Lördag

Då var det lördag, sitter i soffan och ska ta tag i att kolla tågbiljetter tills imorgon. Tänkte åka in till stan vid tvåtiden så hinner man med systemet och lite sånt innan jag ska hem till Madde för en minst sagt fartfylld kväll! Så jäkla kul ska det bli att träffa tjejerna från klassen! Ska åka dit lite tidigare så kan jag fixa mig lite hemma hos madde lipper jag hålla att åka fram och tillbaka :) Ska ta mig i kragen och sätta på mig ett ansikte känner mig lagom fräsch i pyjamasbyxor och morgonfrilla. ;P Ha en trevlig lördag! Och Grattis fina Kim på din födesedag!

nattis!

Godnatt på er! Har haft en bäst kväll, ätit så mycket mat att jag rullar fram. Imorgon är det klassreunion som gäller och en ordentlig utgång! Ska bli bättre med bilder men mobilbloggar mest här hemma så får ordna det när jag kommer hem till Göteborg. Här förresten lovat mig en hemlis som är helt upp till ödet. Går allt bra på måndag så ska jag börja planera denna hemlighet. Oj så spännande? ;p Nattis

spännande samtal

Blir att åka hem på söndag kväll istället för att åka på måndag förmiddag som planerat. Dessa ändrade planer på grund av ett spännande samtal! ;) håller tummarna för måndag. Men först njuta av familjen och vänner denna helg! Inväntar mamma när hon slutar sen ska vi hela familjen äta ute och dricka lite gott, längtar till kvällen! Synd att dagarna går så fort! Får utnyttja tiden så gott det går, ska snart ut med hunden igen så fort hon ger tecken på att hon lever, blev nog lite trött från förra prommisen. Nu har man däremot ingen lust att gå ut i kylan, är nyduschad och alldeles ingosad i soffan och ute ser det minst sagt kallt ut :p

promenad i stormen.

Sitter i soffan och har en gosig hund bredvid mig. Vi har nyss varit ute i stormen, blev ingen riktig långis men 50 minuter i alla fall! Är glad att vi stängt dörren bakom oss nu för om det var storm innan så är det det dubbla nu plus snö på det. Usch! Det va skönt att gå ute på åkrarna och bara komma bort lite från allt, så tyst och lugnt här och det är faktiskt det man saknar ibland när man promenerar i Göteborg. Det är ju såklart väldigt skönt att gå där med men landet här hemma ger lite lugn :p inget man kanske gillade när man bodde här men nu är det bara skönt att få lite lugn. Nu ska jag slappa i soffan en stund sen blir det en dusch och laga lite lunch. Ha en trevlig dag!

morgon och härliga fredag väntar!

Godmorgon! Startar dagen med frukost, ofcourse! Om vädret är härligt idag så blir det en långprommis med hunden. Ska bara njuta av dagen och ikväll blir det som sagt middag ute. Ska försöka få in lite bilder i bloggen så att det blir roligare för er att läsa, ska bara se till att bli bättre på att ta kort först, kan vara en bra start ;) hoppas att ni sovit gott, jag är laddad inför ännu en härlig dag och en händelserik helg! Har hittat lite färg inspiration till vardagsrummet hemma i gbg. Inspiration från otroligt snygga tavlor min mamma och sven köpt sist de var i London, tavlor gjorda av konstnärsstudenter, helt sjukt fina. Har insett hur snyggt det faktiskt är med konst! När jag kommer hem ska jag köra igång med min fotovägg jag tjatat om i en evighet men inte tagit itu med en. Inredning är kul, men man får börja med det lilla, eller? Nu väntar dagen. Puss på er!

dagen idag.

Hallå där! Ligger nerbäddad i sängen och ska innan jag stänger dagens ögon gräva mig in i elsas värld en stund. Dagen har gett mig massa energi, har hunnit med familjen ordentligt idag sen blev det även en lång fika på stan med Lars, riktigt kul att träffa han och komma ikapp med vad som hänt och händer här hemma. Kvällen nu har spenderats med min kära mor, god mat och bara allmänt mys! Imorgon väntar en middag på ceders här i Västerås, ska äntligen få träffa bror min också, han har ju jobbat så har inte hunnit med han än. Sen efter middagen åker vi hem och har myskväll med lite vin och massa prat! Härligt att vara hemma och få lite ny energi! Tycker att det är en lyx att slippa laga mat och diska ;p saknar min älskling massa i alla fall, men kan ju va bra att vara ifrån varandra lite också, då inser man ännu mer vad man har hemma i Göteborg. Helgen kommer nog bli helt fantastisk och jag lever på glädjarus här i Västerås vänner och familj ger mig så mycket energi att jag kommer njuta av varenda minut här! Nu talar jag snart i nattmössan men hoppas att ni sover gott inatt. Sov gott alla!

påväg mot andra sidan sverige.

