måndag

Jaha då har man haft en ledig måndag och imorgon väntar en ledig tisdag, lyxigt eller vad? De är så snäll på min praktik och tyckte att det räckte att jag är där onsdag, torsdag och fredag istället för hela veckan. :) Så idag har jag sovit ut, ringt och grattat pappa som fyller 49 idag! GRATTIS. Och sen har jag mest tagit hand om hunden, promenerat lite och så och nu väntar jag på bror min som är påväg hit för att bli lite klippt :)

Helgen då, den har varit fylld av både bra och dåliga stunder. Men det bra var väl att hela helgen har spenderats med Jonas . Vi har haft det mysmysmys. Sen var det sista personalfesten i lördags också så det var riktigt kul, men lite mycket att dricka för min del kanske ;P

Nu väntar iaf en vecka full av praktik sen nästa blir det skola som vanligt och stockholm på helgen. Nu i helgen blir det att umgås med mina underbara vänner tror jag nog, det känns som ett tag sen.

Sen vill jag börja träna nu. Hösten börjar komma och att gå ut och gå långa promenader känns bara kallt och deprimerande :P så vill hitta något kul, inte gym eller något sånt utan något som ger mycket. Imorgon blir det att gå på ett spinningpass i varje fall så det blir skönt. Om jag inte kommer börja röra lite mer på mig så känner jag att hösten kommer göra mig till en riktig soffpotatis ;P så det ska inte få hända.

Nej nu blir det att fixa lite och sen kommer bror min om 10 minuter.

Hejs

fredag

Uppe med tuppen idag trots att jag har en skolfri fredag. Men så blir det när man bokar in en körlektion 07.40 utan att tänka sig för ;P haha nejdå, det var skönt att köra tidigt och idag gick det faktiskt grymt bra! Kändes sköntskönt eftersom jag var totalt ofokuserad under förra lektionen jag hade, så idag var jag på topp ;)

Dagen idag ser fortfarande lite dimmig ut. Det som gäller nu är att dra en städning på rummet, inte alltför stökigt men mitt födelsedagsbarn kommer ju hit i helgen så kanske kan bjuda på ett hyfsat rent rum iaf :P sen efter städningen blir det iaf att åka ner på stan och ta en lunch/fika med lars, sen efter det vet jag inte hur dagen ser ut än. Igår sa jonas sthlm idag säger han att han hellre kommer hit och är med mig. Haha så vi får se vad det blir. Kommer han hit idag så lär jag akut fixa en plan iaf, han fyller ju ändå 20 så något lär man väl göra ;P haha det löser sig så länge jag vet det itid.

Nej om man ska ta sig från sängen och röja lite innan man drar in till stan sen igen.
Och självklart måste det skrivas GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20 ÅRS DAGEN ;D

Och förresten så handlade jag lite nytt igår. Ett par sjukt snygga skor från dinsko, en basic tröja, ett bälte, en parfym och lite smink. Man blir lycklig av att handla ;P

PUSShej

25/8

Godmorgon!
Är uppe olagligt tidigt idag men som sagt ingen mjukstart här inte. Snart dags att ta sig till bussen för att åka till skolan. Sen blir det bara en timme sen måste jag smita iväg till min körlektion. Sen blir det skoldag till 4 tror jag. Om jag har kollat rätt ;P
Känner på mig att jag kommer vara helt slut ikväll. Är van vid att jobba nu efter sommaren men är absolut inte van vid så här tidiga mornar. Men det är väl ingen? Bara att get use to it för det är så här det kommer vara. Får hoppas att min lärare inte blir allt för arg för att jag smiter iväg från första skoldagen :P

Nu ska jag fixa det sista sen sätta mig på bussen.
Skulle nog helst bara vilja gå och lägga mig och sova några timmar till.

Hörs senare kanske.

