ett bra humör är aldrig fel.

Det blev ingen träning, orkade helt enkelt inta ta mig iväg. somnade en stund istället och jag kan lova er att det var gudomligt skönt! ;P
Istället blir det att titta på någon film men först nya avsnittet av himym :) skönt. och ännu skönare att vi börjar 9 imorgon istället för 8. gör mer skillnad än vad man tror. Och imorgon blir det ner på stan och lämna nyckeln till jobbet och kanske hämta ut tågbiljetten :)

Nu blir det slappslapp och titta på något bra.
Förresten, jag är på sjukt bra humör.

Och håkan spelas och det är så jävla sommar. jag älskar't. ;)


skön tisdag

Hallo.
Provet gick bajs idag. riktigt skit verkligen. menmen. dagen har varit brabra ändå :)
Skulle egentligen slutat 5 men är hemma nu istället, riktigt skönt. fick sluta tidigare eftersom vi var på här och shoppade lite hårsaker :) åkte bil med anna också. grattis som fan till körkortet! Nu är det min tur snart känner jag ;P

Nu ska jag sega en stund och känna efter om jag orkar dra på spinningpass idag igen. Får se vad som orkas med :P
Nu är det iaf bara imorgon skoldag kvar och halva torsdagen sen drar jag till gbg! :*

Hörs kanske senare.

naturkunskap in my..

jag har kommit ut ur min som verkade vara en tillfällig humörstörare ;P haha. tog en liten promenix runt kvarteret lyssnade på bra musik och sen blev det bättre. :P är inte ett stort fan av de här pluggdagarna. men det blir ju sånna ibland också. Dagen har varit skön annars, sakönt att vara hemma. men man blir lite väl rastlös av att baragå hemma måste jag säga :P somnade till en stund så jag lär ju ha lite extra energi nu på kvällen. blir läsaläsaläsa boken nu någon gång och sen blir det ballar av stål senare. så kanske man slappnar av lite i hjärnan. ;)
Vet iaf vilka sidor man ska läsa nu. tack madde :) annars hade jag nog varit lite lost imorgon.

JUst nu har jag intagit ryggläge i soffan med grodan på magen. trevligt återseende. skulle inte tro det va.

äckelhumör.

Ingen fartfylld dag det här inte. och jag hatar att jag börjar bli på dåligt humör.
Jag ska ta tag i pluggandet lite mer om en stund men just nu är tankarna inte ens i närheten av fokuserade. usch, är på äckelhumör. 
men inget känns värt.

jag får väl försöka fokusera och släppa saker runt omkring.

ledig måndag

Hallo!
Idag är jag ledig och det känns hur skönt som helst. Har hunnit med en liten städning eftersom det inte gjordes igår ;P sen har jag börjat plugga lite till naturkunskapsprovet imorgon men jag är slarvig och har glömt både anteckningarna och vilka sidor man skulle läsa på i skolan ;P haha. så jag får försöka få tag på någon klassis som jag kan fråga om sidorna.
Igår kom jag hem betydligt senare än vad som var tänkt från börja. Efter jobbet åkte jag nämligen och tränade, 90 minuter spinning pass :O fyfan säger jag bara. det var lagom jobbigt. men behövde det värsta mycket, har inte tränat på sjukt länge så det var sköntskönt.
Idag kommer bestå av pluggpluggplugg. och längta massor. jag vill verkligen bara attt dagarna ska gå så att jag kan åka till jonas . om 3 dagar drar jag , underbaaart!

Inlägget publicerades aldrig imorse så det får bli nu istället :P

veckans nya.

Veckans köp:

 
Skor från hm (den bruna varianten blev det)


Jacka från hm



Linne och svarta jeansleggings från gina.

Lite nytt till garderoben fick det bli när pengarna kom i onsdags, sånt gör en på bra humör. ;)
längtar till sommar och varmare väder så att mina skor kan användas flitigt ;)

(klicka på bilderna för större bilder)

en vanlig söndag

Godmorgon.
Vaknade för någon minut sen, så ligger fortfarande i sängen och degar. Känner mig faktiskt inte seg trots klockan har hoppat fram en timme :P dagen innehåller jobb till 4 och sen blir det att åka hem. borde städa mitt rum lite kanske går inte att komma in knappt, ett enda skithål typ. Så det lär göras ikväll, känns som att det skulle bli som en lättnad ^^
Underbart att vara ledig imorgon, mindre stress med allt men jag behöver nog börja ta tag i pluggandet ikväll ändå, men känns ändå bättre att man har hela dagen imorgon också :)

Nej jag har absolut inget intressant att skriva, nu blir det frulle.

