.

Det finns inget bättre än att vara kär .

< 3

lördag

Orkar inte skriva så mycket, men igår blev riktigt lyckat!
Haha internskämtens kväll typ, skrattade fan åt allt. :P

Och så sjöng jag på nattbussen hem , haha. ;P


Och Jonas kanske kommer hit på tisdag! <3

Puuuss-

Fredag indeed

Hallo!
Sitter och lyssnar på musik och äter lite yoghurt ^^ Ska snart börja fixa lite :) Blir utgång ikväll, med vilka vet vi inte riktigt än men några ska vi nog bli iaf ;) haha. Ska bli riktigt kul , är partysugen så då kan det liksom inte bli en dålig kväll. Haha.

Har varit och hämtat ut bikinin för ett tag sen också, den satt perfecto! Den var riktigt fin, fast kanske inte lika snygg nu när man är vinter blek som på sommaren men anyway. :) Får se om jag lägger upp någon bild på hur den ser ut, men känns som att det kanske är lite väl ycket hud för bloggen såhär mitt i vintern :P haha. Äh man vet aldrig, får se.

Nu ska jag fixa lite saker. Lyssnar på fett bra musik förresten, blir fett pepp! ;D
Ha en bra fredagskväll för det ska jag ha!
Puuss-

Rubrik

Ska sova vilken minut som helst. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och segar runt :P
Imorgon blir det nog kanske lite alkohol fredag ändå ;P haha, känns som att jag är sugen på det, ska bara se om det hakar på lite folk. Men det blir nog någon slags tillställning med alkohol iaf så det blir nog bra ;) ^^



Akon - Clap again
Akonft Collby O´donis - Beautiful
Britney Spears - Circus
Lady Gaga - Poker face
Lady Gaga - Boysboysboys
Lady Gaga - Money honey


Pussgodnatt!

torsdag

Nu har jag helg. SKönt eller vad?
Har varit grymt trött hela dagen och typ bara väntat på att få åka hem. Men jag lyckades stå ut och nu är jag hemma och eftersom vi är lediga imorgon så är det helg! Så sjukt skönt. Speciellt efter mördar pluggar dagen igår så ska det bli ännu skönare :)
Vi hade sista boxningen i skolan idag också, lite tråkigt eftersom det är fett bra träning och betydligt roligare än vanlig idrott :P Men idag var det en kille som höll i boxningen och mina armar dog, inte ben eller mage den här gången utan armarna och axlarna! :P Lektionen efter kunde knappt varken jag eller Madde skriva, haha vi satt där med våra stela armar. ^^

Imorgon ska jag sooova, verkligen sova ut! Sen ska jag ner på stan och fixa med lite julklappar, förhoppningsvis, om jag hittar några :P Men det måste göras, börjar närma sig lite nu.

Nu ska jag slappa, hoppa in i bastun eftersom jag verkligen fryser. Storm ute ju. Inte kul.

I'm done för fan

Jag är så jävla klar och det är så sjukt skönt! ;P haha, 8 sidor blev det, 8 sega, dryga, äckliga sidor om den där äckliga perioden. :P haha, men nu är det finally över. Jag jobbar bra under press måste jag säga, skrev allt utom en sida idag. Men sköntskönt att vara klar! Sen skiter jag i om jag fått med allt eller inte, vissa saker finns det faktiskt ingenting att skriva om. Men det känns grymt skönt och imorgon får vi helg också :)
brabrabra :)

Idag har förövrigt varit en bra dag trots plugg. Vaknade ju på dåligt humör men kändes skönt när jag kom till skolan, trivs sjukt bra med min klass och när jag är med dom så tänker man inte lika mycket på annat runt omkring som stör en :) Vi hade fika på mentorstiden också och Elli hade bakat sjukt goda cupcakes och Anna hade köpt cola. Haha vi är en sån nyttig klass, men vi förtjänar det ^^
Sen blev det vänta på bussen för min del men följde med Elli hem en snabbis under tiden, sköntskönt med sällskap och lite skvaller :)
Tjejerna har verkligen gjort mig på bra humör idag, riktigt bra är dom :)

Nu ska jag bara skriva ut lite, sen får vi väl se om jag kan somna, har jobbat på nu så har inte riktigt tänkt på tröttheten alls. :P

Nej nu ska jag fixa sista.
Puuuuss och sovgott!

