi och sen köpte jag två par skor. Haha, I know, köper massa skor jämt, behöver jag verkligen? Svar JA. Man kan aldrig få för många skor och nu har jag bara massa stövlar hemma, dom flesta med klack och sen höööga pumps. Så jag passade på att köpa lite vår och sommarskor. Smart av mig, snart höjer dom priserna på dom så jag kände mig fyndig och att det var ett bra köp ^^ haha. Blev ett par söta sommarskor typ och sen ett par vanliga svarta knytskor, hade ett par sånna vita förra våren och sommaren men dom dog efter Turkietveckan . :P
SKönt med ett par vanliga platta skor bara :)
Kollade kläder på Gina också eftersom jag tänkte att jag skulle shoppa upp mtt presentkort, kanske lite roligare vårkläder och så. Men inte hittade jag någonting. Typiskt, när man är inställd på att köpa något så hittar man aldrig. Menmen presentkortet är kvar iaf så får väl utnyttja det någon annan gång. Ska iaf inte köpa mer vinterkläder och sånt för det är min garderob full av nu. :P Fick mycket fina kläder i julklapp också, så lite nytt har man att leva på ett tag fram iaf :P

Nu ska jag återgå till att sega en stund till, för alldeles snart åker jag iväg och tränar. Ska bli superskönt med lite spinning, typ bort med alla tankar och kanske hjälper det mig att kunna somna i tid ikväll ;) haha.

Ha en bra kväll-
Puuuss

inte fan kan man somna-

Sömnlös inatt igen då...
Det är verkligen jobbigt. När man bara vill kunna sova men det är helt totalt omöjligt. Har legat i sängen nu och vridit på mig i kanske 2 timmar. Så nu gick jag upp och tänkte att jag kanske blir tröttare om jag skriver av mig lite och så. :P
Har inte kunnat sovit bra sen jag kom hem från Göteborg typ. Blev nog bekväm vid att ha världens bästa sällskap brevid mig i sängen varje natt en hel vecka. Menmen tror att jag vänt något mycket på dygnet också. Men det får jag ta tag i imorgon för då tänkte jag gå upp runt 10 iaf. Ta en promenix och sen ta mig in till stan för att handla upp mitt presentkort :) Imorgonkväll blir det iaf spinning. Kommer bli riktigt skönt, kanske kommer tillbaka till lite rutiner igen när jag rör på mig lite.

Har legat och tänkt på massa saker nu när jag inte kunnat sova. :P haha tor att det är det som hjälper till lite, typ att man bara vrider på sig och är full av tankar. Inga dåliga tankar alls men det blir så ändå :P haha.
Tänkte massa på min pojke, han är verkligen bäst och ibland känns det tomt. Men jag vet att det går upp och ner så man ska aldrig haka upp sig på saknaden. Det är skönt att längta faktiskt. Man vet liksom att det alltid är något bra som väntar . Jag försöker jämt att vara positiv och det funkar perfekt, allt är så bra så varför vara negativ? . :)
Älskar min Jonas.

Kan passa på att berätta kort om gårdagen när jag ändå skriver av mig. :)
Igår var super bäst! Träffade Freja och Marre för att premiär åka in det nya året på pulka ^^ haha fyfan va kul vi hade. Massa skratt verkligen! Det behövdes :)
Efter pulka åkningen gick vi hem till Freja där vi mös framför tv:n i värmen och snackade massa skit. Underbart helt enkelt! :)

Känns som om jag skulle kunna skriva hur mycket som helst! Haha, bara för att jag legat och varit rastlös nu ^^ men det får vara nogför den här gången. :P
Har förresten pluggat teori idag igen, jag ska bli kung! ;) haha.

PUSSgodnatt på er!

lördag

Haft en riktig slapp dag hittills, sov väldigt länge och tvingade mig upp ur sängen. Sen dess har jag suttit vid datorn och segat, pluggat teori och ringt Jonas :)

Freja ringde nyss så ikväll blir det nog leka med henne. Massa bra känns som att vi inte träffats på år ^^ haha. Får se vad vi hittar på men något bra kommer vi nog på. :)
Är jätteseg verkligen så känner att det vore kul att göra något annars sitter jag bara och ruttnar hela dagen.  :P

Allt är jättebra med mig, jag är glad! Har världens bästa pojkvän och bästaste vännerna man kan tänka sig :) <3
Det flyter på perfekt med andra ord. Och allt annat kommer lösa sig. Det här året blir ett bra år tror jag.

PUSS

Hemma från bästa göteborg

Hallo!
Kom hem från älskling idag efter att ha varit hos honom i en vecka :) Har haft det jättebra och massa mys! Blev en super bra vecka med massa kul och nyårsfirande till och med ;)
Längtar redan tills jag träffar honom igen, känns alltid så konstigt när man kommer hem igen efter att ha varit tillsammans så många dagar. Det släpper efter ett tag men ändå, man saknar alltid . Bara olika mycket olika dagar. Men det är bra att längta har jag kommit på för när vi träffas är det bäst, inga problem utan bara lycka. Man uppskattar varandra på ett helt annat sätt och framför allt så litar man på varandra. :)
Vi ses nog om några veckor igen iaf. sen har vi planerat att resa i mars! Fatta skönt, komma bort från allt och bara ligga i värmen och dega. Det låter väl bra? ;)

Men iaf så har jag underhållt mig med att plugga teori sen jag kom hem typ. Fyller ändå 18 om 21 dagar nu så känner att jag måste börja med nått iaf. Trots att jag insett att jag nog inte tar körkortet förrän till sommaren, menmen. Vill känna mig säker med allt bara. :) På sommarlovet SKA jag ha det. det är ett av mina nyårslöften!
Och vill jag det så klarar jag det :)

I år har jag inte så många nyårslöften, inget om jag ska gå ner blablabla i vikt och bli nyttig. Tänker inte ha något sånt i år för jag har liksom kommit in i en bra fas ändå. haha :P
Mina löften som jag har är iaf:
. KÖRKORT innan sommarlovets slut!
. Skaffa ett extra jobb


och sen har jag lovat mig själv en sak men det håller jag för mig själv. Det är en bra sak, känner bara inte att jag behöver dela med mig av den.

NU ska jag sova är jättetrött har bara fastnat med teorin här ett tag utan att ha tänkt på tiden :P

Jag har iaf haft en super bra vecka i Göteborg med min bästa pojkvän! <3
Nu väntar sista dagarna på lovet, sen blir det back to reality :P

PUSS godnatt

RSS 2.0