24/8

Dags för lite sömn faktiskt, och jag har ett litet i-landsproblem också ;P
Letar present till Jonas och hittade det som jag letade efter men sen visade det sig att det inte fanns i västerås, så det var lite skit. Så då fick jag tänka om men vill fortfarande typ köpa samma grej :P så fan alltså, har tills på fredag på mig nu och jag har byggt upp förväntningarna här eftersom jag pratade med honom på telefon och sa att jag hade hittat hans present :P haha så imorgon är det skola och sen får mamma och jag åka ut till hälla och kolla runt lite om jag hittar det jag har tänkt mig där . Hoppas på det säger jag bara annars kan man liätt få lite panik.

På fredag åker jag iaf till stockholm och ska ut , spännande. Blir firande av Jonas där vilket innebär alla hans lumpen kompisar också. Haha spännande.

Nej nu får jag helt enkelt vända hjärnan och försöka att inte tänka på allt som ska fixas för det brukar ju lösa sig. Och jag borde inte vara chockad över att det inte löste sig direkt för mina planer brukar inte direkt gå igenom i första taget.

Upp tidigt imorgon, skola, körlektion(hoppas hon inte märker att jag inte pluggat på så mycket) :P och sen ut på presentjakt.

Nighty.

.

Jag skriver inte så mycket nuförtiden men så är det.
Skolan började idag, inte så kul faktiskt känner mig redan trött :P och imorgon blir det halv 8 bussen. Ingen mjukstart det här inte. Och sen är jag lite förvirrad på saker jag typ inte vet ett skit om känns det som.


Jag ska ta mig in och lägga mig i sängen tror jag, kolla på en film och sudda bort lite tankar.
Borde läsa lite teori till körlektionen imorgon men inte just nu känner jag.
Puss

sjuk?

Jaha då har man fått en släng  av någon bacill verkar det som. Härligt? absolut inte. Känner mig tung i hela ansiktet, har totalt haft noll aptit idag och sväljer inte som man borde ;P haha. Känns iofs som att alla börjar dra på sig sjukgrejer nu, inte så konstigt kanske eftersom det fan har blivit höstkyla ute, eller är det bara jag som känner det? Varmt är det då inte iaf. Tänkte tanken igår att nu blir man säkert sjuk när skolan börjar närma sig och när man har en ledig helg från jobbet och sen vaknar man och vet inte hur man mår :P
I vilket fall som helst jobbar jag imorgon vilket betyder att jag har jobbet 11 dagar i rad, kan säga att jag är lite sliten eftersom jag har gjort massa saker efter jobbet hela tiden. KLippt folk, kört bil, tränat, träffat vänner. Så nu ikväll blir det att gosa ner sig under täcket och bara vara. :) kanske man blir lite piggare också, för nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. :P

Dagen idag har förresten bestått av jobb och sen klippa lars och snacka massa skit, kul att ses faktiskt. Han den jäveln åker ju till grekland imorgon med flickan hans. FUSK. Hoppas dom får en bra resa iaf, vem skulle inte vilja åka bort från det här vädret?

Bye

måndag

dagen har bestått av lite jobb, lite träning och sen träffat freja och kim. och klippt lugg på freja. :) Och nu ligger jag i min säng helt utslagen :P är så trött så det är sjukt och sen undrar jag vart dagen tog vägen, det va nyss morgon liksom?  hm. I vilket fall som helst så finns det situationer som man bara vill dra täcket över huvudet i och gärna hoppa över. Lite  så fick jag nu. Ni  fattar nog ingenting men det behöver ni inte heller, det räcker med att jag tänker på det.

Men sen finns det andra bra saker också. Som t ex. min mobil som har fyllts med alldeles underbara sms under dagen från jonas. Sms som man verkligen kan leva flera dagar på om inte mer. Jag tror nog att jag har hittat den bästa killen. Så sorry girls. ;) men det är svårt att inte ha ett leende på läpparna när man är sjukt lycklig.

