Onsdagskvällen-

Ännu en dag med dålig uppdatering men so ni sg i tidigare inlägg så har det här inte riktigt varit min bästa dag. Vaknade verkligen på strålande humör imorse och ed ett leende på läpparna. Lagom tills jag kom till jobbet så fick jag känningar i huvudet och sen dess har det hållt i sig. Huvudvärken sitter verkligen i hela ansiktet och nacken också, det gör ont att äta och jag känner nästan som domningar i ansiktet. Det värker såhär lagom irriterande mycket, en ilande känsla så det blir otroligt jobbigt.

Så ont som det gör just nu har det inte gjort på hela dagen, kanske för att jag ligger ner? (trodde att det skulle hjälpa) Första som jag gjorde när jag kom hem var att värma lite soppa från gårdagen och sen kröp jag ner under täcket och släckte i lägenheten, allt för att försöka slappna av...

Jonas åkte nästan hemifrån på en gång när jag kom hem, fick lite kramar i alla fall och hann med att bli lite omhändertagen. Blir nog som ett litet barn kan jag tänka mig, var lite såhär "tyck synd om mig" aktig och allmänt låg, men det får man bli ibland för det är mysigt att bli ompysslad, smärtan känns lite lättare att bära då. Jonas trodde i alla fall att det var spänningshuvudvärk som säkerligen blivit till från min stress/depperiod som jag haft. Jag har ju haft ganska mycket i huvudet senaste tiden och jag har liksom aldrig riktigt prioriterat mig själv till hundra (ska försöka bli bättre på det) Jag är inte hemma från jobbet om inte akut fall, det sitter liksom i mitt huvud att det är så det funkar... Någon dag inser jagg väl att det bara slår tillbaka om man inte känner efter ibland, får se hur huvudvärken artar sig.

Ska i alla fall sätta datorn bredvid mig nu och slå på någonting som jag kan somna till så att jag kan slappna av ordentligt. Hoppas att ni har haft en smärtfri dag i alla fall, haha!

Huvud from hell

Jag har sån fruktansvärd spänningshuvudvärk idag att jag tror jag måste kolla upp det här. Har ont i hela käkpartiet, nacke, öron, ansikte och huvud. Gör jag något ansträngande och stressar så blir jag yr... Fattar inte hur jag ens klarar av att vara på jobbet idag. Biter ihop så att jag bara kan åka hem sen och lägga mig i sängen, ska se hur det känns imorgon om jag behöver gå till läkare. Måste i alla fall ta mig till jobbet imorgon för det är fullbokat med kunder, vid såna här tillfällen är det jobbigt att ha ett jobb där man inte kan vara borta hur som helst, det blir liksom dumt mot stackarna som får stå och slita på arbetsplatsen. I vanlig ordning tänker jag på andra istället för mig själv! Inte rätt tid att göra det just nu, men heller inte rätt tid för kroppen att spöka (men när är det egentligen?) får bita ihop under morgondagen och är det lika imorgon så får jag ta mig till farbror doktor på fredag för det här klarar jag inte av...


-

Top model Sverige är slut för idag och nu kom Jonas hem så ska se om vi ska kolla på någon film eller serie innan vi släcker för dagen. Han har lovat mig massage i alla fall så det kanske hjälper mot min spänningshuvudvärk. Vi har haft en lugn dag idag, planerat mycket, lagat massa mat och gjort matlådor och sen på eftermiddagen så såg vi på Puss in boots, småmysig film som lockade fram lite skratt! Skönt ibland att få sätta tankarna på annat håll ett tag.

Imorgon är det jobb igen och blir nog full rulle med tanke på att lönen rullat in för många nu. Sen jobbar inte jag helgen den här veckan så det känns riktigtriktigt bra! Blir lugn helg med massa mys, bra filmer och lite träning troligtvis!

Saknar min familj! Pratade länge med min mamma förut idag och vi försökte planera in så att vi kan träffas snart men insåg hur fort veckorna springer iväg just nu och eftersom påsken hamnar så tidigt iår (6 april är långfredagen) så blir detnog först då som vi ses... Tänkte att jag ska åka hem över den långhelgen och bara umgås med familjen! Nästa helg blir det Pivot point kurs för mig (nya klipp/färgtekniker bland annat) och sen är vi snart frmme i slutet av mars!


tisdag

Hallå där!
Här sitter jag och tittar på Top Model Sverige i vanlig ordning på tisdagskvällen. Har som sagt varit ledig idag och har trots allt en lugn dag knappt haft någon tid över till annat. Har varit lite sådär i kropp och huvud senaste dagarna såbloggen har blivit lite bort prioriterad, tyvärr.

Har sån otrolig spänningshuvudvärk, trot jag har fått en knut på någon nerv eller något för så okej känns det inte. Sen har magen krånglat lite och det tror jag har att göra med underliggande stress som har spökat under senaste tiden, har haft lite väl höga krav på mig själv på senaste tiden och måste försöka jobba mig ur det facket lite. Kvällen nu när Jonas är och tränar har verkligen spenderats med ordentligegentid, har lagt ansiktsmask, rakat benen, lagt hårinpackning, filat fötter och bara tagit hand om mig själv.

Imorse gjorde jag och Jonas något otroligt spännande som ni kommer få veta mer om längre fram, något som gör mig otroligt glad och som får mig att känna mig stolt för idag har jag tagit första steget ur min lilla "tänk om" zon, haha!

Hoppas att ni har haft en bra dag!

.

Ni har varken hört eller sett mycket av mig idag. Kan informera om att det enda jag har gjort är att ligga på exakt samma ställe i sängen, har sovit lite, kollat på roliga youtubeklipp och läst varenda blogg man kan läsa i princip, haha! Har varit en ganska seg dag, skön ja, men ändå jobbigt när man knappt kan röra sig, men jag får skylla mig själv!

Nu är Jonas hemma om dryga timmen så jag fortsätter att underhålla mig med saker som får mig att skratta.
Här får ni ett favoritklipp, HAHA.


söndag-

Jag har inte rört mig många steg idag ska ni veta, det känns som om någon har tappat en hammare i huvudet på mig. Gårdagen var med andra ord väldigt lyckad! Så bra kväll ska ni veta, vi började hemma hos Oksana där jag och Anna gjorde drinkarna, blev Cosmopolitans till alla , väldigt goda så det klarade vi bra, haha! Många trevliga människor och hemgång runt 03 tiden , totalt lyckad kväll!

Rotade lite mat ur kylskåpet, la huvudet på kudden och sen blev det svart så däckade ganska fort och vaknade imorse med ett huvud från helvetet, men det var värt det.

Jag är fortfarande lite slow i huvudet så känner att det här inlägget bara blir grötigt men nu vet ni att jag lever i alla fall. Jag ska dricka min cola och bestämma mig för film eller serie? Åh en riktig slappdag idag, gott!

Inga bilder får ni för jag ser ut som en påse skit, haha.

-

Snart hemma efter en helt underbar kväll, självklart lite mindre nykter men så är det, uppdaterar imorgon . Nu är det matjakt som gäller !


HELG!

Hallå vääännör!

Jag kom precis innanför dörren ochnu sitter jag på hallgolvet med sminkväskan framme, ska börja göra iordning mig är tanken, ska ju möta upp anna klockan 4 i brunnsparken. Dagen har gått fort och ser fram så mycket inför kvällen! Fickutväxten färgad också innan jag gick hem så det kunde ju inte passa bättre, eller?

Solen lyser, jag är på gång, vad gör ni?

Ska börja göra iordning mig nu, frågan är vad man ska göra med håret, har ju sån här jobbig mellanlängd nu... Platt/lockigt/uppsatt? hmmm... Får väl se!


Då kör vi igång!

Hemklickat-

Blev tre grejer från H&M som klickades hem såhär på kvällen också, dags att börja fylla på med lite vår inspiration till garderoben och är i behov av lite basplagg. Får handla något litet varje månad nu när vi ska storspara till resan, men något får man ju unna sig ;) Klickade hem de här två grejerna plus ett linne, allt för under 250:- det kallar jag ett riktigt bra köp!




Vad gör jag en kväll som denna...?

Jo ni det ska ni veta att här sitter jag och betalar räkningar, det som gäller när lönen faller in, haha. Mindre roligt fredagsnöje kanske, men det är ganske skönt när man har det gjort då behöver man inte tänka att man har glömt något så attman får någon sån här trevlans påminnelse.

Så det var väl det roliga som jag gör, handlat har jag gjort litegranna också. Lite frukost till morgondagenblev det bland annat sen inte så mycket mer, intressant va? diskat och lagat mat dessutom, vilken fredagskväll va! Tänkte jag ska ta mig ett bad och höra av mig till Anna om morgondagen så jag har koll på när vi ska mötas upp, så att hon inte står och väntar på mig någonstans liskom...

Jahaja, have a fun night!


HAHA!


Fredag-

Har inte skrivit någonting här idag kom jag på nu när jag inväntar nästsista kunden för denna fredag. Får väl väga upp med att det blev ganska många inlägg under gårdagen. Idag har det varit en helt vanlig fredag, jobbar ju imorgon också så egentligen inget speciellt med denna dag, dessutom så har det inte heller hänt något direkt utöver det vanliga under dagen. Ser fram emot morgondagen då det blir att träffa anna, Oksana och malin, åh så skoj! Ska blir riktigt roligt så längtar lite extra efter helg! Hoppas att ni har en bra dag!