 

godnatt

Det har varit en riktigt lugn och skön lördag. slapptslappt verkligen
Nu ligger jag i sängen och kollar på fotbollen. tänkte somna till den eller efter får se när kroppen vill somna;P
Släckte lampor och sånt förut iaf. hoppas att det var några fler än jag ;)

Många som smsar och frågar vad som händer ikväll. Ja, jag ligger här och ska snart sova. ;P kan inte svara på sms nu heller eftersom jag har  satt kontantstopp, bara så ni vet. :P menmen, ni klarar nog kvällen fint ändå. ;)

Imorgon är det söndag, brukar alltid vara fett tråkigt med söndagar, men ska försöka njuta när jag jobbat klart. är ju ledig och allt sen. måndagen blir enbart en pluggplugg dag. verkligen. har inte ens öppnat boken än så det gäller att läsaläsaläsa. det löser sig nog.

Om 5 dagar drar jag till älskling och göteborg. feett skönt!  längtar lagom mycket.

Förresten, glöm inte bort att ställa fram klockan en timme, inatt blir det ju sommartid.
NU ska jag fortsätta med fotbollstittandet sen somnar jag nog snart.
Pussgodnatt-

en liten påminelse


Ni släcker väl lamporna ikväll hoppas jag?


Lördag

Så trött som jag var igår när jag kom hem från praktiken va sjukt. Jag tror att det var väldigt längesen jag somnade så tidigt som jag gjorde på en fredag :P Haha. Jag lovar att jag dog när jag kom hem. Åt, kollade tv och sen somnade jag säkert halv 10 . Sjukt men så skönt. Idag är jag betydligt piggare iaf men att man är seg kan man väl inte riktigt komma ifrån. Synd att jag inte följde med Kim och freja igår, sjukt längesen man träffades och snackade. Men kände att om jag hade följt med hade jag bara känt mig trött och osocial och det känns bara värre. Men, får försöka träffa dom en stund idag istället :)

Idag är jonas duktig och skriver högskoleprovet. värsta. hoppas att det går bra för honom :)

Idag blir en lugn dag, imorgon blir det jobb, på måndag är jag ledig och då blir det plugg.

PUSS-

fredag

Äntligen fredag eller?
Känns inte alls som fredag om jag ska vara ärlig ;P menmen. Blir snart att ta bussen in till stan för att göra synundersökningen och sen blir det att ta sig till skolan efter det. Skönt att vi bara går till 2 idag, men för min del har det blivit lite ändrade planer som vanligt ;) blir praktiken efter skolan till halv 7 . Det blir nog bra, dom hade sjukt mycket att göra så frågade om jag ville hjälpa till. Har ändå inget bättre för mig så det känns lugnt :) På måndag blir det att vara ledig iaf, eftersom jag inte behöver vara där på måndag så åker jag in och lämnar nycklarna bara, för jag har sjukt mycket plugg nästa vecka. Så en ledig måndag skulle vara det bästa ;P
menmen, det tar vi då.
Får se om det dyker upp någonting ikväll och får se hur pigg man är efter den här dagen ;P imorgon är man iaf ledig, men söndag jobb igen.

Nu ska jag fixa det sista sen ta mig till bussen.
Och det här har jag på mig idag:

 


Ha en bra dag!
PUSS-

grattis kim 18 barre!

GRATTIS KIM 18 JÄVLA ÅR!
<3<3<3

Okej, som sagt Kim fyller 18 barre idag! hoppas att hon har haft en bra bättre bäst födelsedag :)

Annars då, bloggen har cpat för mig senaste dagarna vilket gjort att mina inlägg bara har lagts på hög och struntats i att publicerats. men jag ska försöka sammanfatta kort dagarna som varit.
Måndag - praktik, riktigt bra dag blev det. fick även förfrågan om att börja jobba varje söndag. Jag svarade förstås yesyes, och nu får man lite extra cash. good.
Tisdag- okej skoldag. efter skolan hem, dö, usch, tråk.
Onsdag- kort skoldag, helt okej. massa skratt med klass tjejerna. ner på stan med madde och joi, trevligt värre. shoppade älskaade skor, linne och en mys tröja. riktigt nöjd ooch glad. Bio på kvällen, med syster och bror. Vi såg kenny begis sjukt mycket skrattade jag ^^
Torsdag(idag)- lång skoldag, trött, äcklig, usch. betygsnack-bra. muntliga nationella i engelska, gick brabra. Ner på stan, köpte svarta jeansleggings från gina och sen boka tid för synundersökning imorgon, så blir va i stan halv 10 sen direkt till skolan efter et. men imorgon är det fredag! :)

men mest av allt längtar jag till nästa torsdag, för då drar jag till jonas!
PUSSI

vad hände med våren?

