Fredag

Är på strålande humör idag igen. Klockan ringde 06 och då var det bara att ta på sig träningskläderna och göra en liten löprunda på 4km, gick jättebra! Jag är inte den som brukar springa så kan säga att 4km är ovant för mig så känner mig väldigt duktig! Fick mycket energi efter det så då blev de gofrukost och dusch och nu sitter jag på bussen mot jobbet. Nu är det äntligen fredag, så skönt! Hoppas på att jag har lika mycket energi idag som igår.


Lunch

Humöret håller fortfarande sig på topp, känner mig helt enkelt glad idag och det känns skönt att få ha det kvar under dagen. Har precis värmt min lunch som idag består av couscous och korvgryta med morötter, låter kanske inte så gott men måste berömma mig själv och säga att här har jag verkligen lyckats! Dagen har gått väldigt fort så får hoppas att sista 5 och en halv timmarna efter lunch också gör det. Idag kan jag med högt tempo fast gärna utan stress. Försöker jobba bort den här stressen som jag är väldigt bra på att plocka fram och förhoppningsvis så kanske jag kan börja lyckas med det också. Förövrigt så är det biggest loser final ikväll och det får man inte missa. Har faktiskt följt hela säsongen och finalen är ju det bästa med det hela! Ska bli spännande att se , man blir ju lite lätt inspirerad av dessa personer också. Får se om jag kollar på det ikväll eller på playen imorgonkväll, både jag och Jonas jobbar så pass sent idag att det blir att pyssla med saker inför morgondagen när man kommer hem istället. Nu ska jag äta upp min lunch och förhoppningsvis inte hamna i någon matkoma...


Torsdag

Har verkligen träningsvärk i varenda muskel, inte så konstigt då jag verkligen gick igenom hela kroppen och muskelgrupper som jag ens inte visste fanns igår! Känns så jäkla härligt dock, har legat på den lata sidan alldeles för länge och vet att det har haft stor påverkan på humöret och självkänslan! Den här veckan har jag i alla fall tagit tag i mig själv, måndag och tisdag började med tidiga PWs på morgonen och även en till på tisdagskvällen . Igår gick vi igenom alla muskler i ett boxningspass så känner verkligen att det har påverkat mig positivt. Får inte glömma bort den känslan nu och falla tillbaka, för som jag mår idag vill jag må varje dag! Kör en vilodag idag med sovmorgon och jobb 11-20 med fullbokat schema. Imorgon är det fredag och ni anar inte hur mycket jag ser fram emot helgens ledighet!


Bästa humöret!!

Jag vaknade nu halv 9 och bara kände hur jag log med hela kroppen, mår så bra idag! Har sjuk träningsvärk som troligen kommer stegra under dagen men det gör liksom inget idag. Är så glad och känner att jag har hur mycket energi som helst! Härlig känsla som jag hoppas får sitta i hela dagen, ska verkligen kämpa för att vara på det här humöret hela dagen oavsett hur dagen blir för jäklar vad mycket bättre man mår när man är glad! Sitter och dricker mitt kaffe samtidigt som jag har ätit en riktig gofrukost i lugn och ro. Tror mitt humör måste komma från att jag har sovit typ 12 timmar och jag behövde verkligen sova ikapp mig. Dessutom har jag haft så jäkla mycket svackor senaste veckan med allt möjligt som har gjort mig till ett levande helvete att bo med, haha. Kanske är dags att väga upp för den perioden?


Helt slut!

När jag kom hem från jobbet fick jag ryck, bad Jonas att hänga upp boxningssäcken i vardagsrummet och sen tränade jag. Inte så lite svettigt heller! Jonas fick hålla ett pass för mig och jag kan knappt röra mig nu, har fan tränat varenda muskel tror jag och om det känns såhär nu vågar jag inte ens tänka på morgondagen, haha! Men det var otroligt skönt efteråt i alla fall men har varit helt slut sen dess, åt lite lax och kollade lite grejer på datorn. Jonas kollar på Barca - Milan just nu, bra match men kände inte att jag orkade se mer, är som sagt både mör, trött och seg,haha! Ska släcka lampan nu och unna mig sovmorgon imorgon, börjar 11 så tänkte att jag kan få sova till 9 i alla fall. Tänkte annars träna innan jobbet men tror helt ärligt att jag knappt kommer kunna röra mig imorgon så lika bra att köra en "vilodag". Blir en lång dag imorgon, men sen väntar fredagen och det känns förjävla skönt! Ha de gott och nattis på er!


Torsdag

Trött? Mm jo men visst! Har verkligen inte haft den här dagen på min sida. Känns som om den gått i slow motion dessutom. Missade men buss så har fått vänta, nu är det Visserligen bara 5 minuter kvar men ändå, det blåser kallt här ska ni veta. Hungrig som en gny är jag också, haha, kan man vara mer positiv? Hem och laga mat och slänga sig i soffan kanske? Är mycket att göra imorgon på jobbet så behöver slappna av lite och få förhoppningsvis mer tur på min sida imorgon! Hoppas att ni har haft det bra idag i alla fall, någon lär ju bära på turen?


Dålig uppdatering...

Jag ska bli bättre, har bara inte varit på topp senaste dagarna. Magproblem, stress och samtidigt försöka hålla uppe humöret, det är en utmaning vill jag lova! Men nu ska det bli bättre här igen.


Lördag

Jobba på lördagen och efter det tog jag och Malin en sväng in till stan, fikade på
Condeco och sen smsade vi med Anki vilket resulterade i en utgång med en kväll som började hos Malin och slutade på avenyn. Härlig kväll med mycket skratt! Nu sitter jag på vagnen hem, ska se vad kylskåpet har att bjuda på sen ska jag stänga ögonen och sova !


God morgon lördag!