Thursday-

Om några minuter har jag arbetat klart för torsdagen och så ska jag i vanlig ordning städa ihop mig och ta mig ut och vänta på bussen. Idag har varit en bra dag, har haft huvudvärk stundvis men kom på igårkväll att de är min axel som spökar igen och då kryper det mot huvudet. Har ju nackdelen med mitt yrke att det sätter sig många muskelknutar lite här och där och då blir det lätt att man får känningar i huvudet då man spänner sig. Kommer ju lite sånt här periodvis men är glad så länge som jag slipper den brinnande känslan i ryggen! Blir att ta sig hemåt nu och göra iordning för morgondagen, blir ju jobb i vanlig ordning och imorgon är tanken att det blir ett pass på gymmet efter jobbet också. Hoppas att ni har haft en bra torsdag och att ni har fått lika mycket energi från solen som jag fått, nu laddar vi för våren tycker jag!


Min största skräck-

Jag har en otroligt stor respekt för havet så ni kan knappt ana. Många tycker säkert att det är töntigt och att man slösar tid på att vara rädd för något som faktiskt är så fantastiskt vackert, jag håller med. Men denna fobi som jag har gör ju självklart inte att jag knappt doppar tårna utan visst badar jag gärna och tycker att det är helt underbart att snorkla och se hur vackert det är under ytan. Det som får mig att känna sånt obehag är ju det att det är så enormt, så oändligt och vem vet vad som kan smyga sig på en under ytan...? Helt plötsligt inkräktar man på någon annans revir (för det gör man) och där kan man också bli ett lätt byte, åtminstonde jag som skulle svimma om jag såg en hajfena när jag simmar omkring i vattnet. Jag har en sån otrolig rädsla för hajar att jag till och med är rädd för det när jag badar här på västkusten (HAHA) I know, töntigt va! Men seriöst det är verkligen min värsta mardröm!

Hajar/Havet och allt det där har liksom jagat mig och gjort mig begränsad (så som att jag till exempel hade tyckt att det var ascoolt att snorkla i korallrev och se massa vackra fiskar) men jag kan inte utan att drabbas av panik. Jag är stolt över mig själv att jag snorklade mitt ute i röda havet när vi var i Egypten och det var helt fantastiskt, samtidigt som det är ett av de tillfällen i livet som jag greps av total panik. Jonas skrattade åt mig för att jag verkligen hyperventilerade när jag låg i vattnet med gråten i halsen. Men ändå så gjorde jag det och det var grymt! Men skräcken sitter kvar och det är inte över på långa vägar! Hoppas att jag kan möta min rädsla och våga mer under asienresan, att jag kan tuffa till mig och våga möta för att få uppleva!

Dessutom har jag stenkoll, jag älskar att kolla på faktaprogram om hajar/havet och naturen! Jag har sett så många hajprogram att jag kan så mycket om olika hajsorter/statistik och mycket mer för det är ju så otroligt intressant! Men jag kommer liksom inte undan, så fort jag är i vattnet så tänker jag på tv-programmen när de visar att hajar lockas till ett ökande hjärljud, att de dras lättare till olika färger (gult om ni vill veta, haha) och sånna småsaker tänker jag så fort jag stoppar tån i vattnet. Trots att hajar inte ens är en stor risk att man skulle möta på så är det liksom så min rädsla fungerar! Jag är ändå stolt att jag kan mycket om det, att jag gillar och är fascinerad av dessa program, för jag tror att någon dag så kommer jag behöva möta min rädlsa för att det är nog en helt otrolig känsla samtidigt som jag blir svettig bara av att tänka tanken!

Vad är ni rädda för? Har ni några fobier? Djur/kryp/platser osv?
Spännande tycker jag att man kan vara rädd för något man aldrig ens varit med om, att man kan utveckla en rädlsa genom åren. Jag har en stor respekt för havet och vad som lever där i och jag tror att det verkligen grundar i att vi faktiskt inte vet vad som finns i havet egentligen...?



Typ en sån här artikel får mig att vara försiktig även i västkustens vatten, haha!


Solnjutarn-


reserutt-

Vår asienresa bollas med idéer fram och tillbaka och vi har tänkt vara borta 2,5-3 månader.

Har väl tänkt oss en fyra stopp något sånt där så att man kan stanna i varje land och utforska olika delar och inte behöva stressa. På min lista finns dessa fyra önskemål just nu:


Thailand - sol, bad och äventyr, Jonas vill ta dykcert. och utforska havet,
jag är väl lite rädd för det där med hav/hajar och allt annat spännande, men
man vet aldrig vad man vågar göra..? ;)


Singapore - tror att detta resemål är fantastiskt och att det finns många spännande
saker att göra här!


Malaysia - Vad mer behövs sägas? Paradis .


Vietnam - Har alltid lockat mig och tror att man verkligen kan uppleva allt
från häftig kultur till spännande nöjen!

dagens dröm-


good morning-

Alltså det är vår! Efter regn kommer solsken eller vad säger man? Helt fantastiskt att vakna med solen i ansiktet! Åh vad humöret helt plötsligt blir 110% bättre och det kan jag säga behövdes inför den här dagen!

Nu ska jag fortsätta äta min frukost och idag ser jag ut som något i den här stilen;



Inte helt vaken än men redo för att möta sooolen!

och så stänger vi ner för onsdagen-

Släcker lampan och njuter av att jag får sova till 9.00 imorgon. Torsdag, fredag, lördag kvar av arbetsveckan sen ska jag få träffa mina fina vänner Anna och Oksana på lördagskvällen. Söndagen kommer vara bakisslapp , serier, kanske lite matte men inget ansträngande. That is my weekly plan.

nighty på er!

onsdag hela daaagen

Det är världens väder här, alltså regn, rusk och storm, can it be any better? Joråå, jag väntade på spårvagnen i detta väder i 20 minuter för att föraren vägrade öpnna dörrarna och bara satt där inne i värmen och tröck. Hatar verkligen när det är dåligt väder och chaufförer envisas med att "ha sin rast" eller vad man nu kan kalla det, för dem sitter ju bara där och stirrar på nada, medan människor utanför är genomblöta och isiga in i skelettet! Jaja, vi kom i alla fall in till slut och var väl hemma till en kvart över sju sådär. Lagade mat det första jag gjorde så slipper jag känna mig som en dålig sambo när mannen är på träning, gjorde dessutom två matlådor så nu är allt fixat och klart så att jag kan slappna av och säcka ihop. Blev en indisk gryta till middag, mumsigt! Har tagit lite bilder med kameran (som jag förövrigt hittade efter städningen) men däremot så hittar jag inte kamerasladden någonstanns så det suger ju litegrann va! Då kan jag ju ändå inte ladda upp några bilder från kameran så får väl vänta tills jag hittar den där jäkla sladden...

Blev ingen träning då mitt huvud håller på att explodera (huvudvärk från helvetet) och magen är på gränsen till att klara sig men får ändå betyget godkänt i jämförelse med huvudet. Känner att det var bra att jag åkte hem, släppte alla tankar och satt mig här och bara slappnade av. Tror tyvärr att huvudvärken och magen beror på stress, har varit mycket sånt senaste veckorna och det känns. Känner mig inte utvilad även om jag har sovit stenhårt flera nätter. Har ont i kroppen och känner att jag egentligen verkligen borde lyssna mer på vad kroppen vill just nu än vad jag faktiskt gör! Har ändå hunnit med två pass på gymmet den här veckan redan så får bli vilodag för hela kroppen idag, imorgon väntar ju ännu en arbetsdag med fullpressat schema!

Har ansträngt mig som fan på jobbet idag för att verka pigg och full av energi ut mot kunderna, det tar också på krafterna de dagar man faktiskt inte känner sig på topp och är tvungen att gå in i en roll.





Såhär härligt pigg är jag på riktigt, skönt att få ta av masken när man kom hem!

Önskelista inför våren


Converse (vita, skinn)


Färgglada ben!

Victor&Rolf flowerbomb


Väskor i alla dess färger!






Lönch då

Lunchtid nu för mig i vanlig ordning runt den här tiden. Har bara 4 timmar kvar att jobba efter min lunch och det känns ju skönt! Ska träna efter jobbet så hoppas att magen klarar sig idag utan att svälla upp, så otroligt jobbigt när det gör ont så fort man rör den. Ska försöka vakna till liv nu här i matkoman med en kopp kaffe. Skulle verkligen kunna lägga mig och sova nu, så trött är jag! Jag överlever nog, förmiddagen gick ju galant så det är nog no problemas!


Träningsskor

Hur snyggt hade det inte varit att göra gymmet i de här godingarna, då hade mina fötter i alla fall skrattat hela vägen lång och kanske kunnat orka ta några extra steg på köpet?


Onsdag

Färgen sitter i på första kunden för dagen och där med har den här arbetsdagen satt igång. Är full rulle idag så kommer nog gå undan. Känner mig lite seg i vanlig ordning, måste ta i tag i massa saker här på jobbet idag som måste hinnas med någonstanns mellan alla kunder så en liten stressklump finns i magen ändå... Efter morgondagen är den förhoppningsvis borta och kommer inte tillbaka på ett tag! Ni får ha en bra onsdag!


Nattis

Nu ska vi släcka lampan och sussa kudde. Magen är svullen, nu igen och är så fruktansvärt jobbigt då det gör ont och så är det inte så kul att vara uppsvälld heller! Men hoppas på att den klarar morgondagen bättre än de två senaste dagarna, träningsväskan är packad och magen är ett krav för att det ska kunna utföras! Godnatt på er!


crimes against nature

Ligger fortfarande på samma ställe i soffan men känner att jag är värd det efter den här dagen, har liksom fått ganska så mycket gjort tycker jag i alla fall. Samtidigt som jag har njutit av min lediga dag och försökt att inte tänka på sånt som är stressigt just nu, svårt men jagbörjar bli bättre på att sudda saker, i varje fall ett litet tag extra än vad jag tidigare kunnat göra.