Jag ber om ursäkt för snön.
Fyfan. Bara för att jag tänkte vara lite extra vårig idag så bestämde sig världen för att bjuda på lite mer snö här i västerås. tack som fan. Det är alltid när man blir glad och börjar bli van vid vårväder, sol, skönt och allmänt bra som det ska börja snöa. igen. Tar aldrig snön slut? Vi har haft fööör mycket snö den här vintern verkligen. eller jag tycker faktiskt att det inte borde vara snö nu. snart april då vill man ha vårvårvår. usch helt enkelt. min våroutfit passade bara till förmiddags vädret ;)

Fick lov att skriva av lite frustation där ;P men ärligt, jag får ryck.
jaja, jobbet gick bra. lugnt på stan inte mycket som hände, lite tyst lite rastlöst, men pengar iaf. syster kom förbi och klippte sig och sen bjöd hon på mat på stugan :) blev kycklingsallad. muuuums.
nyss hemkommen iaf. och nu är jag verkligen seg trött och allt man kan vara, hur skönt so helst att lägga sig i sängen. kanske ska kolla på någon film, läsa eller ja. något skönt och slappt blir det iaf. plugget får vänta.

Kanske slå en pling till pojken min? (haha, jag rimmade nästan, utan mening) ;P
hahah, antar att man märker att jag är lite slö i huvudet. men det får man va ibland ;P

Puuuss-

dagens jag.






Såhär ser jag ut idag. vårigt värre.
Jackan -köptes i fredags :)
nu drar jag till jobbet!
PUSS&KRAM.

söndag igen då

söndag idag igen då. ja man kan ju inte klaga på att veckorna går långsamt iaf. men det är alltid något med söndagar som gör att dom är så extremt sega. Jag vet inte men humöret blir annorlunda, Man är allmänt trött och allt beror nog på att man vet att, imorgon är det en ny skolvecka. eller något sånt. det jag menar är bara att söndagar inte är min favorit dag. Men idag blir det jobb på salongen 12-16, bara att tänka att man får lite extra pengar och tt iden nog går fort. Det är ju kul att jobba men just nu, när man fortfarande ligger hemma i sängen med datorn i knät så känns det inte så lockande att åka in til stan och ställa sig och jobba ;P haha.

Annars då? Jo, jag mår bra. men börjar inse att jag nog måste ta fram skolböckerna idag eller imorgon, helst idag. har nämligen engelska prov på onsdag som det känns som att jag måste plugga lite till. sen är det säkert något mer som måste göras. sen måste jag göra andra småsaker. ganska många om jag tänker efter :P

menmen, söndagen tar jag först. sen får resten komma efter det.

Puss-


kaaaaaratefylla

Då har man fikat litegrann och så hela eftremiddagen. haha. blir ju så när det är någon som fyller år. men har inte fått i mig mycket idag, idag har varit en riktigt jobbig bakisdag. En sån dag där man knappt orkar röra sig och inte har någon större aptit heller. Men jag börjar bli lite hungrig snart faktiskt, så lite mat går nog ner senare ;P
funderar på att kolla på någon film faktiskt. dagen har gått sjukt fort trots att jag inte gjort ett skit :P men skönt är det att jag börjar 12 imorgon och inte super tidigt. då får jag iaf en sovmorgon ändå.

men det va en grym kväll igår. fett drag. sjukt kul.


fredagskvällen

...
Fyfan, har inte varit såhär bakis på lääänge. Men fyfan vilken lyckad kväll! Blev firande med syster halva kvällen sen mötte jag folk och drog på byz ;D haha. Det va sjukt kul verkligen, träffade hur många som helst som man kände. fett lyckad kväll. men ingen rolig morgon. huvudvärken och illamåendet dödade mig nästan ;P haha. men idag ska jag inte röra mig i onödan, det blir lugnlugnlugn lördag. imorgon är det jobb så man får passa på att slappa.