Känns som om det bara är jag som är vaken och ute på vift denna lördag 07.30, knappt en enda bil uteoch kör och människor ser man inte många ut av. Antar att många spenderade lite lön ute inatt runt om på Sveriges krogar? Jag ska i alla fall börja denna lördag med att ta mig till jobbet för att sen jobba litegrann givetivs, antar att jobb lördagen i vanlig ordning går väldigt fort, brukar vara en väldigt skön arbetsdag då den är så kort och har man fullbokat så går det på två röda så att säga. Ska nog ta mig in till stan efter jobbet och handla lite nytt till garderoben kan ju som sagt behövas nu när det börjar bli vår!

Ser ut att bli en skön dag idag med lite sol igen så förhoppningsvis får man chansen att hinna njuta lite av det efter jobbet. Det är ju en bra dag idag, jag går ju som sagt på helg så vad kan gå fel?

Helgens planer

Ja fredagen är ju som sagt snart till sitt slut men lägger upp en liten helg plan ändå (där fredagen kan få komma in på ett hörn) så vet ni vad jag har för mig.


Fredag
* Jobba
* Fixa hemma (laga mat, diska osv)
* Betala räkningar (yaaay)
* Dega i soffan och somna in i någorlunda tid.

Lördag
* Jobba 9-13
* Åka in till Göteborg
* Inhandla lite till vårgarderoben (dessutom har jag typ inga kläder kvar känns det som) Behövs nya byxor och ett antal jobbvänliga toppar som inte gör något om det förstörs av färg osv.. handla lite nytt kan vara kul i alla fall!
* Göra bolaget och köpa något fräscht vår vin, kanske premiära med ett glas rosé på balkongen om vädret tillåter?
* Ensam hemma, Jonas jobbar sent så antingen blir det att slappa hemma eller så gör man stan på kvällen också, det återstår att se, kanske AW?

Söndag
* Sovmorgon i alla fall till halv 10
* Träning sportlife eller långpromenad om solen visar sig!
* Peta hemma, boka tvättid, städa lite smått och förbereda inför ny arbetsvecka.
* Slappa och bara vara leeedig!


friday night

Här sitter jag på min kära stol i köket. Fick sån jävla magont på väg hem från jobbet, svullen mage och så som jag brukar kunna få med min alldeles för opålitliga mage, men jag är van så det var bara att bita ihop. Brukar bli så när jag stressar att magen blir som den blir, sen hjälper det inte direkt med att det är den veckan i månaden så att säga!

Nu sitter jag i alla fall som sagt här och bytte träning (p ga mage) mot att laga mat, diska och göra iordning matlådor till Jonas inför helgen (snällt va?). Så har ju i alla fall fått lite gjort här hemma, dessutom blev maten så här jättegod faktiskt, gjorde en pasta sås med kyckling, champinjoner, paprika och lök och så lite god pasta till det! Sen har jag dessutom varit duktig och betalat alla räkningar (så skööönt) och köpt tågbiljetter till Västerås under påsken, så nu är alla viktiga saker fixade och klara så att jag kan gå på helg imorgon i lugn och ro!

Tar mig dessutom tillbaka till Kroatien-06 just nu då jag fredagen till ära har gjort mig en whiskey och cola, gottit. Unnar mig det så kan jag somna gott nu när jag ska jobba imorgon, haha. Jag hoppas att ni alla har en riktigt härlig fredagskväll!


Får vi se om man kanske får tillfälle att snoffsa upp sig såhär imorgon, vem vet kanske kommer en uteservering locka efter arbetsdagen?

Fredag

Det blev väldigt varmt mot den där väggen måste jag säga, nu är man rosig om kinderna och fräknarna börjar kika fram, haha. Måste vara mitt vårtecken, när fräknarna börjar dyka upp, tur är att jag gillar dem det blir lite somrigt tycker jag! Nu ska jag få tillbaka synen igen innan min kund kommer, kan vara bra att se om man ska klippa kanske? Blir så annat ljus när man kommer in från solen så tar ju ett tag att vänja sig! Hoppas att ni njuter av solen om ni har möjlighet!


Underbaaart

Alltså vädret! Åhåhåh så härligt, passar på att sitta ute på lastkajen på lunchen lutad mot väggen med en kaffe! Så jäkla skönt! Synd att man stänger in sig sen igen när man ska jobba resten av dagen, hade varit gott att sitta kvar här ett par timmar! Får helt enkelt hoppas på att vädret är fint imorgon efter jobbet så man kan njuta lite! Så härligt och man blir på så bra humör!


Nattis'

Har precis tittat färdigt på biggest loser, man blir så jäkla inspirerad av det. Duktiga människor det dära, man ska aldrig säga att något är omöjligt i alla fall det ser man ju verkligen. Blir inspirerad själv och det passar ju perfekt när det är planerad träning imorgon efter jobbet. Hade riktigt mycket träningsvärk i ben och rumpa idag efter gårdagens löpning, känns skönt och man blir så mycket piggare och gladare på än gång! Hoppas på kanonväder till helgen så kan man ta en löptur på lördag efter jobbet innan man slappar i soffan på kvällen, härligt. Nu ser i alla fall planen ut som så att jag tänkte sova jag, har tvättat bort ansiktet och polerat gaddarna så det är bara att ställa klockan och släcka lampan som återstår. Imorgon är det fredag hörrni! Hoppas ni njuter ordentligt imorgon, det ska tydligen bli kanon väder dessutom. God natt på er!


-

Nu har man jobbat klart torsdagen och sitter på bussen hem, blev liiite sen med sista kunden så hann precis med bussen på sekunden så känns skönt det i alla fall. Nu ska man hem och göra iordning inför fredagens arbetsdag, blir att äta något och sen släcka lampan och sova lite! Mer spännande saker har inte hänt idag än en vanlig arbetsdag med full fart. Ska bli skönt med fredag imorgon trots att jag inte går på helg efter den , lördagen är så kort ändå så efter imorgon är det inte mycket kvar av veckans jobb. Hoppas att ni har haft en bra dag!