Sitter på tåget mot Västerås, har spenderat tiden till att läsa min braiga bok elsas värld, andra delen av sofi fahrmans bra böcker. Lyssnat på musik har jag gjort också men nu börjar jag tröttna på tåget. Snart i Örebro iaf och då är det knappt dryga timmen kvar. En lagom bra start på resan va att tjejen på sätet bredvid mig fick för sig att byta bajsblöja sådär mitt på tåget, inte okej! Annars har resan varit hittills i tid (bra sj) och liv ses på andra sidan Sverige. Mobilbloggar så vet inte vad resultatet blir råkade trycka in något konstigt tror jag ;p saknar redan Jonas men dagarna som väntar kommer bli fantastiska!

.


Lagar lite mat till Jonas som snart kommer innanför dörren.
Jag har pratat med syster.
Känner mig sisådär såhär på kvällen, jag är inte på topp ikväll.
Lite ledsen i hjärtat sådär halvt.

Rensar min mobil.

Tänkte att medan jag ändå rensar i mobilen så kan jag dela med mig av lite bilder som jag hittade.


Jonas gillade min fina bad mössa! (denna bild kan bidra till att jag får spööö)

Tillbringade en kväll hemma hos underbara Oksana, med henne och Anna
Vi gjorde drinkar och den här kvinnan hade tamefan allt i barskåpet ;)


Mikaela gjorde mitt hår sviiinsnyggt!

Jag var hundvakt åt bushunden Zelda.

Började handla in våren!

Vi handlade massa nytt till nya lägenhetenn, Jonas fick äran att
bygga ihop allt ;)


Så här fina bilder tar man när man är ute, haha!
Enda bilden jag tog på hela kvällen, söt Anna!

HAHAHA, jag och Therese hade tråkigt på jobbet så vi
lekte med löshårstesterna och vi insåg att jag ska aldrig
bli blond! Hahah.

Jonas spelade och spelade, så då är jag paparazzi.

En salig blandning av allt möjligt, men bilder är alltid kul!


Fullspäckad vecka

Hallå mina vänner!
Ett tag sen men har inte riktigt haft ett händelserikt liv senaste tiden... eller jo, men inte direkt spännande saker. Däremot har jag spenderat mycket avmin tid till att vara riktigt jävla förbannad på idioter och sen vände det när min syster kom hit och gav lite ny energi i form av drinkkvällar, skratt, shopping och allt sånt bra! Och nu sitter jag här i köket ny promenerad och klar, gick nämligen in till stan imorse och tog en vända på avenyn för att leta present till syster min som fyllde år i söndags, kom hem med någonting bra tycker jag som jag tror hon kommer bli glad över! Imorgon åker jag. Till Västeråååås! Helt sjukt att man längtar när man för något år sedan tyckte att staden var lagom trist men nu åker jag för att träffa min fina familj och såklart mina vänner, många roliga saker att se fram emot de kommande dagarna. Kommer tillbaka till Göteborg på måndag igen så det blir en lång tripp och det känns skönt, mindre stress och god tid för både familj och vänner.

En annan sak jag knappt kan förstå är att det snart är april!? helt sick med andra ord. Jäklar alltså snart är sommaren här! Och i augusti åker jag och mannen min til Grekland i två hela veckor, fatta underbart eller! Skönt att göra det i slutet av sommaren för då har man hela svenska sommaren först som jag planerar att hinna med ännu ett besök till min kära hemstad, kanske får med mig Jonas också om hans semester passar.

Jag bara babblar så mycket att allt känns osammanhängande men strunt samma, mitt liv är ganska same same hela tiden. Funderar på hur jag ska lägga upp denna dag, Jonas jobbar till sent ikväll, har redan avverkat en prommis, kanske ska ta en löptur eller så lägger jag mig i ettbad, glor på tv, sitter vid datorn, packar och skiter i att göra andra vettiga saker. Känns dock lite tråkigt, är inte direkt bra på att vara själv blir lätt rastlös. Ska ta att boka en biljett hem iaf tills nästa måndag, SJ har ju förfan rånar priser, tillochmed på en måndag, så jäkla surt, men men vad gör man inte. Alla andra får ju lönen den 25e själv får man den 15e ;P

