Onsdag

Hejsan!
Sitter i köket och har precis betalat månadens räkningar. Alltid lika roligt ;P haha.
Nej men inte så farligt ändå, nu när man vet att man har jobb så känns det ju lättare. Hade jag varit arbetslös hade ju Jonas få ta tag i allt, tur det.
Ska i alla fall se till att börja spara pengar nu, mitt mål det här året är att bli mer ekonomisk ;P haha får se hur det går men känner att det är roligt att spara när man väl ger sig fan på det. Roligare att kunna köpa en fräsch lägenhet än en ny tröja varje dag ;)

Ska snart bege mig till bussen, känns väldigt skönt att börja klockan två faktiskt, man hinner med så mycket innan jobbet. Var tänkt att jag egentligen skulle börja klockan tre varje dag nu den här veckan men har fått hoppa in en timme tidigare varje dag för att vi har mycket att göra. Väldigt bra, blir glad av mer jobb när man trivs så pass bra! :)

Ska klä på mig nu och fixa det sista.
Ha en bra dag!
Puss

20 år.

Kan inte sätta ord på hur allt känns just nu.
Jag är så lycklig och allt går så bra!
Sitter med ett leende på läpparna och bara tänker på alla fina människor som gör mitt liv så fantastiskt.
2011 har bara börjat och ändå så har det hittills varit oslagbart och bättre kan det bara bli.
Alla bitar faller på plats och här sitter jag. Fyllda 20 år idag och kan inte sluta att le åt att allt.
Jag är stolt över mig själv och jag är stolt över mina nära.
Jag älskar att fylla 20 för att jag har åstadkommit så mycket mer än vad jag trodde jag skulle gjort.
Nu ska jag fortsätta att göra det här året bättre äb bäst och just nu känns detfaktiskt som att ingenting kan stoppa mig.

Effektiv dag

Sitter i en skinande ren lägenhet, nytränad, nyduschad och mätt i magen. Två maskiner tvätt har jag hunnit med också, väldigt effektiv dag och nu känns det riktigt skönt! När allt är rent till och med jag. Skönt var det att springa också men blev bara 35 minuter då det fortfarande var lite halt på vissa ställen och då kunde jag inte springa där jag ville. Men 35 minuter är bättre än 0.

Har fått i mig en kycklingsallad till lunch, jag och Jonas gjorde en jättesallad häromdagen och det fanns fortfarande kvar och den var fortfarande lika god :) Nu ska jag fortsätta göra lite mer nytta vid datorn, pricka av några saker här som är vettiga att få gjort. Jonas kommer hem runt femtiden så då blir det väl att laga till någon mat. Vi köpte förresten monopol igår när Jonas var ledig så vi hade en riktig speldag med TP och monopol, riktigt kul! Älskar verkligen att spela spel, speciellt med Jonas för han läser frågorna så roligt, sen ibland får han för sig att lura mig och hitta på egna frågor haha typ som "vad är ett daimkryss?" haha! Jag frågade flera gånger om han var seriös och han verkade verkligen som det så dum som jag är gick jag på den och började förklara. Haha, spel är väldigt underskattat!

Ska packa iordning med saxar och så ikväll så att jag inte glömmer något imorgon. Sen får vi se vad helgen bjuder på, tror att mannen min bjuder mig på middag på lördag och lite annat spännande då jag fyller 20 på måndag. Han gick här hemma igår och suckade, ringde runt, kollade på internet och höll på med hemlisar.

Har som vanligt inte mycket att bjuda på.
Hejdå.


Städastädastäda.

Hallå.
Har precis fått i mig lite frukost. Kan säga att såhär länge har jag inte sovit på väldigtväldigt länge. Menmen, nu har jag ätit lite vaniljyogurt med hallon, blåbär och linfrön, mumsigt! Väldigt god frukost faktiskt och alldeles lagom, jag är inte den som kan äta storfrukost direkt.

Hur ser dagen ut idag? Jag har tänkt att jag inom några minuter ska börja att göra den här lägenheten skinande ren för just nu har jag lite ångest bara över att behöva vistas i den ;P Så det blir stor städning idag då har man det avklarat och sen tänkte jag ge mig ut i det fina vädret på en liten joggingtur. Sol och plusgrader är det ute, så härligt, varken is eller särkilt mycket snö kvar heller så nu börjar man se grönt gräs. Riktiga vårkänslor och sen kommer plusset med att bo på den här sidan av Sverige och det är faktiskt att fiskmåsarna börjar låta, kan inte hjälpa att tycka att det är sommrigt! Så jag tänkte att efter att ha röjt med allting inomhus såtar jag en liten sväng ute och rensar tankarna. Är nämligen otroligt nervös inför morgondagen, har tillochmed drömt massor ut av drömmar om det inatt ;P Imorgon ska jag provjobba på en salong nämligen. Ena sekunden är jag hur lugn som helst om det men sen börjar man tänka och nej jag vet inte varför egentligen, jag borde inte vara nervös. Jag kan ju allt jag ska kunna,bara det attpressen är stor när det gäller ett bra jobb som detta.

