Resfeber

Packat det sista och nu är det dags att göra iordning mig för sängen, imorgon är det London baby!!!


Torsdag

Då ligger man nerbäddad i sängen igen efter en fullbokad dag som har gått på två röda! Hann med tandläkaren tidigt imorse, ångrade mig redan när klockan ringde att jag bokat sån jäkla tidig tid den enda dagen i veckan som jag faktiskt har sovmorgon! Men det gick bra bortsett från att bedövningen satt i fram till klockan 1 så kunde inte äta och vi ska inte tala om hur jag lät när jag pratade! Som tur var inget dreglande! Haha. Kom hem sent idag så nu har jag bara gjort ett ryck och packat den lilla väskan inför helgen i London, den fullbordad imorgon kväll för jag har varit alldeles för mycket uppe i varv för att ens veta vad jag har packat! Vi åker ju på lördag morgon och reser bara med handbagage så några få ombyten räcker, sen ska biljetter skrivas ut, hotellet ska kollad upp och plånbok, pass och kamera måste packas ner! Men jag har börjat i alla fall så slipper jag ha allt kvar imorgon, nu ska jag släcka, imorgon väntar jobb!


Dålig uppdatering...

Hallå där! Har inte haft en tanke på bloggandet senaste dagarna då jag har haft fullt upp med att fira jul och umgås med fina familjen. Igår landade jag i Göteborg efter alldeles för mycket tågåkande flera dagar i rad så somnade nästan på en gång igår! Hann umgås med Jonas lite och spela spel och öppna julklappar som jag fått från hans familj! Superfina saker, en fin sjal och lite nya handdukar till badrummet fick jag utav hans mamma. Jonas var jätteglad över sina paket och han har nog redan använt alla nya redskap till köket som han fick av Camilla och Daniel, haha! Prylkillen nummer 1 det där alltså! Julen för min del har varit perfekt, synd bara att det kändes som om den var över på bara några timmar! Är helt slut efter dagarna som varit då det har varit mycket åkande för min del. Men har fått umgås med fina familjen och fått massa fina julklappar! Kommer ladda upp lite bilder från julen när jag har samlat mig med lite nyenergi! Första dagen tillbaka på jobbet var ju nämligen idag och det har varit en fruktansvärt jobbig dag, jag har ont i hela kroppen och har bar känt en blandning av trötthet och stress hela dagen! Jobbade över en halvtimme så det var inte direkt någon hjälp på traven! Usch den här dagen alltså, jag har verkligen känt att jag har varit helt borta i huvudet och det har märkts, tror nog mina kollegor undrat lite hur jag tänkt idag... Menmen! Bara att blunda och blicka framåt, två dagar kvar sen åker vi till underbara London!!! Efter London ska jag ta tag i mig själv, for real! Men nu laddar vi för att släcka lampan, börjar 11 imorgon men klockan ringer 7, jag ska ju till tandläkaren och laga det lilla hålet, fan vad jag ångrar mig nu att jag bokade en morgontid... Men men. Bara att upp och hoppa så åker jag tidigare till jobbet och gör oordning mig där, imorgon är det fullbokat igen så ska gräva fram humöret långt inifrån och prestera bättre än vad jag gjort idag. Åter igen, det här har varit värsta dagen på länge...

.

Hallå där! Sitter hemma hos pappa och ska snart krypa till kojs! Har haft en helt underbar jul, och fått alldeles för mycket fina julklappar mot vad jag förtjänar! Åker hem mot Göteborg på tisdag igen och träffar mannen min som är saknad ! Jag hoppas att alla ni därute har det bra!


God jul!

Inväntar lilla släkten för att om dryga timmen börja hugga in i det härliga julbordet! Mums! Är sjukt hungrig! Har ni julkänsla idag? Jag måste säga att jag förstår nog inte riktigt än att det är jul! Men jag hoppas att ni alla får en riktigt bra dag!


Hemma!

Spelar Wii med syskon och mamma!


Snart framme!!!

Framme i Västerås om 10 minuter och vi har inte varit en enda minut försenade under den här resan med sj! Brav-o! Så skönt att komma fram snart man känner sig så äcklig efter att ha åkt tåg! Dessutom ska vi inte tala om stelheten i rumpa och ben, känns inte som om det finns något kvar av min undre kropp, haha! Dessutom är dem på både tåg och bussar jäkligt dåliga på det här med temperaturen ombord, antingen är det svinkallt eller som idag-bastu! Verkligen bastu, man känner ju sig helt körd efter att ha suttit på ett sånt här tåg! Haha, nu är jag i alla fall i Kolbäck så nästa stopp är Västerås! Yehay!!


En liten knut!

Det enda minuset by the way om jag ändå ska klaga lite i vanlig ordning så är det att jag har fått en muskelknut på en nerv eller något liknande så domnar i armen ibland och har lite lätt huvud och nackvärk! Får väl skicka ett stort tack till Malin på jobbet som i alla fall gjorde det tusen gånger bättre idag när hon masserade och tryckte! Höll på att svimma av smärta på grund av den knut tidigare idag nämligen... Nu känns det betydligt bättre!!


On My way!