Jag tittar på nat geo wild kanalen där crimes against nature visas, man blir så arg när man tittar på det samtidigt så är det så intressant, haha! Dagens avsnitt handlar om fiskandet av val/delfiner, svarta marknaden för valkött och den massiva slakten av bland annat olika valar, helt sjukt och jag blir så arg! Jävla japaner, (ursäkta uttrycket... ) men det är sjukt hur de beter sig inom den här frågan (inte alla, men många) alltså till och med regeringen är med på det hela men tystar ner det, konstigt då att vi från andra lände får åka dit för att försöka få en chans att väcka en fråga inom ämnet. Tycker det är sjukt hur vi människor beter oss, blir lite äcklad faktiskt och för er som inte sett dokumentären "the cove" gör det!! Ni kommer gråta floder för det gjorde jag, men samtidigt så lär man sig mycket mer om hur allt går till! Se den.

Update top model Sverige

Gillar att Victoria "går igång" på att vara i ett gammalt mentalsjukhus, haha! Fnissar lite för mig själv här hemma, tycker nog att hon är ganska söt mycket på grund av hennes dialekt, däremot är hennes engelska värdelös och hon är lite pinsam inför jannice, hahaha!

Haha hon känner sig som "hemma"!

Top model sverige...

Sitter ochskäms lite omvartannat i vanlig ordning när jag tittar på det här programmet... Alltså, eh ja ni som kollar fattar ju! Kan knappt titta ibland alltså, haha!

Ni kan få äran att glutta på en äkta top model istället, here you gooooo:


tisdag

Fan va bra det gick på träningen idag, måste bara säga det och sen är det sluttjatat om träning för dagen! Har precis tagit mig en välbehövlig dusch då det bokstavligen droppade om mig efter gymmet, druckit en proteinshake och nu ligger jag här och ger er ett vanligt blogginlägg än en gång tomt på bilder (ska bli bättre på det). Ska se vad Jonas har för plan för dagen innan hans träning och se vad han vill roa sig med innan jag bestämmer mig för att göra matten nu eller lite senare. Gjorde ändå ganska många tal igår så kan skjuta på det fram mot senare i eftermiddag när jag är själv hemma, så kan jag kanske vara lite social mot mannen nu innan han ska åka iväg.

Vad gör ni en dag som denna? Jag ska kolla på lite utbildningar också är tanken, har liksom börjat sudda ut det här förvirringsmolnet och faktiskt nosat lite på saker som jag verkligen är intresserad av och som hade varit roligt att läsa!

Nu ska jag vara snäll mot Jonas och se om han vill hitta på någonting!

Godmorgon!

Sorry för ett litet ihop släng av dåliga inlägg senaste dagarna, men tiden har inte riktigt funnits. Dessutom så stod Jonas och hoppade igår och låtsades att han skulle stänga av datorn hela tiden när jag skrev sista inlägget för dagen, haha! Han ville titta på BL och tyckte jag var tråkig så var ju bara att knyta ihop säcken och avsluta inlägget så blev han nöjd!

Idag är jag ledig och det känns välbehövligt, är inne i en period som sagt när jag behöver reflektera över lite grejer så det är kanon att ha en ledig dag idag! Jag ska dricka upp mitt kaffe i lugn och ro, borsta gaddarna och sen tänkte jag promenera till gymmet och köra ett förmiddagspass. Hade ju sånna magsmärtor igår att det var svårt att ens röra mig, ändå pinade jag mig igen 35 minuter på gymmet men sen var det bara att lyssna på kroppen och gå hem. Tänkte att jag gör ett nytt försök idag och ser hur magen håller, ska nog gå bra.

Annars har jag väl tänkt mig att jag ska fixa med lite andra saker som exempelvis; kolla upp lite rutter till asienresa (funderar på att boka första flygbiljetten snart så har man det ordnat), ta tag i lite jobbrelaterade saker och bena upp lite grejer ska jag också göra, haha. Sen ska jag, hör och häpna, plugga lite matte B faktiskt för igår trillade det in en mattebok genom brevlådan som jag har beställt. Känner att det är dags att plugga upp min matteB nu så började faktiskt igår kväll, mycket lättare när man har boken för då finns det exempel och genomgångar. Ska nog gå bra det här i alla fall, planen är ju att jag bara ska kunna tenta av det sen, slippa gå någon kurs, för den tiden finns inte när jag har det jobbet som jag har.

Plugga upp matteB gör jag för att det finns så många utbildningar som jag är sugenpå att någon gång kanske läsa. Jag vill kunna välja i princip vad jag vill och utan matteB så kan man ju inte välja ett skit i princip, så känns som det är tillfälle att läsa in det nu när man kan och har lusten till det!

Det är hur min dag kommer se ut, träning, ärenden, mattepluggandeoch sen såklart nya GossipGirl och HIMYM, men det får bli till kvällen (i alla fall GG för det är bäst att kolla på när Jonas tränar ikväll, han tycker det är så töntigt så han förstör bara, haha) Sen får det väl bli att skämmas lite när man tittar på Top Model Sverige också... Kanske kan klämma in ett BL USA i schemat också om jag är effektiv nu på förmiddagen/dagen? Haha, beroende? JA!


måndagskvällen

Har haft ont i magen hela kvällen, ända sen jag satt mig på bussen hem från jobbet vilket gjorde att träningen påverkades såklart. Tränade men kunde inte alls ta ut mig då jag hade så ont, nu är det lite bättre i alla fall, men ska inte göra något ansträngande utan bara lägga mig i sängen. Ska kolla Biggest Loser USA nu med JOnas, har fastnat vid det, gråter ju bara mssaor egentligen, men det är roligt att titta på! Jonas väntar så dags att köra igång med BL!

.

Vad har jag och Malin gjort den här dagen egentligen, för fort har det gått! Tittade nyss på klockan och insåg att jag hade slutat för dagen, skönt med sånna dagar faktiskt! Jag ska strax sätta mig på bussen och åka iväg mot träningen. Duktig jag är tycker jag, men jag äter som en häst nu när jag börjat träna, men det är väl så, får se till så att det inte går till överdrift bara. Har haft något i munnen hela dagen idag känns det som, haha! Får se till att kolla över det där med mina matvanor kanske, haha! Aja nu kom bussen hörrni så bäst att kliva på va?


Lunchtime

Nu har jag fått i mig lite lunch och snart så blir det lite kaffe på det. Har inte direkt piggnat till än men gör nog det alldeles strax då jag får vakna till liv till kunden jag har efter lunch, kan ju vara schysst mot den personen, haha.


Måndag

Nu är måndagen igång igen och jag sitter och väntar på att verkningstiden på min första kunds färg snart ska vara klar. Är ganska seg idag om jag får säga det själv men det får man vara på måndagar. Roligt det där att man ofta är mer trött efter en lugn helg än efter en partyhelg! Jag överlever nog i alla fall, inte så farligt, är väl mest det att man jobbar själv på måndagsförmiddagen som gör att det blir så tyst och tröttsamt, haha! Nej nu måste jag kolla till kunden, ha en bra dag!


Helgen är över

Jag är så mätt i magen efter den här helgen att jag rullar fram! Skärpning nu när det är en ny vecka imorgon, men tror att min aptit har ökat lite också med tanke på att jag kört 4 stenhårda träningspass den här veckan. Imorgon blir det träning efter jobbet igen och lite bättre matintag faktiskt men jag har haft en sån lugn och skön helg och bara njutit och det har jag varit värd tycker jag! Imorgon väntar en ny arbetsvecka med full rulle och en planerad utgång med anna och Oksana på lördagen, ruuuligt tycker jag. Nu ska jag få massage för min träningsvärk i ryggen, lyx va? Nattis på er!


Söndag

Jag har träningsvärk från helvetet, ni anar inte! Kan knappt röra mig och klä på sig kläder i normalt tempo finns inte för mig idag. Gårdagen var i alla fall väldigt bra och gick otroligt fort! Vi var ju hos Jonas mamma och åt på dagen vilket var väldigt trevligt. Sen blev det melodifestivalen på kvällen med Jonas, fyfan vilken dålig melloomgång, bara Molly som jag tyckte var bra. Den där jäkla Björn ranelid ska vi inte ens tala om! Jag skrattade så jag grät men mest för att det var så jäkla pinsamt dåligt att jag trodde att det hela var ett skämt (vilket det också måste ha varit) efter mellon så spelade vi lite tp och jag utklassade Jonas totalt, härligt! Blev en lugn och skön kväll och idag väntar söndag med städning och matlagning, Jonas pappa och bror kommer hit vid tre och ska äta här. Tanken är att jag ska klippa robin också då jag lovade han det igår, lika bra att få det gjort!


Lördag

Vaknade när klockan stod på 08.30 och var piggare än vad jag varit på länge så antar att jag verkligen behövde sova igår. Passet på gymmet tog dessutom de sista krafterna som jag hade kvar i kroppen efter fredagens arbetsdag. På förmiddagen idag har jag tränat ett boxningspass här hemma i 35 minuter så är alldeles mör i kroppen nu, men det är bara skönt! Jag har duschat och gjort i ordning mig för om en stund ska vi åka hem till Jonas mamma och äta brunch och umgås. Det är nog enda gången som man kommer ta sig utanför lägenheten idag för vädret är kaoz här! Regnar och blåser storm och så är det såhär härligt slaskigt på marken, det vill man gärna undvika om man kan så blir nog att vi kommer stänga in oss idag efter besöket hos Jonas mamma, bunkra upp med massa mys och kolla på melodifestivalen! Ska bli skönt att få tända lite ljus och göra mysigt här hemma, äta gott och hålla sig inomhus. Är jäkligt hungrig nu börjar jag känna så det enda som jag kan tänka på är mat och andra gottigheter, skönt att det snart är dags för lite krubb så slipper man tänka på det mer, haha! Hoppas att ni har en bra lördag!

