lördagskvällen

Melodifestivalen sög ju. haha . menmen,
Kollade på film med syster innan såg "eagle eye" den va riktigt bra faktiskt :)
Nu kollas ännu mer tv och snackas skit.
Hoppas ni har haft en bra lördag.
Puss-

lördag

Godmorgon eller vaknade för en timme sen så.
Sitter hos pappa i Stockholm. Värsta vårvädret och skönt :) blev en skön lugn kväll igår, mötte upp min syster på centralen, full som ett as va hon. :P haha och hennes mobil hade hon supit bort under kryssningen. typiskt henne ;)
tog pendeln till pappa iaf och sen blev det bara slapp kväll med massa prat och så :) skönt att komma bort från västerås ett tag faktiskt.
Idag blir det åka in till stan och handla lite och sen ikväll blir det bara jag och syster hemma. Blir en riktig myskväll med melodifestival :) skönskön helg helt enkelt. Åker hem till västerås imorgon igen.

Längtar sjukt till onsdag då jag får träffa jonas igen, känns som en evighet sen man såg honom. va väl 2 veckor sen vi träffades nu så man saknar honom lagom mycket. :) bäst ska det bli att vi åker utomlands på torsdag! <3

ha en bra dag :)
pussokram

Fredagsfix

Fullt upp har det varit den här fredags förmiddagen. Har fixat med allt möjligt, skrivit CV och sökt sommarjobb. Men nu är jag äntligen klar med allt som behövdes göras. :) Nu blir det slappa en lite stund, sen dusch och fixa sig lite. Åker in till centralen sen för att ta tåget till pappa :) Ska träffa syster i Sthlm hon kommer hem från kryssning idag så hon är väl lagom sliten ;P menmen, det ska bli skönt att ha en lugn helg.
Hela lovet har varit lugnt, men absolut inte segt. Tvärtom har gjort massa bra saker :)

Aja passa på att njuta av helgen för på måndag är det skola igen.

Puss

Fika med freja

Kaffe och massa snack med freja va mer än välbehövt. Saknat den tjejen massor! Skönt att snacka av sig med någon som förstår en helt perfekt. :) Verkligen skönt att vi träffades och pratade av oss om massa skit :) <3
Planerade in tisdag nästa vecka också så att vi hinner träffas mer innan jag åker iväg. Då ska vi iaf sola efter skolan och sen förhoppningsvis hem till Kim för ännu mer snack och en riktig tjejkväll. :)
Känner att jag behöver sola en gång innan jag åker. Man är ju lagom vinterblek och huden kanske bör vänjas åtminstonde en gång innan man kommer till egypten annars bränner man väl sönder sig om det blir riktigt soligt :P haha, får hoppas på att en solariegång hjälper lite iaf. mer hinns inte med innan vi åker.

RIngde iaf pappa idag också, ska bli skönt att åka dit imorgon, en riktig slapp helg blir det. :) Sen är det bara att gå tillbaka till skolveckan igen efter helgen. Är glad att jag har haft ett lugnt lov, har fått massa saker gjort och dagarna har flytit på och jag har hunnit med både vänner och andra saker. Underbart skönt med ett lugnt och utvilande lov.

ska kolla på lite lost nu sen blir det ringa jonas, slappa framför datorn och sen sova :)
PussochHej


26/2

Hallo.
Igår va jättebra, visningen va bra och det va mycket snygga färger och både fula och snygga frisyrer ;) Jävligt duktiga va dom iaf och ´lite nytt lärde man sig nog. Man fick en goodiebag också med lite småttochgott. Bland annat schwarzkopfs Q10  serie schampo och leave-in inpackning, sjukt bra för mitt slitna hår ;P och sen fick man hårfärg och lite väteperoxid.
Förövrigt trevlig kväll med Madde, Sanna och Elli. Fikade lite innan och hann med lite skitsnack, mys :)

Idag har varit fullt upp, träning imorse sen ner på stan möta mamma, gjort massa ärenden inför resan. Köpt 2 par skor, eller mamma köpte dom åt mig ;P blev sommarskor, har ju kommit på att jag har inga bra sommarskor kvar efter förra sommaren, dom blev lagom slitna i turkiet. haha. HAr nyss kommit hem nu iaf. och ska bara byta om lite snabbt, för om 20 minuter ska jag träffa bästisfreja för en fika och maaaassa efterlängtat snack. Har inte träffat henne sen innan hon åkte till Italien. Verkligen skönt ska det bli att umgås en stund. :) Speciellt nu eftersom jag åker nästa vecka, gäller att ta igen missad tid ;)

Skriver säkert mer senare men nu måste jag byta om lite snabbt.
Pusshej-


Frisyrvisning med klasstjejerna ikväll.