Och jag saknar min jonas. han är bättre än allt.


Ha en skön lördag-


För syster fyller 20 jävla år!

GRATTIS SYSTER 20 BARRE!
Ändrade planer för kvällen, ikväll firas syster ordentligt istället. Så det blir party med henne! Haha så ska hon självklart springa omkring på systemet idag ;D grattisgrattisgrattis!

Återgår till mig själv nu, är på bra humör, solen är framme idag igen! great.
ska snart dra till bussen, sen blir det kundmottagning i skolan och sen ner till praktiken där jag kommer vara till 18.30. det blir en lång dag. Men efter det drar jag iaf hem, fixar lite och sen blir det in till stan för att fira syrran. Det blir nog en riktigt bra dag idag :)

Och godmorgon. Såhär ser jag ut idag .


Ha en toppen dag, nu drar jag till skolan.
Usch va fredagar är bra!

PUSS-

våren is still going strong.

Vårdag idag igen! :D
Humöret var på topp imorse, både vårjacka och vår skor åkte på. Så underbart härligt!
Annars har skoldagen varit bra, allt har liksom flytit på. goodgood.
Kom väl hem för en halv timme sen typ och det jag hunnit med är, ätit en macka, bytt till myspys kläder och sen, inget mer ;P känns skönt med fredag imorgon, shit va fort det går, helt sjukt. men inte för att jag får en så lugn helg eftersom jag ska va på praktiken till halv 7 imorgon och sen jobbar jag på söndag. men bättre det än att jag skulle varit där lördag också, då hade det varit en mindre händelsrik kväll. Förhoppningsvis blir det utgång imorgon också, träffade frida på bussen imorse och hon frågade om jag ville hänge med ut eftersom hanna fyller 18 idag. det vore värsta kul eftersom jag inte träffat dom tjejerna på sjukt länge. verkligen lääänge. skönt att lite tjejer i min ålder börjar fylla 18 nu ;P menmen, så imorgon kanske det blir ut :)

Nu ska jag slappaslappaslappa lite framför tv:n inte röra många ben.
En super skön sak förresten, klockan är 16,53 och det är jätteljust ute. Inte konstigt att man blir på bättre humör, nu är det slut på att komma hem och slippa att det känns som om det är mitt i natten :P

Puss och hej

18/3, ett bra datum

Då sitter man här igen då, nyduschad och fräsch.
Dagen har varit helt okej, riktigt fint väder men och har flytit på bra. Skola, prommis med bushunden och sen prata med jonas och kolla på våra "lyckade" undervattenskamera bilder. haha fyfan, vi va riktigt fina ;) vi lyckade inte med så många bilder om man säger så. men fick skratta massa iaf. :P
Sen har jag ringt till praktiken också och sagt att jag bara kan vara där fredag, och sen jobba på söndagen. Känner att jag inte kan lägga hela min helg på det eftersom jag vill ha tid till både mina vänner nu när jag kommit hem och sen så fyller min syster 20 på fredag. så man vill ju kunna göra något på fredagen om man känner för det. Då vet man att man iaf har en ledig lördag, annars hade det blivit att anpassa sig efter det hela helgen. Men skönt att jag kände efter och ringde. Annars flyter allt på bra, hade inte alls mycket att ta igen nu när jag kom hem. Inget viktigt har hunnit varit än, det blir börja med engelska nationella nästa vecka och sen dyker det upp lite prov veckorna till påsklovet och lite annat. men jag överlever, känns lugnt och skönt för tillfället, så ingen idé att tänka på sånt :)

Måste påminna mig själv om saker som måste göras!
Den här veckan ska jag:
* Fixa tid för synundersökning
* Boka tid på UM
* Skriva engelska dagbok om resan (inte gjort, borde ha gjort) ;P
* Fixa present till syster min

sen är det säkert något mer, men det där är iaf de viktigaste småsakerna, sånt som man hela tiden glömmer .

Jag har dåligt minne nu känner jag, tänkte att jag skulle skriva en grej nyss men kommer inte ihåg vad. haha. äh säkert inget viktigt, nu ska jag snart lägga mig i sängen iaf och sussa.

Sovgott-


soligtsoligt

Värsta fina vädret, as skönt verkligen!
Och sen en kort skoldag. Good.
Idag har iaf gått fort, bara tre lektioner och sen hem igen :) sköntskönt.