Alltså...

Jag är zå jävla trött så ögonen är nästintill stängda (gillar att jag råkade skriva så med z)

Har varit en lugn och skön fredagskväll med träning, grillad kyckling, Jonas sällskap och tvmys. Nu är det däremot ingen idé för mig att streta emot tröttheten längre, I have to sleep! Ska köra ett träningspass imorgon förmiddag och sen ska vi hem till Jonas mamma och äta brunch. Sen tänkte jag att man kan ju vara uppe lite längre imorgon och va lite busig. Men nu får det räcka för den här dagen, jag kan ju inte ens skriva normalt på tangentbordet och kommer säkert inte ha något minne av att jag skrivit det här imorgon (kanske skriver i sömnen, mhmhhhm, who knows?)

Så skönt i vilket fall som helst att ha hela helgen ledig för då kan man lägga sig klockan 11 på en fredag. Dessutom har vi lite inplanerat i helgen som ska klämmas in i schemat, imorgon först som sagt besök hos Jonas mamma för lite krubb och på söndag kommer Jonas pappa och bror hit och då är tanken att vi ska bjuda på någon fabulös mat då! Haha.

Nä ni, alltså ni anar inte, jag . måste . sovaaaaaaaa.

Ska ropa på Jonas bara så han kommer och stoppar om mig, och nattar mig, annars hittar han ju bara mig här sen dreglandes och snarkandes, bättre att han får säga godnatt först så vet han vad som väntar så slipper han få en chock!

Nattis!

Äntligen fredag!

Ni har inte hört eller sett mycket av mig idag, men ibland är det så att det inte finns så mycket tid över i min lilla vardag. Jag har i alla fall haft en bra dag och nu är jag nytränad och väntar på spårvagnen hem. Jag har helg nu och det är alldeles fantastiskt! Började helgen med hårdaste gympasset på länge! Har inte svettats så mycket på en lång tid, härligt! Handlade med mig en kasse mat hem så nu kör vi fredag mina vänner! Fan så skönt!


Hel och ren!

Har tagit ett skönt bad och fått lite kvällsmat i magen, nu ska jag och Jonas kolla kvällens avsnitt av biggest loser på playen och sen blir det lagom att sova efter det. Vad gör ni en torsdagskväll som denna?

Sitter...

I vanlig ordning på bussen hem från jobbet efter en arbetsdag som än en gång gått fort! Blev klar med sista kunden precis till klockan slog 20.00 så hann med den vanliga bussen och slipper bli sen, skönt! Har haft en bra dag med ett bra humör och det känns helt underbart såklart. Är lite hungrig nu såhär på kvällen då det blir helt fel med rutiner när man jobbar som jag gör på torsdagar. Blir hem och slänga i sig något lätt och sen är det bara att göra sig redo för sängen och veckans sista arbetsdag.


Men puss på er då!



Här får ni lite extra kärlek lagom till eftermiddagen!
Bilden är ju från alla hjärtans dag så den innehåller lite extra värme till er, haha!

Lunchtid då!

Sitter själv på jobbet (börjar vänja mig vid det nu) och äter lunch. Har stängt salongen och satt en lapp på dörren att jag är tillbaka till 15.00, så slipper folk störa på min rast. Jobbar själv fram till 16 och sen från 18-20 är jag alone igen, haha. Det är faktiskt en hel del att göra idag så det känns som om det springer på ganska så bra faktiskt! Hoppas att ni har en bra torsdag, nu ska jag ta lite kaffe på maten sen kör vi snart igång med eftermiddagen!


Det är halt ute...

Jag glömde berätta för er att jag halkade för första gången på säkert 1 1/2 år, igår!
Jag som trodde att halkandets tid var över för min del, har liksom varit så stolt att det inte hänt mig, men igår hände det och då hamnar man i den här typiska situationen som är så jäkla svår att hantera, haha!

Vad ska man göra? Skratta högt och oja för sig själv, låtsas som om ingenting hände, eller kolla runt omkring om det var någon som såg?

Jag gjorde låtsas som om ingenting varianten, kände att det var den bästa, haha. Vet inte om det var någon som såg men det är jag 100% säker på att någon säkert gjorde, jag menar det var framför ett 50-tal fönster så någon stod säkert  på en balkong eller i köket och fnissade åt mig när jag bara föll.

Tur kan jag i och för sig känna att detvar mörkt ute, fan värre mitt på ljusa dagen bland folkmassorna, nej i en sån situation dör man lite. Hoppas verkligen att det här var första och sista vurpan för mig på bra många år!

Hola torsdag!

Guthenmörgen på er i stugorna!
Torsdag idag då, imorgon är det fredag med andra ord, gott liv! Ledig helg väntar ju runt hörnet så känns alldeles underbart ska ni veta! Idag jobbar jag i vanlig ordning sent så börjar ju nu klockan 11, lite sovmorgon är skönt men har aldrig riktigt varit ett fan av att jobba till 20.00, hela dagen känns så lååång, men det brukar på något konstigt sätt kännas som om den går fort ändå.

Vad har ni för er en dag som denna? Jag har ju som sagt bara jobbet som väntar och inte mycket mer som hinns med faktiskt. Har bestämt mig för att sluta vara såhär negativ mot er här i bloggen, mina depptankar har liksom suddats nu har jag bestämt mig för, det är ju bara förjäkla onödigt må jag säga. Mycket av grunden tror jag att jag har ett svar på vad den ligger i, nämligen så att jag hade ett upehåll med mina p-piller i ca 3 månader, då jag mådde jättebra. Bara blev ett uppehåll för receptet tog slut och orkade inte riktigt ta mig tid åt att ta tag i det. Jag började i alla fall äta p-piller igen för exakt 17 dagar sen idag och nu vet jag att det påverkar mig negativt, jag har verkligen haft sådanna jäkla humörsvägningar utan dess like och jag bara känner hur hormonerna bubblar i mig, haha! Jag har dessutom haft min mens i (observera!) 17 dagar exakt idag! Ni fattar kanske anledningen till min period av depp eller? Ni fattar inte hur sjukt jobbigt det är (eller jo ni tjejer lär göra) och jag tror att det är det som har fått mig att ha varit så nere en period. Jag märker nu att jag blir mer negativ, jag sväller i kropp , ökade i vikt trots att jag har ätit lite en tid och väldigt bra så är det som om kroppen bara sväller. Dessutom är min aptit enorm, är hungrig konstant! Hela tiden skulle jag kunna äta men har varit hård med det och äter bara på fasta tider med små mellanmål under dagen så jag äter ju liksom normalt, men fan alltså vad jag känner mig anti dem där pillrerna nu, för inget gott med sig överhuvudtaget!

Så nu ska jag kriga mot hormonerna och bli en positiv människa igen, haha! Det räcker fan nu, jag kommer snart se grå ut om jag fortsätter så här, får se det som en svacka och det jag kan göra nu är att klättra ur den och det ska jag börja med idag, torsdagen till ära!


mördargäspen

Nu släcker vi lampan för idag, är så trött att det värker i hela kroppen, kanske träningvärken som förstärker visserligen, fan så det känns ska ni veta! Men det är bra, då har jag väckt de arma musklerna till liv så kan de gott jobba lite där inne i kroppen, dem kan jobba så kan jag få sova tycker jag!


Update

Jäklar vad jag saknar min familj just nu ska ni veta! Tror att det kan vara det som ligger bakom min nedstämdhet som jag haft senaste dagarna. Det får snart bli en tripp hem och hälsa på och bara vara hemma, funderar på att ta ledigt någon måndag så att man kan ta en långhelg och vara där fredag-tisdag!

Måste tas tag i, känner att det skulle ge mig massa energi!


reserier

Jag och Jonas har bestämt oss för att göra en rejäl resa till hösten och försvinna ett litet tag. Vi har pratat längelänge om det men har aldrig riktigt fått tummen ur för att man hela tiden tänkt "tänk om" om alla möjliga saker bland annat jobb. Vi har gått ifrån det nu och tänkt att nämen va fan, livet går faktiskt inte ut på att äta, jobba, sova och samma dag ut dag in. Vi vill göra den här resan medan vi kan och har möjlihet så vi bestämde oss, igår!

Planen har blivit den nu att vi ska jobbajobbajobba och hålla lite hårdare i pengarna då vi kan vara bra på att slösa,haha. Jag har bestämt mig för att spara halva min lön per månad och då kommer jag ändå ha pengar över efter månadens räkningar till att göra lite nöjen, ska liksom dra in på det man slösar på. Alltså så har jag siktat in mig ordentligt nu på att börja spara och det ska faktiskt bli riktigt roligt, jag har drömt om en riktig resa sen en evighet tillbaka så nu är det dags! Jonas kommer ju att kunna ta tjänstledigt från IKEA och jag har planer med mitt arbetsliv men det är fortfarande privat.

Och jag menar den enda skillnaden nu blir att man sparar extra pengar, men kommer ju fortfarande jobba samma schema, ha min semester i sommar och så vidare, sån inga förändringar där ville bara dela med mig, haha.

Det vi har planerat är att åka i slutet okteober/ början november och sen vill vi resa i Asien, vi har gjort olika rutter som förslag men inte riktigt bestämt oss än, några ställen som vi funderar på är Thailand, Vietnam, Malaysia/Singapore och eventuellt Kina/Japan. Vet inte riktigt än men vi tänker massor och vi har ju gott om tid på oss men en sån här resa måste planeras ordentligt!

Nu vet ni och jag har en sol i magen! Jag känner att jag behöver (även om det är långt kvar) en stund i mitt liv att bara komma bort från den här vardagen och få uppleva och njuta. Sen ni så är det hårt jobb och slitsom gäller, haha! Men jag känner att vi har pratat om det här så länge att nu har vi chansen, och som sagt långt tid kvar men det kräver ju sin planering!