Än så länge har sj samarbetat helt utan konstigheter, borde man applådera innan man går av sen? Det här är ju typ en once in a life time grej , kan ni tänka er att jag får uppleva lite tur! Jag är framme i kära Västerås 21.37 och då blir jag hämtad av min bror. Åh vad jag inte alls fattat än att det är jul med fina familjen imorgon (!) helt underbart. Överlevde arbetsdagen med nöd och näppe men nu sitter man ju här och har nog inte förstått att man faktiskt snart är framme! Dessutom är vi alla syskon samlade ikväll hemma hos mamma, hur mysigt? Syskon sleepover, blir som när man var liten på nytt, när man ligger uppe och pratar halva natten! Fyfan, nu inser man lite att man snart är framme! Ska njuta av varenda sekund i helgen! Hoppas att ni också tar vara på juldagarna!


.

Nu är snart badkaret fyllt med varmt vatten så bara att hoppa i och slappna av, släppa dagen som har varit och njuta av att. Imorgon kommer gå fort och att man snart sitter på tåget hem! Mys!

Yehay

Sådär ja! En dag kvar imorgon 9-16 sen är jag ledig för julen och välkomnar den med öppna armar! Nu ska jag hem och ta ett varmt bad och skrubbar mig ren! Haha julebadet eller vad kallar man det?


Nighty!

Godnatt på er! Nu har jag laddat mobilen full med ny musik inför allt resande under julhelgen, skönt! Då har man bara arbetet att tänka på inför imorgon. Lite smått att fixa på kvällen men det mesta är förberett i det stora hela! Känner inte alls för att Jobba imorgon men det är sånt man får ta! Hör ju livet till och det är ju inte alltid som man kan ha lust till det. Menmen, försöka få sig en godnatts sömn så kan
man stå på benen imorgon igen!


Snart där!

Jag räknar ner dagarna nu inför julen, de sista paketen är inslagna, väskan packad, julklapparna ner packade så att allt är färdigt. Har säkert glömt något men så känns det alltid! Passar på att packa väskan idag, imorgon jobbar jag till 20 så är hemma sent, kan vara skönt då att bara gå och lägga sig :) längtar så mycket efter jul och min familj! Har haft en ganska dryg dag på jobbet är väl vad man kan kalla det, men nu är vi snart vid helgen, så bara att kämpa det allra sista så är man snart där! Är helt slut efter dagen, så ska slänga på senaste avsnittet av how i met your mother, sen ska jag snart bädda ner mig och stänga igen ögonen!


!

Dessutom är jag nu färdig med ALLA julklappar, tandläkarbesök och allt annat som var på min lista i denna vecka, nu har jag ingenting kvar att fixa förutom att packa väskan och åka till Västerås på fredag! Nu kan julen komma!


Sherlock holmes

Filmen var grymt bra verkligen över alla förväntningar! Kändes som om jag skrattade mig genom hela filmen! Rekommenderar verkligen er att se den då den verkligen är värd att se på bio! :D


Done

Sådär nu är man såhär äckligt tandläkig i munnen. Många känner sig säkert fräscha efter tandläkaren men jag tycker att man smakar plastigt! Det gick bra i alla fall, tänderna sitter kvar och jag hade "bara" ett hål, ett litet sådant! Däremot skrapade dem tandsten, hur obehagligt? Ni som har gjort det vet nog att det ilar något så fruktansvärt samtidigt som det känns som om de tar bort alla ens tänder! Jag fick beröm om mina tänder, hon frågade om jag hade blekt dem för de var så vita och fina . Jag sa nej för jag har aldrig blekt och är så glad att jag får ha fina tänder trots ett antal kaffekoppar och cigaretter om dagen! Nu har jag tandläkaren överstökat och jag känner mig duktig! Nu sitter vi på vagnen mot stan, ska boka bio till eftermiddagen sen ska vi handla lite julisar och titta på lite julkläder!


Tandläkarskräck? I know how it feels now!

Klockan är 11 och jag har hunnit med tvätten, ringt angående mitt pass (kolla giltighetstiden), bokat tandläkartid som jag fick på en gång idag 11.50. Duktigt! Jag är fett nervös och måste erkänna att jag inte varit hos tandläkaren på 3(!) år. Är lite lätt nervös och ska nu göra iordning gaddarna, vet att jag har hål (det har jag alltid) hoppas bara på att det inte är i alla tänderna , hahaha! Duktigt ändå av mig att ta tag i så mycket på kort tid! Nu försvann typ hela klumpen i magen bara sådär! Efter tandläkaren åker vi in till stan och fixar sista klapparna och förhoppningsvis något att ha på sig på julafton! Åter till tandläkar besväret så måste jag ändå berömma denna sida av Sverige som har fri tandvård fram tills man är 22, så vafan, har jag hål så slipper jag i alla fall betala! Hör ni min nervositet genom texten? Haha! Jag hatar den här kroken de lägger orange sörja på och drar mellan tänderna så att det känns som om man inte har några tänder kvar! Okej jag måste lugna ner mig, göra iordning mig själv och tänderna inför dagen! Håll tummarna för att de inte måste dra ut varenda tand så att jag i alla fall kan smaka på julbordet i år och dessutom håll tummarna för att jag klarar mig igenom min pinsamma nervositet!


London planering

Och nu ska vi kolla upp lite inför vår London resa nästa vecka (!) åh ska bli alldeles underbart! Ska bara kolla upp vilket hotell vi bokade nu igen, vart det ligger och hur vi tar oss dit från flygplatsen när vi landat! Som ni märker har vi inte haft en tanke på att vi faktiskt snart ska åka! Planera lite vad vi ska göra och sånt där ska vi också kolla på, självklart tar vi det lite som det kommer men måste bara ha en grund plan! Jag vill ju såklart shoppa, samtidigt som det är Jonas första gång i London så han vill ju de lite turist grejer :) ska kolla på det nu sen måste lilla jag sova bort förkylningen, har mycket att stå i kommande dagarna och jag vill vara frisk till julafton!