Är trött ändå, har varit det hela dagen, men kanske är för att jag inte riktigt blivit van vid att gå upp halv 7 på mornarna än ;P men det blir nog en promenad i det fina vädret ändå. fett skönt. känner mig verkligen äcklig idag så det behövs.

Inget långt inlägg alls.
nu ska jag ringa jonas. vi har ju varit tillsammans i 9 månader idag. värsta bra tycker jag. :)
Puss på det <3

tisdag

Fett lång dag idag. kom hem för en halvtimme sen. slutade 5 sen åkte jag och tränade, väntade på mamma och nu är jag home. skulle träffat freja för hon skulle sola, men det hann jag tyvärr inte med idag. är så sjukt trött nu också så det finns inte. sen hjälper det inte att man är påväg in i äckelmensdagarna och är på allmänt segt humör. men så är det ibland. det va knappt skönt att träna för jag va bara . bläää.

menmen skolan idag var helt okej, den gick fort, hade typ inte missat ett skit heller. skönt!
ett stort + att träffa klasstjejerna igen, saknat dom som faen faktiskt.

Blir förövrigt inte någon lugn helg för mig i helgen. Ingrid ringde och amanda som ska jobba på söndag hade brutit benet när hon va i sälen. så det blir jobbjobb den här söndagen igen. helt okej. men lite segt att jag ska vara där fredag, och lördag och hjälpa till också, min helg försvinner. Och fredag och lördag blir istället för praktik=ej betalt... menmen söndag blir det iaf lite pengar igen.

nu ska jag dö lite till i sängen.
hejdå äckelhumör.


Det blir en måndagslåt också.


Even the best falls down sometimes

Min låt idag blir en gammalfavvo.

helt okej

Hallådär.
Helt okej dag. Praktik, shoppat en klänning, hem, äta, snart sova.
Jag känner att min kropp börjar skrika efter att jag ska ta tag i träningen igen. märker  sånt direkt, humör och så blir annorlunda när man blir latare. eller så tänker jag bara så nu för att jag har haft fullt upp senaste dagarna, är trött, inne i mens perioden och så saknar jag pojken min såklart.
men ändå träningen ska inte läggas på hyllan den här´gången, jag  vet hur bra jag mår liksom. inte för att jag mår dåligt annars men man blir ju piggare och ja, ett helt annat sätt.

Den här veckan ser iaf ut såhär; skolaskolaskola, kolla upp vad som behövs tas igen, få tid för synundersökning och sen en helg med förhoppningsvis något trevligt.

Min hjärna har typ stängt av sig, tror det är dags för sömn snart.
Måste bara skriva att det känns fett tomt att sova själv nu när man va van vid jonas brevid sig i över en vecka. det är för tyst. saknar det. men tre veckor tills vi ses nästa gång. ibland blir det sånna mellanrum men så är det, man får se det positiva , det blir sjukt bra när man ses. och nästa gång åker jag på lovet så då blir det ett par dagar mer :)
skriver av ,mig massa, ibland har man sånna dagar. idag är en sån.

Förresten, fattar ni att jag ska till skolan imorgon eller? :P haha känns som månader sen jag va där, fast det va lite mer en en  vecka. aja, det kommer bli skönt att träffa tjejerna. :)

Pussoch gonatt,

Måndag

Godmorgon!
Somnade som en stock igår, kämpade verkligen med att hålla mig vaken, men halv 9 dog jag . Haha. Tröttheten kanske börjar komma ifatt en nu, har haft ganska fullt upp senaste dagarna. Men nu börjar man väl bli lite återställd. Haha, det enda är att det känns som om jag har hoppat av skolan eller något. Helt sjukt hur längesen det känns som jag va i skolan. Och sen igår jobbade jag och idag är det praktik. :P Imorgon är det skola igen , haha. Ska bli skönt att träffa alla. Och skönt att få veta lite mer vad jag har missat och sånna saker, så slipper man gå och skjuta upp det :P

Idag blir det som sagt praktik, vanlig praktikmåndag igen. 10-18.30 . Tror att jag kommer somna ganska tidigt ikväll igen ;)
Ha en bra dag.

Idag blir pussen till min älskling. ;*

Right round



Jag håller med Kim. "dödligt skön

Jobb

Hallo!
Ligger i min säng, nyss pratat med jonas. Är ganska slut nu faktiskt, var jättekul att jobba idag verkligen, allt gick super men söndagar är inte så livliga på stan så man blir lite seg ibland. Men det blev tre kunder iaf och sen 1 timmes dötid till stängning. Men brabra söndag.