Det som gör lite ont i hjärtat dårå.... Vi kommer ju bli bortresta över julen vilket ni kanske tycker låter som en och grej? Men jag har aldrig missat en enda jul med min familj! Och tyvärr så blir det nog den första (och sista, haha) i år, men jag hoppas dem klarar sig, vi har gott om tid att umgås fram tills dess. Nästan ett år ju!

Ville bara dela med mig av detta och även om det är långt fram så är det en rolig grej som jag kommer se fram emot och dela med mig av! Och ingenting är ju såklart bestämt till 100 än men en resa blir det och något i den stilen, sen kan det diffa med datum och länder.

Puss på er :*

.

Åh vad ni får följa med i mitt bergochdalbanehuvud (icke existerande ord) men det är väl det som är meningen med en blogg också! Allt går inte som på en räls jämt och just nu är en sån period. Jag har benat upp saker och ting idag i varje fall så en liten sten har lossat i alla fall. Nu har jag ett mål och ett som dessutom är så fantastiskt att man helt enkelt får tänka bort de jobbiga bitarna ett tag! Åh fan va bra plan jag och Jonas har knåpat på och till 97% så kommer den att bli av, gäller att bara lägga upp en liten planering. Jag ska berätta för er när jag landat innanför dörren, för just nu sitter jag på en buss hem och är så sjukligt hungrig att jag inte kan tänka på annat!


grubbelgrubbel här kommer jag...

Hjälp mig att komma över min hjärnas grubblerier, snälla...? Alltså det är som om det sitter ett stopp där som liksom backar mig med negativa tankar så fort som jag faktiskt får en bra idé!

Åhåhååå är så trött på att jag ska vara så jävla rädd för allting... Jag menar, det kan ju inte bli värre än dåligt!


Godmorgon onsdag!

Då var det dags att arbeta igen, känns bra faktiskt för under natten har jag liksom kommit till insikt med saker, löst problem i huvudet så att säga, haha. Har i alla fall en helt godkänd plan nu med mitt liv och ska snart berätta mer för er! Kan inte berätta allt i bloggen men några smådetaljer kanske? Min hjärna har liksom kokat över senaste tiden och har tänkt mig att det är dags att ta itu med saker som rör sig därinne!


Tisdag

Har haft en jättebra ledig tisdag! Gick upp 08.15 för att ta mig till gymmet och köra ett Morgonpass innan frukost, gick hur bra som helst och så skönt att nästan ha gymmet för sig själv! Efter det blev det en rejäl frukost/brunch samtidigt som vi tog tag i tvätten. Sen har det blivit lite middag här hemma med varsitt glas vin och massa mys! Dagen har gått så jäkla fort bara och nu är det ju dags att om någon timme gå och lägga sig. Vi planerar framtida resor och har något stort i åtanke, kräver rejäl planering bara! Men vi knåpar på. Imorgon är det tillbaka till jobbet och sen kör vi lite träning i slutet av dagen, bra där ! Hoppas att ni har haft en bra dag!


Jag har städat...

som ni vet tidigare i veckan och jagär fan mästare på att lägga saker på "bra" ställen där man ska hitta allt lätt. Problemet är ju bara vart faen de här bra ställerna är någonstanns för nu är helt plötsligt båda kamerorna bort städade... Typiskt mig va! Jahaja jag som tänkte ladda upp lite bilder som ni inte sett men det får väl bli när kameran letar sig tillbaka.

Den ligger säkert och stirrar på mig just nu, någonstanns i någon hylla eller har jag lagt den i en låda, eller kanske skåp? Suck!


Inte konstigt att man är snurrig när man ser ut såhär!


Dagen till ära

klär jag mig i hjärtan!



Hoppas att ni får en fin dag! Nu ska jag och Jonas åka in mot stan. Förresten så var frukost/brunchen ömazing!

Frukost time

Körde ett morgonpass på gymmet och nu är storfrukosten framdukad! Äggröra, bacon, korv, ost, kaffe och massa godsaker! Mums!


Damn!

Snacka om att träningen gav mycket igår! Vaknade upp och ställde mig framför spegeln och jäklar vilken förändring, märks att det var ett hårt pass på gymmet, eller vad tycker ni?



Och håret, det har växt något enormt, måste vara ett tecken på välmående ju...!

Peta näsa

I väntan på att Jonas ska komma hem från träning så befinner jag mig i denna position, börjar bli lätt uttråkad med andra ord...



Jag är i alla fall hel och ren nu och luktar inte längre svett. Jag luktar jordgubb för att vara exakt, har så goda produkter från body shop ska ni veta! Man luktar som en liten jordgubbe här hemma och det är inte helt fel.

Jonas är påväg hem från sin träning nu, jag kom ju hem för typ en och en halv timme sedan och sen dess har jag ätit, duschat och sen fick det bli en stund här framför la computadora! Fast har inte bara segsurfat idag (självklart läst bloggrundan) men har faktiskt tagit tag i lite vettiga saker som behövdes tas tag i om man säger så! Känns skönt, fått lite gjort med andra ord.

Får se om det blir någon film/serie kvällen till ära? Man kan ju leva lite när man vet att man är ledig imorgon!

Träningen avklarad!

Träningen gick så mycket bättre än förväntat! Hade liksom tänkt mig att jag skulle ge upp efter 20 minuter eftersom jag inte tränat ordentligt på över tre veckor. Men jag kände mig faktiskt inte svag som jag trodde konditionsmässigt, musklerna däemot var väl inte lika starka längre... Fick liksom minska det motstånd jag brukar ha på typ alla maskiner. Jag känner mig i alla fall duktig , körde ett relativt hårt pass men har ändå inställningen att börja komma tillbaka nu sakta men säkert så att man inte kör ut sig och hamnar i en svacka igen. Hitta en balans helt enkelt, och med tanke på att jag snart gjort en veckas LCHF så är det bra också att träningen får börja komma in. Har ju känt ett ganska rejält sötsug senaste dagarna som jag har kämpat mot och det har ju liksom inte hjälpt till med att man har den veckan i månaden som kroppen liksom skriker efter godispåsen! Jag har klarat det i alla fall, äter rejäla portioner så att jag inte ska svälta ner mig och bara tappa vatten. Jag gör inte det här för att rasa i vikt som jag har skrivit innan, jag gör det för att bli piggare och må bättre, hitta nyenergi och jobba tillbaka min självkänsla. Sen får man ju helheten på köpet men har liksom slutat med det där att stirra mig blind på vikten som vågen visar, det spelar ingen roll så länge man vet att man mår bra och gör rätt för sig.

Nu har jag nyss ätit ett kvällsmål som var så sjukt gott! Blev LCHF pastan med bacon, grädde och ett knäckt ägg i, låter kanske inte så gott men lite vispande i det så har man en fusk carbonara, mums! Känslan att få äta "pasta", nystart bröd och allt annat gott hemma är faktiskt underbar! Jag lever liksom helt "normalt" med maten egentligen bara att jag äter mer fett och knappt några kolhydrater. Det bästa är ju fan ostrullar med cream cheese i, mums! Såhär på kvällen, jag som är en riktig ost människa klagar ju inte på att man får äta ost i stora lass!

Aja, det luktar svett här så kanske bäst att ta den där duschen nu? Think so.

Måndag efter jobb och slit

Nu ska jag äntligen ta mig till gymmet hörrni! Den ni, duktig tycker jag! Sitter på bussen efter en jobbdag som gått i hundranittio. Ska bli skönt att rensa huvud och kropp med lite träning. Sen är man ju ledig imorgon och det känns alltid extra gott! Vad ska ni göra imorgon på den här hjärtdagen? Vi ska laga storfrukost och njuta av den lediga dagen och bara vara, sen har vi tänkt oss att laga någon riktigt god middag tillsammans, bara enkelt men ack så mysigt, haha! Behöver liksom inte vara mer avancerat än så kan jag tycka!


Kloka ord

Åh söta farbrorn som jobbar i tobaksaffären bredvid salongen småpratar alltid och säger så smarta saker! Idag sa han "man lever inte för att jobba, man jobbar för att leva" en riktigt klok farbror det där!


Lunch

Luften gick ur mig och här sitter jag, nyss stoppat i mig matlådan och nu gick jag in i någon slags dimma här. Förmiddagen var kaos att jobba själv, telefonen ringde mycket, sol kunder som behövde hjälp och lilla jag som hade fullt upp nog med mina klippkunder. Det gick fort i alla fall och bra för den delen också, nu kör det igång klockan ett igen med full rulle! Nästa lucka som finns i schemat är halv fem så dagen lär ju springa på fort! Längtar till min träning efter jobbet och att få vara ledig imorgon! Ska bli skönt alltså!


Godmorgon måndag!