Torsdag

Jaha då var det imorgon är det fredag igen då.. Det går för jäkla fort alltså! Men jag jobbar ju lördagen så blir inte riktigt helg för mig imorgon. Ska bli skönt att få vara ledig söndag utan att vara sjuk! Så typiskt att jag blev magsjuk förra helgen och det enda som jag kunde göra va att ligga i soffan eller sängen. Får hoppas på att det blir gott väder så att jag kan njuta ordentligt på lördag efter jobbet! Nu ska jag återgå till mitt kaffe och sen blir det att ta sig an eftermiddagens kunder.


Nighty

Sprang efter jobbet, en runda på hela 40 minuter. Tycker jag är duktigt med tanke på att det var väldigt längesen som jag gjorde en löprunda! Nu värker det gott i benen och är helt mör så ska bli skönt att få sova lite. Skypeade med min syster nu på kvällen och det är ju alltid lika trevligt, ska bli så skönt att åka till Västerås om två veckor och träffa familjen! Men nu ska jag fokusera på en ny arbetsdag imorgon, släcka lampan och stänga ögonen för den här dagen, godnatt på er!


Onsdag

Då har ännu en arbetsdag sprungit förbi, fattar inte hur fort tiden egentligen går! Helt sjukt att vi snart är inne i april. Man säger ju alltid så varje år men nu går det fan fort fram, kanske för man börjar bli gammal, eller vad tror ni? Haha. Jag ska faktiskt ta vara på att det fortfarande är ljust ute och hoppa över gymmet och försöka mig ut på en löprunda. Kommer ju säkert ha hunnit bli mörkt när jag kommer hem men får väl ha reflexer då! Måste komma igång med träning nu, har säckat ihop totalt och det känns, har verkligen ont i kroppen och formen är väl inte den bästa. Men man kan alltid köra igång på nytt, och det gör jag varje gång jag känner så här och sen brukar det hålla några veckor sen ligger man på latsidan igen. Nu ska jag se till att inte ha ont i kroppen längre och då får man se till att den mår bra också!


Grattis syster på födelsedagen!

Idag fyller mi hermana år så därför tänker jag att jag tillägnar ett inlägg till henne och ger henne en fin sång...





HAHAHA!

Tisdag.

Vi har storhandlat, ätit på pizzerian och kollat på serier, skön tisdag med andra ord! Har varit riktigt skönt att bara vara lediga och det passar perfekt att ha en slapp tisdag då det ändå är storm ute. Just nu håller Jonas på att kolla vad han får tillbaka på skatten, jag roar mig med att krossa hans huvud under tiden...


Mot maxi för storhandling

Syns det att jag är lite seg idag eller..?


Back on track

Nu är jag nästan hel i kroppen igen efter helgens magsjuka. Jobbade idag och det gick bra, man känner sig helt slut i kroppen bara när kroppen har ätit all energi man haft hela helgen, men det gick bra att jobba och dagen gick fort! Förhoppningsvis åker jag inte på några mer sjukdomar nu än på ett tag!

Sen jag kom hem från jobbet har jag varit duktig och tagit disken, lagat väldigt god mat om jag får säga det själv, fixat matkådor till nästa arbetsdag som är på onsdag och fixat lite smått här hemma. Tycker det känns skönt nu när man sitter här med datorn i knät, slipper man ha dåligt samvete nu när Jonas snart kommer hem, haha.

Antar att kvällen kommer spenderas med serier, har fastnat vid Once upon a time nu när jag legat sjuk i helgen, har typ kollat på 10 avsnitt på en dag så blir att se det nu på kvällen, bra serie tycker jag! Lite b-ig sådär ibland, men jag sitter fast som klister nu när jag börjat titta så måste ju fortsätta! Ska bli skönt att vara ledig imorgon då det inte direkt blev någon ledighet i helgen utan mest sjukstuga.

Ska försöka träna imorgon och se hur kroppen reagerar, förhoppningsvis kan jag ta upp förra veckans träning och hitta tillbaka! Känner mig som potatismos i kroppen just nu så jag måste träna så att man kan känna sig lite stark igen!

Imorgon fyller förresten min fina syster år så får se till att gratta henne över telefonen, ska ju åka hem till Västerås över påskhelgen så tänkte mig att hon ska få sin present då!

Magsjuk

Ni får nog klara er utan mig idag. Vände och åkte hem så fort jag kom till jobbet imorse och sen dess har jag kräkts och kräkts och kräkts. Det enda jag får i mig är festis, men bara lite i taget annars spyr jag upp det... Har inte varit magsjuk sen jag var typ 6 år, knappt spytt sen dess heller. Ska bara vilaviilavila så blir inte prioritet här idag. Så jäkla typiskt att jag blir sjuk, speciellt när det är min lediga helg och jag hade tänkt njuta av den till fullo.

True story


Wishlist Style By Tyra



Torsdag

Jag har sån jäkla träningsvärk i benen, är helt mör! Känns väl bra att det har gett något men jag kan knappt sätta mig på toaletten, och vi ska inte ens tala om hur det är att komma därifrån, haha! Annars mår jag bra idag, har snart suttit färdigt min lunch och ska börja med eftermiddagens kunder. Det enda som är jobbigt idag är att jag känner ett konstant illamående, tror det beror på att jag fortfarande har ont i nacken, förmodligen något som sitter i kläm. Hoppas på att det försvinner och i alla fall inte blir värre!


Hår inspiration

Tänkte att ni skulle få lite inspiration till era hår genom att få glutta lite på bilder från sassoons spring/summer collection (bitar ur den) där ifrån som vi tog inspiration till min frisyr som skapades under gårdagen, haha!

Det är mycket kort, pagelängder till vår/sommaren, slarvigt som klassiskt! Ni får några inspirationsbilder nedan, hann inte göra ett kollage ut av det så det blir lite fult inlägg men det är tanken som räknas, haha.












Godmorgon torsdag!


