Sjuk

Idag ska jag kurera mig, jag ska ligga i soffan, dricka te, ta mig till apoteket för att se till att det här inte blir värre. Jag har inte varit sjuk sen innan jul så det är väl en självklarhet att man blir det nu när man börjar nya jobbet imorgon. Som tur är har det liksom inte brytit ut riktigt ordentligt, utan har varit såhär halv snorig, nysig och lite småont i halsen senaste tre dagarna, så får ju hoppas på att det inte bryter ut heller. Tror att jag inte känner av det så farligt mycket för att jag intalar mig själv att jag är helt frisk och ligger inte och tycker synd om mig själv ;P Idag blir väl första dagen som jag håller mig till soffan med tanke på att igår var jag ute och sprang så då är jag väl tvungen till vilan idag ;)

Igår var en riktigt bra dag! Vaknade i tid, Jonas jobbade så jag promenerade till spåret och sprang 5 km en lagom runda för en lördag morgon :) Så härligt! Efter det satt jag mig på balkongen i solen och njöt. När Jonas kom hem gick vi till Ica maxi och handlade lite gott till kvällen så handlade vi även en grill till balkongen! Ikväll ska vi ha grillpremiär! Det ger ju sommarkänslor som bara den, fick bli en elgrill då det passar bäst på balkongen, kan tänka mig att det inte är så populärt i lägenhetshus om man skulle grilla som vanligt.

Annars har jag inget intressant på hjärtat, imorgon börjar mitt nya jobb och heltidsvecka. Tror nog jag kommer vara lagom slut då jag inte jobbat heltid sen januari, har ju blivit van vid 25h/v men det ska bli så skönt att jobba heltid igen! Nackdelen är nog bara att man kommer vara som en zombie hemma första veckan då det kommer vara så mycket nya intryck och mycket nya saker att lära på nya jobbet att man kommer däcka så fprt man kommer hem ;P
Men kul ska det bli!

Nu ska jag underhålla mig med lite serier eller någon film tror jag nog.
Ha en bra dag!

Torsdag

Idag tog jag och Jonas sovmorgon till halv 11, vilken lyx! Både han och jag jobbar sent idag så lyxade till det, dessutom stack vi ut i härligt vårväder för att springa lite. Blev 50 minuter i spåret och fyfan va det var tufft eftersom det i princip bara var uppförsbacke konstant! Inte konstigt när man springer på ett berg kanske? Haha. Skönt efteråt i alla fall! Blev dusch och lunch hemma och nu sitter jag på jobbet, börjar inte förrän om typ en timme så underhåller mig vid datorn medan therese klipper.
Slutar 19 så blir kotdag idag, ovärt egentligen, längtar så tills mitt nya jobb tar fart! Lite rutiner i vardagen igen!
Ha en bra dag!

vart alla mina saker tar vägen?

Skulle behöva uppfinna något som gör att man hittar saker man letar efter. jag är nämligen specialist på att städa bort grejer. Mobilen kan man ju ringa efter men problem med andra saker, jag letar eftermin kamera har inte hittat den sen flytten typ samtidigt känns det som om jag sett den någonstanns. Haha! Typiskt, hade ju varit bra att hitta.

Ska kolla några sista ställen sen ger jag upp...

Ska leta rätt på någonting att slökolla på på tvn också, är sugen på någonting men har ingen ork att gå till affären ;P haha då får man helt enkelt stå ut.

Träning

Äntligen fick jag tummen ur och tog mig till gymmet efterförra inlägget. Var lite småseg i början men sen blev det hårdträning, var så jäkla skönt efteråt! Skönt attfå svettas lite igen ;P Blev en timme på gymmet och efter det när jag gick ut så öste regnet ner, gjorde inte mig så mycket jag var ändå inte direkt fräsch. Var bara att hoppa på spårvagnen och hem till ett varmt bad! Nu är jag hel och ren, har tagit tag i att raka benen, smörja in mig och bara ta hand om mig själv, skönt det. Känner sig 1000 gånger fräschare nu! Har tagit tag i diskberget också så slipper man tänka på det. Ganska effektiv har jag varitidag i alla fall, har hunnit med både att lata mig och lägga tid på vettiga saker.