Opepp

Godmorgon!
Sovmorgon idag, fett skönt och jag tror nog att det behövs eftersom jag måste vara pigg idag om jag ska hinna med allt :) Vet inte riktigt vad det är med mig, jag har väl bara hamnat i en svacka full med negativitet :P haha, seriöst, det kanske inte märks men är så sjukt trött på skola och andra småsaker som stör mig fast det egentligen inte är något speciellt. Ska jag vara ärlig tror jag att det blir bättre när jag lämnar in uppsatsen imorgon, då har jag ingenting kvar att göra typ. Bara lite smågrejer, men det värsta kommer att vara över. Bara att invänta lov :)

Drömde sjukaste, jobbigaste drömmarna inatt också, hjälper inte direkt, huvudet måste varit fullt med saker hela natten :P Drömde verkligen om alla saker som kretsar i mitt huvud just nu och inga var positiva i drömmen. Det var bara kaoskaoskaos. Ännu mer hjälp till att jag inte ska vara på topp humör idag ;P

Nej nu ska jag klä på mig litegrann och så.
Ha en bra dag.
Puuss

sussa gooott

Godnatt, fattar inte hur jag fortfarande kan vara vaken. Jag kommer somna på en sekund nu. Men engelskan är färdig. Nu väntar bara pluggdagen imorgon, sen inget mera tjat och allt är över ;)

Jag är på skumt humör just nu, vet inte om det beror på tröttheten kanske, men jag hatar den här känslan.

trött trött trött

Guuud va trött jag är! Helt sjukt, har inte varit så här trött på länge, ögonen klarar sig knappt att vara öppna längre. Men första gången jag slappanar av idag är typ nu så kanske därför. Simmade iaf efter skolan, 40 längder. Inte lika skönt idag då min huvudvärk utvecklades till migrän vilket gjorde att jag knappt kunde ta mig till bussen, sjukt ont verkligen. Sen när jag kom hem var det lite folk här och grattade Sven, åt lite mat, frukt och tårta ^^ kanske därför jag är sjukt trött nu, mätt och alldeles seg.

Har faktiskt ingen oro över uppsatsen. Men däremot har jag engelskan att skriva tills imorgon, en bokredovisning. Undrar hur det ska bli något bra skrivit när det känns som om jag har grus i ögonen :P Äh, den kommer vara färdig och inlämnad imorgon.

Men usch, jag vill bara soooova!
Får iaf ledigt på fredag, riktigt skönt! Då blir det kanske lite julklappsshoppa :)

Puuss

Fullt upp tisdag .

Godmorgon!
Idag är jag faktiskt ganska så trött då jag hade hyfsat svårt att somna inatt. Men idag är det iaf, skoldag till fem. Yay. Nej usch, jag är så trött på skolan för tillfället, men tur att allt går fort! Idag Blir det simma efter skolan som sagt, sen stressa hem eftersom Sven fyller år idag och Niklas och Karro kommer förbi så ska vi fira henne också eftersom hon fyllde 18 i helgen :) Men jag tänker inte hoppa över att simma, känns som att det behövs. Sen blir det som sagt vara social en stund och sen plugga tills jag känner att jag måste sova :P haha. Känner mig ganska lugn med Kultur&stilhistorian nu. Ingen stress. Sköntskönt ^^

Nu ska jag fly iväg till bussen.
Ha en bra dag.

sleep tight

Jag och Jonas har varit mongon i webcam, han gör mig fett med glad. Han är mitt lyckopiller :D
Nu ska jag sova.
Pluggandet sparas till imorgon och onsdag och imorgon ska jag nog ta och simma 1 km efter skolan. Vore bra att hinna med.


Godnatt <3


16 dagar kvar tills jag får kramas med Jonas, idag har jag saknat honom fett mycket. Men veckorna går fort nu. Snart bara 2 veckor kvar :)
Och jag måste fixa med julklappar :P Panik!


Måndag

Praktiken idag var jättebra :) riktigt kul faktiskt och Ingrid hade varit fett söt och bakat pepparkakor till alla med namn på :P haha värsta gulligt. Dagen gick sjukt fort iaf. Klippte syster, Lisa och Lars. Sen har vi fixat med julskyltningen :)

Orkar inte skriva så mycket, ska fortsätta kolla på How I met your mother. :)

Pusshej-

Jadååå

Sådär, har jag fått något gjort än? Haha inte mycket, kanske skrivit nästan en a4 typ, :P äh jag har iaf struntat i det där nu, gör engelskan idag och sen stressar jag med uppsatsen i veckan. Det värsta som finns är att plugga när man ändå inte har några ideér typ. Så kan lika gärna plugga vidare i veckan. Bara att tänka att jag ändå är ledig på fredagen så kan plugga hela onsdagsnatten om jag vill ;P haha. Det löser sig! :)

Hände iaf en pinsam grej idag, haha. Jag var ensam hemma och skulle gå ut med hunden. Så skulle jag byta om och sånt så jag gick omkring i underkläder, typ fixade mig framför spegeln och sånt där. Mamma hade sagt att byggjobbarna var borta och fikade eller något. Men ICKE , nej dem hade suttit i sin bil utanför fönstret där jag hade stått hela tiden, ja där hade dom suttit och fikat. Haha, hoppas dem njöt extra mycket av kaffet då. Fett skämmigt, dem öppnade dörren och klev ut och då skulle jag precis gå ut med hunden. Bara att gå förbi dem och inte låtsas om någonting. ;P Och inte någon snabb grej heller , jag stog typ där i 10 minuter kanske :P haha.