Hallo!
Hade inga planer för dagen när jag vaknade imorse, men sen smsade Madde och påminde om schwarzkops frisyrvisning ikväll som vi, några från klassen ska gå på. :) Riktigt kul ska det bli. Börjar halv 8 men ska mötas på stan innan för lite käk och skitsnack, riktigt bra! Så det blir nog en kul kväll med tjejerna :)

Annars har det varit en tom dag, har inte hänt något speciellt. Nyss käkat lunch och ska snart ta en duscha och fixa iordning mig lite, sen blir det åka in till stan.

Hoppas på fika med Freja imorgon också, det va för längesen jag träffade henne nu. Så hoppas på imorgon! :) <3
Ha en bra dag!
Puss-

Tisdag

Riktigt skönt med träning var det, men efter det var det bara hem och slappa. Kollade på Patrik 1,5 med mamma, den var myspys bra ^^ Nu sitter jag i köket och degar, dagen har gått sjukt fort verkligen. Blir slappa framför tvn ikväll för imorgon tar jag nog tag i lite plugg :P liiite bara, haha nej men ärligt så har jag typ inget att plugga, så det lilla som måste göras är lika bra att få gjort. :)
Kändes förresten helt sjukt igår på praktiken när man sa "nästa vecka åker jag utomlands" Helt bäst kommer det att bli också. Haha kunde seriöst inte längta mer. Säg någon person som inte är trött på minusgrader och äckligt mycket snö. Jag är iaf. :P
Nej nog tjat om resan , men man kan inte riktigt låta bli ;) men nu ska jag fortsätta slappa, och slöa framför datorn.

PussOkram

för det är lov.

Äntligen känns det som lov! Sovmorgon och allmänt skönt.
Men praktiken igår va riktigt kul ändå, fast när jag kom hem blev det typ sova direkt, va så sjukt trött. Men alltid lika skönt när man vaknar helt utvilad igen. Gick väl upp vid 10 imorse och sen dess har jag bara hunnit med frulle och datorn ;P haha. Ska snart klä på mig lite mer och ta mig till bussen för att träna litegrann :) Sen får jag se om det hittas på något mer idag, har lite grejer jag måste fixa med men annars blir det nog en lugn dag :) Blir Stockholm till helgen iaf, det ska bli sköntskönt, komma bort lite o sådär. Men hoppaspå att leka med Freja någon dag snart också eftersom hon har varit borta sålänge. Så måste träffa henne något innan helgem iaf . :)

nu blir det att fixa med träningskläder, hejsolong.

helt okej dag.

Den här dagen har gått ovanligt fort för att vara en tråkig söndag och jag har faktiskt fått ganska så mycket gjort också. SKönt det kanske man lyckas somna i hyfsad tid också så man är pigg på praktiken imorgon. :) SKa faktiskt bli skönt att vara där imorgon har lite planerat som jag ska göra iaf :)
Idag har förövrigt bestått av att städa mitt sjukt stökiga rum så att man kan röra sig i det normalt och sen har jag kollat på lite lost med syster. Och sen blev det en tripp med mamma också och handla lite.
Nu blir det fördriva lite dötid vid datorn och sen sängen :)

Pussgodnatt-


om bara veckan kunde gå fort.

Söndag igen då.
Skönt att veta att det är lov i veckan iaf, men blir ändå praktik för min del imorgon. Dels för att jag har varit sjuk en gång och sen måste jag jobba in en dag eftersom jag är borta en gång när jag är i Egypten. Men det blir nog skönt, får man måndagen att gå fort också. Ska försöka träna så mycket som möjligt den här veckan också :P borde gör det eftersom det snart är dags för bikini ;) haha. Vill iaf att veckan som kommer ska flyta på fort för jag längtar sjukt mycket nu. Känss helt overkligt att jag och Jonas åker utomlands tillsammans om 11 dagar! Helt sjukt men underbart skönt :D Man får hoppas på att det är varmt därnere iaf så att man kanske lyckas bli lite brun iaf ;P men det som kommer bli det skönaste av allt är att bara komma bort en vecka och vara ensam med Jonas :)
Den här veckan gäller det för min del att plugga lite, allt som jag missar när jag är borta skulle pluggas in under lovet. Men som tur var är det inte mycket alls. Så det blir nog avklarat på någon timme eller 2 :) Praktiken är ju inräknad i tiden som tas igen så det är skönt. Ser det inte som direkt jobbigt att vara en dag på praktiken. Det känns inte riktigt som skola precis.
Sen blir det typ tvätta lite kläder och sånt, så har man det gjort. För i helgen blir det nog åka till Stockholm och träffa pappa så hinner inte med att fixa något i helgen. Sen dagarna innan vi åker blir det skola till max typ, sena dagar och sen måste jag jobba in lite. Haha, så jag får börja i tid med allt helt enkelt ;) haha. Fatta att jag längtar sjukt mycket!