Nåja, klockan är ganska mycket tack vare att jag har sovit bort halva dagen. Någon dag ska man väl göra det också. Men nu är det dags att dra igång städning och sätta igång spotify. Jag börjar med disken, för det är så jävla tråkigt. Resten är ändå kul när man kommer igång, men disk? Är det värsta som finns.

Ha det så bra!
Hejdå.

Onsdag

Min morgon var katastrof. HHade som sagt bokat spinning klockan 11, klockan ringer vid halv 10 och jag säger till Jonas att jag vill snooza en gång. Klockan ringer inge mer och jag vaknar 10.15 när jag egentligen borde gått hemifrån, försöker avboka passet men visade sig att man kan göra det senaste 2 timmar innan. Hoppar i träningskläderna fort som fan samtidigt som jag slänger i mig en skål yogurt. Springer till spårvagnen och när jag kommer fram till den, nästan så att jag når dörren så åker den. Fyfan, haha. Jag var så jävla förbannad och nyvaken, var bara att gå hem igen. Härlig morgon  ;P
NU ligger jag i sängen, Jonas kom precis in genom dörren, han håller på med massa hemlisar. Smyger runt och är hemlighetsfull.

Ska ta något att äta nu är hungrig, igen...

Tisdag

Sitter i soffan och nästan skriker åt handbolls-VM, vad har hänt med mig? Jag är inte ens intresserad men Jonas får mig att bli alldeles nervös så sitter och har ont i magen och känner mig stressad på grund av att Jonas är så insatt ;P haha.

Igår var Jonas ledig så vi hade en ledig dag ihop. Jag åkte iväg och tränade på morgonen sen spelade vi TP lagade mat och kollade på serier, massor med mys! Idag har han varit ledig igen så imorse var vi på ett svettigt body pump pass vilket var as skönt, tror att Jonas kommer ha träningsvärk imorgon ;) Hans första gång på ett pump pass. Sen har vi kollat på Social network, tyckte den var riktigt bra faktiskt!

Nu ska jag återgå till mannen min och sista sekunderna i handbollen.
Skit tråkigt inlägg.

Hejs

Ett litet mirakel har kommit till världen.

Grattis bästa Freja och James till er dotter!

Paranoid.

Jag har faktiskt tagit tag i något idag i alla fall. Mig själv. Nyss packat in håret med lite inpackning och sen fick det bli en ansiktsmask som brände. Haha. Ser framför mig hur min hud nu kommer falla isär sakta men säkert. Skämtåsido, hoppas jag. ;P

En jobbig sak. Jag får alltid för mig att det är någon som kommer in genom ytterdörren när jag är själv hemma och står i duschen. Så jag drar alltid fram draperiet så att jag i alla fall ser i spegeln om någon kommer in i badrummet, haha. Jättejobbigt att jag tänker på det faktiskt, idag försökte jag komma på vad jag skulle använda som vapen om någon attackerade mig när jag stod i duschen. Mitt ändå hopp var rakhyveln, haha. Alltså jag är så här konstig på riktigt, känner mig aldrig helt lugn. ;P

Jaja nu är jag hel och ren i alla fall. Ska snart börja med mate, ska laga tacogratäng idag, så jäkla gott är det.
Nu blev jag hungrig.
Man glömmer lätt bort det där med att äta när man är själv hemma. Det är skitjobbigt, för jag mår så jäkla illa när jag inte äter, vilket gör att jag äter ännu mindre. Så nu är det dags för att börja med maten så man får i sig något riktigt.

Imorgon fortsätter vi träningen med ett spinningpass på förmiddagen, på tisdag blir det bodypump igen.
Åh såå härligt det är att vara igång med träning igen. Ska träna 4-5 gånger i veckan nu för att komma i form till varvet. Nu när man har kommit igång så är det svårare att inte träna för mycket än för lite faktiskt. Bra det!

Ha en härlig kväll.
För mig är det dags att skala potatis. booooring.

Pusshej!

Tunna väggar?

Haha en rolig grej jag kom på bara.
Jag kunde inte somna igår för att grannen snarkade, haha! Lyhört eller?
Men jäklar va han snarkade och när man började tänka på det så blev det bara värre.
Lyckades somna tillslut i alla fall, haha.

Söndag

Godmorgon!
Vinkade precis av min kära sambo som försvann till jobbet nu klockan 11, stackarn han var ute och gjorde stan igår så han ramlade väl in här någon gång efter 5. Han var väl inte direkt pigg idag.

