SNART 2009

Har inte skrivit på ett bra tag nu,juloch allt:) har haft det super bra iaf.

Nu sitter jag hos älskling, har nyss ätit mat med hans familj.
Ska iväg nu och festa litegrann ;)

GOTT NYTT ÅR!

Och mina darlings därhemma: Ha det bäst, love you!

Julafton!

GOD JUL!
Ha en super mysig och bra julafton. Det ska jag ha! :)


Vänner&Älskling, älskar er och ni förtjänar en världsbäst julafton!

Puss och god jul! <3

22:a december

Då är det julafton i övermorgon då. Sjukt . Haha.
Ingen snö finns det kvar längre heller, som vanligt. :P
Igår var Niklas och Karro här och åt. Vi klädde granen och sen kollade vi på en julig film, värsta mys, fick faktiskt lite julkänsla då. :)

Idag har jag varit ute och gått en timme i stormen :P blåser sjukt mycket verkligen men skönt att ha rört på sig något iaf.
Nu ska jag städa mitt rum hade jag tänkt. Ser ut som, ja... kläder överallt, och massa annat skit :P kanske man kan uppskatta att vara på sitt rum igen när man kan röra sig normalt i det. haha :P
Blir nog massa annat julfixande idag också. :)

Imorgon ska jag ge mig ner på stan i värsta julruschen kan jag tänka mig :P haha. Inte för att jag har några julklappar kvar att handla utan för att jag ska träffa Lars som ska handla det sista och sen ska vi göra ett ärende på systemet också, så att man har allt inför nyår avklarat på en gång. ^^ Kommer nog vara tjockt med folk men lika bra att ha allt fixat :)

Nu ska jag börja städa lite så att jag har det gjort.
Puuuss


Lördag

Första dagen på lovet idag, känns riktigt skönt att man vet att man kommer vara ledig i veckan som kommer och att det snart är jul och nyår :) Igår kom jag hem runt 7. Var först på avslutningen i skolan och sen åkte jag till praktiken. Allt gick hur bra som helst, fullbokat hela dagen väldigt mycket folk på stan över huvudtaget. Praktiken gick verkligen super bra, hjälpte till med massa och hade allmänt kul så fredagen flöt på värsta fort. Fick sluta runt 6 så åkte hem och slappade, kollade på film med familjen och bara slöade till max. :P
Brabra dag helt enkelt.

Idag är en sjukt lugn dag, vaknade runt halv 11 gick ut och gick 1 timme och sen dess har jag legat framför tv:n och inte gjort någonting typ ^^ Ska bara slöa idag också. Mamma och Sven har varit och fixat gran också så imorgon ska vi klä den för då kommer min bror och Karro hit och äter och sånt :) Mysmys, men helt sjukt att det är julafton om 4 dagar :P

Ha en brabra lördag, nu ska jag gå och dö lite till framför tv:n ^^

Puuuss

:)

Nu har jag nyss duschat och fixat och ligger i min säng för nu ska jag sussa. Är verkligen trött så ser fram emot sömn ;P haha. Det var iaf en riktigt lyckad kväll med tjejerna som vanligt :) synd nu bara att jag inte kommer träffa marre och kim på ett tag men som sagt, vi kommer inte direkt glömma varandra under julen ;)

Imorgon är det sista dagen som man behöver ställa klockan för att gå upp till skolan, för sen får man ett skönt och riktigt behövande lov! Hoppas bara att allt flyter på på praktiken imorgon och att det inte är värsta stressen, kan tänka mig att det kommer vara mycket folk nu när alla skolor får lov :P Blir nog galet med folk på stan. Tur att mamma ska ut och handla alla julklappar imorgon, då ska hon få köpa mina julklappar åt syskonen mina så länge ^^ så slipper jag behöva tänka på att jag måste in till stan och trängseln inna jul. Inte direkt kul att stå i varma butiker i långa köer så det känns bra att mamma fixar allt imorgon :) Kanske till och med hinner med att luncha med henne om hon är kvar på stan lite senare men det får vi se imorgon.
Snart jul och ett nytt år. Sjukt vad tiden går fort nu. :P

Men nu ska jag ta och sova, blir nog en lång dag imorgon, men sen har man ett skönt lov som väntar när man kommer hem och nedräkning till julafton ^^ Jag är som ett litet barn, men det får man vara ;)

Sovgott <3


18/12

Hallo :)
Idag har faktiskt flytit på bra trots tidig morgon imorse. Blev inte så lång skoldag som det var tänkt och jag slutade runt två. Efter skolan drog jag och Madde ner på stan för att hämta våra apu mappar på praktiken och sen kollade vi runt lite en stund :)
Åkte hem med 15.15 bussen och sen dess har jag varit ute med hunden, ätit och segat :P Är helt ensam hemma och det blir jag sjukt rastlös av ibland ^^ men ska iväg runt halv 7 , då ska jag träffa Freja, Marre och Kim :) Värsta bra.