Nu ska jag snart ta att laga lite mat, känner att magen börjar ropa efter det. Blev ingen direkt lunch då jag stack iväg till träningen och ville inte äta för tätt in på så fick bli en proteinbar på gymmet, men nu ska det lagas lite kycklinggryta, mumsigt!
Ska bara dega vid tvn resten av kvällen nu när man är såhär härligt mör efter träningen. Imorgon är jag egentligen ledig också men ska till salongen för att klippaoch slinga Cecilias hår (en av Jonas arbetskamrater) blir skönt att få göra det, är pepppå jobb nu när jag vet att det bara är två veckor kvar på den här salongen! Blir i alla fall träning imorgon igen efter att jag gjort hennes hår. Vill man komma igång igen ska man inte ligga på latsidan, gäller att vara effektiv så man kommer ikapp det man missat ;P En månad kvar nu till Göteborgsvarvet, lär ju bli att spendera varenda ledig tid till träning typ :P 2,1 mil är ganska mycket, tycker jag i alla fall ;)

Ha en bra kväll, nu är det dags för mig att laga lite mat.

tisdag

Det är gråare än gråast ute men jag har som plan att lysa upp mörkret lite, är fortfarande på strålande humör och idag är jag ledig, tänkte att jag efter att ha skrivit detta ska ta mig ut på en långprommis! Har laddat massa ny musik till mobilen nu och känner att det är dags att röra på fläsket.

Igår var förövrigt en av de bästa dagarna på länge, jag och Jonas var lediga tillsammans vilket vi inte varit på en evighet.Så igår tog vi lång sovmorgon, gjorde mys frukost och sen gick vi iväg och bowlade, haha fan va kul det var men jag förlorade så det var inte lika kul ;) Efter det åkte vi i alla fall hem och lagade mat och sen in till stan, tog en öl på en uteservering fylld av människor och fick så jäkla mycket sommarkänslor. Efter ölen så tog vi oss mot Ullevi för att kolla blåvits allsvenska premiär, kul med fotboll tycker jag! Så himla skön dag och vi hann med att göra så mycket och just att det var fullt med människor på varje uteservering längs med hela avenyn gjorde att det kändes som sommar. Så nu är uteserveringarna öppna vilket jag tycker är jätte sommrigt! Efter fotbollen åkte vi hem och gjorde lite kvällsfika, kollade på fina freja och james på tv gjorde vi också. Sen blev det mys framför mer serier, har inte haft en sån bra dag på länge!

Idag är jag ensam hela dagen, Jonas jobbar till 21 så jag ska ut och promenera, senare kanske jag även tar mig till gymmet, för fyfan va jag har legat på latsidan nu,men det är så svårt att hitta tillbaka igen, dags att göra det nu!


Såhär snygg var Jonas igår!


Ha en bra dag!

Finally!

Tredje gången gillt it is! 18 april börjar jag på en ny salong och den här gången finns det inget som kan gå fel! Jäklar så bra jag trivdes där och med tanke på mitt nuvarande jobb så är det 1000 gånger mer seriöst. Skriver inte om mitt nuvarande jobb i bloggen för jag tycker inte att det är schysst, men kan väl säga som så att allt inte jämt gått rättvist till. Imorse sa jag upp mig. Och vet ni vad? Det känns som om jag lever igen, hoppet är tillbaka och jag lyser som en solstråle. Så bra mår jag! Det är liksom som om klumpen i magen bara försvann och allt är så sjukt bra just nu! :D Nu sitter jag på jobbet, har haft fullt upp fram tills nu, men var tvungen att dela med mig lite. Ha en bra dag! Jag tar helg idag och är ledig måndag, tisdag. Skönt! Puss på er!

RSS 2.0