Idag blir det bara vanlig slappsöndag, händer ingenting alls faktiskt. Tror att bästisfreja kommer hem från Italien idag, får man hoppas att man kan leka med henne någon dag i veckan, har saknat henne värsta! Hoppas at hon har haft det super i Italien iaf. :)

Pusshej-

Lördag

Melodifestivalen var bra och mys, åt lite onyttigheter känns bra när man ska ha bikiniform om 12 dagar ;) haha förkylningen sitter i iaf och somnade i typ 3 timmar förut så får se hur det går att sova inatt :P
Idag har jag inte gjort ett skit förövrigt, legat i sängen, sovit, kollat på HIMYM och melodifestivalen , slappt och skönt.

Saknar min älskling maaaassa.
Puss på honom-

Fredagkväll i minusgrader

Typiskt lördag att vakna med huvudvärk efter gårdagen ;) det enda idag är bara att jag vaknar inte med bara huvudvärk utan en riktig jävla förkylning med feber och hela kittet. Och toppen av allt mensvärk. Fyfan, inte så som jag hade tänkt mig vakna.
Igår var det tänkt att jag skulle vara hemma och ta det lugnt på kvällen, njuta av lov liksom . Haha. Men sen blev det ändrade planer och jag åkte hem till Madde för att sen festa. :) Riktigt glad att jag åkte dit och inte satt hemma och ruttnade. Hade förfest hos Bella och jag och Madde shottade fööör mycket om man säger så :P I alla fall så va vi drägg på bussresan in till stan och när vi kom fram så  visste vi inte riktigt vad vi ville göra längre :P
Slutade iaf med att vi åkte buss till Blåsbo men där blev det lite småkaos, och jag skulle börja gå men tappade bort mig. Försökte ringa till massa eftersom jag var full, trött och frös ihjäl ute i -14. Men då dog min mobil, så jag brjade gå hemåt typ (1,5 mil) :P har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv, fyfan. Kändes som att jag skulle förfrysas. Hade iaf varit ute i en timme när jag fick tag på en buss ner på stan. så slutade med att jag iaf fick vänta 40 minuter i värmen på att nattbussen hem skullekomma. Tur att jag kunde sitta inne iaf. men fyfan blev aldrig varm ändå satt och frös sönder. Men kom iaf hem runt 2 och då var det bara att lägga sig. 3 täcken och kläder hade jag på mig men ändå frös jag ihjälp :P kunde somna tillslut iaf. Men vaknad upp med en riktig förkylning och en vanlig jobbig bakisdag.

Idag är det efterlängtat att ligga nerbäddad framför tvn och kolla melodifestivalen och bara slappa till max.
Ha en bra dag.
Puss

sovmorgon

Hallo!
Vaknade på bra humör idag , sovmorgon och imorgon är det fredag är aldrig fel ;) den här veckan har gått as fort verkligen. Imorgon är det fredag och sen blir det lov! Skönt!

Idag blir det skola som vanligt till 15.30 sen får jag se om det bli träning, ner till praktiken eller hem . Beror helt på hur pigg jag är efter skolan :P

Nej nu ska jag plocka ihop träningskläder och sen blir det gå till bussen om en stund :)
Puss


Onsdag .

Idag har varit en bra dag, har fått mycket gjort faktiskt. Hade ju lång håltimme efter första lektionen så då var jag duktig och åkte och tränade i en timme och sen tillbaka till skolan igen efter det. Sen var det bara en till lektion som gick fort och efter det gick jsg med Elli ner på stan. :)
På  stan mötte jag mamma, vi kollade runt lite och sen passade jag på att köpa lite nödvändiga saker till resan, typ sminkborttagning och lite andra smågrejer :P Sen åt vi sallad och efter det blev det åka hem.
Sen dess har jag typ bara slappat och nu satt jag mig nyss vid datorn för att kolla på något kul, blir nog slökolla på någon kul serie :) Känner att jag kommer somna tidigt idag, är helt slut :P fattar inte varför, men längtar verkligen efter att få sova.
Skönt med imorgon är att vi inte har så jobbig skoldag som vi brukar ha på torsdagar. Istället för att börja 8 börjar vi 11.50 fett skönt! Blir lite sovmorgon sen skola till 15.30

Ingen riktig bloggdag för mig idag, händer liksom inget kul direkt :P haha.

