Update ang. det här med förstahandskontrakt-

Vill bara informera er om att vi har tackat ja till kontraktet (kändes som en självklarhet att göra) mycket eftersom bostadsköerna är som de är i Göteborg och känns fortfarande helt SJUKT att vi har fått chansen på ett förstahandskontrakt! Som sagt så vet vi inte om vi får lägenheten, blir väl kallade till visning och sen väljer hyresvärden utefter de som kommer och tittar. Sen måste det såklart kännas bra för oss men det är ändå dumt att tacka nej  utan att ens kolla, jag menar den här chansen kanske vi inte får på ett väldigt bra tag igen!

Det är en 2:a på 60kvm så ungefär som den vi har idag, några kvm större. Har inte sett några bilder på lägenheten, men kommer uppdatera när vi vet mer om visning osv. Det som är trist är att vi är så bortskämda med lägenheten vi har nu (lägesmässigt/område) det är verkligen guldvärt, men samtidigt så är den ju inte vår utan vi hyr den från Jonas pappa så det känns som om det vore skönt att ha något "eget". Lägenheten som vi har chans att få förstahandskontrakt på ligger precis bredvid Jonas jobb nästan, men ca 20 min utanför Gbg (fortfarande inom mölndal) får se helt enkelt, känns fortfarande väldigt overkligt speciellt eftersom eventuell flytt blir 1:a april om vi skulle få den (!) får hålla tummarna på att det är något att ha och att hyrevärden gillar oss, haha!

Känns ändå som en bra möjlighet och skulle kännas som en lättnad då jag inte direkt är sugen på att köpa något i Göteborg eftersom vi inte vet hur framtidsplanerna ser ut (handlar om ganska mycket pengar för en lägenhet också) så den dagen man köper något så vill jag känna mig 100% säker...

Vi får se vad det blir av det här, känns väldigt spännande i alla fall! Håller er uppdaterade, haha!

Kommentarer
Postat av: camillafrankie

vad spännande!! kul med något eget. hoppas den är fin och att ni får den :D

2012-03-06 @ 11:05:03
URL: http://camillafrankie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0