Crazy.

Therese och jag hade så kul på jobbet idag att hon bestämde sig för att locka mitt hår med miniplattången, hahah. Vi skrattade så att vi grät, jag såg ut som en riktig kärring, hämtad från 50-talet med så mycket volym som det går att få i mitt korta hår. Det roliga var att hon sprayade det så hårt att jag hade kunnat gå ut i världens storm och ändå behållt min raggarfrilla, haha! Sen direkt efter kom en kund, Therese satt i personalrummet och asgarva åt mig så jag kunde inte hålla mig. Kunden måste trott att jag var dum i huvudet, klippte honom iaf och kände mig så jäkla ful! Sen fick jag en till kund direkt efter, riktigt typiskt, skratta kunde vi göra åt det men kunderna måste trott att jag var helt konstig.
När jag kom hem hade håret lagt sig ordentligt iaf, så på bilderna ser det ju nästan normalt ut, men på dagen var jag rund som en boll i huvudet. Var bara att hopp in i duschen igen så fort jag kom hem ;P





Efter duschen var jag iskall, vilket jag är 24/7 nuförtiden, dessutom såg jag ut som en dränktkatt, haha!
Deppig eftersom jag är trött på att frysa nu, sommaren snälla var på väg!



Nu är 50-tals frissan bortaoch jag bor i en morgonrock i soffan samtidigt som jag slogs av en trötthet. Jobbar 10-19 imorgon och är nästan fullbokad redan nu så tror det blir ganska tidig sänggång ikväll. Ska se till att hinna träffa mannen min lite innan jag somnar, han kommer nämligen hem om kanske en 20 minuter sisådär.

Ha en bra kväll!

Torsdag

Nu känner jag mig hel och ren igen, helt fantastiskt vad en dusch kan åstadkomma ;P Jag är en sådan person som gärna duschar så pass varmt att jag nu efteråt ser ut som om jag tillbringat ettpar dygn i solen med min vinterblekahud, haha, röd som en kräfta. Vet inte direkt om det är bra att duscha så varmt men vadå, det är ju skönt!

Jag har penslat på mig ett någorlunda respektabelt ansikte också, känns skönt att ha allting färdigt, behöver man bara tänka på att dra på sig några vettiga kläder och få lite lunch i magen innan man försvinner iväg. Nu ska jag ta tag i lite smågrejer här vid datorn, göra ännu en adressändring och sånt liknande roligt som man måste göra. Hoppas på att Jonas hinner komma hem igen innan jag åker iväg, det vore lite mysigt. Han är inne i stan och fixar sina inlägg till hans löpskor så att han kan springa normalt ;P haha, i hans fina kropp döljer sig det att han är en aning sne, så därför behöver han fixa detta för att kunna springa utan att slita på sin kropp. 1400:- betalar han för ettpar sulor till skorna, jag tycker fan att det är svindyrt! Menmen, han brukar ju göra sånt där så han är la van (HA! jag skriver till och med som en göteborgare, whats up with that?) I vilket fall som helst så behövs allt detta eftersom för er som har missat så kommer jag att dö om tre månader sisådär, vi ska nämligen ta oss igenom Göteborgsvarvets härliga 2,1 mil. Kan låta lite för vissa och nog för att jag tränar och har tränat mycket MEN att springa i 2,1 mil är så otroooligt tråkigt att man bara undrar hur man ska hitta motivationen till att ta sig igenom, sen har jag ingen toppkondition heller så på den biten blir det en riktig fight. Har liksom tränat sånt som jag tycker är kul löpningen har hänt kanske någon gång ibland, typ i måndags och då sprang jag bara 6,1 km jag svor genom hela rundan, ni skulle sett! Jonas bet ihop och försökte peppa mig och jag sprang ju genom hela men var även förbannad genom hela för att jag inbillar mig att jag är så jävla dålig på att springa ;P haha, måste sett kul ut!

Om ni förövrigt undrar varför i helvete jag gör detta om jag nu tycker att det är så jobbigt? Jo, det är min ängel till sambo som anmälde mig i smyg. Vilken drömprins va? Haha! Han sa att det var en rolig grej, jag tog det som en pik, så nu ska jag fan springa mig igenom dessa 2,1 mil och fan va bra jag ska va! ;)


Jag bjuder på en lagom seg bild idag.

Flyttvecka.

Godmorgon!
Ganska skönt att börja klockan 15.00 om dagarna, samtidigt som man kan bli lätt lat av att gör det ;P Imorgon blir det i alla fall jobb 10-19 och lördag 10-17 så då kan jag komma in i lite rutiner igen kanske.

