helgen

Lite uppdatering om helgen kanske.
Fredag var det friluftsdag med hantverk, helt okej men shit vilket varmt väder det blev. Ganska varmt att gå omkring hela dagen och göra olika övningar. Men det var helt okej, satt med klassen och stekte på bryggan och skrattade massa så det är aldrig fel. Två ormar såg vi i vattnet också och då blev jag påmind varför jag aldrig badar i mälaren ;P
På kvällen blev det att möta upp madde och johanna i vasa, vi satt och snackade massa och drack vin. Sen drog vi vidare till after work på bmb. Dansade hela kvällen ändA tills nattbussen gick hem. Riktigt lyckad kväll , sjukt kul hade vi. Lite värk i fötterna är bara ett bra tecken ;P

Lördagen spenderades i strälande sol stekandes på balkongen nästan hela dagen, fyfan va skönt. Äntligen sommarvärme. Annars blev det en lugn dag hemma. Blev lite tv-tittande på kvällen och sen sängen.

Idag, söndag är det jobb som gäller. Lite surt eftersom det är ännu varmare ute idag. Jobbar från 12-16 så bara att hålla ut och tänka på pengarna. Tror inte att det kommer vara så mycket folk på stan idag när det är sånt här väder. Men tiden brukar flyta på fort :) Efter jobbet blir jag hämtad av min moster eftersom hon och mormor kommer hit och grillar ikväll. Är ju morsdag idag så det blir att umgås litegrann med familjen. :)

Imorgon är det sista dagen på praktiken och 1 juni (!) shit vad tiden har och går fort. Får sovmorgon imorgon iaf eftersom jag varit där så mycket extra så imorgon går jag 11-18 :) efter det blir det kanske att träna ett pass på apalby :) sen ska det pluggas för fullt :P

NU är det dags för att klä på sig något vettigt och dra in till stan om ett tag.
Ha en bra dag i sooolen!
PUSS

torsdag

Tjohoo!
Ligger och lyssnar på fotbollen, aik-hammarby.
Annars gör jag inte så mycket mer, segar och degar. Hade ovärd men skön skoldag, bara idrott och sen typ 10 minuter svenska sen fick vi gå hem.
Imorgon ska vi ut till björnön och ha friluftsdag, haha får väl se hur det blir. Bara det blir bra väder så tror jag nog att vi får det helt okej :) På kvällen blir det iaf party, after work med madde och lite folk, troligen johanna och joi också. Ser fram emot det!
Och bara för att jag blev på bra humör så blev det 1-0 till AIK. ;D

Jag ska dega mig lite till.
Peace.

onsdag

Rikitgt skön dag idag. Kan bero på att jag har varit ledig. Och förstås en sak till som jag inte delat med mig av än. Jag har fått sommarjobb! Har vetat det ett tag men inte velat skriva om det förrän jag var på intervjuen och fått reda på att det var säkert. Men imorse var jag där iaf pratade lite om scheman, arbetsuppgifter och lön så det känns som en stor lättnad med ett sommarjobb! Sen är det skönt för jag ska vara badvärd på skultunabadet så man missar inte direkt solen och det är typ 3 minuter gångavstånd från hemmet, riktigt skönt! Det är lycka, nu vet jag att jag tjänar lite pengar i sommar.

Efter intervjuen åkte jag in till stan och gymmade en timme, längesen men det var välbehövt och superskönt. Var där på förmiddagen så det var knappt nå folk alls. skönt. Efter det köpte jag sallad med mig hem till lunch och sen somnade jag en stund ;P haha, var helt slut + att jag var uppe tidigt imorse.

Imorgon är det bara 2 lektioner, börjar 11.50. Känns riktigt skönt att kurserna börjar ta slut nu :)
Imorgon är det även 2 veckor kvar till sommarlov(!)

Ha det bra!


Klar med allt plugg!

Äntligen KLAR! Kulturen är klar nu och den blev helt okej, vilket inte behövs mer än helt okej.
Är stolt, skrev klart allt idag, började idag efter praktiken och slutade nu, fick ligga i lite men skönt att ha det klart då kan man sova ännu bättre!

