sömnlös

Fan va jobbigt det är när man väl bäddar ner sig, är sjukt trött och bara vill sova. Och sen när man ligger där så börjar man tänka på massa onödiga saker som i nattens fall för mig var; skola, fixa gesällmodeller, hälsa på på salongen, fixa med dumma tågbiljetter till gbg. Ja massa sånt och sen då och då fylls det på med en annan idé eller ett annat roblem :P drygt som fan iaf. Suck.
Så efter över en halvtimmes vridande så blev det bara att ge upp och ta fram datorn. Får se om det hjälper nu när man fått skriva av sig lite. Ska iaf upp imorgon även om jag är ledig så tänkte jag gå upp tidigt för att följa med mamma och cindy på en långpromenad. Sen planerar jag en sväng förbi jobbet för att fixa lite grejer som kanske underlättar för mig och som kanske kan bidra till något spännande ;) hemligt.

Nej nu tror jag att jag testar med en film. Haha, kanske hjälper en att släppa tankarna lite och stressklumpen i magen.

Godnatt


29/7

Tjoho.
Har haft fullt upp idag faktiskt så det har varit ganska skönt :) blev stan direkt efter jobbet och det inhandlades ett linne och en tröja, sen ett par vanliga skor på det. Två par leggings också närman ändå kunde passa på ;P Hann inte med så mycket mer så kanske blir något mer som handlas i göteborg i helgen :)

Nu har jag iaf nyss ätit tacos med dom vuxna som är hemkomna från turkiet nu. Så nu är man mätt ;P Blir en lugn kväll trots ledig imorgon men är faktiskt helt slut efter dagen.
Sen imorgon blir det nog en långpromenad på morgonen med mamma och hunden :)

Kanske ramlar in lite bilder på det nyhandlade senare :)
Nu blir det slapptslappt :)
Puss.

onsdag

Godmorgon!
Dålig på att skriva under gårdagen men så blir det.
I måndags blev det iaf en promenad med freja, vi pratade om allt mellan himmel och jord och utan att vi märkte av det så hade vi gått i över en timme när vi sa hejdå till varandra. Hon är riktigt bäst den där freja!
Gårdagen blev det upp på morgonen innan jobbet för att få ett ryck och gå ut och gå, så det blev en timmes morgonpromenix, jag chockade mig själv kan jag säga. Innan jobbet och allt liksom ;P sen blev det iaf jobb som vanligt och efter det hem för att kolla lite på tv med syster och slappa ett tag sen ringde freja och frågade om jag ville följa med henne och sola. Så det blev att möta upp henne och hålla henne sällskap under solningen, jag var alldeles för seg för att orka sola själv men det lär bli någon dag snart för man har inte riktigt snygg färg på kroppen just nu ;P

Nu har jag nyss kommit tillbaka från morgonpromenaden med hunden. Duktigt, blev en timme idag igen så det känns skönt. Hunden måste ju ändå ut så då kan man lika gärna gå en bit. 11.30 börjar jag jobba iaf och sen efter jobbet funderar jag på att ta en snabb sväng ner på stan innan dom stänger och kanske köpa med mig något fint hem. Vill ha lite nya grejer känner jag :) Sen ikväll kommer mamma och sven äntligen hem från turkiet, ärligt så har jag saknat dom så det ska bli skönt att ha dom hemma igen :)

Nej nu blir det att klä på sig något lite vettigare kanske.
Pusshej

promenad dags

Blev inte så lång promenad med hunden som det var tänkt, men 40 minuter iaf :P men nu är det dags att ge sig ut på en till promenad och den här gången med min freja :) ska blir riktigt skönt. Så nu ska jag fixa lite smått innan jag möter upp henne sen får vi se vart vi går, massa snack blir det garanterat iaf. Känns skönt att börja träffa henne lite oftare igen :)
Dags att röra på sig lite igen då ;)

Pussochkram.

27/7

Tjoho.
Har varit hemma ett tag nu sen jag slutade och nu sitter jag mest och gör inte mycket. Har nyss pratat med älskling och snart är det dags för en långprommis med hunden. Hon ligger och väntar på mig nu, vill nog att jag bara ska ta fram kopplet och ta mig ut. Så snartsnart.
Annars har det varit en lugn dag, händer inte direkt så mycket just nu ganska samma grej man gör varje dag. Jobbar och sen inte så mycket mer :P blir en sväng in till stan någon dag i veckan iaf och kanske handla hem lite nytt. :)

Har inte så mycket mer kul att skriva så nu blir det ut och röra på fläsket lite ;P