Ha en bra kväll! Nu blir det sängen och datorn fram tills sovdax ;)
Puss

tråkigt inlägg

Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost just nu. Gick upp för några minuter sen. Är faktiskt pigg och glad idag :) fick ändå sova längre än vad jag brukar få på onsdagar, börjar 9 idag istället för 8 :) skönt.
Idag ska jag iaf försöka träna efter skolan, det känns ändå helt okej med allt idag. Så det blir skola, träning och sen hem och slappa. Bra dag blir det nog.

Blir inget intressant inlägg nu, har ingenting att skriva om. men ha en bra dag.
Puss-

18/6-2008
<3

Nyvaken

Godmorgon nästan ;)
Haha shit va jag somnade en stund efter förra inlägget. La mig i sängen framför tv:n och njöt av att inte ha något att plugga. Sen satt jag på lite HIMYM på dotorn och somnade som en stock :P sov i typ 2 timmar så nu är man pigg. Haha, bra gjort! Tur att man inte har lång dag imorgon så att man måste vara pigg, har bara 2 lektioner och sen ett jättehål så jag överlever ;)
Får ta att kolla på någon film eller någon serie nu då. Mysmys. Faktiskt en befrielse att veta att man inte har något att plugga :) haha.

Väntar på mat just nu och kollar runt på datorn. Slappt med skönt.

Pusspåer 


Dumma mage idag igen.

Blev åka hem efter förmiddagens lektioner eftersom min mage fortfarande inte är bra, är som huggande smärta, hoppas verkligen att det blir bättre snart, går omkring och känner mig svullen hela tiden typ.
Men jag var iaf på provet imorse, det gick väl okej men det va ganska svårt. Chansade på det mesta, fanns inte mycket jag kände mig helt säker på menmen, man får väl hoppas på lite tur :P
Åkte som sagt hem sen och nu ligger jag i min säng och segar. En grej som känns otroligt skönt är iaf att för första gången på jättelänge så behöver jag inte göra nå plugg tills imorgon. Det är liksom över det värsta. Så jävla skönt!
Nu ser längtar jag efter ett lugnt lov och efter att få träna, vågar inte riktigt göra det när min mage gör så ont. Men förhoppningsvis  kan jag börja träna igen imorgon sen får det bli under lovet så att man trimmar till sig lite till beachen ;) haha bara 2 veckor fan så man får ligga i :P

Kommer tjata om Egypten men jag kan inte hjälpa, längtar så sjukt mycket. Ska bli så skönt att komma bort från allt och bara slappa i värmen med min älskling.

nu ska jag kolla på nån serie och vila lite.
Puss.

omöjlig pluggdag


Hemma hos mig just nu är grodan och jag inte så bra vänner...


Bild på tatueringen!



Glömde bort att jag skulle visa bild! Här är den iaf :) I love it!

Helgen och annat :)

Kom hem igår efter en underbart bra helg i Göteborg!
I fredags hade jag först skola, jag och Johanna hade en färgkund ihop och allt gick jättebra :) Sen efter det tog jag tåget till Göteborg till min älskling.
Lördagen (alla hjärtansdag) Var full av överaskning! Gick upp tidigt visste ingenting om vad Jonas hade planerat. Sen visade det sig att vi skulle åka till Danmark! :D super mysigt var det verkligen, åkte båten dit. Värsta vårvädret och soligt. Hade massa kul på båten och sen var vi framme i Danmark. I Danmark badade vi, fikade och hade det allmänt bra och mysigt. Världens bästa överaskning verkligen! Sen åkte vi båten hem på kvällen, åt mat och köpte godis i taxfreen och mös framför melodifestivalen :) Kom hem sent och helt slut var vi efter en lång dag. Tack älskling för världens bästa överaskning. Verkligen min bästa alla hjärtans dag någonsin! <3 :)
Söndagen vaknade vi och tog det lugnt hela dagen, kollade på film och mös tills jag skulle åka hem. Det var tänkt att jag skulle plugga på tåget på vägen hem men fick sjukt ont i magen, kunde knappt andas eller röra mig. Så hela tågresan låg jag ner i fosterställning på grund av sjuk jobbig smärta! Jobbigt värre, har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv.
Men kom hem tillslut iaf, var bara att åka hem och lägga sig. Mådde fortfarande dåligt imorse. Kramp i magen och 0 energi så ringde till praktiken och sa att jag är hemma idag. Får hoppas att det blir bättre, orkar inte vara dålig just nu. Men bättre att det kommer nu än när vi åker utomlands.
Så idag blir det ligga i sängen hela dagen, försöka plugga lite till provet imorgon. Sen får jag se hur det känns imorgon måste ta mig till provet iaf så att jag inte har det kvar att göra senare. Men just nu känns det lite bättre, lyckades ta mig till UM idag iaf, kolla så att det inte är något med livmodern eller något strul med p-pillrerna eller så. Men allt verkade bra så får hoppas att det bara är en tillfällig grej.
Hade iaf en sjukt undebar helg som vanligt. Tur att magproblemen kom under söndagen iaf och inte under helgen.