Har bestämt mig för att det här ska bli en bra måndag oavsett vad som händer. Har i princip fullbokat idag och jobbar själv fram till 12 så behöver stänga av sånt som har med negativa tankar och stress att göra! Idag ska jag göra till en bra dag och efter jobbet ska jag äntligen iväg till träningen, första gången på ett par veckor. Kommer nog få rensa huvudet ordentligt där och det känns inte helt fel, sen är jag ju ledig imorgon och har en ledig lördag den här veckan så finns inte mycket som kan gå fel. Sitter på bussen nu i alla fall, ska läsa min Metro och plugga in hörlurarna. Hoppas att ni får en bra dag!


söndagsångest

Helt plötsligt förvandlades min egna tid till att kännas väldigt ensamt och tyst, runt 5-tiden så hade jag städat allt, gjort mina ärenden, läst varenda blogg som kan tänkas och surfat runt på alla möjliga sidor. Dessutom har jag lagat mat som jag också har ätit av, tänt ljus i hela lägenheten, men nu är det så tyst här, man skulle kunna höra en nål falla och nu har jag liksom gjort allt (eller finns såklart andra saker jag skulle kunna ta tag i men min peppanda har liksom försvunnit nu)

Tur då att Jonas smsar och säger att han sitter på bussen hem för nu behöver jag lite sällskap! Kan inte hjälpa att ha en konstig klump i magen idag, trots att jag gjort massor med duktiga saker så känns det liksom som om den här söndagsångesten kommer krypandes och att jag hade kunnat göra ännu mer vettiga saker idag, som till exempel bena upp det här med vad jag vill göra med mitt liv? En stor fråga med många svarsalternativ, men den kommer alltid krypande när man minst behöver det. Alla dessa tankar i ett litet inlägg som detta, ojojoj om ni bara skulle veta vad mitt huvud går på högvarv just nu. Dessutom finns det en bidragande faktor som är asjobbig, all the women knows what I'm talking about. Den här härliga perioden när man liksom blir, ful, otillräcklig och gnällig och dessutom ett living hell att umgås med (LÄS bo med) haha!

Aja, mannen är påväg i alla fall och han har en tallrik med varm mat som väntar på honom och en helt skinande ren lägenhet, liiite duktig förtjänar jag att känna mig ändå.

Puss på er hjärtegöllizar!

Luften gick ur mig...

Nu jäklar har jag använt upp all energi...Har suttit framför datorn i köket i dryga timmen nu. Det är rent här hemma men har inte orkat ta tag i klädhögen i sovrummet, men det är trots allt BARA det kvar! Skönt! Men nu bara sådär försvann all energi, så är jag tvungen att ta mig ut i vintervädret och slänga soporna och fylla på mitt busskort inför imorgon, seeegt! Nu har jag liksom fastnat här på stolen, kanske är bra om jag rör lite på mig ändå annars blir man bara tröttare.

Jackan är på och likaså halsduken, så vad väntar jag egentligen på...?



städerier och duktigheter!

Jag är så duuuuktig, va! Ni ska bara veta. Efter frukosten så gjorde jag iordning en liten spellista med musik från datorn och sedan väckte jag städtanten inom mig till liv. Så nu har jag diskat bergen av disk, skurat köksluckor, bänkskivorna, bord, ja you name it! Har gjort klart hela köket, vardagsrummet och hallen så bara toaletten och sovrummet kvar! Duktig jag känner mig ska ni veta, man kan njuta länge av det här och så luktar det ju gott här hemma också. Man mår liiite bättre av ett rent hem, lättare att kunna säga att man har gjort någonting ut av söndagen också, nu kan man med gott samvete göra vad man vill utan att känna sig helt värdelös när Jonas kommer hem ikväll, haha!

Tänk vilken lyx han har den där Jonas alltså, idag får han komma hem till ett skinande hem, mat på bordet och en glad sambo (det är inte varje dag, haha) Ibland kan jag faktiskt vara riktigt bra och då väger man ju upp för alla humörsvägningar och allmänt dryga beteenden som vi som kvinnor kan ha. Jag menar nu är jag på + sidan igen och det känns bra, jag har nog varit en ganska - flickvän senaste veckan, inte så jätterolig att umgås med kan jag tänka, haha!

Och håll i er för nu åker golvmoppen fram, alltså jag gillar den här lilla städtanten som kommer fram sisådär någon gång ibland, hon är ju grym!



Såhär ser hon ut;

Pretty nice va?

Färgglada ben från H&M








Dagens frukost!


En STOR latte!

Två nystartbröd med ost och salami, mums!

And last but not least, a banana!


goder mörgen!

Hallå söndag och blögreaderz!
Jag har unnat mig sovmorgon till halv tio idag vilket är att sova länge för en arbetande människa som mig själv! Ska äta en riktig långfrukost med bacon, stekt ägg och självklart en stor kopp kaffe, riktig söndagslyx att få sitta ner i lugn och ro och äta frukost. Det gör jag verkligen bara på helgerna, annars brukar det bli att man stressar iväg tidigt och slänger i sig lite turkisk yoghurt från kylen på jobbet innan första kunden kommer!

Idag ska jag se vad dagen har att bjuda på och vad jag själv orkar med att ta tag i, skulle behöva både städa lägenheten och träna, något kanske man kan göra i varje fall? Jonas jobbar och sen ska han träna så han är hemma först runt 19-tiden ikväll! Blir ganska mycket egentid idag då så det borde ju vara min pikt som flickvän att skapa ett rent hem till mannen i huset, eller? Haha!

Åh, förresten så kan jag inte sluta tänka på samtalet med min syster igår och hennes koffeinkick, haha! Har småfnissat enda sen dess! Hon har nämligen för en tid sen druckit EN liten kopp latte runt 22-tiden på kvällen och sedan varit sömnlös en hel natt och tvingat Daniel till att vara uppe med henne, hahaha! Alltså den där kvinnan måste vara känslig för koffein för en hel natt av en kopp kaffe känns orimligt för mig som dricker 4-5 koppar per dag,. Stackarn, måste varit jobbigt, men kan inte sluta att le när jag tänker på det, Haha!

Hoppas att ni har en god söndagsmorgon, inte allt för mycket ångest efter lördagsnatten?, och är pigga och glada!

Inspiration by H&M



En våroutfit i Jessicas smak!
I år ska jag våga ta mig ur den "svarta klädzonen" Här ska inhandlas färgglada byxor, ljusa pasteller, härliga skor och accesoarer!

melodifestivalen

mindre bra omgång idag va? Helt rätt att Ulrik Munter gick till globen, resten var väl sisådär va? Aja, mellon va bara bra för att slappkolla på, nu ska jag komma på vad jag vill med resten av lördagskvällen! Jonas ska krypa till kojs snart då han börjar jobba 06.00 imorgon. Jag funderar på att ta mig ett glas vitt och sitta kvar här i soffan med datorn i knät, kanske kolla lite bloggar, serier, film? Än ska jag inte sova i alla fall! Är ju trots allt ledig imorgon!

Mello!

Vad tycker ni? Någon favorit än? Ulrik är ju bäst av de tre första i alla fall! Men känns som en svag omgång, idag har boybands introt varit bäst hittills!


lördag!

Jag är nybadad, hel och ren så här hos mig luktar det gottit!

Så skönt att ha helg! Det gick jättefort att jobba idag och det var inga problem att jobba själv för den delen heller. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket mer än att laga lite lunch, slappa och ta mig ett bad. Nu kommer Jonas hem vilken sekund som helst och då blir det nog att fortsätta med slöandet, kanske titta på någon film eller serie? Ikväll är det ju melodifestivalen så det måste man ju se i alla fall, blir än så länge vad det verkar som en lugn lördagskväll hemma för min del.



Hej på er so long!

Fina människor är guld värda.



















Inspiration






Fläta håret tjejer! Det är så snyggt och jag tror att vi kommer se mycket flätor i vår, det ska vara slarvigt och gärna lite löshängande, så det inte ser så överstylat ut!

Hade jag haft lite längre strån på huvudet så hade jag gått med olika flätor varje dag! Enkelt, lätt att variera och framför allt snyggt både till vardags som till fest!


Åh, bilder !

Lördagmorgon börjar med lite småfniss på bussen!












The beast have to sleep to become a beauty



Jag har tvättat bort ansiktet för att placera mig här på min sida av sängen och skåda min skönhet framför datorn.
Or not, jag behöver min skönhetssömn tror jag, nu får det fan vara nog med sömnlösa nätter, nu är det dags att få sova en hel natt tycker jag!

Laddar inför att gå på helg imorgon, vinet smakade gott, ett avsnitt av biggest loser och bölJessica som gråter till allt släppte såklart några små tårar, men det är fint juh! När dem kämpar och gråter då gråter jag med, hur ska detta sluta? Jag fäller tårar till varenda program på tv oavsett innebörd, tell me what's wrong?

Aja besten måste slå huvudet mot kudden så att hon inte skrämmer livet ur morgondagens kunder!
Nighty!

Fredagskvällen

Jag unnar mig ett glas vin såhär efter maten och trots jobb imorgon, ett glas är bara lyx! En sängfösare för fyfan va trött jag är!


Bussblogg

I vanlig ordning runt den här tiden så sitter jag på bussen hem från jobbet. Hann in en snabbis på Ica innan bussen gick, var ganska hungrig så köpte en påse med baby bell ostar som jag har ätit lite av. Jag är en riktig ost människa så skulle nog kunna leva på ost,haha! Köpte hem lite annat smått och gott som har tagit slut i kylen hemma. Är så inte sugen på att jobba imorgon just nu men det går nog bra, jobbar ju bara till ett så är inte hela världen!


Matkoma


Fredag

Sitter på jobbet och äter min goda laxsoppa som jag har i matlådan idag, mums! Förmiddagen har gått fort och nu är det lunch till ett sen är det bara eftermiddagen som är kvar av denna arbetsdag. Imorgon får jag fredag så jag hoppas att alla ni som går på helg idag suger åt sig lite extra fredagskänsla för min skull, haha!


Fisksoppa

Gjorde en asgod fisksoppa till middag a la LCHF, så goood!
Tog receptet från Jennifer åbergs blogg och det var verkligen mumsigt och väldigt mättande!

Här har ni receptet om ni någon gång vill göra en god soppa;

LCHF fisksoppa med sting
Portioner: 4 st

Ingredienser
2 msk smör
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
1 fiskbuljong
2 dl paprika och chili crème fraiche
4-5 dl grädde
400 g fryst lax
2-3 dl frysta grönsaker efter smak och tycke, jag använde ärtor, majs och paprika blandning.
Citronpeppar

Så här gör man
Börja med att fräsa vitlök och löken i smör. Tillsätt sedan en buljongtärning och lite vatten.
Häll sedan i créme fraichen, grädden och laxen, som du har skurit i tärningar. Smaka sedan av med citronpeppar.
Krydda efter eget tycke, jag använde citronpeppar, chilipeppar och salt.
Tillsätt sedan grönsakerna och servera!