Igår var en helt okej dag, hände inte mycket intressant på jobbet. Tur att jag jobbar tillsammans med Therese i alla fall för då har man någon att umgås med när det inte är något att göra ;P Dagen gick fort igår och på kvällen hann vi faktiskt med att packa ihop lite grejer i flyttkartonger och organisera lite här hemma. Igår fick vi nyckeln till lägenheten, så skönt! Verkligen en lättnad att det löste sig så fort då vi inte visste när vi skulle flytta in, sköntskönt. Ska vi bara se till så att lägenheten här är flyttad och klar så att den stor tom på söndag så att det bara är att städa igenom den på måndagen. Den här gången flyttar jag i alla fall inte lika långt som sist så saker och ting kan vi bara lägga i bilen och köra dit, allt behöver inte packas så noga den här gången så det är ju underlättande.

Annars händer det noll intressanta saker i mitt liv just nu. Resterande biten av veckan kommer handla om jobb och flytt så tid över till annat har jag inte direkt.

Ska ska sega runt vid datorn nu sen ska jag kanske åka lite tidigare till jobbet, beroende på hur uttråkad jag blir av att vara hemma ;P

Ha en bra dag!

Solen skiner





Solen skiner för fullt idag och trots att det fortfarande är svinkallt ute så blir man ändå på mycketbättre humör när solen lyser lite. Jag har till och med lite våriga kläder på mig idag dagen till ära, annars är jag förövrigt ett stort fan av svart så skönt att bryta av lite för humörets skull ;P Ska snart ta mig iväg mot bussen, har varit ledig nu tre dagar men idag börjar jag klockan tre, skönt! Trots att man varit ledig så är man nästan tröttare  idag än vanligt, brukar vara när man kommer till jobbet och kommer igång att jobba som man piggnar till.

Tror att jag är trött konstant nu för att vi har så mycket att hinna med tills på måndag. Jag har packat EN enda flyttkartong och nu jobbar jag fram tills söndag, så jäkla svårt attbörja packa ner grejer när inte Jonas är hemma. Så nu blir det kanske långa nätter att försöka få ihop allting för på måndagkväll ska lägenheten vara tom och ren. Så mycket att göra! Plus att det är lönehelg, så jobbet kommer vara kaos! Inte konstigt att jag har onti magen, lite stressigt är det, vi har inte ens bestämt vart alla möbler ska t vägen! Suck! Mannen i huset är lite seg med sina besked och verkar ta allt i sin ro, på söndag ska han ha bestämt sig hoppas jag väl. haha, blir att sitta natten till måndag, tur attman är ledig då i alla fall. ;P
Nej nu måste jag kila till bussen!

Puss på¨er

En helt vanlig söndag.

Tror att jag snart börjat få liggsår så mycket som jag inte ens rört mig ur fläcken de senaste dagarna. Så jäkla tråkigt är det men samtidigt så känner jag mig inte direkt friskare, det känns som om förkylningen liksom håller samma nivå, det blir inte direkt värre men heller inte bättre. Skulle tycka att det vore sköönt om det bröt ut så att manblir av med dethär för nu är jag rastlös och Jonas jobbar till 19 idag så får väl ligga kvar i sängen hela dagen idag. Har i alla fall tagiit tag i disken, det var väl typ det som min energi räckte till. Sen har jag sovit skitdåligt inatt för att Jonas har låtit och rört sig som en hellikopter! Och när jag väl vaknade då  mitt i natten så blev jag rädd för att somna, vi kollade nämligen på Terror  på Elmstreet igår. Trodde att om jag somnar så kommer Freddy Krueger, haha! Läskigt ju!

Igår så ordnade jag med lite plockmat till Jonas när han kom hem från jobbet. Räkor, olika skinkor, mozzarella med tomater, ost&kex , grönsaker och dipp och mycket mer. Det var hur gott som helst! Mysigt, trots attt melodifestivalen igår sög! Allvarligt så tyckte jag inte att en enda låt ens var lite okej, jag funderade tillochmed på att strunta i att kolla överhuvudtaget och så känner jag aldrig för melodifestivalen, lite kul brukar det ju vara i alla fall. Programledarna suger ju, tycker att allt känns så jäkla krystat och då blir det pinsamt. Så jag och Jonas bestämde att vi skulle kolla på film istället och dåblev det som sagt Terror på Elmstreet, den var väl bra tycker jag, även om den inte var så super läskig så är jag en sån person som ändå börjar tänka på de läskiga bitarna när jag väl ska  sova ;P Men sovit har jag gjort någorlunda och ingen Freddy i mina drömmar, får hoppas att han inte hittar dit heller ;)

Nu ska jag se om det finns något kul att de på datorn. Längtar redan tills jag ska äta lunch, har nämligen kylen fylld med gott, typ mozzarella, tomat och parmaskinka! Mums!