Pusshej

måndag

Godmorgon.
Kan säga er att det var gudomligt skönt att få sova ut idag. Trots att jag säkert hade kunnat sova ännu mer om inte klockan ringt för ett tag sen så är det stor skillnad på sovtimmar jämfört med de senaste dagarna ;P så nu kanske man kan börja bli lite piggare eller? Idag är det iaf jobb 11.30-16.30 sen tror jag nog att jag ska ta mig ut på en långpromenad med hunden kanske, men det återstår att se :P

Nu ska jag fixa det sista och sen blir det en sväng förbi ica innan jag börjar :)
Puss

Nighty

Då har man jobbat en dag till då, inte direkt slitsamt jobb men trött är jag.
Nu har jag gått en kvällspromenad med hunden och nu sitter jag och kollar på lite snygga topshop skor, funderar på att utnyttja mitt presentkort i veckan nämligen. Sen kanske det dyker ner någon snygg top/klänning i kassen också ;P dom har ju sjukt snygga grejer men shit vilken beslutsångest när det kommer till skorna, man skulle inte tacka nej till alla direkt ;) Det blir att fortsätta kolla runt på lite sånt nu också sen blir det snart sängen för min del. Som jag ahr längtat hela dagen ;P haha. Imorgon är det jobb men kortare pass, sköntskönt :)

Här är två av alla godbitar, shit vilken beslutsångest jag kommer ha. Får helt enkelt släpa med mig Jonas till topshop när jag åker till gbg nästa helg ;P lite hjälp kanske man kan få iaf ;)

 

Godnatt.

lunch

Jaha då var man hemma på lunch och ligger strandad i soffan. Ska gå tillbaka om 5 minuter och snacka om att jag verkligen fastnat här i sköna soffan vid tvn. Haha, jag är så sjukt seg idag men antar att dagen kommer springa iväg ganska fort . Just nu vill jag bara sova :P fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött idag men så är det.

Nej nu blir det back to work.

Söndag

Godmorgon.
Jag är uppe olagligt tidigt den här söndagen och det känns inte alls kul. Fick ta mig upp halv 9 för att gå ut med hunden och nu är det snart dags att gå till jobbet. Ska egentligen inte klaga eftersom mitt jobb är grymt men senaste dagarna har jag varit så trött så att jag har kunnat somna stående om jag ville.

Igår var iaf en skön dag, kollade på film på jobbet och gjorde allmänt inte mycket alls. Efter det var det hem att äta och sen ringde freja mig :) Vi gick en promenad och pratade om allt verkligen, så längesen vi träffades så det var verkligen underbart skönt att få prata massa skit med henne. :)
På kvällen så hade jag och syster lite filmkväll, slappt och skönt och jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Hoppade i säng runt 12-tiden och sen vaknade man några gånger under natten utav Jonas samtal/sms, haha men det är bara charmigt.

Nu är det bara att vakna känner jag. Har inte ens gått hemifrån än men ändå längtar jag tillbaka till min säng enormt ;P
Puss och hej

nyfärgad

Jag glömde förresten bort att skriva att jag är nyfärgad sen igår ;P inte så ovanligt för min del att byta hårfärg lite då och då men jag var så sjukt trött på den dassiga kopriga färgen så nu blev det en mörkare chokladbrun, riktigt snyggt! Jag går lite emot strömmen  också med tanke på sommaren då alla blir ljusare och slingar och allt vad man gör. Haha. menmen jag gillart ;)
Så för er som träffar mig ganska ofta märker nog skillnad iaf ;P
Freja ringde nyss också, underbart att höra lite från den tjejen, jättelängesen verkligen. så nu är det promenad på schemat imorgon :)
Nu återstår det att se om kvällen bjuder på något .

 

fredag

Nu sitter jag här helt ensam. Känns lite ovant eftersom jag umgåtts med Jonas i en hel vecka. Bara jag och hunden hemma, syster är ute på äventyr och mamma och sven är i turkiet och semestrar.
Dagarna i Prag var iaf underbara, sjukt fin stad verkligen! Och vi hade riktigt bra väder och jag kan säga att det var sååå skönt att få vara lite ledig och komma bort lite. :)

Kvällen nu för min del är inte så planerad än men kanske blir det en promenad med Freja :) Jättelängesen vi sågs så det vore verkligen efterlängtat att få gå en bit och bara snacka massa skit :)
Och imorgon börjar man jobba igen men det gör faktiskt ingenting, fick min första lön idag och jag kan säga att det är så värt att jobba för att få lön ;D haha. Får se vad som händer resten av helgen och veckan :)

Nu ska jag kolla runt lite sen blir det att vänta på att freja ska komme hem från stan så att vi kan snacka lite skit <3

Puss

onsdag

Hejsan.
Onsdag idag och första dagen på länge som jag faktiskt känner mig piggare och lite mer energirik ;P Har idag och imorgon kvar på jobbet sen väntar en vecka av ledighet! Grymt skönt ska det bli. Och på fredag åker jag och Jonas till pappa i sthlm. Sover där en natt och sen blir det att åka till arlanda på morgonen för att flyga till Prag där vi kommer ha det grymt bra! :D Känns sjukt overkligt att vi åker om 3 dagar. Men nu börjar man längta riktigt mycket iaf. Längtar extra mycket eftersom jag och jonas inte har träffats på 2 veckor. Så dagarna börjar räknas ner nu!