Nu ska jag ligga i sängen, söka lite sommarjobb och försöka plugga lite. Man får väl försöka äta något senare men just nu är aptiten noll.

17 dagar kvar till Egypten, kunde inte längta mer!
Puss&Kram.

Nytatuerad!

Jag är tatuerad och sjuuuukt nöjd!
Så jävla nervös va jag innan, sämsta tillfället att skriva ett engelska prov på kan jag ju säga ;) haha men tatuering gick bra och det gjorde inte alls så ont som jag trodde, man domnade ju och sen på vissa ställen kändes det inget alls och andra lite mer :P men jag överlevde :D
Fett snygg blev den och han satt dit lite extra stjärnor så blev sammanlagt 7 stycken :) riktigt bra blev det! Bilder kommer när jag tagit bort plasten och när det ser mindre blodig och bläckig ut :P
Nu ska jag sova, måste plugga lite i sängen innan till fredagsprovet. SKriver mer imorgon säkert om tatuering och sånt där :)
Imorgon ska jag upp tidigare än någonsin för ska åka till Köping 07.30 och sen kommer jag hem typ 16.30 :O så ska jag svänga förbi KIm en snabbis och hinna träffa tjejerna. Men sen måste jag hem och fixa sista med kostarebete och försöka få in allt om färgläran :P Good luck ;)
Längtar iaf till fredag nu så att jag får åka till Göteborg och träffa Jonas.LÄngtar maaassor!

Nej nu borde jag lägga mig med boken om jag ska komma upp imorgon också ;P

Godnatt-

Like I need your shit.

Suck och äckel.
Haha min dag började bra, hade kul med klassen hela dagen och hade en klippkund som var supertrevlig. Fick en stammis också som ringde och ville komma till mig och det kändes jättekul :)
Men sen fick jag lite ryck på våra lärare. Dom är så jäkla konstiga. När det gäller positiv feedback kan man säga att dom är totalt sämst iaf. Mer behövs liksom inte sägas. Har inte ett dugg dåligt samvete för att jag ska ta ledigt en vecka och komma missa saker heller. Hade det från en början men det enda jag kommer sakna är klassisarna inget mer.
Kom hem och var allmänt upprörd men ringde till älskling och sen blev det bättre. Han är bra att prata med :) Vi planerade lite Egypten och pratade om helgen :) Underbart bra är han att få en att tänka på annat! <3
Så hade jag fått ett brev från honom också, med tågbiljetter till helgen, ett gulligt brev och en kamel (!) hahaha. Fick ett litet paket och en kul lapp till, en skämt present inför egypten ;) haha. Han fick mig iaf att skratta ganska så mycket :P
Bra att man har en bra klass med underbara vänner i och en underbart bra pojkvän som man kan prata med när man bara är allmänt irriterad. Jag har släppt allt iaf men bestämt mig för att jag inte ska hålla käften i skolan längre, jag ska säga vad jag tycker om det är något som stör mig, få dom att försöka få oss att vilja lite mer, för just nu är det ingen peppning alls. Fatta att så mycket kan bero på 2 lärare :P suck säger jag bara.
Men nog om den där skiten :P
Imorgon tatueras jag för fan! Sjukt vad jag längtar, inte nervös alls än men det kommer väl när man är där :P
Nu ska jag strax kolla top model som vanligt och sen blir det lite engelska plugg och sängen :)