Sen lär jag ställa mig i duschen för känner mig äcklig idag, när man bara legat och inte rört sig så känner man sig nästan smutsig bara av det ;P Haha så duscha kan ju vara en idé, men senare, för nu är jag lat och ska ligga kvar här i sängen! ;)

Sjuk, uttråkad och en miljon tankar.

Hallå där!
Är ledig idag, imorgon och även på måndag, hade varit riktigt skönt om det inte var så att jag var sjuk. Hatar verkligen att ligga och snora, sova dåligt och känna mig rastlös varenda minut på dygnet. För när man är sjuk så har man så mycket vilja till att göra saker men absolut ingen ork. Så tråkigt att bara ligga här i sängen med datoorn, har nog kllat igenom varenda blogg som jag brukar läsa och till och med några där till. Jonas har också åkt på förkylningen så jag har sovit dåligt inatt av att han har legat och snorat, haha. Han har nog stört sig på mig med men det blir ju så när  man är sjuk, plus att jag har vaknat av mina egna snarkningar! Har aldrig tidigare hänt visste inte ens att jag kunde snarka ;P Men har man svårt och andas är det väl inte så konstigt.

Skulle ha hittat på något med Khim idag, typ bara haft en myskväll och snackat massa skit, kanske gått ut. Men jag kan verkligen inte hur mycket jag än vill, för så fort jag rör på mig, börjar sminka migooch klä på mig anständiga kläder så börjar ögonen rinna och hela huvudet känns som om det vore fyllt med bly. Orkar inte ens ta  mig till affären, får försöka med det senare. Jonas är duktig och jobbar ändå idag och då kan väl jag åtminstonde försöka hitta kraft till att röra mig mot affären så att han kan få mat ikväll ;P Det är i alla fall melodifestivalen som man kan ruttna till men det är inte direkt kul att kolla på själv (Jonas är väl hemma runt 21).

Har kollat runt lite på utbildningar. Funderar på att börja plugga, eftersom jag nu ändå bara har 50% arbete så kan man ju kolla upp vad man skulle behöva för ämnen för olika utbildningar så kan man ju läsa på distans bara enstaka ämnen samtidigt som man jobbar. Men jäklar vad man märker att man har tappat hur man pluggar, en gång i tiden var jag smart, nu känner jag mig helt tom, för börja läsa lite fler böcker och väcka hjärnan till liv igen ;)
Utbildningen som jag funderar på är sjukgymnastprogrammet, har kommit på att jag nog vill jobba inom friskvård. Känner att frisör är roligt samtidigt som jag vet att det inte är det som jag vill göra hela livet. Dock känns det fett nervöst att lämna något som man kan och är duktig på och börja om på nytt, lära sig mediciner och anatomi, haha jag tycker att det låter riktigt kul samtidigt som jag faktiskt är rädd för att jag skulle vara värdelös på det. Så mycket tankar i mitt huvud just nu om vad jag ska göra med livet och tusen saker till, suck! Skitjobbigt ju! Hur fan ska man veta vad man vill? Måste rådfråga familj och sambon min. Sjukgymnast är i alla falll bara tre år så jag känner ju att man inte lägger allt för många år på det, sen är det det här med om det finns jobb, tänk om man pluggar tre år med tight ekonomi och sen finns det inga jobb! Gaaah! Alla dessa tankar ;P Dock har jag ju inte direkt haft turen med frisörjobben heller så kan ju inte säga att det kan bli sämre ;P

Aja, nog med mina tankar. Jag har tråkigt idag. Klockan är 13.32 och jag vet inte vad jag väntar på? Kanske borde ringa mor min, hon har alltid bra saker att säga och eftersom hon är lärare så kanske hon kan hjälpa mig med hur jag ska ta tag i dessa kurser. Behöver nämligen MatteB och NaturkunskapB, jag kan inge matte lägre, har liksom raderat det för att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt!  Haha. Hur ska detta gå?
Jag ska ringa mamma, hon är klok hon!

Ha en bra lördag!

fredag

Nog med att jag klippt av mig håret, idag blev jag kopprig också :) Sååå snyggt! Men Jonas kommer få en smärre chock när han kommer hem ;P Att vara tillsammans med mig är som att få en ny flickvän varje månad haha. Koppar kan för de som inte är intresserade av hår eller är frisörer kallas för oranget också haha, men riktigt som pippi ser jag inte ut;) Bilderna visar väl inte exakt färgen men nästan. Lite mörkt här i vardagsrummet, försökte söka mig till en lampa men vet inte hur det blev.