Förövrigt är mina planer för Västerås dessa; Imorgon så kommer syster och sover över hos mamma så vi får en familjekväll, torsdag ska jag unna mig lite tid åt hunden och ta henne på en långis och sen kanske hinna med någon saknad person, fredag har jag tänkt mig Freja och Kim <3 kanske kan klämma in en fika eller något så att man får en heldag med dessa fina töser! Lördag är Kims födelsedag samtidigt som jag ska på klassfest reunion så ska på det på kvällen sen kanske man kan möta upp födelsedagsbarnet ute i vilket fall som helst vill jag hinna med så många personer som möjligt och klassen har planerat ihop att alla ska träffas och det kommer nog vara den här chansen man får, så jäkla svårt att samla alla nämligen ;P På söndagen vaknar jag troligen upp hemma hos madde så blir det hem till Skultuna för att avverka sista tiden tillsammans med familj, måndag hemfärd mot göteborg. Sen är det back to normal.

Ha en bra dag!

fredag

Äntligen fredag, eller vad säger ni?
Jag sitter på jobbet och har precis fått sällskap iform av Sussi, det gillas! Så slipper jag jobba själv! Har litegrann att göra idag fast just nu har jag en liten break, luunch! Dock är jag inte alls hungrig idag så har inte ätit än ;P Är alldeles varm i kroppen då min syster kommer hit på söndag! Kan inte fatta det riktigt än men underbart ska det bli! Och det är lite hemligheter som jag ska göra då och min syster ska ställa upp för mig, är så oerhört tacksam att jag saknar ord! Min mor och systra mi är kvinnorna i mitt liv! De ställer verkligen upp för mig och det säger jag tack tusen gånger om för!
Nu kallar jobbet, eller lunch :)

Zuuumba!

Jag har fått tummen ur. Tröttnat på mig själv och bara fått nog. Jag har bokat in mig på ett Zumbapass ikväll 19.30 nu är det dags att komma igång och har man bokat kan man inte ångra sig! Sitter och får lite mat i magen, har faktiskt med inspiration från syster min lagat en lchf middag. Gjorde en tacogratäng som var god men den hade varit bättre med lite mer tuggmotstånd i ;P haha, slängde ihop lite som fanns hemma där av enbart morot, tomat och lök i grönsaksväg, annars var den asgod, men det blir lätt illamående känsla när man liksom inte tuggar så mycket om ni förstår vad jag menar. Men helt godkänt för ett första försök! Nästa gång har man mer kött på benen och vet lite mer om vad som funkar.

Jag ska i alla fall snart bege mig hemifrån för att besöka sportlife för ett Zumbapass, har aldrig varit på Zumba men alla säger att det är skitkul, dock har jag noll känsla för rytmer så får se hur detta kan gå. Haha! Testa bör man i alla fall annars kanske man missar något kul!


Så det kan gå när man har brist med saker att skriva om.

Hallå där.
Jag har ledigt idag igen... Kanske undrar om jag inte tycker det är skönt? Klart jag gör det, det enda problemet är att de senaste två lediga dagarna (måndag,tisdag) har jag ändå spenderat på jobbet, dels för att luncha med Therese och dels för att ta itu med lite problems. Så jag har ju ändå varit ledig (dvs) inget betalt så det är ju inte direkt att jag har njutit av måndagen och tisdagen då jag har haft på tok för mycket tankar i mitt huvud och alldeles för många oklara punkter på min lista om vad som ska göras. Jag har med kortfattade ord helt enkelt lagt mycket energi på andra människor och på det sättet faktiskt helt ärligt och egoistiskt tänkt inte riktigt hunnit med mig själv. Därför, ska idag spenderas här i sängen för det är STORM och GRÅTT och REGN (snöade tidigare, tackk för att det slutade i alla fall) vädret är varken promenad väder eller ens att man känner att man vill ta sig ut genom dörren. Så helt ärligt får jag se om jag tar mig iväg till träningen idag eller om jag bara bosätter mig här vid datorn och lägger tankar på sånt som ska ur vägen och sen bara läser min braiga bok som jag läser. Bara vara helt enkelt, det tycker jag låter som en bra idé då jag faktiskt jobbar sen torsdag, fredag, lördag och söndag så ni ska inte tro att jag inte jobbar alls, jag har ju som sagt en 50% tjänst för tillfället så det ser ut så då.

Usch vad trött och omotiverad man blir till allt när det är sånt här väder, det är redan mörkt känns det som. Hade solen lyst hade jag mer än gärna stoppat i hörlurarna och gått en sväng i spåret, men jag ska ligga här med min bok. Läser förövrigt just nu Elsas mode av Sofi Fahrman. Åh den är så bra! Jag har inte ens öppnat en bok på jättelänge och nu kommer jag ihåg hur det känns när man inte ens kan slita sig och bara vill läsa hela tiden. Underbart! Det gillas!