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, förflyttade datorn hit. På söndagar är det faktiskt okej att ligga på samma ställe hela dagen. Det är det som jag tror att söndagar är till för, för oavsett om man ska jobba eller inte så får man ändå varje söndag någon form av söndagsångest. Så idag kommer jag nog inte röra mig många meter, det blir väl om man vill byta sängen mot soffan eller måste ta sig mot kylskåpet då hungern slår till ;) haha fyfan, ni hör ju hur det låter. Söndagsångesten är här och som varje annan söndag så tänker man alltid att man kanske borde göra dagen lite vettig ändå. Ändå slutar det alltid här och jag tror nog att Jonas hittar mig här när han kommer hem igen, tragiskt, men oj så skönt ;P

Måste dock sätta mig mer bekvämt, börjar få ont i nacken. Haha! I-landsproblem ;)


En lite sen årsresumé såhär i mitten av januari.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog mitt pick&pack och förflyttade mig till Göteborg för att ta del av sambolivet!

Har du några nyårslöften?
Inga löften egentligen. Men minst två resor.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Sanna i min gamla klassfick sig en liten son.

Vilka länder besökte du?
Var jag så tråkig att jag bara va i Sverige i år? JA.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
11 juni & 12 juni, studenten och flytten till andra sidan landet, allt på en helg.

Vad var din största framgång 2010?
Gesällen! Stått ut trots många motgångar.

Största misstaget?
Att jag tog ett jobb som bidrog till många klumpar i magen.

Bästa köpet?
Oj jag har nog handlat mycket skit om jag ska vara ärlig.

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra och räkningar -.-

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina söta arbetskamrater på lindholmen, min fina familj , vänner och min man.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Gubben i lådan-Daniel Adams Ray, SHF, Don't stop believin - Journey och säkert många fler.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och.

Vad önskar du att du gjort mer?
Fokuserat på bättre saker än det som var och rest.

Favoritprogram på TV
How I Met Your Mother

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Min födelsedag firade jag hemma hos Kim med fina vänner, sen blev det en utgång i Västerås.

Hur skulle du beskriva, din stil år 2010?
Blandat, vanligt, tråkigt, men ibland snyggt faktiskt ;P

Den bästa nya personen du träffade?
Anna och Oksana, två riktiga guldkorn.

Ha en trevlig lördagskväll mina vänner!







Sista bilden är väl den enda som visar mitt rätta jag ;)
Ha en trevlig lördagskväll!


Då var det dags igen

Blev en liten omredigering av detta inlägg då jag kände att vissa delar jag skrev var faktiskt från min sida att sjunka lite lågt och det är inte riktigt min grej. Bara så ni vet ;P

Godmorgon, godmiddag, godkväll!
Jag har bestämt mig för att för tredje gången gilt ta upp det här med bloggande igen. Det känns som det är alldeles rätt tillfälle för det då jag har ganska mycket att dela med migav. Känner jag lite smått just nu i alla fall, får väl se om jag fortfarande skriver om en vecka ;)
Nog om detta.

Sist jag skrev så bodde jag hemma i Västerås. Just nu och sen ett halvår så har Göteborg varit min nya hemstad vilket känns otroligt bra. Jag trivs kan man säga, och bra dessutom . Jag har jobbat som frisör, jag har slutat jobba som frisör. Men är nog snart back on track igen ;) Det bra med min förra arbetsplats är att jag hittade guldkornen Anna och Oksana. Dessa tjejer kommer vara med mig resten av livet för oj vad vi har upplevt mycket, allt från dåliga dagar till långa nätter på dansgolven och en otroligt massa skratt, oj vad dem är bra!

Jag sitter nu hemma i soffan, med handbollen på på tvn inte direkt intresserad men det finns något speciellt med VM och EM. Man måste nästan hänga med. Jag har faktiskt i veckan varit på en spännande intervju som känns lovande. Beroende på hur det går på fredag så avgör det mitt öde när det gäller jobb ;) däremot har jag nu när jag har haft tid över att faktiskt ta tag i saker gjort otroligt mycket bra saker. Tagit tag i träningen ordentligt, här ska springas göteborgsvarvet i maj så vältränade kroppen är på G ;P

Vet att första inlägget blir ett hopplock av massa skit egentligen. Ska försöka hålla mig till en sak egentligen. Men it will start like this.

Jag väntar förresten på att min underbara vän Freja, vilken dag som helst nu ska få en liten dotter. Åh jag längtar, klappade på hennes mage på nyårsafton. Åh så mysigt! Hon skulle tittat fram den 13:e, jag har tippat på den 24:e då kanske jag får en födelsedagskompis ;)

Nåväl, får se om kvällen spenderas här i samma hörn eller om jag faktiskt rör på mig lite.
Får se om mannen min drar en kväll på stan eller om han kommer hem efter jobbet. Jag tycker att han ska ut och ha kul! Det behöver han såhär på en lördag :)

9-8 i handbollen. Är jag intresserad egentligen? Svar, Nej.

Hejdå

RSS 2.0