Idag har iaf gått hur fort som helst, praktiken flög iväg och Renni bjöd mig och Amanda på lunch på Cornetto, så satt på uteserveringen i värmen. Skönt! Grattis till Amanda också som klarade gesällen! Hon var lagom glad, det förstår man :)
Efter praktiken drog jag hem och tränade ens stund innan jag satt igång med pluggandet. Skönt.
Sen har det väl inte hänt så mycket mer. Skola imorgon från 8.20-17.00 sen drar jag och freja och kollar på killarnas korpen match :)

Kommer inte ens hinna tänka innan det blir helg igen. ganska bra känns det.

PUSS.

Måndag

Inte uppdaterat här på ett tag som vanligt...
Igår åkte Jonas hem efter att ha varit här sen i onsdags. Vi har haft det super mysigt och jättebra, som vanligt. Men shit va dagarna går fort nu, eller veckorna flyger iväg med andra ord. Det är typ 17 dagar till sommarlov tror jag :O (!) det är sjukt! Känns det som sommar ute än eller? förhoppningsvis blir det en riktigt varm dag idag och sen kanske sommarvärmen kommer snart. Man behöver lite värme nu för att känna att skolan börjar ta slut ;P

Idag är det iaf praktik till 18.30 som vanligt. Känns som att den här dagen kommer att flyta på ganska snabbt. Sen när jag kommer hem måste jag plugga också. skriva kulturgrejen. men ärligt så känner jag att jag inte bryr mig ett skit om hur den blir, så länge jag har gjort den. Ska försöka hinna med att träna en snabbis idag också.

Nu ska jag snart kila till bussen.
Ha en bra dag.
Puss

onsdag

Godmorgon!
Ledig idag och det är faktiskt allt för skönt! Har nyss varit ute en sväng med hunden och nu skriver jag ut lite papper till arbetet. Usch jag har inte börjat skriva något och jag vet att jag typ måste göra klart det idag eftersom jag inte vill plugga i helgen när jonas är här. så det är bara att gräva ner sig i det och försöka göra klart det så gott det går.

Annars blir det en ganska lugn dag. Ska väl fixa lite smågrejer sådär. Sen får man väl se hur länge jag måste plugga, kommer jag inte igång i tid så får jag sitta längre :P äh, det löööser sig.

Ha en bra dag!
PUSS


19/5

Har faktiskt haft fullt upp nu sen sist jag skrev. Jag har både pluggat (eller ja tagit fram fakta) och sen fick jag ett städryck också och storstädade så timmarna har flytit på. Kollade på disaster movie med syster också , skönt med en lättsam film den var ganska kul faktikst .
Nu ska jag sega lite framför tvn och sen blir det sova :) Imorgon ska jag försöka göra klart mitt kulturplugg så att det slipper bli akutskrivning på måndag kväll. Sen kom jag på idag att jag glömde lämna in den där jävla lappen om busskort till nästa termin, suck. har ju ingen skola förrän tisdag och den ska vara inne på måndag -.- så får väl antingen åka tidigare buss på måndag och lämna in den eller så får jag gå på lunchen. aja det löser sig, in måste den iaf.

Sovgott.
Puss

Tisdag

Tisdag idag då och en ganska lyxig sådan. Slutade faktiskt strx innan 11 och då fick jag helg. SKönt! Vi skulle bara haft en lektion imorgon så vi fjäskade till oss att vi skulle få "jobba" hemma. Så det känns lite konstigt att man kan säga att man har helg och att det är tisdag ;P kanske närmar sig sommarlovet snabbare än vad man tror. Jag har iaf utnyttjat min lediga dag till fullo. Efter skolan blev det hem, äta lunch och sen somna länge i sängen, så jävla skönt! Och nu ska jag väl försöka vara duktig och ta tag i den där kulturgrejen, den borde börjas på.
Och imorgon kommer Jonas, det känns ännu bättre!

Jag har inte direkt så mycket att skriva, men jag har sjukt mycket tankar i huvudet. Både bra och mindre bra. Men orkar inte skriva om något sånt nu.

Ha en bra kväll!