Förövrigt mina vänner så skäms jag lite över hur jag ser ut idag, bilden får tala för det, men på något sätt är det så jäkla skönt att inte bry sig ett skit vissa dagar, och Jonas är inte hemma så han behöver inte se mig för den delen heller. Jag ska bara ligga här idag, vara lite ful och läsa min bok och det sätter jag punkt för nu.

Men helt ärligt gott folk, jag vet att  ni bara trånar i att få veta vart dagens outfit kommer ifrån, den är ju förjäkla glammig! Hett tips till nästa utgång, ha på er en GlennGlenn&Glenn tisha, nyaste moooodet! Gärna 90-tals slingan i luggen också, it's coming back!






.

Inväntar att mannen i huset ska komma hem, han jobbar nämligen sent och jag har lite att berätta. Händer ganska mycket just nu, både bra och dåliga saker, men jag hoppashoppas att samtalet jag hade idag kanske kan förändra saker och ting och att det verkligen händer. Jag behöver det här! Ingen fattar något utan min syster mamma, och Jonas det är de som jag pratar med för tillfället, lite hemlisar helt enkelt!


waiting on the world to change

flyttflyttflytt.
Jobbjobbjobb.
ProblemLyckaStress.


Sammanfattning om varför jag inte skrivit. Rubriken säger allt idag och jag hoppas och tror, just nu hejar jag på mig själv och det finns mycket som händer i mitt liv just nu. Nu är det dags att det blir förändring, 2011 skulle väl bli mitt år?


Här på andra sidan Sverige

Igår när vi packade upp lite grejer i nya lägenheten så hittade jag mitt fina album som jag fick av Freja när jag flyttade. Blev alldeles tårögd och fick lite ont i hjärtat, väldigt dumt att jag inte hittar mer tid till mina fina vänner i Västerås men det är så otroligt svårt att hinna med allt när man bor 4 timmar med tåg bort. Varje gång man kommer hem vill man träffa så många som möjligt inklusive min familj såklart och det är så otroligt svårt att vara alla till lags varje gång hur mycket jag än vill, sen hjälper det inte att jag ganska ofta jobbar helg. Sen blir en helg ganska lite för att hinna med alla fina vänner! Har bestämt mig för att förutom att åka hem några helger nu innan sommaren kanske tillochmed ta en veckas semester i sommar då jag bara är i Västerås, enda sättet för mig att ta vara på mina vänner ordentligt. Vill med det här inlägget bara påminna er alla om att jag tänker på er varje dag och hoppas att ni har det bra och jag vill även att ni ska veta att jag inte har glömt bort er. Detta är nackdelen när man valde ett liv i Göteborg, dock trivs jag otroligt bra men det blir alltid denna ångest när jag bara kommer på att nu vill jag träffa er där hemma och så är ni så långt bort!
Jag SKA bli bättre. Och för er som undrar så är livet i västsverige alldeles underbart! Allt man tror är sant, här heter alla faktiskt Glenn och alla är goa gubbar. Dessutom finns det konstiga saker på den här sidan, det har sin charm men ibland får man skratta lite också, man märker nämligen hur olika människor är från den östra sidan av landet är till skillnad mot här, och sen pratar de roligt. Det är min update. Tänk att jag har varit Göteborgare i snart 9 månader, det är lite skumt! Men jag vet i alla fall att om jag skulleflytta härifrån finns det många människor som jag skulle sakna också, så det blir lite delat. Tycker ändå att det känns bra nu när man tänker att när jag flyttade hit så kände jag i princip noll människor och idag så har jag mina små ögonstenar här med, så det här inlägget blev liksom en liten kärleksförklaring till mina fina vänner.
Puss på er!

En alldeles för icke händelserik tisdag.

