måndag

Igår pyntade vi hela dagen. Hade värsta julmyset. Granen kläddes, jag och mina syskon bakade massor och lyssnade på massa julmusik och fick julstämning i hela huset :)
Idag har jag fixat de sista julklapparna, åkte ner på stan tidigt och sprang förbi Sanna på jobbet. Hon hade hittat min plånbok i sin bil, sjukt skönt verkligen! Slipper ordna med leg, träningskortet och skolbusskortet. Sån sjuk lättnad! Sen drog jag mig hem och sen dess har jag fixat massor här hemma, slagit in lite julklappar och nu ska jag ta mig ut i kylan med hunden. Så sjukt kallt här! 18 minus har det varit typ varje dag i en vecka nu, men det är väl positivt så länge man är inne i värmen, för det är sjukt fint ute. Jättemycket snö och vitt överallt. Men inte direkt ett nöje att promenera i. Menmen vi får väl en vit jul i år iaf.

Ska ta mig ut med hunden.
Ha en bra dag.

:)

har lyssnat och lyssnar fortfarande på sjukt bra musik på spotify, allt ifrån gammalt och fyllt till minnen till nytt med fyllt av pepp. Har laddat upp massa bilder på facebook. kollat igenom alla album från några år sen fram tills nu och lagt upp lite slumpmässiga bilder. Tänkte spendera natten med datorn i knät och bra musik, jag har ju lov ;P

Sovgott honeys.

lördag

Shit va fort den här lördagen har gått :P Men den har varit riktigt lugn och skön. Har hunnit med massor, städat och fixat inför veckan , spärrat mina kort eftersom min plånbok försvann i torsdags. Skitkul? nej inte alls. Men nu är allt fixat iaf :) Ett tecken på att jag borde skrota leg och byta ut till körkort eller? ;) haha.
Har slagit in alla julklappar och lagt dom under granen som vi ska klä imorgon, en riktig disneygran , fett fin! Imorgon blir det massa julstök, bror min kommer hit och det blir att klä gran, baka massor och fixa massor inför julafton, mys! Helt sjukt, fattar ni att det är jul om 5 dagar eller?nDet gör inte jag. Men jag vet att det kommer bli en riktigt bra jul och sen på juldagen åker jag och mina syskon till pappa i sthlm och firar jul nr2. Stannar där en eller 2 nätter sen blir det hem och packa om för sen drar jag till göteborg den 30:e och stannar över nyår, firar en liten mini jul med jonas och stannar nog där 1 vecka tills skolan börjar igen, blir som en liten semester ;) älskar att vara i göteborg och känner på mig att det kommer bli lika bra som alltid!

Hoppas att ni har haft en bra lördag, jag ska stanna uppe en stund, lyssna på massa bra musik och kolla runt på massa saker.
Puss

gårdagen

Gårkvällen var som sagt grym!
Först hem till lars för förfest och fira honom, blev ganska många på förfesten och det va skitkul, alla grabbarna kom som är både mina barndomsvänner och gamla klasskompisar, det va skitkul! Snackade om allt möjligt och blev jävligt mycket skratt, får väl se hur det blir med den där bajsbloggen som miki och putte funderade på att starta ;) hahaha, älskar fyllesnack för det är då alla får sjuka idéer.
Sen drog vi ut drack ännu mer och hade skitkul! Det är verkligen ordet som beskriver hela kvällen, jag och freja dansade loss och umgicks med dom bästa. Tack alla för en grym kväll, inte ofta man är alla som går ut tillsammans, men igår var det det :)




Hälften av gänget :)
Ha en bra kväll, ska fortsätta med att slå in julklappar och fixa.
Jag och mamma har kollat på the holiday som kändes som ett måste, det är ju världens bästa film typ så det har varit en super dag.

PUSShej

friday night

jag tackar som fan för kvällen, shit vad jag har saknat det här.
Mina vänner är och förblir det bästa ever! Tack för kvällen och alla skratt och för att jag kan vara mig
själv varenda sekund med er! <3
och min pojkvän är lagom bra han med! ett inlägg fyllt med kärlek till alla
som tar åt sig helt enkelt. Jag säger godnatt, efter lite dans, några shots, lite vin och cider. Jag är
på topp,och vilar brevid det svarta guldet inatt. Finns det något som kan slå cola eller? ge mig
ett vettigt svar och ni får en trisslott ;) hahaha.

Nighty
så jävla schöööön asså. (citat från oss alla till er alla) ;)

Är på jakt...



Efter en nyårsklänning. Testade denna på MQ igår och kan inte låta bli att tycka att den är sjukt snygg!
Men med risk för att synas extremt mycket och äh jag vet inte... Brukar ha svart på mig på nyår, svart och silver typ, men den här va verkligen sjukt cool. Men undrar om jag kan pull it off? haha. Vad tror ni?

Det är lördag

Jag åker in till stan och hänger med grabbarna ikväll, det blir öl och skitsnack. Fan va skönt.
Jag hänger med ett glas vin och lyssnar på musik som peppar till max, gamla låtar som man bara blir sådär obeskrivligt lycklig till. Hej lördagskväll!






RSS 2.0