Jag vill kramas med Joooonas!

alla dessa störningsmoment

Okej, datorn är fett störningsmoment när man ska plugga. Haha. Jag har kollat runt på allt möjligt nu och kommer hela tiden på nya ursäkter till saker att kolla på. Typ nyårsklänningar, julklappar, bloggar, och miljoner andra saker. Jag kanske borde spara pluggandet till lite senare. Jag är ändå en kvällsmänniska när det gäller sånt där ;P och innerst inne vet jag att jag kommer få det gjort. Om det blir idag eller natten till torsdagen avgör resten ;) haha. Men seriöst hur kul är kultur&stilhistoria egentligen? intresserar mig noll.

Appropå något annat är det sol och snö här, värsta fina vinter vädret. Men trots sol och snö känns det inte lockande att gå ut med hunden. Jag har liksom inte kommit överens med kylan än. ;)

Alla har åkt iväg också så bara jag ensam, lämnad med byggjobbarna som jag kan skylla lite smått på att jag inte kan koncentrera mig helt. Haha. Men dem tar rast typ var tionde minut , riktigt sega måste jag säga att dem är, undra hur länge dem har hållt på med vårt tak nu? ;P haha. Hantverkare alltså , inget att lita på ;)

Dem har iaf lovat oss att de ska fixa med badrummet sen också lägga golv värme och sånt. Sen har mamma och Sven lovat ett bubbelbadkar! Omg det var min lycka. Haha, men som sagt, med deras tempo får man nog vänta ett tag på att badrummet ska börja komma någon vart. ;)

Aja, känner ni hur jag försöker ursäkta bort min egentliga pluggtid. Äh nu tror jag att hunden måste gå ut och sen kanske man ska ta en dusch eller nått... Okej, alla störningsmoment liksom kretsar runt mig. Jag hör av mig när jag kan vara stolt och skriva att jag iaf har blivit klar med en sida ;P

Puuuss-

Seg söndag

Söndag idag då, känner att jag inte har något direkt intressant att skriva då min helg har varit otroligt lugn och slapp. Riktigt skönt faktiskt då jag idag måste dränka mig i plugg. Haha, jag kommer inte komma undan det idag, måste börja annars är jag körd ;P haha. Imorgon blir det ju inte direkt någon tid över eftersom jag har praktik och efter det kommer jag nog vara ganska så död. ;P

Glömde skriva igår att jag har köpt årets första julklapp ^^ till Jonas, spännande va? ;)

Känner att jag inte har ett skit att skriva :P och måste ändå återgå till min engelska bok nu, eller så kollar jag på filmen igen ;) haha, det gäller att vara smart närman väljer en bok i skolan, man tar någon som det finns en film till ;P haha.

Och jag saknar älskling massa idag, tror det är 18 dagar kvar idag, tills vi ses och ska fira jul :) massa mys.
Ha en bra dag .

rubrik

Lördag idag :) Blev inte allt för störd imorse så kunde sova ut till åtminstonde halv 11 :P
Idag har jag tagit mig ner på stan för att fixa med nya p-piller och sen kolla runt på nyårsklänningar. Hittade en sjukt fin men fanns bara i L och XL kul liksom. Jag som blev helt kär. Äh får hoppas att jag hittar någon annan.

Är sjukt seg nu verkligen. Har lite små ångest över pluggandet som väntar imorgon och veckan som kommer. Usch, ska försöka få lite gjort imorgon så att jag inte behöver ägna varje minut på varje dag åt dumma skolan :P haha.

Puuss-

Slappt, ja .

Vet ni?
Nu ska jag krypa ner i sängen och spela tv-spel, ofta inte mys? ^^ Sen ska jag sova och vakna till ett evigt bankande imorgon (byggjobbarna) hääärligt va? Ohja, ;P nejnejnej, min sovmorgon, hejdå liksom.
Aja ringde och väckte älskling han sov den sötnöten, så då bestämde jag mig för att jag ska också krypa ner nu, och bara ligga och spela typ fifa, eller guitar hero. ^^ Fett skönt med en lugn helg!

Puss godnatt, sov sött!

Idol

Reklam i idol nu, men nu tog den tydligen slut :P ska springa till tv:n och fortsätta slappandet och idol tittandet :)
Blev iaf en sväng till gymmet idag så helt lat har jag inte varit ;)
Nu jävlar ska träningen komma igång! ;)

Skriver senare.
Ha en bäst fredagskväll!


Brabra fredag .

Tjohoo!
Äntligen fredag! Riktigt skönt :) Idag blir det bara en slapp dag hemma med mys framför idol ikväll. :)
Skolan idag gick fort , men var lite lätt stressad imorse eftersom bussen var en halvtimme försenad och vi hade kunder i skolan idag också, så började morgon lite lätt stressat. Men kom fram i en kvart försent så inte så farligt :P Klippte iaf och färgade Sofia från stil&trend. Sjukt söt tjej verkligen, och riktigt bra blev det också. Hon blev jättenöjd så det blev en bra dag trots stressig morgon :)

Jag har faktiskt ingen träningsvärk alls i benen från igår, men däremot lite i armarna och bröstet typ, jävla armhävningar :P Upptäcker någon ny muskel man kan ha ont i varje gång efter de där boxningspassen, haha. Jag måste haft träningvärk överallt nu.