-


Svettigt pass och darriga ben-

Kom nyss hem från gymmet , kändes så jäkla duktigt att jag tog mig iväg då jag åkte hem först efter jobbet. Missade min vanliga buss dessutom så vart lite segt. Åkte hem, fick i mig lite mat, visade nya frisyren för Jonas innan den svettades ner , haha! Han tyckte i alla fall att det var jättefint så det var ju bra! Körde kondition och ben på gymmet och jag kan säga att jag knappt kunde gå när jag gick från gymmet så skakiga som mina ben var, gav dem en riktig omgång . Känns så jäkla skönt att ha kommit igång med träningen igen, mår redan lite bättre och jag hoppas på att huvudvärk, magproblem och allt annat som varit på senaste tiden håller sig borta nu så att jag kan jobba tillbaka kroppen och ett dugligt humör. Känner att det är dags att sluta stressa nu och det var helt rätt tillfälle att ta upp träningen den här veckan igen. Att jag dessutom fick en skitsnygg frisyr idag hjälpte också på traven, ett litet boost sådär! Har ju tappat så mycket hår bär jag stressat så det där med att spara blev bara onödigt . Nu ska jag duscha bort svetten och göra mig en proteindrink!


Bättre bild på nya frisyren

Tänk bort mitt mindre vackra face så har ni en till bild på nya frillan, ser man de asymmetriska sidorna lite bättre också! Känns så skönt, bättre bilder kommer komma, kanske inte just idag men snart i alla fall!


Älskar nya frillan!

Malin och jag hade lite tråkigt så vi bestämde oss för att gå lös på mitt hår. Så jäkla skönt! Här kommer en liten ungefärlig bild på hur det ser ut;


Das hår

Kommer håret klippas av idag kanske...? Får väl se, spännande va?


Vårpromenad

Imorse gick jag och Jonas på en långpromenad som avslutades inne i stan med lunch och kaffe i solen. Njöt även av årets första glass i solskenet, härligt! En riktig må bra dag idag! Nu har vi precis käkat lasange som jag har lagat och nu sitter vi mittemot varandra i köket och spelar draw something med varandra, haha! Så jäkla beroendeframkallande! Sociala klubben här eller? Det är dödstyst hemma hos oss, koncentrationen är på topp, haha!


Måndagskvällen

Vi har spenderat kvällen med att titta på the hot chick som alltid är lika bra varje gång man ser den. Blev en riktig skrattfest och nu kollar vi på Filip och Fredrik på 5an, de kan ju faktiskt va de bästa tv personligheterna som finns! Haha, en helt underbaaar kväll om jag får säga det själv!


Måndag

Den här trötta tjejen ska nu efter jobbet ta sig till gymmet, kan jag tycka är väldigt duktigt eller vad säger ni? Är slut i huvudet idag , hoppas på att min kropp håller för träning nu! Blir ett lugnt pass, men kan inte annat än att må bra nu när min lediga dag väntar imorgon, trött kan jag va en annan kväll! Hoppas på en lika solig vårdag imorgon så att jag också kan få njuta lite när jag ändå har möjligheten att kunna vara ute.


Hola amigos!

Måndag idag och helgen är inte över för mig, den har inte ens börjat eftersom den bestått av jobb och kurs. Ser fram emot morgondagens lediga dag så mycket som det bara går! Ska bli så jäkla härligt att få vara ledig en dag nu när det har varit så mycket både på jobbfronten och allmänt allt från huvudvärken till magont och stress, ska se till att njuta ordentligt av morgondagens ledighet!

Idag ska jag försöka ta mig tillbaka till gymmet, hitta tillbaka nu när jag känner att huvudet är helt igen. Ska bli så skönt då jag verkligen känner mig som en sönderkokt potatis; rund och alldeles för mjuk, haha! Så efter dagens jobb blir det att åka till sportlife och köra ett träningspass på gymmet. Kommer vara tufft nu när man inte rört en muskel på flera veckor men det är värt det, jag behöver verkligen det för att komma på banan igen.

Annars så kommer den här dagen nog inte bestå av så mycket mer spännande än en helt vanlig arbetsdag.

Söndag

Blev inte många bilder idag, det var så jäkla högt tempo på kursen så fanns inget utrymme för det. Fick med mig dvd på det vi hade gjort som jag kan visa för tjejerna på salongen i alla fall. Kursen var väldigt bra men jag var helt död när jag kom hem. Nu blir det att sova tidigt, hämta krafter inför måndagens arbetsdag! Här är en bild på duktiga Henrik Larsson som höll i dagens pivot point kurs.


Är alltid ute i FÖR god tid...

Är framme redan ska strax gå och knacka på dörren. Jag är en sån person som alltid är typ en halvtimme tidig, speciellt som idag när jag inte riktigt visste vart nånstans jag skulle ta mig, haha! Tro mig, jag har bott i Göteborg i 2 år men det betyder absolut inte att man kan staden utan och innan!


Redo för klippkurs!

Syns det att jag är trött eller? Haha. Ska ta mig in mot stan och kursen alldeles strax. Såhär ser jag ut idag i alla fall, satsar på bekvämligheten nu när det blir en lång dag. Plus att mitt ansikte lyser av trötthet så lika bra att matcha till det.


Lördag

Arbetsdagen avslutad och nu har jag packat ner fön, borstar och allt sånt inför morgondagens kurs. Känner jag mig själv rätt så glömmer jag säkert något men då tar vi det imorgon. Nu sitter jag på bussen hem och är toktaggad på mellofinal mys ikväll! Alltid en rolig tillställning som man kan följa med spänning! Jag hoppas på att loreen vinner faktiskt, tror att hon gör det också men det kan ju alltid bli någon skräll. Kvällens stora pauslåtar, när man kan passa på att gå på toa eller fylla på godisskålen är ju i alla fall när flink och ranelid uppträder, då sätter jag fram skämskudden, haha. Ska hem och ta mig ett bad, slappa och kanske, bara kanske städa lite...