Känner mig hel trött förresten. Men imorgon får vi jullov! Fett sköööönt. Fast jag får iofs inte mitt förrän halv 7 på kvällen typ eftersom jag ska vara på praktiken :P men det kommer bli skönt ändå.

Helgen blir för min del en slapp helg, praktik imorgon, lördag slappt och söndag kommer bror+flickvän hit och umgås lite :) Sen efter helgen är det snart julafton!

Och idag har jag och Jonas varit tillsammans i 6 månader! Tiden går sjukt fort men det känns bra. Har aldrig mått bättre än vad jag gör just nu,  :)  <3

Nu ska jag fixa lite sen dra iväg, ha en super bra kväll för det ska jag ha tillsammans med mina bästa tjejer.
Hejs

onsdag

Godmorgon!
Sovmorgon idag, , ska ta bussen närsomhelst :) Riktigt skönt.
Haha somnade 20 över 8 igår på kvällen :P var helt död verkligen, fattar inte varför men var bara det. Menmen man kan lugnt säga att jag är pigg idag har sovit typ 14 timmar inatt haha. ^^

Idag blir kort och skön skoldag, slutar efter två någong gång. :)

Förresten så är det bara en vecka kvar till julafton idag! Längtar faktiskt värsta mycket ^^ en vecka är inte mycket alls ju!
Och snö har vi också, vi hade massor men antar att det börjar försvinna nu som vanligt till julafton :P Man får väl se.

Nu ska jag springa iväg till bussen. Ha en bra dag!
Puss

Långt hår :)

Sådär nu har man långt hår då :) Har varit en riktigt skön skoldag faktiskt, en vanlig lektion och sen eget hår på eftermiddagen. Elli sydde i löshåret på mig och sen klippte vi in det lite, känns sjukt bra! Jag vet inte vad det är men man blir alltid lika lycklig av att få långt hår igen nu när man har haft det kort så länge :P haha. Hår gör mycket helt enkelt ;)

Har inte hänt mycket idag. Inget direkt viktigt iaf :P

Och tjejer om någon av er läser det här så borde vi leka någon dag i veckan, snacka skit och lite så :)
Love you .



blabla

Har inte skrivit på ett tag, igen.
Har haft fullt upp eftersom jag kom hem från Göteborg i söndags :) Där var det iaf bäst som vanligt. Jag och Jonas var på liseberg,  värsta mys och sen gick vi på bio och såg Twilight. Sjukt bra film verkligen, värsta bra var den :)
Vi firade jul också, massa mys! Tack älskling för fina julklapparna :)
Hade en super bra helg helt enkelt, kom hem i söndags på kvällen. Sen igår var det praktik, riktigt kul var det. Skulle blivit sista gången innan jul men det är fullt upp för dom på fredag så då ville de att jag skulle komma och hjälpa till,och klart att jag gör det. :) Fick även håret färgat igår, till samma färg som löshåret så idag när vi har eget hår i skolan ska mitt löshår sys in :D

Blir en skön vecka faktiskt eftersom vi får lov på fredag, underbart skönt verkligen! Men det blir inte lika lugnt som jag hade tänkt mig :P Istället för att gå i skolan 09.30-13.30 på fredag så blir det praktiken från 11-18.30 och det kommer vara mycket folk. Men det är bara bra, känns ännu bättre att få lov om man är trött ^^

Idag är det förresten 8 dagar kvar till jul...8 dagar! Sjukt, och jag kommer få ge mig ut i julrushen med långa köer och tjockt med folk. Haha, får skylla mig själv att jag har två julklappar kvar att köpa :P

Och eftersom jag inte skrev igår skriver jag idag att Lars fyllde 20 igår! Sa grattis till honom då men tänkte skriva det också ^^ 20 är ändå 20 :P Sen kunde jag inte komma förbi heller eftersom jag kom hem från praktiken typ 22 igår. Hoppas du hade en bra födelsedag din lilla skit.

Nu ska jag klä på mig och fly iväg till bussen.
J

11/12

Godmorgon.
Om drygt 3 timmar sitter jag snart på tåget till Göteborg :) Ska bli skönt att åka dit och bra att träffa Jonas. Så det blir bara en lektion för min del eftersom jag börjar 8 och tåget går 10.08, men jag ska inte klaga, ganska så skönt ^^

Nu ska jag fixa lite sen blir det bussen mot skolan.
Ha det braaa.

onsdag

Sådär, då va onsdagen över snart också. Har haft fullt upp, skola, tågbiljetter, simma, hem och packa, duschat och bara fixat :P haha. Min syster hängde med och simmade också så trevligt med lite sällskap :)

Nu sitter jag framför tv:n ska snart fixa sista inför imorgon. Åker tåget som går 10.08 till Gbg :) Ska bli värsta mys och kul.
Ska forsätta fixa helt enkelt.
Puuss

Tisdag

Dagarna går sjukt fort nu och jag glömmer bort att skriva.