Pusspåer-

Jag längtar till helgen och Jonas < 3

En vecka full med skola -.-

Valde att gå halvdag på praktiken idag, eftersom jag har en måndag tillgodo och jag var så trött och osocial på morgonen så jag klippte min kund och hjälpte till med lite grejer och sen gick jag till lunch :) Faktiskt riktigt skönt, eftersom jag har så mycket att plugga den här veckan så bestämde jag att jag hellre vill orka hela veckan och känna att jag hinner med allt än att stressa varje dag. Så bra av mig att gå halvdag :)
Efter praktiken drog jag till banken för att fixa med studiebidrag, nytt kort och så öppnade jag ett nytt sparkonto, kände mig duktig som hann med banken idag :P har inte tid någon annan dag i veckan eftersom dom har så dumma öppettider :P men nu är det avklarat iaf.
Efter banken drog jag till friskis för lite träning, blev någon timme bara men skönt ändå, bra att ha gjort något. Tänkte först skita i det och åka hem men visste att jag skulle ha ångrat mig då när jag väl va hemma :P
Sen jag har kommit hem har jag mest tagit det lugnt, pluggat engelska, ätit och pratat med älskling :) skönt att han haft en måndag då man har fått mycket gjort. Men trött är jag. Jag längtar verkligen efter sängen och har funderat flera gånger på att gå och lägga mig. :P men får hålla ut tills det är okej att gå och lägga sig ;)

Fortsättning med lite plugg nu, tar engelskan idag och lite imorgon inför onsdagsprovet.
Onsdagen gör jag klart det sista på kostarbetet som ska lämnas in på torsdag. + tatuering
Torsdag pluggar jag färglära till provet på fredag.
Haha fullt upp eller? Och jag ska hinna med en kväll med freja och kim också eftersom freja åker till Italien på söndag. Och sen ska jag försöka klämma in lite träning :P
Haha, äh jag klarar en vecka med mycket att göra, på fredag åker jag ändå till älskling för mysmys helg. Så tänker jag på det så orkar jag :) Men sen på söndagen på tåget hem från Gbg så blir det att plugga naturkunskap till det provet nästa tisdag ;) haha fyfan, tur att det snart är lov säger jag bara... :P

Lika bra att gräva ner sig i plugget på en gång.
Pusshej-

ny vecka

Måndag igen då.
Ser inte fram emot den här skolveckan alls, hoppas att den går fort.
Idag är det iaf praktik, är lite seg men jag blir nog piggare när jag går till bussen. Ska väl gå om typ 20 så jag har lite tid att fördriva :P
Ska orka med lite träning efter praktiken idag också hade jag tänkt, det behövs. Helgen har varit alldeles för stillasittande och seg så det känns som att jag mår bättre av att träna lite :)
Helt sjukt förresten att jag ska tatuera mig i övermorgon :P inser inte riktigt än, kommer väl när man är där. :P

Nu ska jag fördriva lite tid sen är det praktik till 18.30.
Ha en bra dag.
Puss-

en typisk segsöndag

Nyss tagit en dusch. Skönt att känna sig lite fräshare iaf. Har verkligen varit en typisk äckelsöndag idag, har varit allmänt seg, inte gjort ett skit och bara ja. Suck.
Menmen tror att det har att göra med att mina p-piller har strulat lite också, har fått den sorten som min kropp inte riktgt kommer överens med :P har mått lite småilla hela dagen, men förhoppningsvis är det bättre imorgon när jag får lite bättre rutiner igen med typ mat och sömn och sånt :)
imorgon är det praktik igen. Ska bli skönt, men hoppas att humöret är lite bättre, måndagar är alltid långa dagar så vore skönt att känna sig pigg. Har iaf en klippning direkt på morgonen imorgon och sen har jag mer att göra under dagen så det flyter nog på :)
3 dagar kvar till tatuering nu! känns helt sjukt. Haha känns inte som att jag ska göra det än så har inte hunnit bli nervös heller. Vore bra att bli det för då får man lite mer adrenalin i kroppen och smärtan kanske inte blir samma grej :P haha men det kommer väl det med.

Veckan är förövrigt full av plugg. Önskar att jag bara kunde hoppa över skoldagarna så att det blir helg igen. Då åker jag till Göteborg och myser med älskling. :)

Nu ska jag fortsätta med ingenting, datorn och sängen har varit min bästa vän idag. Haha låter tragiskt menmen vad ska man säga? Der är söndag.

Pusspåer-

slappt .

Har nyss ätit tacos och nu ska jag lägga mig i soffan framför tv:n och mysa framför melodifestivalen :) riktigt slappt och skönt!
Ha en skön lördagskväll! :)

Puss och hej.