Nu ska jag fortsätta kolla på How I met your mother med syster :)

Puuuss-

En bikini rikare

Nu har jag nyss pratat med älskling på telefon och sagt godnatt. Så det blir sova för mig vilken minut som helst. Är sjukt trött , ska bli underbart skönt att krypa ner under täcket. :)

Ville bara dela med mig av mitt köp idag, eller min syster köpte åt mig. Världens sötaste verkligen, hon ringde mig när jag var hemma hos Kim och frågade om jag ville ha en bikini, eftersom det är stor rea på H&M, och jag kan inte får för många bikinis (vet att det är fel årstid men vafan, man kan inte få för mycket av sånna saker ;P Så när jag kom hem fick jag välja en från H&M:s hemsida så den kommer förmodligen hem nästa vecka. Tack syster! Fett sött att hon köpte den åt mig, :)
Jättefin var den iaf och jag längtar verkligen efter att få vara brun när jag handlar sånt här ^^ Oväntat köp men som sagt, men jag tackar inte nej till en bikini ;) Här är den , klicka på bilderna för att få de större :)


Håll med om att den är snygg? I love it .
Åh, längtar efter att få vara brun och jag vill faktiskt (trots att vintern knappt börjat) ha tillbaka sommaren nu.
Vintern är myspys, men sommaren är underbar!

Godnatt nu ropar min säng-

Tjohoo

Kommit in nu, undan från den jävla kylan en stund iaf :P seriöst, jag är inte van vid det här klimatet. Haha, jag fryser konstant. Jag kanske är onormal men det är faktiskt inte skönt att frysa ;P Menmen, man ska väl vara glad att vi har snö , enda rädslan är bara att jag ska halka. Haha, typ när man går själv till bussen eller något, bara försvinna ner i snön så där lagom pinsamt. Haha. Nej i vinter ska det inte hända mig, jag ska aaaldrig halka! Så fan om det händer ;P haha, men andra kan få halka, ganska kul att skratta åt ^^ (elakt, jaa) min syster halkade igår, synd att jag inte var där för att skratta lite åt henne. Haha ;)

Nu väntar jag på att Freja ska höra av sig, sen när hon kommer till skultuna ska vi gå hem till Kim en stund för skitsnack och allmänt m y s. :) sen blir det hem och sova, är sjukt trött. Speciellt efter den där jävla boxningen i skolan :P i natt sover jag nog gott, hoppas jag, eller jag behöver det. Somnade 2 igår natt så hoppas på tidigt idag ^^

Puuuuss so long-


20:e november

God morgon!
Sitter på småföretagande, som vanligt. Har sista lektionen idag, någonsin i den här kursen. Fett skönt! ^^ Fick våra betyg också och det gick bättre än väntat iaf jag och Madde fick varsitt VG så vi är glad över det. Ett tag trodde jag inte ens att jag skulle klara kursen så en stor lättnad :P haha.

Efter det här har vi ett långt segt hål och sen är det boxning. Hoppas på att inte få lika mycket träningsvärk den här gången bara. Haha, man borde väl inte få det? :P

Usch har ganska mycket plugg att gräva ner mig i under helgen, känns inte så super kul, men det måste göras, snart lov så bara att hålla ut sista veckorna :P

Imorgon är det fredag! Veckorna går sjukt fort nu, måste börja handla julklappar ju!

Idag blir det iaf hem till Kim med Freja efter skolan, ska bli skönt att snacka av sig lite och få lite annat i tankarna :)

Puuuuss-

snö

Snösnösnö!
Faktiskt ganska mycket nu också. Men det stör mig inte, tycker att det är mysigt, sålänge snön håller sig till november och december får det snöa hur mycket det vill. Och det är dessutom betydligt bättre än storm och regn som det varit de senaste dagarna :P

Orkat plugga idag? Nej, varför ta det på en ledig dag när man kan slappa, kolla på film och bara vara allmänt seg. ^^ Får börja med det imorgon.

Ledig

Hallo :)
Hur skönt som helst att vara ledig idag. Fast gick upp 10 för att gå ut med hunden och så men, det blev en liten sovmorgon iaf. I vilket fall som helst är det otroligt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt idag. :)
Har nyss varit ute och promenixat lite till, blev lite mer än en timme, så lite har man rört på sig iaf. Nu ska jag bara slappa en stund, kanske kolla på någon film eller nått sånt. Får se om jag orkar börja med lite pluggande senare, men känner jag mig rätt så blir det att jag skjuter upp det lite till :P haha, men det vore skönt att få lite gjort. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Har inga papper hemma till det heller så det känns som att det inte blir så super seriöst om jag börjar med arbetet idag :P Äh, jag har till nästa torsdag på mig, det är luuugnt. Säger vi ;)

Haenbradag.
Puuss-

Ny bloggdesign :)

Tack Lars för nya bloggdesignen!
Haha är för lat och för dålig för att göra det där själv så bara att be någon annan ^^
det enda kvar att fixa är byta bild, men inge bråttom med det.
Tack!