-


















Gutenmorgon

Lördag idag och det var helt och hållet öde ute närjag gick till bussen nu på morgonen. Antar att alla var ute och hade roligt igår eller så unnar man sig kanske en sovmorgon såhär på en lördag om man har möjligheten till det. Var i alla fall bara jag ute, kändes som om jag hade råkat ställa klockan två timmar för tidigt eller något för det åkte knappt ens bilar på vägarna, haha.

Ni har ju sett hur min helg kommer se ut i gårdagens inlägg så har väl inte så mycket att berätta för er såhär på morgonkvisten. Jag längtar verkligen efter lite ledighet nu känner jag. Jag mår som en zombie och ser ut som en också, helt otroligt vad jag känner mig som ett enda moln av trötthet som kommer gående idag!

Jaja, I will survive , det gör jag ju alltid.

Sjukaste drömmarna ever...

Inatt har jag verkligen drömt allt och lite till och bara jobbiga drömmar som kändes så sjukt verkliga. Drömde bland annat att jag och Jonas hade en hund som vi hade glömt bort att vi ägde. Så en dag kom vi på att vi glömt bort att gå ut med hunden i över en vecka och att när den väl fått gå ut så var det typ Max en gång om dagen, haha! Den hade blivit så förstoppad att den var sjuk och så började den tappa all päls, drömmen var verkligen sjukt jobbig. Jag hade så dåligt samvete att man bara glömde bort något så viktigt och jag trodde imorse när jag vaknade att vi hade en bortglömd hund nånstans, haha! Sen drömde jag om att Jonas mamma hade brutit sig in i vår lägenhet flera gånger och noterat hur stökigt vi hade, hahaha! Och sen så fick jag världens utskällning av henne att jag inte kunde ta hand om ett eget hem och så vände hon Jonas emot mig. Drömde massa mer konstigheter, typ att min syster hade börjat smsa med någon kille från min telefon och sen visade hon det för Jonas och sa att det var jag som hade gjort det, haha! Fattar ingenting av mina drömmar, helt sjuka ju! Vet inte vart hunddrömmen kom ifrån, städningen förstår jag för lägenheten måste städas lite, haha. Drömmen om min syster och smsandet förstår jag heller inte vad jag fick ifrån. Sjuka drömmar helt enkelt !


Och...

Där släcker vi lampan och säger gutenacht för denna fredag!


Fredag

Har inte hunnit med att yttra ett ord här idag, bra är väl det då jag inte enshar något att komma med, haha!
Dagen har bestått av precis samma som den brukar, så ni har nog koll vid det här laget.

Såhär ser min plan för helgen ut i alla fall;

Fredag
* Sitta här/framför tvn, sova i tid och bara slappa.

Lördag
*Jobb 9-13
* Städa lägenheten (om orken finns)
* Kolla mellofinalen och dricka lite vin med Jonas

Söndag
* Meta cut fashion kurs här i Göteborg 10-16.30

Det är ungefär exakt så som min helg kommer se ut.
Ska försöka ta lite bilder från kursen på söndag, får verkligen komma ihåg det
eftersom jag ska ha en liten kurs för dem på jobbet sen nästa vecka så lär ju ha lite bilder att visa!

I väntan på bussen...

Jäklar va den här dagen gått fort! Nu är det redan fredag imorgon igen och veckorna bara springer iväg, hänger knappt med på vilken dag det är. Är väl bra att jag skriver här så jag håller lite koll på mig själv? Känns skönt att det går fort nu för jag längtar efter sommar och semester, haha! Snart påsk och lite ledighet i alla fall inte många veckor kvar dit! Hoppas er torsdag har varit bra? Jag ska hem, ta en dusch och lägga mig i sängen och stänga ögonen för dagen, mer intressant än så blir det inte...


Mello kunder

Med barnkunder kan man diskutera mellon, dem är så insatta som man kan bli, haha. Hade en söt 6-åring nyss som hejade på Molly men hoppades att danny skulle vinna, haha! Gulligt att heja på någon men hoppas på en annan vinnare, hon beskrev det som så att hon vill att Molly ska veta att hon hejar på henne fast än hon hoppas på dannyvinst. Barnkunder är söta dem, majoriteten av föräldrarna håller på Torsten flink (?!) så hoppas inte att deras önskan slår in i alla fall!


Tror...

Min kropp börjar ge upp. Hej och welcome back beloved headache!


Torsdag

Sitter på jobbet och har precis blivit klar med en kund. Hörde från Jonas nyss, han hade varit och tittat på lägenheten. Tydligen så var det en stor besvikelse med trasig spis, trasiga tapeter, äcklig balkong and you name it! Haha så det blir att vi tackar nej, vilket gör att vi kommer hamna typ sist i bostadskön igen... Men vi är inte kräsna egentligen men man vill gärna ha en lägenhet som är någorlunda hel i alla fall, haha. Så segt att vi hamnar i botten igen, menmen bara att hoppas att vi får en chans igen. Vi har ju ändå ett bra boende just nu också så är ingen riktig panik egentligen. Hoppas att ni får en bra torsdag, jag ska fortsätta plocka lite här innan nästa kund dyker upp.


-
















Onsdag

Då åker vi hem för dagen fortfarande trött men glad att den här dagen som inte riktigt varit på min sida är över. Ska hem, äta lite mat och lägga mig under täcket och ligga kvar där tills klockan ringer imorgonbitti. Jobbar själv nästan hela dagen imorgon så det är ju inte direkt det ultimata men jag har trevliga kunder imorgon så det känns bra ändå. Jonas får kolla på lägenheten själv imorgon eftersom jag jobbar och gör det fram tills nästa tisdag så har ingen direkt lucka för att hinna med visningen av lägenheten. Jag litar på hans omdöme och han får ta lite bilder så blir det nog alla tiders, haha! Ser faktiskt fram lite mot den här veckans slut, finns så mycket stress och måsten i just den här veckan att jag skulle vilja stänga in mig hemma och stanna där, är liksom inte min vecka med tanke på hur kroppen och knoppen mår. Det går fort och sen kan jag slappna av och kanske våga känna efter lite. Nu är jag i alla fall hungrig så hoppas på att det finns något gott att äta som väntar på mig därhemma!