Sjukstuga

Jag ligger under täcket i soffan och har nyss druckit en varm choklad! Hur kommer det sig att så fort man blir sjuk vill man bara bli omhändertagen och känna sig som ett litet barn? Haha sån är jag i alla fall! Jag vill bli ompysslad och att någon tycker synd om mig, det är det enda mysiga med att vara sjuk, att man kan använda det som ett knep för att Jonas ska serva mig och bädda om mig! Haha, myyysigt!


Måndag

Då är snart denna måndag över! Jag sitter i soffan medan Jonas lagar mat, lyxigt? Jaaa. Rätt skönt att jag slipper stå för maten idag och låter karln i huset koka ihop något, jag gjorde i alla fall en snabb röjning såhär på tio minuter i lägenheten. Skönt att ha det gjort så slipper man tänka på det imorgon när man är ledig(!) ska ta tag i att åka ner och boka tvättid nu faktiskt så har man det bokat så har man lite rena kläder till julhelgen! Dagen på jobbet har varit pest och pina, har stått och jobbat med feber och blanka ögon, så jäkla jobbigt för jag har känt mig så fruktansvärt äcklig och verkligen skämts över att se mig i spegeln ( jobbigt då hela min arbetsdag går ut på att jobba framför en spegel så svårt att undvika) haha! Menmen bara att bita ihop och jag överlevde ju! Nu har jag skrivit en lista över det sista grejerna jag måste ta tag i imorgon inför julafton. Det är fan sant att när man jobbar så hinner man inte med någonting i samma lugn och ro som när man gick i skolan ;p det är bara jobbjobbjobb sen kommer man på att julafton är på lördag och att allting fortfarande inte är helt 100% fixat! Haha, jag klarar nog det ändå... Ska försöka kurera mig lite imorgon sen ska jag tydligen bli bjuden på bio av Jonas också ;p alltid trevligt, ska se till att göra mina sista ärenden bara! Hoppas ni har haft en bra dag, nu är maten färdig sägen herrn i huset så då får jag packa ihop datorn och få i mig lite krubb!

Söndag

En klassisk söndag består i vanlig ordning liggandes i soffan på exakt samma ställe! Har tittat på true blood hela dagen och nu inväntar jag Jonas som snart kommer hem från jobbet. Jag mår väl sådär idag, kan dels bero på gårdagens utekväll men det beror nog mesta dels på att jag även vaknade upp med en förkylning. Typ andra gången jag är sjuk det här året, men varenda år blir jag sjuk under jul/nyår! Hade i alla fall kul igår men noll energi kvar idag. Det enda jag orkat göra va att gå och köpa cola när jag vaknade imorse, ska hädanefter se till att man har sånt hemma till dagen efter , så slipper man röra sig, haha!

.

Möter upp Anki på avenyn för att göra stan osäker ! Puss på er!


Live @ musikhjälpen

Jag skänkte 600:- genom att handla lite julklappar!


.

Nej nu ni måste jag ta  mig upp från vardagsrumsgolvet och få lite ordning på mig själv. Jonas är på väg hem och jag tänkte fräscha till mig lite fort eftersom vi ska in mot stan. Man känner sig ju alltid lite sliten efter en arbetsdag så kan allt vara en bra idé att piggna till lite på. Plus att det är alltid kul att fixa iordning sig lite oavsett om det blåser och är kallt, då ser man i alla fall OK ut när man går hemifrån! Så nu ska jag resa på mig och se till att vakna till liv!


om inte annat...

så bjuder jag på en till som är mycket roligare, och nu får ni lära er om min humor, jag skrattar så att jag gråter av den här ;P


Dålig humor?

Hahaha, jag skrattar massor åt den här, antingen för att jag är trött och sitter hemma själv och bara tycker att allt är roligt? Eller för att jag har sjuk/udda humor? Bedöm själva, skrattar eller gråter ni? Eller är ni helt enkelt oberörda? Haha!


Mitt i en nysning!

Haha nös precis när jag skulle ta kort, då blir man såhär fin (inte så illa ändå, värre om man hade fångat nysen i "utblåset", haha!) ;


Lördag

Hallå! Nu har jag äntligen helg!!! Det gick fort på jobbet trots att vi jobbade över en timme, gjorde inte så mycket för Malin skjutsade hem mig så hemma samma tid som om jag tagit bussen! Vad ska man göra nu då? Jo jag hade väl tänkt mig att slappna av sisådär en timme, fixa lite med bloggen innan Jonas kommer vid halv 4. Då tänkte vi som sagt åka in till stan och fixa det sista inför julen! Även gå förbi "buren" där de sänder musikhjälpen. Ikväll ska jag äta gott, dricka vin och njuta som bara den av att jag inte behöver ställa klockan imorgon! Vad ska ni göra idag?

Friday night

Och det är fredag och jag antar att ni gör roligare saker än mig! Jag ligger nämligen i sängen och ställer in mig på jobbdagen imorgon. Hade gärna haft helg jag med, njutit av en öl, kanske hängt med lite härligt folk och så vidare, men den biten får bli imorgon kväll! Har i alla fall tränat efter jobbet, duktigt! Annars har inte mycket spännande hänt i mitt liv idag, inget extraordinärt som ni skulle tycka va intressant i alla fall! Ha sån jäkla härlig fredag, känner ni inte peppen så gör jag det åt er!