Jag är leeedig imorgon.
Grymt skönt-

puuuss-

träning

Sådär nu sitter jag hemma i myskläder och slappar i soffan :) Fett skönt! Var faktiskt duktig och simmade iaf 40 längder efter skolan, sen åkte jag hem och blev mött av syster vid bussen. Hon köpte pizza och jag köpte en kycklingsallad , så nu har vi ätit fast både blev sjukt mätta fort och nu sitter vi här framför tvn och är ganska så sega :P Mamma är på kryssning så vi orkade inte direkt laga någon mat idag, haha lagom slött ;P
Dagen idag var ganska seg men den gick väl fort ändå. Småföretagande var fett segt, det var nog inte någon i hela klassen som orkade lyssna på hans snack om bokföring idag , haha. Men fick sluta fyra istället för fem så det var skönt. :)
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen . Är ju trots allt ledig imorgon :) fett skönt, ska njuta varenda sekund! Haha.
Imorgon ska jag försöka träna lite mer :) känner att min kropp behöver lite träningen för att jag ska orka hålla mig pigg och sånt så känner att det kanske är dags att ta tag i det där igen . På torsdag blir det iaf boxning med madde igen, haha fyfan. Sjukt jobbigt verkligen och efter förra gången hade jag träningsvärk under hela helgen typ. Haha. 

blir nog ännu en vecka som kommer gå sjukt snabbt. 36 dagar kvar till julafton nu och 4 veckor kvar till jullov. 4 veckor , det är ingenting! Riktigt skönt :)

Puuuss - 

lektion

Sitter på småföretagande som vanligt och segar. Kommer bli en fett seg lektion känns det som eftersom vi redan är klara med alla inlämningar så vi ska typ kolla på någon film om bokföring. Haha , fett tråkigt!
Efter skolan ska jag avra duktig och simma lite, tvekade lite imorse men känner att jag behöver träna lite och jag är ledig imorgon så det gör inget om jag är seg senare. Ska bli skönt iaf. :) Känner att jag behöver börja träna lite mer, ;P haha, fick värsta rycket igår när jag gick till bussen så nu ska jag anstränga mig lite.

NU börjar fiilmen ;P haha.

Puuuss-

09.20

Godmorgon!
Det är värsta stormen här nu! Har glömt skriva att det snöade här i söndags, det var mysigt faktiskt. Men nu är det väl snart borta eftersom det är värsta äckel vädret ute :P

Fick en sovmorgon idag, så nu sitter jag här och är pigg (hyfsat iaf) :P behöver egentligen inte gå upp nu men vaknade piggare än vad jag trodde så kände att jag lika gärna kunde gå upp eftersom om jag sovit mer skulle jag säkert vaknat ännu tröttare nästa gång.
Idag slutar jag 17.00 inte så jobbig dag alls faktiskt, veckan kommer nog gå värsta fort som vanligt och imorgon är jag ledig! Fett skönt :) funderar på att träna idag efter skolan :) kanske simma eller något sånt, det var ett tag sen man gjorde det. Och det är riktigt skönt också :) får se hur jag gör efter skolan, men något ska jag träna iaf :P

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det lite frukost :)
Ha en bäst dag!

18/6-08 <3

Puuuss-

En hejdå söndag.

Nu har jag nyss kommit hem från stationen har varit och sagt hejdå till Jonas. Vi har verkligen haft en världsbäst helg som vanligt. :) Har inte skrivit så mycket eftersom jag helst vill umgås så mycket som möjligt med honom när vi väl träffas.
Nu blir det troligen ganska långt uppehåll tills vi träffas igen, men vi klarar oss nog. Nästa gång vi träffas blir det julfirande för vår del, ska åka till honom under luciahelgen. Så ska vi fira en liten minijul tillsammans. :) myspys! ska man bara klura ut julklappsideér ;)

Nu sitter jag framföt tvn och kollar på Miami ink. känns ganska segt att en ny skolvecka börjar imorgon. Måste plugga lite också, har inte börjat på min uppsats till kultur&stilhistorian än , det lär bli segt att göra :P

Bäst helg iaf.

J O N A S < 3

Puuuss-

Lördagsmys!

Sitter med älskling i sängen just nu och spelar guitar hero ^^ haha. Det är massa mys att ha honom här hos mig just nu!
Skrev inget igår eftersom han kommer tidigare än jag trodde och överaskade mig, han är bäst på att överaska! :)
Så när jag kom med bussen från skolan var han redan här och väntade på mig, massa mys! Sen blev det mys och tv lite och in till stan för att bubbla på Glada oxen. Det var världens mysigaste kväll verkligen! Sjukt bra grej att göra om man bara vill ha en myskväll tillsammans men ändå lite annorlunda!  Och han tyckte också att det var en fett bra idé av mig så båda var nöjda och glada. :)
Sen efter det åkte vi hem och kollade på idol och mös ännu mer! Har verkligen världens bästa helg känner jag.