Nu ska jag fixa till mig lite och sen dra mig till jobbet.
Ha en bra dag!

ledig måndag

Hallo.
Skönt att ha varit ledig idag men jag har fortfarande varit sjukt seg, känns som att helgen sitter kvar i kroppen fortfarande ;P menmen nu har jag sovit ett par timmar på dagen för att vila ut mig inför kvällen. ska ju dra till jobbet runt halv 7 och sen blir det köpa mat tillsammans och ha personalfest. Tror nog att det inte blir en direkt lugn kväll för min del. vi har 2 bag in box på 5 personer + öl och cider. Haha, det blir nog kul .

Nu ska jag slöa lite framför datorn en stund innan jag ska börja fixa mig lite.
Puss.

.

Sådär nu är det dags för sängen för min del. Har längtat efter den hela dagen kan jag säga, men nu orkar jag inte vänta längre ;P det blir att sova ut och njuta av min lediga dag imorgon. Skönt!

Sovsågott.

Gårdagens outfit.

  

Partyoutfiten igår såg ut såhär;
Jeansjacka - gina tricot
svartfodral- gina tricot
och ett par svarta strumpbyxor.



bakissöndag.

Blööö.
Lagom slitet, svar; ja.
Är hemma på lunch från jobbet, har fått i mig lite, det första jag får i mig för dagen :P haha fattar inte hur jag kan vara så bakis . Annars brukar det liksom försvinna efter att man varit vaken ett tag, men inte idag ;P haha, menmen.
Jag och johanna har iaf en sjukt seg dag idag, vi vill nog båda att dagen bara ska gå fort så att man kan få gå hem, lägga sig i sängen och bara kolla på tv eller något. Vila upp sig lite bara :P Imorgon är jag ledig iaf och det ska bli sjuuukt skönt! Sen på kvällen blir det personalfest på jobbet så det kan vara bra att sova ut lite imorgon och bara slöa under dagen.

Sen måste jag ta mig in till stan någon dag och växla lite pengar till Prag. Jobbar bara tisdag onsdag och torsdag nu i veckan sen är jag ledig i en hel vecka! :D lyx för mig. Så på fredag åker jag och Jonas till min pappa i sthlm och sen på lördag morgon åker vi till prag! Ni fattar nog inte hur skönt jag tycker det ska bli att bara få komma bort från allt ett tag.

Nu blir det att fixa litegrann sen back to work.
Puss

löördag

Musik och vin. Det är lördag.
Ska snart byta lite kläder och ta mig hem till Hanna där förfesten är och sen blir det stan en stund med lite folk :) hade inte planerat en utgång men känner att jag inte orkar sitta hemma hela helgen och bara glo. Jag och Johanna får jobba bakis tillsammans imorgon helt enkelt ;)
Annars har det varit en lugn dag på badet, inte mycket action men jag och johanna var duktiga och fixade med massa ändå. Sen blev det fixa hennes hår inför fest så inte direkt en ansträngande arbetsdag idag heller ;P

Jag ska ta mig i kragen och göra mig lite fräschare.
see ya.

Godnatt.



.

fredag med en släng av söndagshumör

Tjoho.
Idag har varit en bra dag på jobbet. tiden gick sjukt fort och vi hade kul som alltid.
annars har humöret svängt lite hit och dit men det kan nog bero på att jag har min roliga "tack för att jag föddes till kvinna vecka" typ ;P blev bättre efter en promenad iaf och nu är humöret på topp.
Och så är det fredag och jag gör intemycket. Det blir en film ikväll och sova. Inga planer och jobb i helgen så blir nog en hel lugn helg. Får vänta tills på måndag då det är dags för personalfesten :P

Förövrigt har jag inte riktigt fattat att jag åker med min pojke till Prag nästa helg. Ganska bäst va?