<3

Svenskahjältargalan <3 tårarna har inte tagit slut! Det finns så många underbara människor därute och när dem lyfts fram så får man inspiration till att bli bättre själv! Dessutom måste jag hylla musikhjälpen igen, jag önskar jag kunde göra mer för vilket otroligt jobb de gör! Imorgon efter jobbet åker jag och Jonas dit och öppnar plånböckerna, det blir vår julklapp! Gå in på musikhjälpen och läs, hitta de udda men helt otroliga auktionerna där ni kan hitta många julklappar kanske? Lite lättare för oss som bor i Göteborg att bara åka till Gustav Adolfs torg. Imorgon åker vi som sagt dit och äter lunch och handlar/ger pengar! Allt som de har uppställt utanför matställe, loppis med mera . Allt du handlar av dem går direkt till musikhjälpen och ingen annan väg! Jag har nog hittat några extra julklappar som ska handlas därifrån :)


Hello there!


Godmorgon!


Kärringvarning!

Jag går omkring här hemma och ajar mig. Min träningsvärk börjar nämligen bli extrem, så har informerat Jonas att om jag sitter så sitter jag. Med andra ord; be mig inte att resa på mig för det gör nått djävulskt ont . Haha, och när jag sätter mig ner så vet jag att jag inte kommer kunna komma upp utan hjälp. Ja vad har man lärt sig då? Att man får skylla sig själv när träningen lagts åt sidan och att vägen tillbaka till toppen gör ont! Imorgon efter jobbet kör vi ett kvällspass på gymmet igen och sen så har vi nog fått bort värken i benen och förflyttat den vidare till nästa muskelgrupp på tur! Nu ska jag snart göra iordning mig för sängen trots att jag inte alls är trött, men ska man orka med morgondagen så är det bara att inse att man måste sova lite!


Påväg hem!

Sitter på bussen hem från jobbet, har varit en dag med full rulle men ändå så har jag känt mig seg om vartannat. Ska bli skönt att träna imorgon igen efter jobbet trots att jag redan har träningsvärk ;) men imorgon så är det bara lördagen kvar och sen får jag helg! Hoppas att ni haft en bra dag!


@ work

Idag är det jag och Anki som jobbar till 20.00. Ganska mycket att göra så det känns ändå som om dagen går i ett. Har färgat håret under lunchen, så skönt! Blev sista gången innan jul, tänkte lika bra att passa på annars går man med utväxt under hela julen, fyllde på lite på längderna också så blänker det lite snyggt i rött! Perfekt ju! Hoppas att ni har en bra dag, nu kör jag snart igång med eftermiddagens kunder :)


Träningsvärk?

Jag har nyss upptäckt att jag har svårt att gå, sitta och allt som har med underdelen av kroppen att göra! Haha! Skönt med träningsvärk men känns inte som om jag har några ben idag! Lagom till lunch kommer det väl va så pass att jag inte ens kommer upp från toaletten när jag väl satt mig ner! Haha, får se hur den här dagen blir. Men det är bara positivt, då vet man i alla fall att man har skakat liv i musklerna igen. Bara tänker hur morgondagens tränings ska gå , man säger ju att det brukar vara värre dag 2! Haha!


Good morning

Torsdag it is så idag har man i vanlig ordning haft sovmorgon till sisådär en 9. Börjar ju klockan 11 idag så helt okej att känna att man får lite extra sömn, och snacka om att det behövdes! Hoppas att ni får en härlig torsdag! Imorgon är det fredag så får ni något att se fram emot ;) själv jobbar man på lördag så två arbetsdagar kvar på denna vecka efter idag sen går vi snart in i juleveckan! :)


Damn you autocorrect


Godnatt gott folk

Nu har jag gjort mitt för dagen och nu släcker vi lampan, det är ju trots allt en dag imorgon också! Har haft en vettig dag bestående av jobb, träning, laga lasange till middag och matlådor, tagit ett bad och spenderat sista timmen framför musikhjälpen. Bra dag men är totalt slut i både kropp och knopp! Imorgon är det torsdag och snart kommer man kunna knäppa med fingrarna så är det jul! Helt otroligt vart dagarna tar vägen? Måste dessutom ringa till polisen imorgon och fråga om jag måste ha nytt pass till resan över nyår, någon som vet hur det ligger till? Mitt pass går nämligen ut i april, är det ett halvår som passet måste ha kvar på giltighetstiden när man reser? Aja ska kollas upp på lunchen imorgon! Sov gott mina hjärtegull (som min kära mor brukar säga)


Färdig med dagens pass!

Fyfan så skönt! Körde kondition och benpass idag på gymmet, det var tungt som fan eftersom jag inte rört en enda muskel på typ 5 veckor. Nu darrar man lite i benen och är såhär härligt mör, dessutom njuter jag av min proteindrink. Så jäkla goda de gör på sportlife alltså! Proteinpulver med smak av vanilj, banan och mjölk och sen mixar man ihop det, mums! Nu hoppas vi på att man kommer kunna röra sig imorgon ;p


Onsdag

Dags att slå liv i kropp, ögon och hela baletten! Idag blir det full rulle med kunder på jobbet och sen har jag för första gången på 4 veckor packat träningsväskan (!) kom på igår att anledningen till varför jag totalt segat ihop och är konstant trött kanske är för att jag under en period typ tränade 3-4 ggr i veckan och då fick jag otroligt mycket energi av det! Så det är bara att komma igång idag, det måste jag göra annars faller jag nog snart ihop om inte annat behöver fläsket få sig en omgång! ;)


Och nu..

