torsdag

Torsdag. Igen.
Hur fort går det inte? Imorgon är det fredag. Ska inte klaga eftersom det ska bli otroligt skönt med helg! Har varit på ganska bra humör hittills den här veckan men börjar bli lite trött nu ;P skolan är inte direkt the place to be ;) Menmen jag tror jag överlever. Praktik imorgon sen blir det helg och sen är det bara en ynka vecka kvar till det efterlängtade sportlovet! Och då har jag och söta madde planerat att dra på en kryssning, kommer bli så sjukt jävla kul! Skönt att bara ägna en hel dag åt att dricka alkohol, haha. Lät lite fel det där men ändå ;P Så vi ska boka nästa vecka sen åker vi troligen på tisdagen på lovet så kommer vi hem och hinner vila en natt innan hundradagarsfesten. Blir nog troligen jag, madde och anna som åker, skönt att inte vara så många för då vet man att man håller rätt på varandra :P
Men kul ska det bli iaf.

Dags för mig att packa ihop mig. Bussen går om ett tag och idag tänkte jag undvika att springa. Ikväll blir det iaf träning igen :) Känns riktigt skönt att jag har kommit igång med träningen igen, tror det är därför mitt humör är så jäkla bra ;P aja, time for school.

Och idag är det min och Jonas dag. 1 år och 8 månader. Jag tycker faktiskt att vi är väldigt bra.

Ha en bra dag!
PUSS

Tisdag

Godmorgon sunshines!
Kan inte ens förstå själv hur bra humör jag är på idag, haha. Kan bero på att tisdagar innebär en lång skön sovmorgon. Börjar inte förrän halv 1 så har hunnit druckit kaffe och tagit det lugnt och skönt :) Nu ska jag bara ta ut hunden en sväng och sen blir det att åka till skolan.
Ska försöka börja uppdatera lite mer, vilket jag skriver jämt. Men någon gång kanske det faktiskt händer. ;)
Och idag släpps biljetter till 100-dagarsfesten vecka 9 :D jag gillar att studentfesterna börjar bli fler och fler! Inte långt kvar till studentkryssningen heller!
Nej nu måste jag fixa det sista innan jag flyr iväg.
PUSS!

RSS 2.0