Praktikmåndag

Hemma från en lång dag på praktiken. Men den har gått fort ändå. Hade lite segt imorse när jag fick reda på att min eftermiddagskund inte kunde komma idag och kommer nästa vecka istället. Fett segt med en lång dag till halv 7 utan någonting att göra. Men det gick faktiskt sjukt fort. Jocke kom förbi och klippte sig och sen min syster med så det var skönt :) sen har det bara flytit på. Lunchade med madde också, trevligt värre :) blev massa snack och mumsig sallad på vivaldi. Skönt med lite sällskap :)

Jonas ringde idag också, precis när jag hade slutat. Han kommer ju hit i övermorgon! Kunde inte längta mer. Kommer bli sjuktsjkutsjukt bra! Bara ta det lugnt och mysa. Sen blir det nog att hitta på något kul att göra också.
ett + är att jag och jonas faktiskt firar 11 månader idag! Det får inte glömmas. Shit va tiden har gått fort . Puss på oss :*

Nu ska jag chilla framför tvn och sen ge mig själv en lång sömn. Somnade ju 2 inatt så man är lite degig ;P

PUSS

rubrik

Blev ingen promenix med brudarna, plugg och sånt kom i vägen så det får bli i veckan istället :) Nu ska jag snart köra lite bil med mamma, får väl se hur det går idag. Vissa gånger går det toppen och vissa sämst så bara att hoppas på det bästa ;) haha.
Imorgon är det praktik iaf och jag har en kund runt 3 som ska klippa, färga, slinga, ja allt helt enkelt. Skönt då vet man att eftermiddagen flyter iväg fort :) sen ska jag luncha med madde ock¨så, alltid trevligt med lite sällskap på lunchen :)

Nej nu blir det bilen.
Puss

söndag

Kom nyss in från balkongen där jag höll på att somna i solen. Helt sjukt att klockan snart är 5 och det var stekande varmt i solen! Härligt. det som man har väntat på nu när det har varit storm senaste veckorna.
Nu ligger jag i sängen och kollar runt på internet. Väntar på att freja ska höra av sig så blir det en prommenad till kvällen :) skönt. sjukt längesen jag träffade freja och kim. Legat sjuk hela veckan så då har man inte sett dom och förra helgen var jag i göteborg. Så det känns som att det var hur längesen som helst. Så det kommer bli brabra och träffa dom :)

Sen kanske man ska försöka ta tag i pluggandet någon dag också. Gav det ett försök idag men hade ingen ork och sen hade jag ingen aning om vad man ska skriva om och vad som ska vara med. :P

Den här söndagen har förövrigt varit segseg, trist och äcklig.
Nu ska jag fortsätta dö framför datorn tills det blir träff med tjejerna.
PUSS


.

Vet inte riktigt. Antingen är det mitt humör som leker med mig eller så känns det bara inte som det brukar, Vet inte riktigt vad det är men. Jag vet vad det handlar om.
?

fredag

Jaha ingen skola idag heller fast jag helst skulle vilja det. Hatar att vara hemma och inte göra ett skit. Visst är det skönt någon dag men jag blir så fort rastlös. Men som sagt jag som trodde att det gick mot bättre tider med förkylningen men icke. Imorse vaknade jag med ett skal i halsen kändes det som, kunde knappt svälja och kändes som att jag eldades upp inifrån när jag hostade. inte kul. Men jag var bestämd och tänkte gå till skolan i vilket fall som helst eftersom jag vet att det är mycket idag med kunder och så. Men sen kände jag att hur kul är det för en kund att bli klippt av en som snorar och hostar. Känns lite äckligt faktiskt och sen kände jag att jag klagar alltid själv om någon kommer till skolan fast den är sjuk eftersom det smittar. Så då blev beslutet att vara hemma och göra ingenting i en dag till...kul. Man känner sig så instängd verkligen. Och framförallt äckligt. Hur mycket man än duschar känner man sig skitig. suck.

Aja, känns som att det här blir en livad helg för mig. man får väl hoppas på att piggna till iaf.
Pussokram

äckeldag.

Hallo.
Känner mig lagom äckligast i världen just nu. Vad är liksom bättre än en rejäl förkylning som riktigt blåser upp huvudet 2 storlekar och sen lite mensvärk på det. Kuljul.
Nej usch. Känner mig så äcklig som man bara kan göra när man är sjuk. Man är blek och äcklig, snorar, ligger ner och bara dör hela dagen. Men å andra sidan har jag inte varit sjuk på riktigt länge så någon gång kommer det ju.
Blev iaf ingen skola för min del idag, men ska försöka pallra mig dit imorgon, känns som att jag kommer vara piggare då plus att jag får ryck av att bara ligga hemma och sega. Skönt första dagen men efter ett tag så blir man lagom rastlös.
Resten av dagen blir iaf slappande, äta lite och glo på tv.

Imorgon, skola som sagt. Sen om jag är pigg kanske det blir en krogenkväll med bland annat madde. Man får väl se vad kroppen känner och vad som är planerat :)
Ha en bra kväll!