Pyntar vi apelsiner! Mina är mindre seriösa och ser ut som något i den här stilen ;


.

Och det blir alltid fel på bilduppladdningen från mobilen! Alltid dubletter typ, men det får ni ta tycker jag ;)

Här är det julklappsinslagning på g!


Ica maxi...vilka idioter?

Läste nyss systers uppdatering om lucia Movie night och blev glad att jag inte gick! Jag som satt igår och tänkte att varför har inte vi bokat biljetter? Tydligen så var det en riktig besvikelse i år? Aja. Jag har i alla fall spenderat dagen framför musikhjälpen och sen tog vi oss ut i stormen för att åka till maxi och handla till kyl och frys! Skönt att vara inomhus nu då vädret här är KAOS! Och dessutom har jag aldrig blivit sämre bemött än vad vi blev idag på Ica maxi! Fyfan alltså, vi delade vår betalning dvs varsin scanner, och sen fick Jonas en koll när vi kom till kassan, de bestämde sig nog från början att de trodde vi snott massa varor. Vi fick i alla fall en idiotförklaring för att vi använt varsin scanner (trots att vi har varsitt icakort och ville dela betalningen) sen råkade två brödförpackningar som jag hade på min scanner hamna i Jonas kasse (dumt i know) men jag hade i alla fall redan betalt dem i en annan kassa. Jonas fick då en utfrågning varför han hade varor som inte var inscannade så jag fick gå till hans kassa och visa mitt kvitto som bevis, erbjöd mig även att de kunde packa upp alla varor jag hade och göra koll på dem med. Då trodde hon att vi ljög (fast vi egentligen betalat mer än vi skulle då brödet drogs 2 ggr) så blev det värsta diskussionen och vi stod där som två frågetecken. Hon sa att vi kommer bli kollade varje gång nu när vi handlar för det har gått in i datasystemet att vi har försökt "fuska" (vilket är ett totalt missförstånd) menmen. Skitdag på maxi i alla fall, för sen gick jag till disken där man hämtar ut paket (vilket jag skulle göra) och så skulle jag även köpa cigg (vilket jag inte fick då de inte trodde jag var 18?! ( jag är 20..) så tog hon mitt leg och gick och frågade alla bakom disken om jag såg ut att va den jag var! Jag bad om att få tillbaka min legitimation för att jag blev sjukt irriterad och sa att jag inte villa handla av dem ändå! Så tillslut fick jag tillbaka det och vi var så jäkla förbannade! Jag har seriöst aldrig varit med om sämre service i en matbutik!


Update

Årets insamlade pengar från musikhjälpen går till flickors rättigheter, skolgång, bättre förutsättningar i hemmet, bättre toaletter på skolor så gemensamma försvinner och våldtäkter minskar. Ja, med mera. Du kan följa musikhjälpen på svt på dagtid, på P3 hemsida. Hela tiden bra gäster och underhållning på hög nivå! :) dessutom är det för en fin sak, och vill ni skänka pengar kan ni önska låtar, eller om man bor i Göteborg kan man skänka på plats :)


Musikhjälpen

Åh jag fullkomligt älskar detta program, har följt dem varje år sen de började! Sitter fastklistrad framför tvn med morgon kaffet och njuter av att haft lite sovmorgon :) och dessutom är musikhjälpen sänt från Göteborg i år, så jag funderar på att ta mig till torget och skänka pengar till dem!


Måndagsmys

Vi myser i soffan. Jag med ett glas rött och Jonas med en whiskey, vuxenpoäng? hur skönt som helst i alla fall, massa bra serier på tvn och bara veta att man är ledig imorgon är så jäkla underbart! Hoppas att ni har en härlig kväll!

Om man har brist på mat och idéer..

Ja mina vänner då letar man rätt på en köttfärsklump i frysen, drar för första gången i mitt liv igång och gör egna köttbullar! Dadaaa! Så kan det gå, så middagen med andra ord blev något så spännande som egen gjorda köttbullar med potatismos och egengjord lingonsylt! Det kallar jag husmanskost! Haha. Det gick fort att göra i alla fall och även om inte bullarna ser så lockande ut så blev de faktiskt goda! Imorgon har vi äntligen hittat tiden för att åka till maxi och göra en ordentlig handling! Men tycker ändå att jag var jäkligt duktig på att bara slänga ihop något så orginellt ;D


jaha ni...

Jag har tagit ut mitt hår och känner mig som mig själv igen! Nu ska jag bara försöka komma på vad som ska lagas till middag, kan ju vara trevligt att ha något färdigt tills Jonas kommer hem. Dessutom har jag svårt att ens resa mig upp, är så förbannat trött (om man får uttrycka sig så?) helt otroligt, och jag kan säga att jag verkligen behöver vara ledig imorgon! Måste ta tag i mig själv nu, dra mig upp från golvet och göra någon nytta! Sen kan jag välförtjänt få slänga mig på soffan!

Jag inser också att imorgon kommer nya Gossip! Åh, därav får ni detta;
XOXO


Västerås i bilder del 2


Salut! (sånt här internskämt dårååå)

Beautiful me & my brother.

Här börjar de härliga inzoomningsbilderna
tagna by the one and only Camilla Hansson

Hahaha, här börjar ostbågebilderna!

Haha, alla ville ha en egen ostbågebild!

Mamma var inte så bra på det där, haha!

Tillochmed Cindy fick en egen bild!

Fredrik var den enda som faktiskt ser ut att ha en bra taktik!



Cheezier snack!