Gårdagen

Skrev aldrig något igår men som jag nämde tidigare så åkte jag och Anna hem till Sanna för party på kvällen. Det blev en riktigt lyckad kväll! Mötte upp Anna på stationen sen åkte vi med Elli till Sanna där det va massa folk. Blev en bra förfest och sen drog vi in till stan. Jag och Anna gick till konrad där hennes kompisar va. Orkade inte gå in på pluto då det är osäkert med åldern och sen kände jag och Anna för att festa med hennes kompisar. Fyfan va lyckat det blev kan jag säga, sjukt kul! Tack Anna för världsbäst kväll <3 synd bara att min buss gick 01.15 hade gärna stannat betydligt längre men sista bussen hem och kände att jag ville vakna upp hemma på morgonen och slippa tänka på att ta mig hem. :P Anna erbjöd sovplats hos henne i Hallsta men då hade jag fan fått åka tåg hem idag , haha. Så jag tog bussen hem iaf. Förresten så fick vi sjukt billiga shots inne på krogen, största för 45:- haha, han sa att dom egentligen skulle kosta 105:- men att vi fick dom för 45:- haha, så det blev några shottar ;) det va ju fan billigare än cider/öl så då  var det bara att shotta sig genom kvällen.
När jag klev av nattbussen hade jag turen att min syster satt på den, hade inte märkt henne :P men det va väldigt bra att hon va på den för jag fick gåhjälp hem i snön. Haha. inte lätt med höga klackar och mycket snö (+alkohol ;) så jag hängde på henne hela vägen hem. Tror att hon fick lite ont i¨ryggen, men huvudsaken jag kom hem med en hel kropp ;P haha.

Idag blir det slappslappslapp. Mitt huvud och min kropp mår som den mår :P så jag ska ligga och kolla på massa bra serier, melodifestivalen ikväll säkert och sen ska jag dö lite till ;P Vila så mycket man kan när det ändå väntar en vecka med extermt mycket plugg. :P

Ha en bäst lördag!
PUSS-


Och jag längtar till utomlands, värme och världens bästa pojkvän <3

myspys torsdag

Tjohoo.
Nu sitter jag i sängen äter kaka och dricker te. :P var så sjukt kall och trött så gjorde te och bäddade ner mig med datorn. Myyys! Nu ska jag snart kolla lite avsnitt av HIMYM :)sköntskönt att bara slappa faktiskt :)
Idag har varit en lååång skoldag, men stolt att jag orkade med den iaf. Idrotten va askul men värsta jobbig, vi hade crossfit och jag lovar att jag har träningsvärk imorgon :P annars flyter skolan på bra, men jag kör med att sova bort problemen , haha. Med det menar jag att jag har sjukt mycket både nästa vecka och veckan efter det. 2 prov nästa vecka och en inlämning och veckan efter det naturkunskapsprov. Förhoppningvis dyker det inte upp något mer nu iaf. Men det är snart lov och då ska jag verkligen slappa och ta det lugnt se till att absolut inte bli sjuk.

Fick sms från älskling nu! Resan är bokad och vi drar till värmen 5:e mars! :D fan va underbart skönt.

Nu blir det seriekollande och slappslapp, imorgon är det fredag och kvällen blir hemma hos Sanna. Lite party och utgång :) sen blir det nog resten lugn helg och dagarna flyter på så snart är det dags för tattooo!

Puusspåer-

resa fixad!

Sitter framför tv:n nu med syster, slutade ju tidigt idag så efter träningen drog jag hem och nu har jag slappat sen dess.
Har kollat runt med resor och så också. Jonas hade hittat en värsta bra idag på dagen som han har preliminärbokat, så nu har vi typ bestämt oss för den :D 5:e mars åker vi då, till hurghada i egypten, sjukt skööönt!
Bokar vi idag så ska vi betala imorgon och då är det klart. Fatta skönt då har man resan bokad och hinner fixa med ledighet i skolan och sånt. brabra. :)
Haaappy!!

