tisdag.

Dålig på att uppdatera som vanligt, men nu har ju sommaren äntligen lyckats komma fram så datorn lämnas ifred. Sen så är det mycket jobb nu och även framöver men det är bara bra, lite pengar är aldrig fel.
Jonas var ju här under helgen och det var super mysigt, blev massa mys och lite firande av vår 1 års dag. Och jag är totalt bortskämd som vanligt, fick ett presentkort på topshop på 1000':- så att jag "kunde köpa dom där skorna som jag ville ha" haha blev ganska så jätteglad, så nu ska jag välja ut ett par snygga klackar från topshop när jag får tid till det. Sen blev jag även bjuden på en resa (!) så han och jag drar iväg i juli, mysigt värre! Blir troligen någon storstad faktiskt, får se vad som finns. Ganska bortskämd kände jag mig iaf men han sa att han ville lägga sina pengar på mig så då får han väl göra det ;P haha nej men jag ska bjuda honom på något bra när lönen kommer ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen. Sen blir det sova, jobbar lång dag imorgon igen.

PUSS

Sömnlös och ett hjärta.

Har väl kommit på nu att det kanske inte var en sån bra idé att sova extra mkt, slappa hela dagen och typ inte göra något. Det har nämligen gjort mig piggelin. Så nu sitter jag här när jag egentligen borde sova ;P Blir en lång jobbdag imorgon och upp klockan 8. Inte för att jag tror att jag kommer vara världstrött för att jag inte sover tillräckligt, men ändå :P Blir segare att gå upp iaf ;)
Somnar väl tillslut iaf ;P




18/6-08
Ett år sen sverigematchen i Turkiet, ett år sen jag träffade dig.
Inget J utan Jonas.
ett + för den fina bilden ;)

Onsdag

Tjoo!
Har varit ledig idag, sköntskönt, speciellt när det för en gångs skull var lite soligt ute. Har suttit ute på uteplatsen hela dagen i solen, slappat, städat och inte rört många ben i kroppen ;P Men imorgon är det jobb igen som vanligt, jobbar till 18.15 imorgon så får hoppas på bra väder så att det finns lite att göra :)
Imorgon kommer jonas också så det blir att ta bussen in till stan direkt efter jobbet. Fick bubbelavdelningen på oxen så vi ska dit och mysa en timme, äta lite gott och fira vår 1-årsdag :) Sen blir det kort jobbdag på fredag , jobbar 10-14 och på lördagen 11.30-16.30, sen har jag söndagen ledigt :) Härligt.
Blir en helg med mys, midsommarfirande, och jobb. Faktiskt så tror jag att helgen kommer bli perfecto ;P

Nu ska jag packa ihop lite badgrejer och kläder tills imorgon. Sen blir det väl tvn, eller kanske en liten kvällsprommis.

PUSS

en tisdag i juni

Jag är sååå sjukt dålig på uppdateringsfronten men det får ni tåla. Senaste dagarna har jag inte känt för att skriva (eller senaste veckan ;P) så skriver man då blir det bara bajs av allt, eller? ;P

Jag har iaf börjat mitt jobb på badet nu och det är skönaste jobbet någonsin! Riktigt kul folk, och att få lön för att sitta och spela kort, dricka kaffe och snacka skit hela dagarna är inte helt fel va? ;P Skönt! Sen har planeringen börjat med en personalfest också, haha. Fett kul eftersom vi får vara på badet då ;P aja, skönt jobb har jag lyckats få iaf och det blir nog en hög pengar i sommar.

Annars då, vädret har varit skit. Verkligen skit. Men får hoppas på bättre till midsommarhelgen. Jonas kommer hit på torsdag, 2 veckor sen vi sågs sist så det ska bli riktigt mys att få ha honom här över helgen. Förresten så drog han och jag en tripp till Gustavsvik förra gången han va här, fyfan vilka blåmärken man fick efter det badandet!
Menmen känner att jag babblar på om allt från himmel till, ja. På torsdag firar jag och älskling iaf 1 år tillsammans, förhoppningsvis får vi bubbel avdelningen på oxen (får reda på det imorgon) i så fall blir det myspys.

FÅr en veckas semester i sommar och får väl hoppas att vädret blir bättre så att sista minuten priserna kanske sjunker lite, jag och jonas är nämligen inne på att dra en vecka i utlandet när han har semester. Vore gott.

Haha osammanhängande inlägg? Orkar inte ens läsa vad jag har skrivit.
PUSS och hej

lite uppdatering kanske

Riktigt äckelväder idag. Och dålig uppdatering som vanligt.
Dagarna den här veckan har iaf rullat på fort som vanligt. Sista praktikdagen var det fullt upp och på tisdagen var jag och madde super duktiga och skrev klart vårt naturarbete på en lektion. Det ni. Sen var det eget hår, skönt med lite fräsch färg i håret och en toppning. Haha jag och madde var flum hela dagen, helt sjuka var vi, skrattade åt allt och lite till, men kul hade vi iaf ;P sen drog jag till aros och åt med några från klassen, lite snack och mat blev det :)
Igår (onsdag) var det utklädnadsshowen, riktigt kul att titta på. Fick skratta lite och längta massa tills nästa år då det är vår tur. Inte lika långt kvar nu, får försöka tänka att det är vi som står där nästa år.
Idag har jag bara haft två lektioner så dagen gick riktigt fort, fick reda på betyg i kulturochstilhistoria och jag som har varit slappast ever för det är min hatkurs fick mvg. Lagom glad och oväntat :P sen fick jag vg i hantverk C så det var brabra betyg! Imorgon är vi egentligen lediga, men vi i klassen ska dra in till skolan runt ett för lärarna har tydligen någon suprise, får väl se vad det är :P Sen på eftermiddagen någon gång kommer Jonas och det blir nog minst lika bäst som alltid. Han kommer hit några helger nu, sen får vi se när det blir gbg nästa gång men troligen någon gång i sommar. Då följer kanske madde med också och drar en krogen kväll ;D

Annars har jag varit duktig och städat lite idag, fixat med massa saker och sånt. Blir en skön långhelg eftersom vi är lediga på måndag också.

Nu ska jag se om det är nått värt på tvn.
Puss

RSS 2.0