Mmmm, snygga inzoomningar!

Jag kunde svaret på en fråga och då får man faktiskt
räcka upp handen!

Hahahaha, blir ni inte sugna på lite chips?

:D



Jaa ni märker ju att hela kameran i stort sett var fylld
med zommade bilder...





















Måndag

Är det bara jag som inte fattar att det är julafton (!) nästa vecka? Helt sjukt juh! Ska spendera morgondagen med att fixa sista klapparna och handla hem mat till kyl och frys , dessutom måste vi på jakt efter en julgran! Snart försent annars ju eftersom varken jag eller Jonas kommer vara hemma under jul. Man vill få fram den ni för efter julen åker vi till London sen så blir det att städa bort allt julstök. Löser förhoppningsvis det imorgon! Nu ska jag i alla fall ta mig hem och försöka få upp lite bilder här i bloggen! Hoppa att er måndag har varit bra! Själv känns det som att jag aldrig riktigt vaknade idag, hur skönt att vara ledig imorgon? Väldigt!


Titta!

En sån fin bild som hittades mobilen! Hahaha! Detta får bli dagens bild, vilket påminner om att jag ska bjuda på del 2 av Västerås bilderna också!


Godmorgon

Hahaha! Jag ber om ursäkt för nattens inlägg. Däremot är jag fortfarande sur på idioten som sparkade ut min mat! Haha, hade ju inte varit lika hungrig nu när jag vakna om jag fått i mig det ju! :p aja, gårdagen blev i alla fall väldigt lyckad! Nu är bara frågan som återstår; pizza idag eller inte..?


Hello

Jag blir fan lack! En jävel som sparkar ut min nattamat, bara för att han vill sitta bredvid mig... Jag är hungrig! Inse varför jag svarade dra åt helvete!


Friday night .

Jag är full, onykter. Kalla det vad ni vill... Men hem ska jag!


On My way...

Jag är nog den enda dumma idioten med kjol ute i detta väder just nu! Folk skrattar nog när de åker förbi i sina varma bilar... Anledningen? Jag är på väg mot Kungsbacka för att möta upp jobbet! Vi ska ut och käka sen ska dem som har lust hem till mig och dricka lite vin för att sen göra stan osäker! Haha ! Dumt val av kläder? Hell yes ! Byter nog ikväll!


Fredag

Dagen har gått på två röda och när jag nu ligger i sängen inser jag att jag inte har skrivit en enda rad här idag. Så det måste jag ju självklart göra innan jag släcker lampan! Dagen har som sagt gått i ett; jobb, handla, äta mat, slökollat på idolfinalen och gjort mig en god fredagsdrink! Nu är jag helt slut och imorgon väntar lite personalfest/middag. Ska ut och äta i alla fall sen kommer jag och Anki i alla fall åka hem hit och dricka lite vin, får se om vi får med oss några fler! Så imorgon har jag att göra, åka fram och tillbaka och fixa lite här hemma! Men nu ska jag sova min skönhetssömn så kanske mina 2 (!) inombordsfinnar är borta när jag vaknar, hahaha! Det är fan det värsta som finns!


Just nu...

Ligger jag nedbäddad och jag har lyxen att få massage!! Tror nog jag kommer somna som en stock, dessutom hoppas jag att ryggen känns bättre imorgon. Åh vad min man kan han! Haha! Nu ska jag stänga av mina skrämmande tankar om jordens undergång, slappna av, sova. Sen hoppas på att man ens kommer utanför dörren imorgon så man faktiskt kan ta sig till jobbet! Seriously, har ni sånt här domedagsväder där ni är? Jag har tvångstankar och sa nyss till Jonas att vi måste ta vara på varenda dag nu tills 25e dec 2012! Hahaha! Han skrattade bara åt mig... Tror nog att jag är LITE väl orolig, men come on! Det är ju inte normalt i alla fall... Godnatt hälsar vädergrubblaren!


Climate changing..

Det är storm, snöblandat regn, blixtar och rejäl åska... Börjar tro att jorden kanske kommer gå under 2012 ändå?


Är det såhär man kommer bli...?


Så var ännu en arbetsdag över..

Sitter på bussen hem och tänka plugga in hörlurarna i öronen och göra mig lätt döv av musik! Idag har jag funderat på om det verkligen är frisör som jag jobbar som? Har nämligen spenderat större delen av dagen skruvandes, hamrandes, liggandes på hår och damm och monterat, städat, ja hela den biten... Min rygg skriker AJ och jag är helt slut! Vi håller på att göra om på salongen, dock helt fel tillfälle eftersom mitt i allt lyftande och bland alla dammtussar så får man avbryta för att ta emot kunder, känns ju sisådär! Är i alla fall helt slut i kroppen men dunderpigg i huvudet , får väl se om man lyckas somna ikväll. Har senaste kvällarna legat och stirrat och gjort krokodilrullningar, som då resulterat i att man somnat alldeles för sent! Däremot är jag som en zombie när klockan ringer på morgonen... Aja, jag ska hem nu tigga massage från mannen och sen ladda för fredagen och den underbart efterlängtade helgen!


Här sitter jag...

På en förfryst bänk och inväntar pendeln, jäklar så kallt det var idag då! Kanske dags att införskaffa den där varma vinterjackan, kastade ju som sagt typ alla mina jackor när vi flyttade så att jag skulle bli tvungen att köpa nytt. Känns det som ett smart val idag? Neeej!