Nu kommer jag få något att längta till iaf, först tatuering nästa vecka och förhoppningsvis resa den 5:e mars! :D

Nu ska jag duscha sen fortsätta med slappandet ;P

Puuuss

resor

Godmorgon!
Gick upp för 20 minuter sen och nu ska jag gå till bussen om 10 minuter :P Har bara lektion till halv 12 idag så då sover man hellre längre på morgonen än att bry sig om hur man ser ut. haha. Idag blir en skön dag, slutar värsta tidigt och då drar jag och tränar en stund innan jag åker hem :) ska verkligen slappa hela dagen hemma sen, fast jag måste hitta mina engelska papper har massa grejer jag måste kunna tills imorgon :P jag orkar inte riktigt ta tag i skolsaker förrän dagen innan, så det är väl ganska typiskt att jag inte ens vet vart pappret är, haha. Äh det där löser sig senare.

Kollade iaf sista minuten resor igår innan jag skulle gå och lägga mig, hittade massor! Första gången på länge. men osäker på hur många platser det finns kvar och så på varje resa för som jag klickade på när jag skulle testa gå in på bokningen så stog det något konstigt med röd text :P haha. måste kolla upp det där idag igen. ^^

En vacke kvar till tatuering idag!

Nu ska jag kila, ha en brabra dag.
Puss-

Tisdag

Hallo!
Krångel med datorn idag så blev inte så många inlägg som det var tänkt :P menmen.
Lååång skoldag idag iaf och sjukt trött har jag varit hela dagen. gick från 8-17.00 och jag lovar att feter det så är man ganska slutkörd. Men det flöt på helt okej ändå. Skönt ändå att umgås lite med klasstjejerna :) Sanna var tillbaka från 2 veckor i Thailand idag också, fyfan! Seriöst hon va brunare än svart :P och jag som har gått in i min allra vitaste peiod nu då jag typ undrar om en människa ens kan bli så vit under vintern som jag är. Så kommer hon där och då blev jag plötsligt ännu vitare :P haha. Det värsta var ändå när vi jämförde våra ben, blev allvarligt rädd för mig själv. Haha. Längtar sjukt mycket till värmen nu och så man iaf återgår till en normal hudton igen ;)

Efter skolan idag åkte jag till gymmet en sväng och sen hem för att slappa lite och kolla top model :) Nu kommer jag dö i sängen. Är tröttare än tröttast.
Men först ska jag kolla lite sista minuten resor som vanligt, haha. Måste hålla mig uppdaterad, man vet aldrig när vi bokar :)

Pussgodnatt-

Jag skriver

Long time no see...veeerkligen.
Har inte skrivit på evigheter, tänkt att jag ska göra det men inte riktigt kännt för att skriva. Men nu ska det bli bättring...igen. Haha när till och med ens pojkvän klagar på att man inte skriver i bloggen så är det illa. ;)
Menmen, det har hänt hur mycket som helst sen sist, orkar inte gå in på allt men man kan ju inte missa att jag har fyllt 18 år! Riktigt lyckad födelsedag och det känns faktiskt grymt skönt att vara 18, ganska fritt :P haha. Sen har jag hunnit med at boka tid för tatuering! Nästa onsdag sker det, värsta bra, men samtidigt lite scary :P men jag överlever. Det blir 5 stjärnor på magen iaf, anatar att jag kommer lägga upp bilder när den är gjord :)
18 år och tatuering, sen har det nog inte hänt så många mer stora grejer. Kom hem från Jonas igår åkte till Göteborg över helgen, riktigt skönt faktiskt, en lugn och mysig helg. :) Det va värsta vårvädret där igår och jag fick vårkänslor! Underbart! Satt ute i solen och frös inte en sekund. Därför var det inte så kul att komma hem till Västerås igen. När jag skulle gå till bussen imorse var det MYCKET snö och -8. Yaaaay! Fyfan är så trött på kyla och snö. Glad att jag och älskling snart bokar resa till utlandet iaf. Fatta skönt! Sol, värme, goda drinkar och ligga på en solstol och tänka på att alla hemma i Sverige lever i kylan ;) haha. Blir iofs inte resa förrän i mars men ändå, mars i Sverige brukar väl vara kall och vintrig eller? :P

Nog om det, idag har det varit praktik som vanligt, det gick brabra och dagen gick fort :) Och Ingrid berättade att hon ska få en bebis! en bebis! Är värsta glad för hennes skull hon kommer bli en så söt mamma! :)
annara har dagen bara flytit på som vanligt, tog en sväng förbi gymmet när jag väntade på bussen också, skönt med lite träning :) Imorgon är det skola som vanligt , ska inte bli så farligt jobbigt, skönt att veckorna rullar på bara.

Aja, nu har jag skrivit iaf och ingen kan klaga på det :P
Nu ska jag kolla något avsnitt av favorit serien How I met your mother och sen blir det sängen :)

Puss-

RSS 2.0