Idag har vi sovit länge, sen åkte vi ut till Hälla en kortis, handlade lite och kollade lite på IKEA ^^ haha.

Nu ska vi snart äta lite god mat och sen ska vi nog kolla på någon bra film.
Vi har det verkligen bäst tillsammans. <3
I love you.


Puuuss på er!


Imorgon

Sen sist jag skrev har jag hunnit med att fixa lite småsaker. Bastat och duschat, var riktigt skönt. Sen lite slappande framför tvn :) Nu ligger jag i sängen och degar, väntar på att Jonas ska komma hem dån träningen så jag kan ringa honom och prata lite. :) Imorgon kommer han ju! Och något mer bra var att jag fick den där tiden, så något kommer vi göra. Inte för att det är något speciellt, men mysigt ändå. Kan dela med mig om vad vi ska göra imorgon :) Men det blir bara en timme, men det blir brabra ändå, ska vara glad att jag fick boka överhuvudtaget eftersom de helst vill att man ska vara 5 pers eller fler som bokar. Men nu fick jag en tid så är mer än nöjd ;P haha, ni som läser det här fattar säkert noll, men skitsamma :P skriver imorgon som sagt.

Sen får vi se om vi lyckas hitta på något annat att göra i helgen . Har fortfarande problem med sånt där, men det blir mys vilket fall som helst. Vi lyckas alltid ha det bäst när vi träffas :) Slipper sova själv i helgen också. myyyyys! Nu började jag längta fett mycket bara för det, ^^ men har inte träffat honom på 2 veckor så det är förståeligt.
Men imorgon. <3

Imorgon i skolan kommer stil&trend till oss och fixar deras hår :) blir nog en riktigt skön skoldag. Typ färga och klippa och sånt. Lyx för dom som får komma till oss sådär helt gratis ;) haha.

Nu ska jag fortsätta sega, kan säga att min skön är otrooooligt skön nu när man är mör i kroppen , hah.

Puuuuss-

Boxningspass dödar

Idag har varit en bra dag. Fick en skön sovmorgon idag också eftersom jag och Madde var duktiga och gjorde klart allt i småföretagande i tisdags. :) började 11.50 idag så fick sova mycket längre än vad jag hade fått göra annars.
Första lektionen var idrott och jag och Madde var ju smarta och hade valt boxning, haha. Fyfan , jag lovar att vi va helt döda och lite små möra efteråt. ;P Mina beeen, säger jag bara. Haha. träningen för armarna var inte alls jobbig i jämförelse med bendelen. Men vi skrattade mycket iaf ^^
Hoppas jag kan röra mig bra imorgon utan träningsvärk bara, Jonas kommer ju så vet att jag kommer bli fett mobbad om jag har träningvärk ^^
 Massa bra att Jonas kommer imorgon, det blir en riktig myshelg! <3
Försöker fortfarande hitta på någon grej som vi kan göra när han är här, men det är sjukt svårt, finns inget direkt att göra i västerås :P haha. Men förhoppingsvis får jag tiden imorgon , så jag hoppas, för den grejen vore myspys! :)

Har faktiskt varit duktig och städat lite idag också, men det behövdes, man såg inte en bit av golvet i mitt rum pga alla kläder. Men det är fixat nu. Haha ;P

Nu ska jag äta lasange , sen efter det ska jag basta och ta en dusch, fett skönt!

Puuuss-


2 dagar.

Onsdag idag då, har varit lite dålig på att uppdatera men har helt enkelt inte haft tid och ork att sitta framför datorn.
Bion igår var iaf väldigt bra, speciellt med tanke på att det var en svensk film, är inge större fan av svenska filmer nämligen ;P haha. Finns vissa undantag dock ,men den var bra faktiskt. :) Mötte min syskon innan bion och så åt vi lite och snackade massa skit. Riktig skön kväll med andra ord. Kom hem runt 9 och då blev det lite tv, ringa till Jonas och sen sova nästan direkt ^^ Är så himla trött på kvällarna så det är sjukt, haha. Drömde as skumma drömmar också :P

Idag var det en kort skoldag , hur skönt som helst, bara en lektion sen åka hem igen :) Slöade ett tag hemma sen åkte mamma och jag till Hälla och handlade lite, blev lite shopping iaf. Skönt att komma iväg en stund :)
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är huuungrig! Haha, sen blir det slapp framför tvn och en dusch.