Lunchtime

Sitter på lunch i vanlig ordning vid den här tiden. Sov så jäkla dåligt inatt och det lilla jag sov bestod av sjuka drömmar som störde lite extra. Har i alla fall tagit mig igenom förmiddagen på jobbet med energi som jag fick leta fram med hjälp av några koppar kaffe. Förhoppningsvis går eftermiddagen fort, längtar efter min säng och en hel nattssömn! Hoppas verkligen på att det jag känner av i kroppen inte är någon förkylning/ influensa! Jonas kräktes ju inatt så får verkligen hoppas på att det var en engångs grej... Har inte tid för att bli sjuk nu. Samtidigt tror jag snart att min kropp kommer säga ifrån ordentligt om jag inte blir bättre på att lyssna på den...


-
















Godnatt-

Nu har jag tvättat bort ansiktet, badat mig ren och borstar gaddarna. Lagt fram kläder och fixat matlådan inför morgondagen så allt är färdigt och klart. Har känt mig lite bättre i huvudet idag så det har verkligen känts skönt, däremot sitter det fortfarande lite hängighet i kroppen och känner mig allmänt seg, men lite sömn på det sen är det bara att köra! Jonas mår jättedåligt så han ska vara hemma imorgon, börjar fundera på om man kanske har något som är på gång i kroppen med tanke på att han blev dålig så fort? Får hoppas på att det inte är något som bryter ut, känns som om jag fått med krämpor hit och dit nu under 2 veckor, kan räcka så tycker jag. Ska i alla fall slå huvudet mot kudden och vakna pigg och kry är tanken, positivt tänk nu känner jag (hur jag annars kommer klara den här veckans schema vet jag inte) men nu sover vi tycker jag!


Powernap

Somnade efter att jag klippt Jonas så det blev en PN på 30 min. Så jäkla skönt att somna mitt på dagen, då man sover som bäst ju! Fast får alltid lite ångest när man vaknar, haha!


Happyface

Lyckan när man inser att man har så mycket roligt inplanerat under det här året! Semestern är ju på plats och det känns helt fantastiskt att ha något man kan drömma sig bort till! åhåhååå så härligt va! Bjussar på en härlig sommarbild för att trycka lite extra på att jag faktiskt kommer få resa lite extra mycket i år och för att jag garanterat kommer ha en alldeles underbar sommar när den nu bestämmer sig för att dyka upp!



Tisdag

Dagen började med att vi fick ett samtal från hyrevärden angående lägenheten och så fick vi ett nummer till killen som har lägenheten just nu och som kommer flytta. Vi skulle ringa till honom och bestämma när vi kan kolla på den och sen höra av oss till henne igen. Vi har tyvärr inte fått tag på honom än då han säkert jobbar, men förhoppningsvis kanske vi kan få tag på honom innan dagen är slut och så får vi se vad som händer därifrån.

Efter frukost åkte vi in till stan, Jonas lämnade blod och sen blev det en fika på Starbucks som har öppnat på centralstationen här i Göteborg. Godaste kaffet ever har de ju om man får säga det själv, drack flera olika sorter om dagen från starbucks när vi var i London så man fick lite flashbacks när man var där.

Sen dess har vi varit hemma, lagat lite lättlunch och kollat runt på lite grejer på internet. Får se vad resten av dagen har att bjuda på, känner mig ganska tom på energi idag faktiskt men har lovat att jag ska klippa Jonas så lär ju göra det när han är tillbaka från tandläkaren. Annars blir det nog en lugn dag och försöka samla så mycket energi som möjligt till min fortsättning av veckan som kommer vara kaos i kalendern, inte konstigt att jag är trött nu så som jag jobbar och åker på kurser. Nästa lediga dag för mig nu blir nästa tisdag så det är bara att gå in i att man får vara lite uppbokad nu i en vecka så får man vila sen igen.


-


4e juli 2012

Hit åker jag med mamma, syster och bror den 4e juli. Turkiet, alanya, hur underbaaart? Ska bli helt fantastiskt och jag längtar redan!

Kan gott drömma mig bort till goda drinkar, sol, värme, bad och garanterat massor av skratt, det kommer bli så jäkla härligt!










@ starbucks


Update ang. det här med förstahandskontrakt-

Vill bara informera er om att vi har tackat ja till kontraktet (kändes som en självklarhet att göra) mycket eftersom bostadsköerna är som de är i Göteborg och känns fortfarande helt SJUKT att vi har fått chansen på ett förstahandskontrakt! Som sagt så vet vi inte om vi får lägenheten, blir väl kallade till visning och sen väljer hyresvärden utefter de som kommer och tittar. Sen måste det såklart kännas bra för oss men det är ändå dumt att tacka nej  utan att ens kolla, jag menar den här chansen kanske vi inte får på ett väldigt bra tag igen!

Det är en 2:a på 60kvm så ungefär som den vi har idag, några kvm större. Har inte sett några bilder på lägenheten, men kommer uppdatera när vi vet mer om visning osv. Det som är trist är att vi är så bortskämda med lägenheten vi har nu (lägesmässigt/område) det är verkligen guldvärt, men samtidigt så är den ju inte vår utan vi hyr den från Jonas pappa så det känns som om det vore skönt att ha något "eget". Lägenheten som vi har chans att få förstahandskontrakt på ligger precis bredvid Jonas jobb nästan, men ca 20 min utanför Gbg (fortfarande inom mölndal) får se helt enkelt, känns fortfarande väldigt overkligt speciellt eftersom eventuell flytt blir 1:a april om vi skulle få den (!) får hålla tummarna på att det är något att ha och att hyrevärden gillar oss, haha!