Käkade en sallad för ett tag sen, mums. Va lagom hungrig när jag kom hem.
Haha känner hur jag inte kan skriva idag. Det blir inget mer nu helt enkelt.
Jag ska bädda ner mig ännu mer och kolla på någon bra film :)

-

melodifestivalkväll fylld med folk.

Jaha det blev inte en lugn melodifestivalkväll det här inte ;)
Freja ringde och så åkte vi in till stan och käkade thai, snackade ännu mer skit och sen drog vi hem till erik och kollade melodifestivalen där. Det droppade in lite mer folk, folk man inte sett på ett tag. Trevligt värre! Dom drack lite medan jag och freja körde nyktert och kollade melodifestivalen ;) haha jag ska ju upp och jobba så blev en tidig kväll. tog kvart i elva bussen hem och nu ligger jag i sängen och ska sova om ett tag hade jag tänkt :)
blev en kväll full med skratt iaf. haha, underbart .
Och vad vann egentligen? Fan. Haha shit va vi skrattade. Alla som hatade melodifestivalen var mest insatta, satt och kommenterade ville höra  vinnarlåten extra noga osv. Haha, vi hade det kul iaf. Kanske inte bästa finalen men vännerna gjorde min kväll.

Imorgon får jag iaf inte gå upp allt för tidigt, inte så lång jobbdag heller så det blir nog brabra :)
Tack för idag.
Pöss

Lördagsmys.

Då är man tillbaka i verkligheten igen. Känns bra.
Har nyss träffat Freja&Kim . Efterlängtat. Massa skit snack och skvaller. Insett ännu mer att dom är underbart bäst.
Nu ligger jag hemma i sängen igen, segar lite framför datorn, laddat upp liite mer egypten bilder på fb och sånt :) nu ska jag äta litegrann och sen läsa ut snabba cash. Skönt att slapp läsa lite och ha en lugn lördag. Blir hemma ikväll med melodifestivalmys. Tjejerna och jag träffades nu istället för ikväll men det var bara bra eftersom jag ska jobba imorgon så blir då blir det en lugn kväll hemma istället. :)
Nu blir det käk , dusch, slapp. En skön lördag.
Imorgon blir det jobb 10-15 sen plugga ikapp mig lite . sånt man missat. Sen är det bara att förbereda sig för en skolvecka där man får ta igen mycket. Men det var så värt det. Och det är inte mycket att ta igen hoppas jag, har gjort alla vanliga ämnen här hemma. Man får se vad som väntar i hantverksämnena bara ;P men jag är utvilad till max och inte många veckor kvar till nästa lov. Jag är allmänt på brabra humör! ;)

Puuuuss.


Lagom skön vecka? Ohja

hemma igen i kalla äckligt gråa sverige.

Då är man tillbaka till verkligheten igen...
Fattar inte riktigt själv, har ingen koll på vilken dag det är och senaste veckan känns som om jag levt ett grymt skönt liv utan bekymmer. Med andra ord egypten med Jonas var U N D E R B A R T. Varmt, fint, god mat, avkoppling till max, mys en hel vecka med en världs go pojke och allmänt...inte kul att komma hem.
Går inte att beskriva hur skönt vi har haft det. Känns helt overkligt nu när man är hemma. Snö, kallt, måste ha jacka på sig, skola, Jonas åkte hem idag, tyst. verkligheten.
Känns sjukt konstigt att jonas åkte idag. tomt. han har varit med mig i över en vecka, sovit brevid mig varje natt, kramat mig, man har alltid haft någon brevid sig helt enkelt. och nu har han åkt hem till gbg igen. menmen, jag ska inte klaga vi har haft det bäst och vi ses om några veckor igen. den här resan var iaf ett minne för livet. Snorklade till och med mitt ute i havet. och för dom som känner mig och vet min hajskräck och allt annat sånt där. haha. ja, fatta att jag är stolt, simmat bland massa fiskar, stora och små. menmen finns hur mycket som helst att berätta får beta av lite under helgen :)

Nu ska jag bara försöka återgå till verkligheten. ta tag i plugg som jag missat, träffa mina underbara vänner och saknade klassisar, hemma i tråkiga västerås igen, och distansförhållandet. man har blivit lite bortskämd senaste veckan med andra ord ;) haha. men verkligheten är bra den med när man hamnat på rätt spår igen bara. :) tar ett tag tills man vant sig igen :P

Är glad över en sak till, på söndag ska jag jobba på salongen! Renni ringde när jag var i egypten och ville att jag skulle jobba på söndag! Jag ska jobba själv, öppna, stänga, larma , fett med ansvar men sjukt kul ska det bli :D känns riktigt bra!