Hallå

Fråga; är det bara ifrån ipaden som gårdagens inlägg inte existerar? Anyway, igår var det full rulle hela dagen så hann inte med mina vanligtvis onödiga uppdateringar ;) tänkte att jag startar den här dagen med att säga godmorgon innnan jag om typ 5 minuter ska springa ut i kylan och ta mig mot jobbet. Solen skiner i alla fall trots att termometern visar minusgrader, tror nog att det här blir en härlig dag!

Onsdag

Har nyss haft besök av Jonas mamma och hans bror, de kom med mat och så klippte jag Robin. Väldigt trevligt faktiskt, alltid härligt med besök så här en vardagskväll! Haha har verkligen haft en sjuk dag på jobbet då det har hänt massa jobbigheter, mest pinsamma sådanna ;) kan nog inte riktigt skriva om det här idag får bli en annan gång. Nu ska jag i alla fall klippa Jonas, som jag tjatat i typ 3 (!) månader nu men han har bara skjutit upp det. Nu får det var nog eftersom han börjar få en hockeyfrilla (inte okej!) men vad säger man ; bagarens barn får inga kakor? Så nu är det dags för ännu en klippning, sen anropar väl sängen!

dagen i bilder


Jonas gjorde sig redo för en dag på Lisebergs
julmarknad!



Inne på Liseberg (innan det blev mörkt ute)

Jonas fick ställa upp på lite bilder.

Han hittade en vän!

Den fina skridskobanan! (som kbappt syns på bilden ;)

Dålig fotograf?

Kass bild men Jonas värmde i alla fall händerna
(tills han brände sig, HAHA)

Många suddiga bilder, men vi hade i alla fall roligt ;P

Påväg upp mot alla små inredningsbutiker!

Ja vad ser det ut som? Egna tolkningar är varmt
välkomna! Haha!







Vi käkade viltkorv (den ni!)

Köpte glöggoch pepparkakor och värmde
oss vid glödbädden!

Hälsade på Rudolf och frugan!

Fina Liseberg! Inga bilder kan ens göra
en gnutta rättvisa för hur mysigt det är med alla
lampor!



Och såklart en alldeles levande jul jukebox!


Min tisdag

Jag har haft en så jäkla bra dag ska ni veta! Jul på Liseberg var helt underbart fint som vanligt och vi kom hem med ännu mer julkänslor och mumsig julmarknadsshopping. Fortsatte eftermiddagen med att titta på senaste avsnitten av himym och gossip girl då man i vanlig ordning fick gråta lite (!) jäklar så sorgligt det va idag! Sen tittade vi på favoriten love actually vilket jag gör varje år när julen närmar sig. Så bra film och typ alla de bästa brittiska skådespelarna blandade i en och samma film! En riktigt bra dag helt enkelt och nu är den snart slut, ska lägga upp lite bilder här från liseberg innan jag bäddar ner mig och släcker lampan. Imorgon väntar jobb igen men det känns bara kul, är verkligen på riktigt bra humör nu och framöver väntar bara roligheter att se fram emot exempelvis julfest med jobbet på lördag, Västerås och Stockholm över jul och slutligen för att göra detta året till något extra så kommer vi ju som sagt fira in det nya året i London! Åh vad jag älskar att vara såhär jobbigt lycklig och dessutom ha massor av saker framför mig som kommer göra allting ännu bättre! Hoppas att ni har haft en bra dag! Puss och kram

Let it snow, let it snow, let it snoooow!

Julmusik strömmar ut från högtalarna, och här sitter jag med dagens första kopp kaffe och tittar ut på snön. Helt underbart att det är lite snö ute på marken, bara litegrann sådär så att man får lite julkänsla! Jag ska alldeles strax ta tag i lägenheten och göra en liten snabbröjning så att det känns rent och fräscht. Sen ska vi åka in till jul på Liseberg och gå på deras fantastiska julmarknad, för er som aldrig varit där rekommenderar jag den starkt! Om man gillar julen förstås, det är verkligen jul till 1000 och dessutom är det ett bra ställe att hitta lite söta julklappar på, de har verkligen allt möjligt! Jaja, nu ska jag göra mitt ryck så att vi kan åka iväg sen. Jag och Jonas kompromissar lite, när jag bloggar så spelar han. Haha det tycker jag är rättvist! Kameran kommer självklart att följa med under dagen. Ha en härlig tisdag!

Nighty

Time for bed hörrni! Lyxade med att va lite busig så dagen till ära går jag och lägger mig sent. Är ju ledig imorgon så ska äntligen få sooova! Har inte sovit en hel natt på typ 5 dagar, typ sovit 4 timmar/natt. Så sovmorgon awaits!


Jag ser det snöar!

Det snöar!!!! Äntligen kommer julkänslan som ett brev på posten. Och jag är ledig imorgon så vi ska sitta uppe och mysa massor framför lite gamla avsnitt av himym! Värsta mysig kvällen juh!

där rök håret...

tack vare sångfågeln till granne (som i nämns i tidigare inlägg)
That's it. Jag flyr, jaaadåå det gör jag faktiskt. Här ska köpas pizza!


Bildbomb från helgen-Västerås del 1


Systeryster! :*

Jag och Camilla lagade mat till familjen!

Haha! isn't she loooovely?

Hahaha vi skulle göra hoppbilder, Camillas bilder såg
bara ut som om hon dansade (dessutom aldrig i luften;)

Fortsättning på "dansen"

Om vi är normala i min familj? Haha, ni kommer knappt
få en enda "normal" bild att titta på kan jag lova!



Fredrik kom också och hälsade på, trevligt!