Känns ändå som en bra möjlighet och skulle kännas som en lättnad då jag inte direkt är sugen på att köpa något i Göteborg eftersom vi inte vet hur framtidsplanerna ser ut (handlar om ganska mycket pengar för en lägenhet också) så den dagen man köper något så vill jag känna mig 100% säker...

Vi får se vad det blir av det här, känns väldigt spännande i alla fall! Håller er uppdaterade, haha!

Things that makes me laugh

Åhåhåh, när man är lite såhär såsig i huvudet som jag är så kan man bara titta på den här scenen och fnissa lite extra (hahaha)



Kurs reflektion och kontrakt...?

Hemma från kursen nu och ska strax göra mig något litet att äta hade jag tänkt mig. Kursen var helt okej, vissa väldigt bra saker och andra utdragna och onödiga, men nu har jag gått den i alla fall så det känns skönt!

Tycker det är tråkigt bara när vissa människor har en tendens att se ner på oss unga, märktes klart och tydligt på kursen (jag var yngst) och jag vet inte om det svider lite för dem egentligen att jag faktiskt är ung men ändå handleder elever eller vad det egentligen beror på...? De som höll i kursen var jättebra och absolut inte på något vis på det sättet, men vissa som var med slänger ju lite onödiga kommentarer ibland som jag kan tycka är så jäkla töntigt. Jag menar man kan ju även se det på det sättet att jag fakstiskt var den i rummet som hade mest koll på regler och gesällprovet med tanke på att jag är den som har gjort det mest nyligen (2 år sen)

Självklart så handlar det om arbetslivserfarenhet också, men vissa som satt där hade noll koll på saker som jag ändå är 110% säker på för att det fortfarande sitter i ryggmärgen sen skolan, så när det kommer till att lära ut inför prov / användande av skoltermer osv så är jag jäkligt bra på det. Sen är det klart att alla är på olika nivå, men frisöryrket är så speciellt eftersom alla är så olika i arbetssätt och tekninker att det ibland faktiskt inte spelar ett dugg roll om du jobbat i 30, 10 eller 1 år, alla har sina olika kunder och alla är duktiga på olika trender beroende på vad som man själv gillar och också beroende på hur motiverad man är för att alltid fortsätta lära. Det spelar ingen roll hur duktig du är, du kan aldrig säga att du kan "allt" som frisör, för det är omöjligt!

Jaja, spelar ingen roll egentligen men tycker det är tråkigt att man ofta får stämpeln att bara för att man är "ung" så är man inte lika bra... Tror snarare att vi är mer drivna i allmänhet än den äldre generationen (inte alla) men de flesta.

Nu ska jag se till att få något i magen sen ska jag kolla lite grejer vid datorn, fixa saker som ska fixas och invänta Jonas som kommer hem från jobbet om någon timme. Vi har fått ett erbjudande på en lägenhet (första hand!) som vi ska disskutera lite, självklart blir det att tacka ja, ( trots att läget inte är det ultimata) men jag menar det är i princip omöjligt att få en 1a hand i Göteborg så känns helt sjukt ofattbart egentligen, haha! Ska i alla fall prata lite om det sen är det ju inte säkert att man får den, hyresvärden väljer ju efter visningen, men man kan ju alltid hoppas, har ju trots allt stått i kö nu i över 2 år och sökt allt vi kan varje vecka! Spännande! Berättar mer för er sen, blev ett väldigt rörigt inlägg idag kände jag, haha!


@ lönch

Då var det 20 kvar på lunchen och sen kommer min sista kund för dagen. Ska ju som sagt på handledarkurs idag så jag och Therese åker från salongen runt 15 tiden. Hoppas på att det är en bra kurs med mycket inspiration, ibland är det ju kurser när man bara sover sig igenom flera timmar så jag håller tummarna för att det blir riktigt bra! Antar att jag kommer hem lagom till kvällen så det blir inte så mycket mer spännande som händer idag tror jag. Ni fick i alla fall en liten ovärd uppdatering av mig nu så det får duga, haha!


Måndag

Godmorgon på er! Idag börjar ännu en arbetsvecka så jag hoppas att ni har haft en skön helg! Jag kommer jobba 9-15 idag och sen ska jag och Therese åka in mot stan för att gå på en handledarkurs (så att man får utbildning i hur man ska lära ut till frisörlärlingar/praktikanter) så dagen kommer vara fullspäckad och tror nog inte att jag är hemma förrän senare ikväll. Jag jobbar själv nu på morgonen så får se om det är mycket att göra i boningen idag, jag ska ringa till vårdcentralen nu på förmiddagen och se om de har någon tid tills imorgon. Vore smidigt då jag ändå är ledig imorgon så hade varit skönt att få det gjort! Hoppas att ni får en bra måndag!


-

Tvättat, diskat och lagat ordentlig mat är det vettiga jag gjort idag. Resten av tiden har spenderats i soffan framför tvn. Har så lite energi idag när huvudet är med och spökar igen, pratade med mamma i telefonen förut och fick lite mer energi av att prata med henne! Annars så har jag precis badat mig ren så att jag kanske kan känna mig lite fräsch imorgon på jobbet. Är en fullspäckad vecka för mig med både helgsjobb och två kurser utöver de vanliga arbetstiderna så jag hoppas verkligen att mitt huvud samarbetar! Ska till vårdcentralen på tisdag så får vi se vad de har att säga, kanske kan få någon värktablett som hjälper i alla fall!


Tvättdags!

Då var det bara att börja tvätta då! Har typ ett ton tvätt så lär ta tid , haha!