PUSS

sjuk och äcklig

Onsdag idag då och jag är sjuk.
Blev bara en lektion för mig idag och sen åkte jag hem för att vila upp mig lite. Var nog extra seg idag också eftersom gårdagen i sthlm tog alla ens krafter.
Igår var vi som sagt i huvudstaden med klassen. Hela 13 timmar var vi där, haha fattar inte hur vi kunde hålla oss pigga ändå. Vi var iaf på en kurs med scwarzkopf på morgonen och den var riktigt bra :) efter kursen drog vi in till stan och handlade lite, käkade, skrattade och snackade i timmar. Hade verkligen en bäst dag i sthlm med tjejerna. Men jag säger det, fyfan va trött man var när man kom hem igår, det blev sängen direkt och sen dog man :P

Nu ska jag väl kanske ta en dusch så att man piggnar till lite iaf.
Och förresten så känns sommarlovet nära nu. Planerade nästa vecka i skolan idag och vi har knappt någon lektion alls tisdag onsdag och sen är vi ledig på torsdag och fredag! Fatta att veckorna går fort nu.

Pusshej-

måndag

Bloggar dåligt nu. Men helgen har varit för bra för att sitta vid datorn och dega.
Götet var bäst och det var sjukt bra att träffa Jonas igen. Inget hår hade han kvar på huvudet heller men han passade bra i det så han var fortfarande minst lika snygg. ;)
Vi har mest slappat i helgen, gjort lite småsaker och umgåtts lite med hans vänner, har varit riktigt kul :)
Nu väntar en ganska skön vecka hoppas jag och jag hoppas att det inte blir allt för mycket skola :P praktik idag iaf och sen sthlm hela dagen med klassen imorgon så dom här första dagarna blir nog riktigt bra iaf :)

Sen kommer Jonas hit nästa vecka igen, ovanligt att träffa honom så ofta ;P haha. men det är mer än bra och nästa vecka är vi lediga torsdag fredag också så det känns som att tiden går fort och lovet börjar närma sig :) Bara att hoppas på att man får ett sommarjobb nu då så att man kan ha ett liv i sommar :P

Nu ska jag fixa det sista och sen ta mig till bussen. Hoppas att Freja åker med samma så att man får någon att snacka lite skit med en stund, :)

PUSS

tisdag

Jag drar till götet på torsdag! Bra? mer än bra.
Fixade biljett nyss och åker faktiskt buss den här gången. SJ hade inga biljetter så köpte en buss biljett för 186:- jävligt bra pris om man jämför med tåget, och så tar det bara en timme extra :) Får ändå vänta på Jonas någon halvtimme tills han kommer fram så det blir brabra :)

Idag har varit en helt okej dag, den har gått fort iaf och det är nästan huvudsaken. Nu är det bara 2 skoldagar kvar och sen drar jga iväg. good.

Nu ska jag slappa framför tvn. Har inget vettigt att skriva :P

PUSS

några dagars uppdatering

Valborg var supertrevligt. Hade lite grill och alkohol hemma hos Freja som hade gjort allt super fint. Vi dukade och fixade massa innan folket dök upp :) blev inte så många men riktigt kul att träffa folk som man inte träffat på ett bra tag. Spela kubb gjorde vi också, haha och jag och freja tillförde inte direkt något bra speciellt inte när vi börjat på vinet ;) haha.
Kvällen bjöd på massa snack och skratt. Jonas ringde också vilket gjorde kvällen ännu bättre! Pratade lite och förhoppningsvis kan vi ses redan nästa helg! Hoppas!
Gick iaf hem någon gång runt halv 12, trots tidig kväll så var det nog med alkoholen då :P haha.

Igår var en död dag kändes verkligen som en seg söndag. Men blev trevligt på eftermiddagen iaf då jag och mina syskon drog på bio. Det var mys :)

Idag har det bara varit lugnt, träffade freja en snabbis och snackade av oss lite, sen har jag varit ensam med hunden hela dagen och kvällen. Tittat på lost och robinson och bara slappat. Skönt faktiskt :) Imorgon ska jag jobba så det känns skönt att ha haft det lugnt idag.

Nu väntar jag på att jonas kanske ringer. så kanske man får reda på om jag ska åka till gbg nästa helg eller om han kommer hit och säger hej.

Pussgodnatt-

RSS 2.0