Så det är både bra och lite komplicerade saker huvudet på mig idag. Men så är det,
jag är alldeles för seg för att skriva känner jag :P
PUSS


låten som spelades varm igår.


bättre sent än aldrig

Jag är allmänt dålig på att blogga nuförtiden men det gör inte så mycket.
Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev men orkar inte gå in på allt helt ;P Helgen i gbg var iaf galen. Riktig partyfredag/natt/morgon kan man väl säga ;) haha. Sen blev det faktiskt att mysa med min honey medan tjejerna roade sig i stan. Så resten av helgen blev lugn för min del. Hemma från göteborg så var det bara att återgå till jobbet. skönt att tjna lite cash men har varit ganska trött senaste dagarna. Har i alla fall hunnit med att ha min första körlektion(!) bättre sent än aldrig ;P gick riktigt bra iaf så nu är nästan alla 10 inbokade framöver, blir 2 i veckan när skolan börjar så har förbrukat mina lektioner i mitten av september så förhoppningsvis går allt som det ska framöver :) bara att ligga i helt enkelt. Sen har jag varit duktig och tränat den här veckan varje dag (!) vilket resulterat i att jag idag har väldigt mycket träningsvärk i benen :P men så kan det gå.

Och nu spöregnar det ute och jag har krypit ner i sängen med datorn och ska snart kolla på någon mysig film. Det enda som fattas är min bästa pojkvän. Får massa söta sms och samtal från honom då och då från lumpen och man kan inte låta bli att ha ett leende på läpparna hela dagarna. Så puss på han!

Imorgon är det fredag igen...lagom fort veckorna går eller? SNart skola och allt.
helgen består av jobb, kanske en kräftskiva eller något annat spännande.

Nu väntar slappkvällen.
Puss

mot götet

GRATTIS MADDE TILL KÖRKORTET! :D

Nu drar vi snart mot götet med brudarna! Fyfan va kul det kommer bli. :D
Blir en riktig festkväll ikväll.

Fyfan va kul det kommer bli!

kort inlägg

Sådär då är det snart dags för sängen efter en dag med jobb och en fika med madde och joi på stan :) efterlängtat var det :)
Så nu blir det att krypa ner och försöka få sig lite sömn inför morgondagens jobb. Och på fredag drar vi till älskade göteborg! fy så kul :D

Och shit va jag beter mig som en riktigt skit tönt ibland. Skärpning på högsta nivå om jag inte vill sova i ångest fler nätter. "Förlåt." känns uttjatat.

Godnatt

sömnlös igen

Har inte skrivit på länge men jag åkte ju och överaskade min pojkvän i gbg i helgen så jag tänkte väl inte direkt på bloggandet ;P Vi hade det jättemys iaf hans sista lediga helg innan han åkte tillbaka till lumpen igen. Så det var skönt att umgås lite med honom :)
Nu väntar jobb tre dagar till till vi på fredag (massa tjejer+jag) åker bil till gbg för att festa och ha kul. Blir att sova hos älsklings som ställde upp när det gällde sovplats. Han kommer ju hem på fredag och är hemma över helgen så det blir perfekt. Fyfan va kul det kommer bli :D
Men nu är jag sömnlös som vanligt för att jag har 1000 tankar i huvudet. Jonas ringde nu på kvällen och sa att han kommer komma ganska sent till gbg på fredag så vi blir ensamma i lägenheten och får möta upp honom ute sen. Så nu blir det att sms Johannes eller mange eller någon av hans kompisar för att höra om dom ska ut på fredag och kanske har en förfest som vi kan tränga oss in på ;P det har dom säkert iofs :P

Men hoppas iaf att min älskling inte kommer fram allt för sent, vore kul om han kommer ut till oss :) får köpa med mig lite extra alkohol eller något som han kan hälla i sig när han kommer fram ;P

Nej nu måste jag få ur alla tankar ur huvudet, fett kul kommer det bli iaf. Får väl försöka visa göteborg så gott jag kan för tjejerna ;P

Pussgodnatt

jonaseliassonvjessicahansson

RSS 2.0