Söndag

Tycker det är så mysigt att ha på Vasaloppet i bakgrunden när man sitter och äter frukost såhär på söndagen. Det får mig att tänka på när man bodde hemma då mamma och Sven alltid satt framför tvn när det va Vasaloppet. Jag har faktiskt tagit tag i disken innan jag satt mig i soffan så det känns duktigt. Ska alldeles strax ta på mig lite mer kläder och ta mig iväg och hämta mitt paket från H&M som kommit nu. Ska passa på att ta tag i det nu för i eftermiddag har vi tvättid så kan va skönt att ha fått lite annat gjort på förmiddagen. Först ska jag dricka upp mitt kaffe och sen blir det en typisk söndag!


Frukost framför Vasaloppet.


Lördag

Underbara vårväder! Precis vad jag behövde lagom till min lediga helg. Sitter på balkongen mot väggen och njuter av en kopp kaffe och med ansiktet mot solen. Jonas åkte precis iväg för att gå på fotboll så jag sitter här i lugn och ro och bara njuter! Så skönt att bara få slappna av ordentligt, kommer nog inte göra många ansträngande saker den här helgen utan bara ta det lugnt och vila upp mig lite. Försöka tänka bort jobb och drömma mig bort litegranna, det är verkligen en underbar dag idag så jag hoppas att ni njuter av solen lite i alla fall!


Fredagskvällen

Har haft en så skön fredagskväll med några glas vin och biggest loser på tvn. Så skönt att bara slänga sig i soffan, äta gott och njuta. Dessutom hörde mamma av sig under kvällen också och meddelade att Turkiet resan till sommaren är bokad och klar, känns helt underbart! Var så länge sen som jag
Åkte med hela min familj nånstans! Ska bli så skönt och längtar redan.


Helg!

Inväntar min buss hem i vanlig ordning den här tiden på dagen. Den här dagen har gått så fort att jag knappt tänkt på mitt lilla huvud, skönt! Ska bli så underbart härligt med helg och hoppas på lika fint vårväder som det varit idag så man kan njuta av solen. Kanske till och med ta sig ut på en långpromenad och röra lite på sig, har ju inte varit helt lätt för mig att ta mig till gymmet när kroppen fungerat som den gjort senaste tiden. Men det tar jag igen, ska se till att må bra först helt innan jag kör ett pass på gymmet. Hur ser er helg ut? Jag ska njuta av fredagskvällen i soffan och tänka på att jag inte behöver lägga mini tid för jag har ju faktiskt sovmorgon imorgon, resten av helgen blir minst lika lugn! Åh så schööönt!


Slutet av arbetsdagen

Inväntar de två sista kunderna för dagen! Härligt med fredag eller vad säger ni? Nu sätter vi igång med sista två timmarna sen åker vi hem tycker jag ;)


It's friday!

Huvudvärken är bättre och jag har fredagskänsla! Hoppas att ni njuter av solen ni som kan vara utomhus idag! Jag har 6 timmar kvar av arbetsdagen, fullbokad eftermiddag så det här lär gå fort :)


-

Pendeln var as sen idag så sitter på spårvagnen först nu... Snacka om att bara komma hem och typ göra iordning sig för sängen på en gång. Stackars Jonas, antingen träffar han mig när jag är grinig för att jag har så ont så att jag bara går och gnäller. Eller så kommer jag bara hem och går och lägger mig på en gång, haha! Tur att jag har lyckats hitta någon som orkar med mig (eller i alla fall låtsas som det,haha) han är allt bra den där pojken! Skönt ska det bli att vara lediga tillsammans i helgen, så kan jag försöka hålla humöret på topp så slipper han gnället. Saknar min familj något enormt just nu förresten, bara då ni vet. Ska åka hem nästa gång över påskhelgen, bestämde det idag så har tagit ledigt på påskafton så att jag får en långhelg hemma och hinner med alla! Längtar ihjäl mig efter dem där hemma, någon gång i framtiden kanske jag bor lite närmre (om Jonas övertygas ;)


I väntan på pendeln

Dagen har gått så jäkla fort idag och jag har inte ens nämnt huvudvärken för mina kollegor så känner mig stolt över att inte ha gnällt, haha! Har haft fullt upp på jobbet så har blivit fattigt med uppdatering från min sida idag. Imorgon är det i varje fall äntligen fredag och det känns helt underbart!! Ska bara ligga hemma i helgen och vila huvud och kropp ordentligt och hoppas på att allt blir bättre! Har förövrigt bestämt två semesterveckor idag som jag ska ha så nu är det fixat och klart med min ledighet så att jag kan åka till Turkiet med min familj, så skönt! Ska ta två veckor semester till sen i sommar men dem är inte lika prioriterade att lägga fram just nu som 27,28 för Turkiet semestern kommer i första hand. Jag och Jonas har inte planerat något annat för sommaren än så vart de andra semesterveckorna hamnar spelar mig ingen roll alls. Hoppas att ni har haft en bra torsdag!


Torsdag

Idag jobbar jag 11-20, så hoppas att kroppen är med på noterna. Huvudvärken sitter kvar, lite mildare så hoppas på att idag inte blir lika illa som igår! Hade svårt att få i mig dagens frukost så får se till att försöka stoppa i mig litegrann då och då under dagen så att man kan stå på benen i alla fall. Ska försöka hinna med att prata om två semesterveckor som jag gärna vill ha i sommar, ska se till att fråga om det idag så har jag det gjort. Usch hatar att må som jag mår just nu för när man säger till folk att man har huvudvärk och så ont som jag har ut av det så tror dem ändå liksom att det bara är "vanlig" huvudvärk och att en tablett hjälper, så känner mig så jäkla dum när jag klagar. Ska försöka hitta en lugn stund i schemat på jobbet så att jag kan ringa till vårdcentralen och se vad de tycker jag ska göra. Idag blir det inget läkarbesök i alla fall, men om det blir värre så får det bokas imorgon! Får hoppas att kunderna står ut med en lagom blek frisör idag som säkerligen kommer vara ganska tyst... Får anstränga mig så gott det går!


RSS 2.0