Och imorgon när jag vaknar kan jag säga att imorgon kommer Jonas, haha låter ungefär som att vänta på julafton ju! Men jag lovar jag väntar på något ännu bättre. :)

Hadetbäst-
PS. Lars bloggdesignen var fett fin, får jag bestämma två bilder jag vill ha? :)
haha.

puuuss -

tisdag

Sitter i skolan nu, på småföretagande :P riktigt segt och tråkigt. Fast dagen har ändå varit bra bortsett från att jag var väldigt trött imorse, men det är bara som vanligt. Haha.
Fick tillbaka mitt prov nu som jag verkligen trodde att jag skulle kugga fett mycket på. Jag har sån jävla tur, fick 29/37 poäng så fick ett VG. Lagom chock, ohja. Men det känns fett skönt :P

Jag slutar 17.00 idag och efter skolan drar jag ner på stan för att möta upp min syster och bror, så ska vi käka något och sen blir det bio! Ska bli riktigt mys, vi ska se "Låt den rätte komma in" så man får hoppas på att den är bra :)

Och om 3 dagar kommer min honey! Mys eller vad?

Nu ska jag återgå till lektionen.
Puuuss-

måndag

Godmorgon! Måndag igen då...
Hur trött som helst, skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen, men det går inte :P haha. Ska fixa mig nu sen drar jag till praktiken :) SÅ blir ett väldigt kort och tråkigt inlägg ;P
Om 4 dagar kommer iaf älskling! Fatta att jag längtar hur mycket som helst, speciellt efter helgen när jag fick lite småpanik sådär ^^ Men snartsnartsnart är han här och kramas massor! Usch vad jag längtar.

Ha en bra dag, det ska jag ha.
Puss

Lite bilder från gårdagen :)

Början av kvällen blev det svartvita bilder, men sen blev det nog lite allt möjligt ;P


         Vi började festandet och fixandet hemma hos Kim.
                        Jag och Freja var snygga som Mimmi Piggisar
 ;)

                                           Freja var som vanligt hothothot ;)

  Den oslagbara trion fan! Och Kims kylskåp gör bilden ännu snyggare ;)

                                                       Snyggingarna

                                  Framme @ the party
                                              



Fler bilder kommer senare eller imorgon :)
Orkar inte ladda upp mer just nu :P
Puuuss



Ingen kan det vi kan-

SÅ var det söndag igen då. Usch, hatar söndagar, en enda väntan på en ny skolvecka typ. Men samtidigt så känner jag att idag ska bli en skön dag att bara ligga hemma och dö lite :P
Mår helt okej idag med tanke på gårdagen. ;) Freja, Marre, Kim och Jag började runt  hemma hos KIm med nya avsnitten av The hills :) Efter det blev det fixande och trixande och lite drickande ;) haha. Jag och Freja förvandlades till ursöta mimmi piggisar och Kim blev en snygg 60-tals brud. Bilder kommer senare, dom finns nämligen på Kims kamera. :) Ska dit sen och hämta alla mina grejer jag lämnade där igår så då säger jag till om bilderna.
Kvällen igår var förövrigt lyckad, väldigt mycket folk blev det men det är bara kul när det blir det. Alla var iaf utklädda, vissa snygga och vissa lite mindre snygga ;P haha. Fick däremot lite bakslag en stund under kvällen, typ för mycket alkohol och sakna Jonas bakslag :P Haha jag blev lite nere sådär, men det var ganska snabbt över. Mycket dans och lite mer dricka så kunde jag försöka tänka på annat.
Freja, Kim, Elin, Lars och jag höll iaf igång på dansgolvet större delen av kvällen. Riktigt kul hade vi!
Lite småsaker som kunde varit bättre men så är det alltid. Men samtidigt så kan jag inte ha en dålig kväll med mina pinglor. Vi var så sjukt söta och mycket skratt blev det. :)
Haha, Freja tänker bara på "Har jag snygg stjärt eller?" hahahah. Fyfan vi lyckas alltid.
Freja och Kim, ni gjorde min kväll.

Nu ska jag återgå till livet under täcket. Och lyssna på byggjobbarnas eviga bankande på taket. Men förhoppningsvis blir dom klara idag :P Haha det bankar tillräckligt i mitt huvud idag ändå så deras oljud är inte så kul idag. På grund av det jag vaknade halv 10 också :P

Hadetbäst-

Bilder kommer senare :)

Puuuusslooovers-
Ps. Lars, jag är sugen på en ny bloggdesign, haha.

Gooodnatt



Godnatt lovers ;)

Imorgon ska jag och min pingla ha så kul som bara vi två kan ha ihop!
F&J . <3
Och vi kommer vara snyggast, nu har vi en plan iaf ;P

Usch vad vi är bra!

fredagkväll

Sitter i soffan nu och väntar på idol utröstningen, riktig myskväll har det blivit ikväll. Hur skönt som helst :) Först lite träningen, vilket kommer kännas imorgon :P sen skön kväll framför tv:n med lite onyttigt ^^ men blir nog sova hyfsat tidigt för mig för är ganska så jättetrött. Måste bara försöka komma på lite förslag till utklädnad inför morgondagen. Haha snacka om att man är ute i sista tid, men sånt där löser sig alltid ;)

Saknar min Jonas, han ringde mig förut och då kände jag bara att jag hade velat myst med honom ikväll.