Har i alla fall haft tre kunder idag men nu börjar det bli segt faktiskt. Mest för att jag verkligen vill ha att göra när jag jobbar, nu väntar man mest på att tiden ska bli 19.00. Har kollat igenom hela internet i princip, läst bloggar jag aldrig läser annars och loggat in och ut på fb typ ett antal gånger. Har i alla fall lyckats bygga ihop en produkthylla utan beskrivning, skillat! Och packat upp alla produkter, städat salongen har jag gjort också, men nu finns det liksom inget mer att göra, har tillochmed städat personalrummet. Jonas var förbi och sa hej efter jobbet, tvingade honom då jag kände att någon minuts sällskap i alla fall skulle lätta upp stämningen, tyckerdock synd om han som ska åka och spackla i gamla lägenheten nu, han får göra slutprojektet. Antar att han är kvar där när jag slutar.
Nya lägenheten ligger i alla fall i Krokslätt vilket är ett alldeles underbart område tycker jag, balkong har vi dessutom vilket är ett stort plus! Och det bästa av allt... Badkar! Har saknat det så jäkla mycket och nu längtar jag hem till att få krypa ner i ett varmt badoch bara njuta! Härligt eller? Ska köpalite badskum och sånt mysigt som man kan unna sig nu när man äger ett badkar. Imorgon är jag ledig dessutom, blir s på grund av att jag hoppar in och jobbar för Therese idag. Jag har ju 50 tjänst dvs 20timmar i veckan och brukar egentligen arbeta halvdagar men denna vecka blirdet tre heldagar eventuellt lördag också, så det blir lite extra timmar plus att jag får en ledig dag imorgon. Gött! Jonas är nämligen ledig också så då kan vi storhandla och besiktiga lägenheten (den gamla) Dessutom kan vi börjar bosätta oss i den nya och få ordning på saker och ting. Sen kan det vara bra för oss att spendera lite tid tillsammans då de senaste dagarna har blivit att vi jobbat om varandra och hållit på med flytten, känns liksom som om man får ta igen lite så att det inte slutar med att vi blir ett gammalt grått par som bara njuter av varandras sällskap ;P
Till helgen blir det en sväng till IKEA, längtar verkligen, stackars Jonas han jobbar ju där varje dag medan jag tjatar om att strosa runt och bara handla inredning. Haha! Appropå något helt annat så bor vi nu dessutom vid ett motionsspår, passar ju perfekt då jag ligger efter med träningen inför varvet. Dessutom är det närmare till sportlife nu så när allt med flytten är färdigt kanske man kan få tummen ur och ta sig tillbaka till räningen ;P Svårt dock när man har haft ett litet uppehåll, motivationen finns liksom inte riktigt plus att jag har förjäkla ont i ryggen nu efter allt med flytt + att man har ett jobb som sliter lite extra på den.
Långa inlägg idag, ni kanske tillochmed får ett till beroende på om det kanske strömmar in lite folk nu när alla börjar sluta jobben. Tror nog att det kommer en till i alla fall, är ju ändå tre timmar kvar tills jag stänger.
Hej så länge.

Flytt helg.

Hallå där!
Har haft en fullspäckad helg och måndag. Såklart inte med massa glammiga roliga saker utan den bestod av blod, svett och tårar, haha nästintill i alla fall. Vi har nämligen flyttat och söndag/måndag jobbade Jonas så jag har i princip gjort 75% av flytten själv. Har tömt allt skit, förstår inte hur två personer kan samla på sigså mycket saker! Grejer överallt och sen skura rent varenda liten vrå, förstår ni jobbet eller? Nog med det trodde jag för några sekunder att jag brutit armen, haha. Stod nämligen inne i en garderob och torkade sen när jag skulle ta mig ur den så smällde jag armbågen i listen, det knastrade till och jag la mig på sängen i fosterställning, nästan så att smärttårar kom. Helt själv hemma också. Bara att tycka synd om sig själv ett tag sen fortsatte jag slita. Tror ni inte att jag tappar Jonas jäkla högtalarepå foten sen också. Jag är fan krigsskadad nu, allt detta hände i söndags så en dag till på det så kan ni förstå hur jag såg ut. Har känt mig skitig och äcklig hela helgen, tror tillochmed att jag luktat damm! Frääääscht!
Nu sitter jag i alla fall på jobbet, jobbar själv idag från 10-19 och har så pass att göra att jag tillochmed kan skicka iväg ett blogg inlägg, den ni! Flytten är i stort sett avklarad ska bara få iordning allt i den nya lägenheten sen kan vi börja göra fint. Den nya lägenheten är så mycket bättre än den gamla och nu ska vi verkligen lägga tid på att göra den fin! Nu ska jag se till att trivas! Och det bästa av allt, inga pappersväggar här heller! Nu slipper man kanske ha det så lyhört att man hör när grannen snarkar, säger då det. Nu i efterhand känns det så jääävla skönt att flytta. Ont i ryggen, några skråmor här och där efter helgen, men äsch! Det hade jag väl haft om jag hade gått ut också ;P
Nu ska jag fotsätta med jobbet! Kanske ta lunchen nu, medan det ändå är lugnt? Har dock ingen vidare matlust då vi knappt ätit de senaste dagarna man har liksom inte haft tid. Har blivit mat en gång om dagen och det typ 21 på kvällen. Äh, strunt i det. Lika bra att följa magens villkor man vet aldrig när manäter som en häst igen ;P
Ha en bra dag!

RSS 2.0