Bara så ni vet, jag har saknat er också såklart. och ni vet vilka ni är.

Bilder från resan dyker nog upp lite då och då. :)
PUSS/j


Stekande på varm balkong

Min underbara reskompis och jag.

Ni fattar grejen...underbaaaaart

Hade en sjukt bra resa med min älskling. Overkligt bra.
Puss på egypten-09

tisdag

Godmorgon.
Är värsta pigg och glad idag! En anledning är att jag somnade runt 9 igår kväll och har sovit sjukt bra hela natten verkligen. Och den andra anledningen är att jag vet att jag har bara den här skoldagen och imorgon, sen drar jag bort från allt snöäckel och skolan. Fatta skönt! :D och sen kommer Jonas hit imorgon också, värsta bra blir det. :) så det gör min dag idag.
Efter skolan idag så blir det mycket fixande. Förhoppningsvis solning med Freja, sen blir det hem, städa, pcka lite grejer och plugga till provet som vi har imorgon. usch är inte på plugg humör men måste man så måste man.

Det värsta är att jag har tappat bort min ledighetslapp. haha, typiskt mig. men jag har letat överallt och jag vet att jag bara flyttat den mellan jackficka och väskan. suck. har säkert tänkt "jag lägger den här så vet jag vart jag har den" haha, det gör man ju inte! :P menmen, man får väl hoppas att den ligger i skåpet eller nått :) i vilket fall som helst som komemr inte ledigheten hinna beviljas innan vi åker så det får fixas på andra sätt :P

Praktiken igår var jättebra, va otroligt seg men jag överlevde dagen :P hade ändå lite saker att göra, men det  va dött på stan i allmänhet. Men huvudsaken att dagen gick. Nu är det tisdag och jag åker utomlands i övermorgon ;)
det ni.

Pussochhej

praktikdag

Lagom seg är jag idag, inte trött fast jag somnade efter2 men bara allmänt seg. Tror att det beror på att det är äckligt grått snöväder ute och att idag blir en lång dag. Får hoppas på att det är lite kunder idag så att dagen flyter på och man inte bara står. menmen en garanti är ju att jag lär ju somna som en stock ikväll, med tanke på lite sömn och en lång dag så får jag väl se om jag hinner med att städa och fixa :P haha, man vet hur trött man brukar vara.
Nu ska jag snart kila iväg till bussen och sen ska jag försöka ha en så bra dag som möjligt :) hoppas att ni också får det bra.

I övermorgon kommer jonas!
Puss på det.


sömnlös

jaha då var det så igen. Kan verkligen inte sova, trots att jag är trött. suck.
Har alldeles för mycket tankar i huvudet, massor om resa, vad som ska göras, praktik och pluggande. Helt fullt i huvudet verkligen. Men det som tar upp mest plats är att nu när jag gick och la mig så insåg jag att shit vi åker fan snart, så nu börjar man längta på riktigt :P
menmen hoppas på att kunna somna snart iaf, vill inte va helt död på praktiken.

Är ganska skönt att va hemma i västerås igen, men det är alltid skönt att åka bort också. men har hunnit med dusch, tacos och lite annat fixande sen jag kom hem :)
Imorgon är det praktikdag till halv 7 som vanligt, ska bli kulkul. :)
nej nu måste jag försöka sova.
imorgon blir det som sagt praktik, sen plugg. måste städa också :P

Godnatt-

segsöndag som vanligt.

Söndag idag då. Usch hatar söndagar. Då vet man att det är tillbaka till verkligheten imorgon.
menmen jag ska inte klaga jag går ju bara till onsdag och sen är jag ledig igen ;)
haha har lite saker jag måste fixa med kan jag säga, blir att plugga när jag kommer hem till västerås idag. och sen blir det fixande enda fram till onsdag :) på onsdag kommer ju jonas! längtar sjukt mycket.

Får se när vi tar oss hem från sthlm idag men det blir nog 17.07 tåget. Har haft en toppen helg verkligen :)

och ni får ha en bra dag som vanligt.
puss-

RSS 2.0