Har i alla fall jobbat idag, trots att jag redan igår började känna av förkylningen. NU är jag glad att jag inte ska jobba imorgon, känner mig seg, näsan rinner och jag fryser som jag vet inte vad. Det suger för jag är rastlös, så får göra det bästa av att ligga i soffan med täcket såhär på en fredag. Jonas kommer hem först vid 22 så får väl underhålla mig fram tills dess. Hatar att vara sjuk, känner sig så äcklig och så är ögonen alldeles vattniga. Segt!
Har i alla fall köpt med mig lite nötter att mumsa på, har knappt fått i mig någon mat idag, känner inte mycket till smak så bra att jag äter något i alla fall ;P

Ha en bra fredagskväll!





Ser inte direkt färgen så bra, men ljusare är det och snyggt dessutom ;)
Ska bara vänja mig vid att det är jag när jag tittar mig i spegeln.

trött, slut och ännu mer seg.

Har haft jordens jobbigaste kund idag, det finns inga ord.
Haha. Jag är helt slut tack vare denna energislukandemänniska!
Vissa människor alltås, jag blir inte ens förvånad längre.
Bara att försöka samla energi tills imorgon. pepp?

Tisdag

Idag är det tisdag och dagen började bra.
Fick många timmars sömn inatt, var helt död igår så jag behövde nog sova ordentligt, skönt det! Men däremot vaknade jag inatt av att det var sån storm ute att vår sovrumsdörr blåste upp och min tavla vid sängen ramlade ner, helt sjukt! Har nog aldrig varit med om sånt oväder, blev lite smårädd så där men kurade ihop mig i Jonas famn och sen vaknade jag halv 10 imorse och då var det strålande sol och nästan all snö är borta! Underbart! Vi gick ut på en långpromenad i våra nya inköpta träningskläder och skor, haha. Så jäkla skönt att man kan känna sig snygg när man tränar! Köpte träningskläder och skor för 1700:- igår, har nog aldrig lagt så mycket pengar på träning men vafan nu är man ju ännu mer motiverad. ;) Handlade även lite vår fint, en jacka och två tröjor :) skönt med lite shopping igår.

Nu ligger jag seg som jag vet inte vad i soffan, väntar på att håret mitt ska torka så att jag kan slita det lite med plattången ;P Therese vill att jag kommer till jobbet tidigare och håller henne sällskap, hon är ensam idag och har tydligen tråkigt ;) börjar klockan tre men är nog snäll ochåker dit till klockan två så får hon iaf en timmes extra sällskap ;P haha. Snäll man känner sig som inte åker dit nu, men all kraft gick verkligen ur mig efter prommenaden. Jobbar till 19 idag så det går nog fort på jobbet, vet att jag har en klipp&sling när jag börjar klockan tre så då springer tiden iväg, gäller att vakna till liv bara. Förstår inte vad det är med mig, är verkligen helt död idag. Hoppas inte att jag börjar bli sjuk, kände att jag hade ont i halsen inatt, svårt att svälja utan att det gjorde ont, hoppas på att det bara var tillfälligt. Nej om man ska sätta igång plattången och faktiskt ta tag i att man ska åka till jobbet snart. Lika bra det annars somnar jag här!

Ha en bra dag!

ledig torsdag

Vilken härlig dag jag har haft idag!
Började med imorse att therese ringde från jobbet och sa att jag kunde vara ledig idag för att det var rätt så lungt. Så då hann jag med ett riktigt svettigt spinningpass på sportlife och efter det drog jag en vända i gymmet, gjorde axlar, rygg och mage idag. Det börjar ta sig nu och jag känner att jag verkligen mår bra av träningen, nu har jag en riktigt bra grund inför att jag ska börja ut och springa nästa vecka. Ska införskaffa ettpar riktigt bra löpskor och sen är jag igång! För er som undrar över min träning så ska jag i år springa Göteborgsvarvet som är 2,1 mil så då gäller det att vara i någorlunda form ;) Sen tycker jag att det är riktigt kul också, så får man en fast kropp på köpet ;)

Jag har även hunnit med att städa hela lägenheten idag! Skönt! Imorgon kommer familjen min hit, kommer bli så underbart roligt och skönt att få träffa dem!

Nu sitter jag förövrigt med färg i håret, har penslat utväxten lite nu när jag har haft tid över, skönt att bli av med den ;) Så nu ska jag ta en dusch och sen blir det laga iordning lite mat och invänta mannen min.

Och appropå något helt annat så längtar jagihjäl mig till augusti, då åker jag och Jonas till Zakynthos i 2 hela veckor! Underbaaart!

Nu kallar duschen!
Bye.

RSS 2.0