Nu ska jag återgå till tv tittandet. :)

JonasEliasson<3

Puuuss

Freeedag!

Jag har varit vldigt seg på att skriva, men jag lovar den här veckan har jag inte riktigt hängt med varken i huvudet eller kroppen. Drför är det otroligt skön att få en efterlängtad helg nu, välbehövt faktiskt :)
Skolan gick fort idag, så är hemma nu och slappar lite. Sen blir det faktiskt att gymma lite idag. Tänkte att man måste träna någon gång iaf :P haha. Efter träningen blir det bara slappkväll hemma, kanske med idol och sen någon bra film :) Riktigt skönt ju.

Imorgon är det utklädnadsfesten, ska bli grymt kul! Problemet är bara att jag och Freja har lite kris med vad vi ska vara :P Haha, vi var bestämda förut men nu blir det inte så. Haha. Vi kommer nog på något bra i slutändan, vi är alltid snygga tillsammans ändå ;) haha.
Freja Larsson är världens bästa vän.

Saknar min pojke massor. Men nästa helg är han här hos mig :) Försöker komma på något man kan hitta på att göra bara, men min första plan blev förstörd :P haha. Aja, det löser sig.
Ha en bra fredag!

Puuuuss

16.42

Nu är jag hemma, talet gick faktiskt riktigt bra och lektionen gick sjukt fort. Så skön, kort dag idag. Efter skolan mötte jag älsklings Freja och vi åkte ner på stan för att kolla kläder till utklädnadsfesten. Vi kom på att vi ville vara poliser. Haha. Porrpolisen ;) Haha, så vi kollade lite grejer till det så det blir säkert fett kul! Åkte hem med en buss vid 3 så nu har jag bara degat framför tvn med That 70's show :)

Nu ska jag äta lite mat, är värsta hungrig.
Sen blir det bara slappa för min del ikväll, as skönt är verkligen trött idag och inget plugg tills imorgon heller. Guld.

Puss


Onsdag

Godmorgon typ.
Sovmorgon idag, hur skönt var inte det liksom? Behövdes med tanke på att jag är så sjukt opepp på skola just nu. Men snart helg igen så bara att keep it together. Blir snabbis inlägg nu för om 3 minuter ska jag till engelska lektionen och hålla tal. Haha, får väl se hur det går men inga större problem känns det som för tillfället, improvisationen är min vän. ;P Sen slutar jag efter den lektionen, hur skönt som helst!
HEJSÅLÄNGE.
Puuuuss

Back to reality

Efter mycket om och men är jag hemma nu. Känns bra men sammtidigt tomt. Nu när man blivit bortskämd med mys till 110% så känns det plötsligt väldigt konstigt att inte ha någon att pussa på när man vill.
I vilket fall som helst så är jag hemma och den här dagen har verkligen varit en evigheeeet. Tåg imorse från Göteborg, sen direkt till praktiken där tiden har stått stilla idag. Och nu sitter jag i köket och segar, har nyss duschat och drar ut på tiden lite till pluggandet. Usch, har ett fett prov imorgon och jag har inte ens tittat på ett enda ord i texten. Glömde ju den hemma, annars var tanken att pluggandet skulle ske på tåget. Hade varit mycket enklare. Haha. För nu vill jag bara krypa ner och sova.

Lovet är i alla fall över. Suck. Bara att hålla ut till nästa. Och framförallt vara glad över att man ens har lov.

Förövrigt så var Göteborg bäst. Kunde seriöst inte ha det bättre med någon annan än Jonas, han är så sjukt perfekt och behandlar mig bäst. Vi är ment to be. haha. Lovar att vi är det. Puss på honom och ännu en perfekthelg. :)

Nu är det bara att komma tillbaka till verkligheten. Prov imorgon, sen leka med bästa Freja och Kim, ska klippa Freja också :) Sen onsdag är det engelska föredrag -.- Sen har jag ingen koll på resten av veckan, men kan gissa att det väntar någon fin överaskning i pluggandet som jag förträngt. Helgen blir iaf. Halloween fest i efterhand sådär. :) Kul men vad  fan ska man klä ut sig till? Freja, vaaaad ska vi vara? Haha ^^

Förhoppningsvis rinner tiden på värsta bra nu, för om 10 dagar kommer älskling och hälsar på mig igen :) vi har insett att vi vill undvika de här värsting upehållen på 1 månad typ så vi har planerat. Haha ^^

Mitt liv är på topp. Alla småsaker som stör mig under dagen, men tåg, biljetter, SJ överhuvudtaget, plugg osv. försvinner när jag tänker på hur fett bra jag mår nu. Jag ser ingenting negativt. Min pojkvän är too good to be true och mina vänner är världsklass.
Nu ska jag inte skriva massa mer strunt, jag måste plugga. Om typ ½ timme sätter jag igång ;P

PUSS på er-

RSS 2.0