Torsdag

Påväg hem efter en arbetsdag som har gått otroligt fort! En salig blandning av människor i stolen idag, de flesta positiva men nån surmulen människa kan man inte komma undan ibland. Har i alla fall haft en bra dag och känt mig ovanligt pigg. Ser fram emot att få helg ändå, bara två arbetsdagar kvar sen intar jag ryggläge i soffan med ett glas vin och melodifestival, åh så schönt!


Londonlycka!

Åh vi har såhär många flummiga och extremt fula bilder från London på mig och Jonas som man bara blir såhär glad av! Jag blir glad av fula bilder sålänge som man kan skratta åt dem, haha!

Jag saknar mitt London .


Inspiration


@ work

Har placerat rumpan på stolen i personalrummet, fyllt kaffekoppen med kaffe och ska sitta här 10 minuter tills klockan slår 11. Sen ska jag börja min arbetsdag och se vad den har att bjuda på, har i alla fall fullbokat i eftermiddag så då vet man att det går fort efter lunch! Jobbar ju kvällen själv i vanlig ordning, blir mycket ensamjobb den här veckan. Ikväll, imorgon eftermiddag och på lördag står jag själv, mindre kul kan tyckas men man överlever, haha.


Gutenmorgon



Jag sitter här i köket och äter frukost i min ensamhet, haha! Ganska skönt faktiskt. Dagens frukost blir något så spännande som turkisk yoghurt med frystabär och en skvätt grädde, mums!

Ska snart bege mig mot bussen och dagens arbetsdag. Sjukt frustrerande att jag inte sov direkt bra inatt heller så nu är det två dåliga nätter i rad och det känns i lille kroppen. Blir nog bättre av att jag börjar äta bättre nu, då kanske man kan sova lite bättre på nätterna också?

Drömde sjuka drömmar inatt om bland annat toapapper (HAHA), Robert Pattinson (not in a good way) och massa labyrinter, få ihop den ni! Fan vad jag har börjat drömma mycket och konstigt den senaste tiden, det är okej så länge som det inte är mardrömmar i alla fall.

Jaha ni, jag får väl bege mig då, tiden springer iväg.

Toapappersshopping

Är det bara jag som tycker att det är jobbigt när man bara måste handla toalettpapper? Det känns som om alla tittar när man går raskt genom butiken med fokus på att plocka dem där rullarna från hyllan och sen springer vidare direkt till kassan. Alla vet ju vad det är till för och när man endast handlar toalettpapper så känns det som om det är akut, typ "Jag måste bahaajsa nu, behåll växeln"

Var med om det senast igår då jag begav mig till affären för att handla toalettpapper då vi glömt det under storhandlingen tidigare i veckan. Funderade under hela spårvagnsresan om det inte var någonting vi hade glömt handla så att jag skulle kunna slingra mig ur den här toapapperssituationen. Kom inte på någonting så smsade Jonas och frågade om han ville ha något från affären men såklart ville han inte det då allting fanns hemma.

Väl inne på Ica maxi så plockade jag på mig mina toarullar och...en klase bananer! HAHA! Alltså, hade fan varit bättre utan bananerna! Antingen tänkte folk att jag behövde få igång magen eller få i mig lite energi under toalettbesöket. (Troligen tänker inga det här men det är vad jag inbillar mig i alla fall) Jag fnissar alltid lite själv när det är någon som bara handlar toalettpapper. Men det där med bananerna, vafan... Jag hade kunnat komma på något bättre känner jag, menmen jag kom i alla fall hem med pappret!

Jag har i alla fall kommit på en lösning til det här problemet, nästa gång som man bara behöver handla toalettpapper så köper man två förpackningar istället för en. Då verkar det inte lika akut, eller?

Nu kör vi!

Varmt välkomna att hänga med nu när jag öppnar upp för min lchf-resa! Som ni vet så har jag innan ätit LCHF bara det att jag hamnade i en svacka för ca 2-3 veckor sen och därefter har jag inte riktigt kunnat plocka upp varken motivationen eller kosten trots rätt grejer i kylskåpet. Nu är det i alla fall dags på riktigt och det är mycket för att jag mår så jäkla mycket bättre när jag äter lchf, dessutom så känner jag mig piggare och starkare. Det har därför egentligen ingenting med vikt att göra, det är bara enbonus om jag tappar några kilon men huvudmålet för mig är att känna mig starkare och må bra igen med hjälp av kost och träning!

Jag kommer därför att dela med mig av mina tankar/omställningsbesvär/recept med mera, såklart inte hela tiden men när jag känner för det! Jag skriver om detta här i bloggen för nu vet ni och oavsett hur tuffa mina två första veckor blir så kan jag inte gömma mig då jag kommer dela det med er och då vet ni ju om jag fuskar, haha!

Jag har laddat här hemma med massa gottit inför lchf, det är så lätt att köra det nu när de har börjat sälja Nystart brödet på ICA (GOTT bröd som är helt LCHF, smakar som vanligt rostbröd och finns i tre olika smaker än så länge) Dessutom har jag lchf nudlar och pasta i skafferiet så det underlättar nu i början!

Och den här låten talar för mig just nu.


Fina ord från fina människor

Det var som om Anna kände på sig att jag hade en riktig bajs dag idag och att min motivation var nere i botten. För sisådär vid lunchtid fick jag ett sms som löd såhär;

tänkte bara säga att du är bäst
och att jag kan skatta mig lycklig
som har en sån fin vän som du! Puss!

Hur glad lilla Jessica blev? Såhär glad:


Ni ska få ett uppdrag...

Till kvällen så presenterar jag det, nu ni mina vänner ska jag ta hjälp av bloggen. Jag menar bättre sätt finns ju inte egentligen för här kommer man inte undan, haha!


.

Känns som om en minut är en timme idag. Ganska perfekt beskrivning på hur jag känner mig idag. Dags att rycka upp sig lite? Jag är en sån här riktig "tänk om" människa, låser alltid mig själv! Oavsett idéer eller tankar jag får så stoppar jag alltid mig själv med tänk om tanken, dumt kan tyckas! Jag ska fortsätta med kaffet nu i alla fall!


Onsdag med en touch av måndag

Jag har haft en sån där natt när det känns som om man aldrig somnade. Sjukt jobbigt med andra ord, har ju säkerligen sovit men känns som om jag legat vaken hela natten, hjälper inte av att man hade sjuka drömmar heller. Får se om man piggnar till när man kommer fram till jobbet, se hur dagen ser ut i bokningarna. Orkar egentligen inte med folk idag men det är mitt jobb så bara att hoppa in i rollen och tänka på annat! Ska försöka ta mig till träningen efter jobbet och börja träna tillbaka lite energi, mår alltid mycket bättre när jag tränar.


Godnatt!

Åter igen dags för att släcka lampan och bege mig till drömmarnas land! Imorgon väntar jobb och jag är redan trött, haha! Nåväl det är väl inte hela världen ska försöka komma igång med träning imorgon igen också, wish me luck!


Wish list

Det finns månag Góbitar man vill klicka hem på Victoria secrets hemsida,
dessutom så är det ju den sidan med snyggast modeller så allting ser ju såklart snyggt ut!











Dessa plagg skulle göra gott i garderoben inför våren, har en tendens att se väldigt svart och grått ut annars innanför dörrarna till min garderob. Måste bli bättre på det där med att inte inhandla så mycket svart!

Top model sverige...

Och den där Sophie ska vi inte ens tala om!

tisdag

Min lediga tisdag har spenderats med att inte göra ett skit , haha! Dagen har verkligen bara försvunnit och jag har inte gjort någonting. Var ute och gick en promenad i solen på förmiddagen och that's it. Känns lite dumt när man sitter här och bara suttit här hela dagen, men va fan, ibland får man dega ihop litegrann!

Jag sitter och tittar på svenska top model, har ätit lite naturgodis och har lite egen tid då Jonas är duktig och är och tränar. Appropå det här med svenska top model så har jag aldrig riktigt gillat det men ger det en sista chans i år i förhoppning att dem gör det lite bättre. Har kommit på att det är de svenska tjejerna jag stör mig, dem är så äckligt kaxiga så jag orkar knappt titta ibland, jag hatar sällan men den där Sibel är fan den värsta! För er som har sett programmet så kan jag gissa att ni håller med, haha! Hon är fan vidrig! Men det brukar ju alltid var sånna med som bara är med förtvs skull så att vi här hemma i soffan ska bli irriterade...

Innan top model så kollade jag på nya avsnittet av Gossip Girl, det gör mig aldrig besviken torts att det var ett kaos avsnitt! Haha.

Nu är reklamen slut så ska fortsätta se om det blir något bättre av det här...

Fråga

Är det någon som råkar veta en bra tatuerare i Göteborg? Inte för att jag ska göra något avancerat men man vill ju liksom inte hamna hos Micke i källar'n med smittonålarna if you know what i mean...?

Nya toppar då!





Jag lagar mat och under tiden kan ju ni få kika på mina nya toppar, kul va?
Haha! Ett sant måndagsnöje att titta på den här damen på bilden och bara se ett välmående hår och sen behöver ni inte bedömma resten av form och figur. Det har liksom inte varit min dag idag när det gäller det här med my look (och då gäller det från toppen av knoppen ner till min mindre vackra lilltå som är mobbad sedan många år)

.