Haha, Niklas visade hur Camillas finnar såg ut!

Finsyster.

Sven var glad han med.

Vi spelade massor av roliga spel! Mamma läser påståenden
från nyinhandlade spelet EGO. Riktigt kul spel!

Camilla va papparazzi så när jag tittade i min kamera så
bestod typ 80% av bilderna av inzoomningar, haha.
Näsor, munnar, mat. You name it.

Nästa del med bilder kommer senare idag eller imorgon.
Har så mycket bilder från helgen så bjuder på dem i omgångar.



Alltså seriously...

Var det det här som man kom hem till ? Min jävla granne som bor över oss sjunger (sång i all ära) men hon gör det dygnet runt!!! Samma låt och fyran va illa det låter! Jag kryper snart på väggarna då jag redan har både huvudvärk och gärna vill titta på någon bra film utan att behöva ha på högsta volymen... Jag lovar er det låter som om hon står i vardagsrummet och sjunger... Hahaha! Vilken grinig pensionär jag låter som men som jag sa varje dag, hela dagen. Come on! Ni skulle också slita er i håret efter ett tag . Jag funderar på att göra något drastiskt, typ sätta en lapp i hissen? (haha)

Back in gbg

Framme i Göteborg efter en alldeles perfekt helg i Västerås med min underbart fina familj! Jag har haft det så bra! Skrattat mycket, spelat roliga spel och varit uppe hela nätter och bara pratat med syster om allt mellan himmel och jord ! Gör lite ont i hjärtat nu när man är tillbaka i verkligheten (får ju träffa min Jonas ikväll såklart att det är skönt) men det är alltid jobbigt att lämna. Nu är det inte så länge tills vi ses igen i alla fall, det är ju trots allt snart jul! :) bara att ladda om nu inför ny arbetsvecka imorgon och ta med min nya energi till jobbet.


Gokväll

Har spelkväll med världens bästa familj! Så underbart bra helg! Får lite ont i hjärtat av att åka hem imorgon...


Just nu...

Är jag med syster som provar kläder :)


Hola!

Sitter i soffan hemma i kära Västerås! Så skönt att vara hemma lite och bara bli omhändertagen. Ska alldeles strax röra oss in mot stan, kolla lite butiker, lunch och hälsa på bror min och Karin. Har ju inte sett hans nya lägenhet än så ska bli spännande! Det är så skönt att vara hemma så ni förstår inte, har inte varit hemma här sen midsommar så det är väl fullt förståligt. Igår satt vi uppe och pratade massor och drack lite vin, jag och syster låg vakna länge och bara pratade om allt och ingenting, så otroligt skönt! Bara få umgås, man vill liksom ta vara på tiden så mycket som möjligt när man ändå åker tillbaka imorgon. Ikväll kommer min bror, Karin och daniel hit, min syster är ju redan här så. Vi ska i alla fall spela lite spel och bada badtunna:) blir nog en alldeles perfekt dag!


Hallå!

Jag är lycklig, jag tog mig igenom dagen och det är slut på depp inlägg på denna blogg! Jag är nämligen påväg mot min kära hemstad! Åh så underbart, har två timmar kvar sen får jag krama om mamma och syster ! Vi ska dricka lite vin, snacka lite skit och bara umgås. Det är något speciellt med att komma hem ändå, bara få bli lite bortskämd och slippa tänka på vardagsproblemen. :) åh sån underbar helg jag kommer få! Hoppas att ni får detsamma!


Ska vi ta och rycka upp oss kanske?

Ska somna med bra tankar i huvudet ikväll, vettiga saker kan man få grubbla på! Jag tycker att jag ska vända den här dagen till något positivt då jag känner själv att jag är så jäkla negativ just nu. Ska rycka upp mig, det är ju fredag imorgon och så får jag träffa fina familjen och vara lite i Västerås ju! Nu suddar vi ut hjärnan för kvällen och tar nya tag imorgon! Puss på er!



sliten? johoruu! Men det går att spexa till det än då sörru!

Blöö

Jag kom ifrån jobbet nu (!) stressig eftermiddag/kväll så nu ska jag på något sätt försöka varva ner så att jag kan packa iordning mig inför morgondagens resa. Har fullbokat imorgon så är sjukt beroende av att inte bli sen med min sista kund + att kollektivtrafiken är som den ska. Är stressad redan nu men ska försöka tänka bort det och bara tänka på hur skönt det ska bli att få komma hem under helgen! Blir bara hem nu, packa, slänga i mig något i magen och sen gå och lägga sig typ. Roligt? Haha måste lära mig att koppla bort saker och bara fokusera på en grej i taget! Imorgon är det ju fredag, så helgkänslan är ju varmt välkommen att dyka upp om det är så! ;p


Godmorgon

Jag har sovit 11 timmar och finally känner jag mig utvilad. Det var väl där skon klämde, att jag inte sovit så himla mycket senaste tiden. Nu sitter jag och väntar på pendeln som ska ta mig mot jobbet. Det blåser storm här och jag ser bokstavligt talat ut som skit, kanske kan rädda det på något sätt på jobbet ;p ikväll ska jag i alla fall packa väskan! Imorgon är det fredag och direkt efter jobbet tar jag tåget mot Västerås! Har inte varit där sen midsommar så har kommit på att man faktiskt kan sakna den staden lite, extra mycket när jag vet att min familj finns där! Så idag jobbar jag till 8 sen imorgon till 5 sen äntligen bär det av mot andra sidan Sverige! :D


RSS 2.0