idoldags

Tjohoo!
Nu har jag kollat klart på fotbollen, Sverige-Malta. Riktig kass match måste jag säga men dom vann iaf så tur det ;P Och nu väntar jag såklart på att idol ska börja ;) man fastnar så lätt vid det där programmet. Haha.

Idag har jag varit duktig och både gymmat och varit på ett spinningpass, kändes brabra :) Nu är det bara torsdag kvar sen är det fredag! Skönt!

Har förresten suttit och skrivit på min svenska uppgift också men jag måste ändå fixa till den i skolan imorn eftersom jag smarthuvudet glömde pappret i skolan ;P haha så får fixa det sista imorn men det gör inget.
Nej nu börjar idol!
PUSS

onsdag

Jag är dålig på att uppdatera, verkligen. Haha men that's it just nu.
Igår var det skola och skolfotografering, haha. Fyfan säger jag bara man kan ju verkligen inte se mänsklig ut på ett skolfoto. Haha fyfan det är hemskt, inte roligt någonstanns ;P menmen, det gick ganska fort och sen åkte jag, sanna, joi och madde ut till donken för att käka lite lunch, trevligttrevligt, vi fick verkligen vår håltimme att gå fort så va bara att åka tillbaka för att ha samhäll. Hade bara 2 lektioner igår så ska väl inte klaga, kom väl hem runt 4 tiden så då var det bara att packa träningskläderna och sen övningsköra till apalby där det blev en timmes spinningpass :) sköntskönt. På kvällen blev det självklart idol ;P

Idag är man ledig, eller har egentligen skoljoggen men min klass gick i protest så vår mentor skriver närvaro på oss ändå. Känns ju ganska ovärt att åka in till skolan för att springa ett varv i spåret och sen åka hem ;) haha eller så är man bara lat. Ska iaf åka in med bussen och gymma en timme runt 12 så det blir bra ändå :) Sen händer det väl inte direkt mycket mer idag. Måste göra svenskagrejen tills imorgon men det tar nog inte så lång tid.

Sen vill jag bara att det ska bli fredag så att jag kan få komma bort från västerås över helgen och åka till gbg.
Saknar jonas som fan. Så det lär bli mys.
<3


tränad och fräsch

Kändes underbart skönt att träna men fyfan va jobbigt det var idag när man hade lite slöhet i kroppen, men efter en timmes spinning så kändes det som att förkylningen var bättre. Får se hur den är imorgon :) Fyllde på mitt träningskort iaf så att jag kan komma igång med att träna lite oftare igen.
Blir nog en tidig sömn idag, är trött och ska upp olagligt tidigt imorgon. Har körlektion 07.40 och sen efter det är det praktik till klockan 6 kommer nog vara någorlunda trött nu när jag är van vid att ligga hemma och lata. Men ska bli skönt som fan att göra något imorgon. Ledig är skönt men inte när alla andra jobbar eller går i skolan då känns det bara som att man är hemma fast man inte borde. Men borde inte klaga nu blir det fullt upp fram tills helgen och nästa vecka är det bara att börja plugga ordentligt igen.

Nu ska jag fixa i ordning allt inför morgon dagen. Om någon behöver klippa, färgas eller något sånt hör av er för jag är på salongen tills på fredag och efter det varje fredag hela sista året :)

Pussgodnatt

rastlös

Väntar på att mor min ska komma hem från jobbet så att vi kan övningsköra lite och sen åka till apalby för att gå på spinningen. Tänker helt totalt skita i min miniförkylning och tänka att det kanske blir bättre om jag rör på mig lite ;P Har läst 40 sidor i teoriboken och gjort lite prov på datorn så nu är jag iaf påläst inför morgondagens körlektion, annars har jag varit ganska duktig på att slarva när det kommer till att läsa teori inför varje körlektion. Haha men nu har jag gjort det iaf.
Ser fram emot imorgon, orkar inte ligga hemma och stirra in i väggen och ha datorn som bästa vän medan alla andra går i skolan eller är på praktik, så imorgon blir det praktik hela dagen. :)
Är i behov av att ta en promenad med freja som sagt, har mycket att prata om och många tankar i huvudet just nu, kan vara skönt att få ur sig lite, så får se när vi kan ses. :)
Annars har jag bara degat i soffan med hunden som är hur gosig som helst, men det är bara mysigt. Bortsett från att hon hårar ganska mycket just nu så man blir lite handikappad när man får hundhår överallt :P
Jonas ringde från lumpen också och pratade en stund så det var bra. Dem hade tydligen blivit erbjudna att stå först i kön till någon slags utlandtjänst. Han var glad över det frågan är om jag är det? ;P haha nej men han får göra vad han vill, annars ångrar han sig senare i livet eller något sånt. Inget jag behöver tänka på nu iaf, det visar sig i framtiden.

Nu ska jag väl återgå till inget direkt nödvändigt, men göra något iaf.
hej.

1:a september

1 september då, höst och elände typ ;P haha känns allvarligt som höst nu. Jag är sjuk igen, är ledig idag fast känns som om jag är hemma från skolan pga den sjuka biten. Sen börjar det bli kallare, man vet inte om man ska ha linne, tröja eller jacka eller allt på en gång. Antingen är det svinkallt eller så är det varmt. Sen blir man lite deprimerad av att det blir mörkt så sjukt fort. Vad hände med sommaren? varma ljusa nätter och sitta ute länge. Nu är det bara att ställa in sig på att det är höst, för tiden går ju ändå så sjukt fort nu.

Nog om det, idag har jag tänkt att jag ska plugga teori så mycket som möjligt. Sen ska jag klura på lite folk som man kan dra med sig till salongen ons, tors, fre. 3 stycken fixade som jag ska träna gesällmoment på iaf så det känns skönt. Men sen får man se om jag kan ha dem till det ;P
Ska försöka träna idag också, tänker fan inte ligga hemma och låta sjukheten ta över, då känner man sig bara mer seg. Övningsköra ska jag göra också för imorgon har jag körlektion så kan vara bra att ta en sväng idag :P

Sen känner jag att jag måste träffa freja och bara snacka av mig, längesen. Vi åker ju inte samma buss till praktiken nu när jag börjar halv 10 och hon 10. SÅ vi missar det där morgonsnacket hela tiden. Måste tas igen helt enkelt. Får bli något i veckan :)

Nu ska jag ägna mig åt teoriplugg, lika bra att ta det nu istället för när skolgrejerna börjar packas på en.

Pusshej

RSS 2.0