Pussochhej

Roliga samtal-

Haha fick nyss ett väldigt roligt samtal från Erik. Han var på hultsfred och ville ringa någon som skulle reagera på ett roligt sätt när han berättade om deras "uppenbarelse". Hah helt sjukt samtal, han var glad som fan och så berättade han att han jocke och johan hade fått en uppenbarelse när dom pissade. På marken låg ett guldkuvär som dom öppnade och i det låg fem biljetter till en till festival som är i hultsfred, med massa bra band. Så han frågade mig om jag ville ha en av biljetterna och åka med dom ner. Haha helt sjukt, han ba "du är den enda som har reagerat som man skulle ha gjort" haha. Synd var att det var nästa lördag och då åker ju jag och jonas till Prag.

Men annars så hade det varit sjukt nice. Tack för erbjudandet i alla fall ;P och fyfan va avis jag är på dom för att dom är på hultsfred nu. Jag vet hur grymt kul det är där!

Nu måste jag dra tillbaka till jobbet.
Hejhej

9 juli

Nytränad och mätt och belåten. Härligt.
Dagen på jobbet gick fort. Slingade sofies hår, (haha så mycket har vi att göra på badet under de regninga dagarna ;) och sen spelade vi massa, skrattade massa och sen var det dags att sluta och gå hem :P
Åkte in och tränade direkt efter, guuudomligt skönt var det. Behövdes verkligen och det var riktigt skönt, så nu kanske man kan peppa sig till att bli lite mer regelbunden med träningen igen ;P skönt var det iaf. Så nu sitter jag här duschad och fräsch med mat i magen ;P Ska inte göra så mycket mer idag. blir att slappa framför datorn och lite vid tv:n också kanske. Sen imorgon blir det jobb, vilket det även blir resten av helgen också. Får se om det blir nån utgång eller så ändå. Men det vet vi imorgon :)

Ha en bra kväll-

torsdag

Godmorgon!
Här är det storm regn och ännu mer storm. Inte så härligt väder med andra ord. Jag ska iaf ta mig till jobbet om 40 minuter och sen jobbar jag till halv 5, inte så farligt men känner att det blir ganska segt idag eftersom det inte lär vara en enda som är där och badar. Efter jobbet drar jag iaf och tränar. Kände imorse när jag vaknade att jag hade stor lust till det idag så det blir att ta bussen in till gymmet efter jobbet. Dags att komma igång igen och bli lite piggare kanske? Vädret är inte så roligt heller så kommer man hem för tidigt och inte har något att göra så blir man ganska uttråkad och seg, så det blir att packa träningsväskan och göra något vettigt.
Annars blir det väl inte en hndelserik dag idag känner jag, ganska mycket samma grejer som händer nu så har inte direkt något roligt att skriva om. Eller jo förresten! Nästa lördag åker jag och Jonas till Prag! bokade igår, blir nog riktigt grymt bra. Längtar massor efter att få komma bort lite. bo på hotell och bara göra roliga saker. Det blir nog bäst!

Nu ska jag packa träningsväskan och sen blir det att ge sig av till jobbet.

Ha en bra dag.

onsdag

Hemma från jobb och en promenad. Trotsade åskan och regnet lite och gick ut en sväng ändå. Åskar på riktigt ordentligt här nu, ganska skönt faktiskt. Så länge man är inne och kan mysa ner sig så är det lugnt. Tänkte kolla på lite film eller någon kul serie på datorn sen och bara slappa. Imorgon jobbar jag 2:a vilket innebär att jag börjar 11.30, sköntskönt! Får man lite sovmorgon och en kortare dag att jobba. Jobbar ju hela helgen sen, långa dagar också. men det blir lite pengar iaf :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har varit ganska seg i huvudet och mest varit lite efter ;P Kollade på film på jobbet så det var inte direkt en ansträngande dag. SKönt.

Oj nu åskar det på ännu mer. Ska mysa ner mig lite och ha det slappt.
Hejs-

long time no see

Hej jag heter Jessica och jag är värdelös på att uppdatera min blogg.
Blir inte mycket skrivande nu heller. ska snart dra mig tillbaka till jobbet, har haft lunch i en timme så tänkte passa på att skriva lite.
Allt flyter på mer en bra iaf. Jobbet går brabrabra. Vi har sjukt kul tillsammans så dagarna går väldigt fort. Sen har jag inte gjort så mycket på senaste tiden. Mest jobbat och i helgen var jag hos jonas i gbg, det var bäst som alltid. Vi hade en riktigt mysig helg och det kändes verkligen som om jag var på semester ;P haha. På grund av att jag hade jobbat 12 dagar i rad innan jag åkte dit kanske? ;P

Jag jobbar iaf hela veckan ut. och sen är jag ledig på måndag så det känns skönt. Många av mina vänner är ändå bortresta nu ;P haha. Snacka om att alla åkte samtidigt.

Nu blir det att gå tillbaka till jobbet. Slutar väl runt 6 och då har jag inget planerat. Blir nog en promenad ikväll igen.
PUSS

RSS 2.0