Igår var det iaf praktik som vanligt, riktigt kul var det. Klippte Frejas mamma bland annat, trevligttrevligt :) Sen på lunchen var jag effektiv och köpte julklappar till Jonas, slipper jag tänka på det nå mer. Åker ju till honom i övermorgon och jag har inte direkt mycket fritid fram tills det :P Så det känns skönt. :)

Idag har också gått fort. Hade en klippkund på eftermiddagen och sen klippte jag en valfri frisyr på herrdockan, så det flöt på bra. Fick sluta en timme tidigare också och det är aldrig fel ;P

Imorgon blir det sovmorgon! Grymt skönt för jag är sjukt trött verkligen, försöker hålla mig vaken nu till och med . Så en sovmorgon kommer inte skada. Sen blir det ner på stan och möta mamma eftersom vi ska fixa med tågbiljetter åt mig till torsdagen och söndagen :) Känns verkligen skönt att jag ska åka till älskling. Även om det inte var längesen vi sågs så längtar jag lika mycket som vanligt! :)

Nu ska jag lägga mig framför tv:n, försöka att inte somna för då kommer jag aldrig kunna sova ikväll :P

Puuuss.


2:a advent

Tog ganska lång sovmorgon idag faktiskt, eller iaf till halv 12 , sköntskönt :) men vaknade av ett sött sms från älskling runt 8 någon gång. Har förresten glömt skriva att sist han var här så fick jag en julkalender av honom från BodyShop! Han är verkligen så sjukt gullig och snäll mot mig, jag älskar min julkalender :D Har fått massa bra grejer till fötterna, ansiktet, kroppen , verkligen saker som man behöver :) Lycka! ^^ Idag fick jag bodybutter, massa bra!  Som julafton varje dag man vaknar.

Appropå ingenting så går dagarna och veckorna sjukt fort nu. Imorgon är det näst sista gången på praktiken innan jul, helt sjukt hur fort det har gått. Kommer kännas konstigt när det är sista gången, men det är skönt att vi har praktik nästa termin igen :)

Nu har jag nyss tagit en promenad och nu ska jag göra lite plugg, några frågor bara som jag inte har gjort eftersom jag var hemma med älskling i torsdags. Annars ser den här veckan väldigt lugn ut. Typ skriva klart novellen på svenskalektionen bara men annars är det inte mycket plugg, skööönt :) sen på torsdag åker jag till Göteborg.

Ha det bra.
Puss

Långlördag

Verkligen en lång lördag idag. Blev en liten prommis först på förmiddagen och sen åkte jag och mamma in till stan. Sjukt mycket folk var det så det blev inte direkt bästa julklapps handlar dagen :P får åka ner någon dag i veckan igen och försöka sig på trängseln en gång till. Testade iaf kläder till nyår, faktiskt snygga :)

När jag kom hem duschade jag och sen blev det fixande med löshåret som jag ska ha på nyårsafton :) kändes sjukt skönt att ha långt hår igen, töntigt kanske men shit va man saknar det :P Så jag har fixat med det typ, sen kollat How I met your mother och bara slappat. Sköntskönt :)
Pratat lite med älskling också :) åker till honom vrsta snart igen ju ^^

Haha det märks att jag har varit rastlös nu ett tag , lekte med webcamen , blev massa färger ;P
Sen en liten puss för att jag ville ha det ^^
Älskar långa håret, bara att klippa in lite mer och färga mitt egna lite brunare :) perfecto typ ;)



Godnatt på er!

Tjoo

Har inte skrivit på sjukt länge, men skit samma. Jag har haft fullt upp och verkligen inte haft lust att sitta vid datorn den här veckan. Jonas kom iaf i tisdags, sjukt mys! Massa mys enda fram tills torsdagen då han åkte hem :) Känns värsta skönt att jag åker till honom om mindre än en vecka. Då ska vi fira jul och ha massa mys som vanligt :) Haha, seriöst det känns verkligen konstigt att vi bara har en veckas mellanrum mellan vi träffas den här gången, värsta lyxen. Haha känns ovanligt är van vid att vara ifrån varandra i minst 2 veckor iaf. :P haha, aja, bra det :)

Veckan har som sagt gått fort och känns konstigt att det är helg redan. Bara 2 veckor kvar sen jullov, det är sick! Fatta jullov, julafton, nyår. Nytt år? Skumt.
I vilket fall som helst så åkte jag ner på stan efter skolan idag och mötte upp syster, sen kom bror efter jobbet. Vi shoppade lite julklapar till päronen och väldigt nöjda blev vi. Smart idé av bror min att vi skulle träffas och handla tillsammans, blir mycket bättre då :)

Efter stan blev det hem för att kolla på idol och mysa. Blev ingen tjejkväll med Freja och Kim eftersom Freja skulle till Enköping, men vi lovade att ta det någon annan gång :) Jag hade ändå en riktigt skön slapp kväll. Slog i julklappar med syster nyss också. Nu har jag bara ett par julklappar kvar att klura på, men får kika runt imorgon. Jag och mamma ska ner på stan, julhandla lite kanske och kolla runt. Nyårskläder typ :)

Nu måste jag verkligen sova, fattar inte hur jag fortfarande kan vara vaken :P
Puss-


RSS 2.0