Nu är jag nyklippt och fräsch i topparna tack vare Malin som orkade ta sig an mitt burr! Skönt för mitt hår som verkligen behövde en genomklippning. Komiskt att man jobbar som frisör men det är aldrig att man hinner med sitt egna hår, haha. Brukar väl vara så antar jag? Snart dags för mig att sätta igång med eftermiddagens kunder och sen är det snart slut på den här arbetsdagen! Imorgon är jag ledig i vanlig ordning och det känns otroligt skönt trots att jag nyss har haft helg. Men man säger väl aldrig nej till en ledig dag, kan inte bli för mycket av det.


Måndag

Sitter på jobbet all alone, jobbar själv fram till 11 då Malin börjar. Ska alldeles snart låsa upp dörren ska bara ta några sista klunkar kaffe först. Ska ta och roa mig med lite skyltning och erbjudanden inför dem här hypeade alla hjärtans dag! Har litegrann jag kan underhålla mig med innan Malin kommer och gör mig sällskap. Kanske dags att ta tag i dagen nu? Trots en lugn helg är jag trötttrötttrött idag! Vänder nog om en liten stund om jag har tur. Nu måste jag öppna annars sitter jag väl fast på den här stolen resten av dagen!


Nighty

Nu ska jag alldeles snart släcka lampan och ögonen. Imorgon väntar jobbet igen och det känns faktiskt helt okej att det är måndag imorgon. Har haft en sjukt bra hela med massa roligheter som avslutades med söndag i soffan och film/seriemys! Blev massa gott att äta så nu kan jag knappt röra på mig, mådde illa ett tag efter allt godis så tog en powernap på 20, hahaha tjockt eller? Nu har jag i alla fall lagt mig bekvämt och ska inte behöva röra mig igen förrän klockan ringer 06.40. Sov gott på er!


Godmorgon

Då var det söndag igen då. Jag har inga direkta planer för denna dag förutom att hämta ut ett paket från posten, spännande va? Inte för mig jag vet redan vad det är. Det som stör mig är att jag måste hämta ut paketet i Mölndal centrum på Hemköp, brukar alltid få hämta mitt paket på affären som ligger här vid oss, eller Ica maxi. Nu måste jag liksom ta mig ut i kylan ordentligt, ta vagnen till Mölndal centrum och sen hem igen, suck vilket i-landsproblem, haha! Man är bra lat ju, dessutom är det för kallt för mig som inte är ett vinterdjur, jag skulle gärna gå i ide och vakna lagom till våren. Dagens utmaning för mig blir i alla fall att ta mig dit, innan 15.00 för sen stänger de... Vill gärna ha mitt paket idag så det är bara att rycka upp sig!


En hjälp på traven kanske?

Vår dag har varit såhär super mysig dåe! En riktig 10 poängare med full rulle, god mat på Picasso och bra föreställning på Stora teatern. Kvällen har avslutats med en titt på melodifestivalen som jag inte riktigt har orken med att kommentera för tillfället, haha!

Det jag behöver hjälp med i kvällens inlägg är att jag nu har bestämt mig för min nästa tatuering, som kommer vara en liten text, en mening sisådär. Nu till det jag vill ha lite tips, råd, åsikter, you name it om; Placering. Jag ska ha texten på armen, en mening, då vill jag som har beslutsångest ha smakråd Och ja, jag vet jag ska känna bäst själv men jag tycker att alla dessa ställen är snyggt fast på olika sätt så vill bara ha lite synpunkter!

Texten på bilderna är ingenting att fokusera på, kolla bara in placeringen och dela med dig vad du tycker.


insida överarm


Insida underarm


Eller såhär?


Jag behöver era åsikter så dela!

Typsnittet kommer se ut något i den här stilen om ni behöver se det framför er;




Typsnittet har jag en klar idé om så där behöver ni inte bestämma ;)
där har jag bestämt mig för vad jag vill ha.




Time to go då.

Dags att bege sig in mot stan nu då, färdig fixad och redo. Är sugen på en stor chai latte så det blir nog första stoppet när vi kommer in! Sen ska vi komma på vart vi vill äta någonstans innan vi ska bege oss mot teatern, hittar nog något bra!

Har en sån jäkla bra lördag måste jag säga, verkligen lugn och skön men ändå fullspäckad i schemat! Precis så det ska vara! Förmiddagen blev det lite egen tid med bad, ansiktmask, läsande av bloggar och lite snabbkik på lite vårkläder, under tiden fick Jonas spela lite och titta på sitt älskade Naruto i fred, haha! Bra fördelning tycker jag, skönt att inte sitta ihop limmade hela dagen liksom.

Nej nu tycker jag att jag har väntat färdigt på den där Jonas som segar runt i lägenheten, tanken av Chai latte gör att jag vill åka mot stan nununu! Haha!


Vårinspiration i form av kläder


Bilder tagna från http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/




http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/




Hallå lördag!

God morgon för vissa till och med kanske? Jag har i alla fall varit vaken sen 9 så jag har hunnit med både en lång frukost med kaffe och gott och dessutom har jag också tagit ett bad och lagt ansiktsmask. Skönt att bara ha en lugn lördagsförmiddag där man kan göra lite som man vill! Idag ska vi som sagt gå på Cirkus Cirkör jag och Jonas, ska bli hur kul som helst! Tänkte åka in till stan runt tre-tiden och äta någonstanns, dricka någon go kaffe och bara ta det lugnt! Härligt med helg va? Bortsett kanske från att vi har -15 grader ute vilket är mindre härligt, kyla har liksom aldrig riktigt varit min grej. Jag har spenderat förmiddagen med att kolla in massa vårnyheter på bland annat H&M och nelly, det är farligt att kolla på kläder, skor och väskor för jag skulle lätt kunna handla allt! Speciellt eftersom jag är sån person som alltid vill ha nytt, tycker min garderob är så fruktansvärt tråkig! Så fort man handlar något nytt så blir det favoritplagget och sen har man liksom "använt sönder" det, haha! Jag tröttnar så jäklafort på kläder alltså, sen kan jag undra ibland hur fan man tänkte när man köpte vissa saker alltså! Reor på olika hemsidor gör oftast att man handlar massor "utifall att plagg", så är jag i alla fall, tänker alltid "kan vara bra att ha någon gång...kanske?" Ska i alla fall kika vidare på lite kläder och drömma mig bort, sitta osminkad och blöt i håret ett tag till innan man klistrar på dagens ansikte.

Hunger!

Nu sitter jag på bussen hem från jobbet och försöker hitta tillbaka till fredagskänslan, den försvann där ett tag men den kommer nog tillbaka snart. Är så sjukt hungrig att det enda som jag kan tänka på just nu är MAT! Ni vet när magen verkligen ylar efter lite krubb, så att det känns som att hela magsäcken vrider varv på varv, så hungrig är jag! Ringde till Jonas i alla fall och förvarnade, han är nämligen ganska dålig på det där med att ha mat färdig när man kommer hem, haha. Han brukar fråga när man kommer innanför dörren vad vi ska äta och då är det liksom försent, så då blir det att man äter något lätt under tiden man lagar maten, haha (svullar med andra ord) så nu hoppas jag att maten är redo när jag kommer hem så kanske energin letar sig upp igen! Mina planer för kvällen blir att ÄTA (haha), dricka vin, bädda ner mig i soffan och se vad tvn bjuder på! Om ni har filmtips så ja tack gärna!


Fredag

Äntligen fredag eller vad säger ni? Så skönt! Ska om några minuter gå på lunch här på jobbet så passar på att skriva ett inlägg innan, haha! (smart tycker jag) är fullbokat hela eftermiddagen så då vet man att det kommer gå fort och snabbare bli helg! Ikväll ska jag och Jonas dricka ett eller två glas vin, laga god mat och se om det finns någon bra film att kika på, en riktig fredagsmys fredag! Härligt! Senaste helgerna har jag fart och flängt så har knappt varit hemma. Dessutom har jag och Jonas verkligen jobbat om varandra och knappt sett varandra längre än en halvtimme per dag i två veckor, så känns skönt att bara ha en ledig helg hemma, tillsammans! Hoppas att ni har en bra dag!


Lunch inlägg

Åh vad jag ser fram emot helgen, jag har nämligen bokat biljetter till mig och Jonas för att gå på cirkus cirkör och deras föreställning "where it like a crown". Jag har sett den en gång förut för kanske 1-2 år sen i Västerås och den var såå bra! Därför bestämde jag mig nu när de ändå är i Göteborg att ta med Jonas på det så gör man något roligt tillsammans! På lördag så blir det alltså det som är planen och det ska verkligen bli roligt! Skönt med en ledig helg och lite andra planer än vanligt. Men först är det att jobba färdigt dagen idag och sen såklart imorgon sen är det efterlängtad helg!


Torsdag

Tänkte att jag ska hitta tillbaka hit nu igen efter någon veckas tystnad. Det är ju faktiskt roligt att ha någonstans att dela med sig av min helt vanliga vardag, haha! Men ni måste ju få något att läsa så jag tänker ju trots allt på er! Vad jag gör en dag som denna är så mycket som att vara på jobbet 11-20 och mer än så blir det inte ;) haha. Ska försöka bli bättre på att skriva lite här nu, men nu måste jag dricka mitt kaffe innan det blir kallt, sen har jag snart dagens första kund.


.

Tänkte att jag ska hitta tillbaka hit nu igen efter någon veckas tystnad. Det är ju faktiskt roligt att ha någonstans att dela med sig av min helt vanliga vardag, haha! Men ni måste ju få något att läsa så jag tänker ju trots allt på er! Vad jag gör en dag som denna är så mycket som att vara på jobbet 11-20 och mer än så blir det inte ;) haha. Ska försöka bli bättre på att skriva lite här nu, men nu måste jag dricka mitt kaffe innan det blir kallt, sen har jag snart dagens första kund.


RSS 2.0